Povezane vesti

Srpski teniser Miomir Kecmanović u četvrtfinalu ATP turnira u Stokholmu

Srpski teniser Miomir Kecmanović u četvrtfinalu ATP turnira u Stokholmu

Politika pre 31 dana
STOKHOLM – Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Stokholmu, pošto je danas u osmini finala pobedio Čileanca Nikolasa Žarija 6:4, 4:6, 7:6 (7:2). Meč je trajao dva sata i 22 minuta. Kecmanović je 55. teniser… »
Kecmanović u četvrtfinalu turnira u Stokholmu

Kecmanović u četvrtfinalu turnira u Stokholmu

Sportski žurnal pre 30 dana
Miomir bolji od Čileanca Nikolsa Jarija, sledi duel protiv Amerikanca Tomija Pola. Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinala turnira u Stokholmu, pošto je danas posle tri seta pobedio 34. tenisera sveta Čileanca Nikolsa Jarija 6:4… »
Kecmanović: Igram dobro, čeka me još jedan težak meč

Kecmanović: Igram dobro, čeka me još jedan težak meč

B92 pre 30 dana
Miomir Kecmanović nastavlja sa dobrim igrama na turniru u Stokholmu. Srpski teniser se plasirao u četvrtfinale posle pobede nad Čileancem Nikolasom Đarijem, 6:4, 4:6, 7:6 (2). Kecmanović je definitvno pronašao obru formu, a čini se i da mu veoma… »
Kecmanović preko Đarija do četvrtfinala, sledeći je Pol

Kecmanović preko Đarija do četvrtfinala, sledeći je Pol

B92 pre 30 dana
Miomir Kecmanović se plasirao u četvrtfinale turnira u Stoholmu. Posle velike borbe i 141 minuta igre pobedio je 34. igrača sveta, Čileanca Nikolasa Đarija, 6:4, 4:6, 7:6 (2). Tako je posle Kamerona Norija pobedio još jednog tenisera koji je… »
Kecmanović posle drame ide u četvrtfinale Stokholma!

Kecmanović posle drame ide u četvrtfinale Stokholma!

Sportske.net pre 30 dana
Srpski teniser Miomir Kecamnović plasirao se u četvrtfinale turnira u švedskom Stokholmu. On je u osmini finala savladao Čileanca Nikolasa Đarija sa 2:1, po setovima 6:4, 4:6, 7:6 (2). Meč je trajao dva sata i 22 minuta. Nije bilo brejkova sve do… »
Kecmanović u drami do četvrtfinala, sledi Pol

Kecmanović u drami do četvrtfinala, sledi Pol

Sport klub pre 30 dana
Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale turnira iz serije 250 u Stokholmu, pobedom nad Nikolasom Đarijem iz Čilea – 6:4, 4:6, 7:6 (7-2). U prvom setu ni jedan ni drugi teniser nisu bili ni blizu brejka sve do poslednjeg gema… »
Nadala čeka veliki izazov pre odlaska u penziju

Nadala čeka veliki izazov pre odlaska u penziju

Politika pre 30 dana
Španski teniser Karlos Alkaras nadigrao je Holgera Runea na egzibiciji Šest kraljeva koja se odigrava u Saudijskoj Arabiji sa 6:4, 6:2. To znači da ćemo gledati njegov obračun protiv Rafaela Nadala! Nadal je najavio povlačenje i kraj karijere posle… »
Kakav spektakl u saudijskoj arabiji: Alkaraz poslao poruku Nadalu pred meč

Kakav spektakl u saudijskoj arabiji: Alkaraz poslao poruku Nadalu pred meč

Večernje novosti pre 30 dana
Španski teniser Karlos Alkaraz najavio je duel protiv Rafaela Nadala u Rijadu koji je na programu u četvrtak od 20 časova. Foto: Profimedia Na turniru "Slem šest kraljeva", Karlos Alkaraz je savladao Holgera Runea s rezulatom 6:4, 6:2 i tako je… »
Kasper Rud "udario" po Đokoviću i drugim teniserima: Nisu me zvali, ali u toj zemlji nikad ne bih igrao

Kasper Rud "udario" po Đokoviću i drugim teniserima: Nisu me zvali, ali u toj zemlji nikad ne bih igrao

Mondo pre 30 dana
Norveški teniser Kasper Rud oglasio se povodom učešća tenisera u Saudijskoj Arabiji. Saudijska Arabija odlučila je da organizuje egzibicioni turnir "Slem šest kraljeva" na koje je pozvala neke od najboljih tenisera današnjice i "primamila" ih je… »
2011: Osvojio sam 150 dolara! 2024: 1,5 milion za 79 minuta

2011: Osvojio sam 150 dolara! 2024: 1,5 milion za 79 minuta

Sport klub pre 30 dana
Egzibicija u Rijadu turnir je sa najvećim čekom za pobednika – četiri i po miliona dolara, ali dobro profitiraju i oni koji su pozvani da učestvuju i izgubili su već u prvom meču, poput Danila Medvedeva. Rus je u četvrtfinalu izgubio od Janika… »
„Bolje je dati nekoliko miliona za Novaka Đokovića nego finansirati fudbalski klub“: Srpski teniser može da zaradi…

„Bolje je dati nekoliko miliona za Novaka Đokovića nego finansirati fudbalski klub“: Srpski teniser može da zaradi…

Danas pre 30 dana
Teniska sezona bliži se kraju, a pažnja svetske teniske javnosti je usmerena na egzibicioni turnir „Slem šest kraljeva“ koji se održava u Saudijskoj Arabiji. Uoči polufinala u kojima se sastaju Janik Siner i Novak Đoković, te Karlos Alkaraz i… »
Medvedevov alarm za Đokovića: "Ne pamtim da je neko igrao protiv mene kao Siner"

Medvedevov alarm za Đokovića: "Ne pamtim da je neko igrao protiv mene kao Siner"

Sportske.net pre 30 dana
Danil Medvedev juče je izgubio od Janika Sinera na egzibicionom turniru u Rijadu, i to ubedljivo 6:0, 6:3. Rus je prethodno, na mastersu u Šangaju takođe doživeo u bedljiv poraz od Italijana 6:1, 6:4 i tako zaključio: "Možda sam subjektivan, možda… »

Danas pre 30 dana
Teniska sezona bliži se kraju, a pažnja svetske teniske javnosti je usmerena na egzibicioni turnir „Slem šest kraljeva“ koji se održava u Saudijskoj Arabiji. Uoči polufinala u kojima se sastaju Janik Siner i Novak Đoković, te Karlos Alkaraz i… »
Medvedev poslao upozorenje Đokoviću

Medvedev poslao upozorenje Đokoviću

B92 pre 30 dana
Ruski teniser Danil Medvedev indirektno je upozorio Novaka Đokovića zbog Janika Sinera. Medvedev je u četvrtfinalu egzibicionog "Slema šest kraljeva" izgubio od Sinera sa 6:0, 6:3. To je bila sedma pobeda u poslednjih osam mečeva Sinera protiv… »
Sada je sve jasno! Evo zašto su Arapi dali silni novac Novaku Đokoviću

Sada je sve jasno! Evo zašto su Arapi dali silni novac Novaku Đokoviću

SRPSKI teniser Novak Đoković je jedan od šestorice igrača koji su zaradili 1,5 miliona dolara samim tim što su se pojavili na egzibiciji u Rijadu. Foto: ATP Rijad Naime, Morgan Menahem, dugogodišnji teniski radnik, probao je da objasni logiku… »
Rus žestoko izigrao arape! Ceo svet bruji o potezu Danila Medvedeva

Rus žestoko izigrao arape! Ceo svet bruji o potezu Danila Medvedeva

Egzibicioni turnir "Slem šest kraljeva" počeo je juče u Rijadu. Favoriti su opravdali očekivanja, što se sigurno nije svidelo organizatorima jer je drama izostala. Foto: Profimedia Ako je bilo i očekivano da Karlos Alkaraz lako savlada Holgera Runea… »
Otkriveno zašto su Arapi dali toliko novca Đokoviću: „Manje me košta da dam Novaku nekoliko miliona za pet dana…

Otkriveno zašto su Arapi dali toliko novca Đokoviću: „Manje me košta da dam Novaku nekoliko miliona za pet dana…

Nova pre 30 dana
: Novak Đoković je jedan od šestorice igrača koji su zaradili 1,5 miliona dolara samim tim što su se pojavili u na egzibiciji "Six kings slam". Evo sada i logike koja objašnjava zbog čega je izdvojen ogroman novac. Morgan Menaham, koji je… »
Da li su godine samo broj? Saznaćemo večeras!

Da li su godine samo broj? Saznaćemo večeras!

B92 pre 30 dana
Polufinale egzibicionog turnira u Rijadu "Slem šest kraljeva" doneće nam susret mladih zvezda protiv starijih "gromada". Ovaj zanimljivi egzibicioni turnir došao je do polufinala, gde su bez borbe prethodno prošli Novak Đoković i Rafael Nadal… »
„Manje me košta Đoković nego fudbalski tim“

„Manje me košta Đoković nego fudbalski tim“

Sport klub pre 30 dana
Teniska sezona bliži se kraju, ali biće još veoma uzbudljivih mečeva. Nekoliko takvih je trenutno u Saudijskoj Arabiji gde Novak Đoković nastupa na egzibiciji "Six kings slam" gde se deli ogroman nagradni fond. Pored Đokovića, na turniru… »
Đoković danas u 18.30 igra protiv Sinera na turniru u Rijadu

Đoković danas u 18.30 igra protiv Sinera na turniru u Rijadu

Euronews pre 30 dana
Na egzibicionom turniru "Šest kraljeva" u Rijadu, Novak Đoković će danas igrati protiv Janika Sinera. Meč počinje u 18.30, a ulaznica za ovaj spektakl odavno nema. Inače, prvom teniseru sveta, ovo će biti drugi meč na turniru, jer je juče… »
Ceo svet se čudi zašto su Arapi dali Novaku milione: Sve ima logike i zaboleće teniske moćnike

Ceo svet se čudi zašto su Arapi dali Novaku milione: Sve ima logike i zaboleće teniske moćnike

Mondo pre 30 dana
Evo zbog čega je nagradni fond na turniru "Slem šest kraljeva" u Saudijskoj Arabiji, gde učestvuje i Novak Đoković, zapravo toliko ogroman. Srpski teniser Novak Đoković od danas učestvuje na egzibicionom turniru " Slem šest kraljeva" (Six kings… »
Kraj za Đerea: Ništa od četvrtfinala Stokholma

Kraj za Đerea: Ništa od četvrtfinala Stokholma

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Stokholmu, pošto je izgubio od američkog tenisera Tomija Pola rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 7:6. FOTO: Tanjug/AP Amerikanac je bio mnogo bolji u prvom setu, uz brejk je… »
Alkarasov pun gas na Nadala: "Bez straha"

Alkarasov pun gas na Nadala: "Bez straha"

B92 pre 30 dana
Španski teniser Karlos Alkaras najavio je duel protiv Rafaela Nadala u Rijadu. Alkaras je pobedio Holgera Runea sa 6:4, 6:2, a u polufinalu "Slema šest kraljeva" igraće protiv slavnog sunarodnika, svog idola. "Idem pun gas. Nisam iznenađen što na… »
Osveta se služi hladna! Novak ruši Sinera - spektakl u Rijadu

Osveta se služi hladna! Novak ruši Sinera - spektakl u Rijadu

Novak Đoković će u Rijadu u Saudijskoj Arabiji odmeriti snage sa Janikom Sinerom na egzibicionom turniru "Slem šest kraljeva". Meč počinje u 18.30 časova. FOTO: Tanjug/AP Iako je u pitanju turnir koji okuplja šestoricu velikana teniske igre –… »
Medvedev prevario Saudijce kao niko nikad: Napravili turnir zbog Novaka, a on im "ukrao" 1,5 miliona

Medvedev prevario Saudijce kao niko nikad: Napravili turnir zbog Novaka, a on im "ukrao" 1,5 miliona

Mondo pre 31 dana
Saudijci su napravili turnir zbog Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, pa su na kraju morali da plate i Danila Medvedeva da se pojavi i odigra najgori tenis u životu. Uzeo im je novac sa zadovoljstvom. Egzibicioni turnir "Slem šest kraljeva" počeo je… »
Medvedev upozorio Đokovića: Niko nikad protiv mene kao Siner

Medvedev upozorio Đokovića: Niko nikad protiv mene kao Siner

Sport klub pre 30 dana
Danil Medvedev je juče u Rijadu izdao snažno upozorenje ostatku sveta, a pogotovo Novaku Đokoviću. Rus je u prvom meču egzibicije Šest kraljeva slema bio deklasiran od Janika Sinera sa 6:0, 6:3. Pre samo nekoliko dana je u Šangaju u četvrtfinalu… »
Novak Đoković saznao ko će mu biti protivnik u polufinalu turnira „Slem šest kraljeva“

Novak Đoković saznao ko će mu biti protivnik u polufinalu turnira „Slem šest kraljeva“

Danas pre 31 dana
U Rijadu je počeo egzibicioni teniski turnir „Slem šest kraljeva“, a srpski teniser Novak Đoković je saznao protivnika u polufinalu. To će biti Italijan Janik Siner koji je savaldao Danila Medvedeva sa 2:0 u setovima (6:0, 6:3) za 69 minuta igre… »
Karlos Alkaraz zakazao špansko polufinale na turniru „Slem šest kraljeva“

Karlos Alkaraz zakazao špansko polufinale na turniru „Slem šest kraljeva“

Danas pre 31 dana
Španac Karlos Alkaraz pobedio je Danca Holgera Runea sa 2:0 u setovima (6:4, 6:2) i plasirao se u polufinale egzibicionog turnira „Slem šest kraljeva“ u Saudijskoj Arabiji. Momak iz Mursije je rešio meč u svoju korist za samo 72 minuta, a naredni… »
Laslo Đere bez plasmana u četvrtfinale turnira u Stokholmu

Laslo Đere bez plasmana u četvrtfinale turnira u Stokholmu

Danas pre 31 dana
Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Stokholmu, pošto je izgubio od 13. igrača sveta Amerikanca Tomija Pola posle dva seta, 2:6, 6:7. Đere, 113. igrač sveta, izgubio je posle sat i 40 minuta. Pol je u drugom i… »

Vesti dana »