Povezane vesti

VIDEO „Kako da mi postavljate takvo pitanje?“: Terzić na RTS otkrio šta je pričao sa voditeljkom pre emisije

VIDEO „Kako da mi postavljate takvo pitanje?“: Terzić na RTS otkrio šta je pričao sa voditeljkom pre emisije

Nova pre 26 dana
: Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, gostovao je u Jutarnjem programu RTS i tom prilikom imao i jedan malo neformalniji razgovor sa voditeljkom programa. Govorio je o mnogim temama, pričao je i o predstojećem duelu Crvene zvezde protiv… »
Još ima karata za Zvezda - Barselona: Terzić otkrio jedini način da ih nabavite!

Još ima karata za Zvezda - Barselona: Terzić otkrio jedini način da ih nabavite!

Mondo pre 26 dana
Generalni direktor Crvene zvezde pozvao navijače na stadion. Fudbaleri Crvene zvezde za vikend igraju protiv Vojvodine u Superligi Srbije, a to će biti poslednja prilika da Vladan Milojević vidi na delu svoje igrače pre novog meča u Ligi šampiona… »
Šta je Predrag Mijatović rekao Zvezdanu Terziću na ručku?

Šta je Predrag Mijatović rekao Zvezdanu Terziću na ručku?

Danas pre 26 dana
Sve karte za meč protiv Barselone u okviru Lige šampiona su rasprodate, rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, gostujući u Jutarnjem programu RTS. Terzić je, kako je rekao, bio i na ručku sa Predragom Mijatovićem, novim članom… »
Terzić: Partizanovcima Liga šampiona mislena imenica

Terzić: Partizanovcima Liga šampiona mislena imenica

Sportski žurnal pre 26 dana
Prvi čovek Crvene zvezde ponosan na učešće u najelitnijem evropskom takmičenju. Brojnih tema se u jutarnjem programu RTS-a dotakao generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, najduže zadržao na učešću u Ligi šampiona i kvalitativnim… »
Nezapamćeno interesovanje za jednu utakmicu: Tri stadiona Zvezde bi bilo malo!

Nezapamćeno interesovanje za jednu utakmicu: Tri stadiona Zvezde bi bilo malo!

Hot sport pre 26 dana
Preko 150 000 zainteresovanih ljudi za karte! Fudbaleri Crvene zvezde u sredu 6. novembra u okviru četvrtog kola Lige šampiona, dočekuju možda i najbolju ekipu na svetu u ovom trenutku, špansku Barselonu, a tim povodom prvi čovek crveno- belih… »
Zvezdan Terzić: Za meč sa Barselonom mogli smo da prodamo 150.000 karata

Zvezdan Terzić: Za meč sa Barselonom mogli smo da prodamo 150.000 karata

Euronews pre 26 dana
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je danas da vlada veliko interesovanje za meč protiv Barselone i dodao da su "crveno-beli" mogli da prodaju 150.000 karata za utakmicu 4. kola Lige šampiona. Fudbaleri Crvene… »
"Brate, šta bih ja dao da Partizan prima 5 golova u Ligi šampiona": Terzić otkrio detalje ručka s Mijatom

"Brate, šta bih ja dao da Partizan prima 5 golova u Ligi šampiona": Terzić otkrio detalje ručka s Mijatom

Mondo pre 26 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je detalje ručka sa Predragom Mijatovićem, novim članom rukovodstva u Partizanu. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pre nekoliko dana viđen je na ručku sa Predragom Mijatovićem… »
Terzić: Mijatović iznenadio pozivom na ručak

Terzić: Mijatović iznenadio pozivom na ručak

Sportski žurnal pre 26 dana
Generalni direktor Crvene zvezde ganut gospodskim gestom legendarnog partizanovca. Zvezdan Terzić u razgovoru s novinarkom RTS-a dotakao se i ovosezonskih ambicija, tačnije: da li je cilj „dupla kruna”. - Šta ćemo Partizanu da ostavimo ako uzmemo… »
"Mogli smo da prodamo 150.000 karata!" Zvezdan Terzić: Dobro je što smo izbegli dolazak ljudi iz regiona koji bi da gledaju…

"Mogli smo da prodamo 150.000 karata!" Zvezdan Terzić: Dobro je što smo izbegli dolazak ljudi iz regiona koji bi da gledaju…

Večernje novosti pre 26 dana
Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je danas da vlada veliko interesovanje za meč protiv Barselone i dodao da su "crveno-beli" mogli da prodaju 150.000 karata za utakmicu 4. kola Lige šampiona. Foto: M.Vukadinović… »
Terzić najavio još tinejdžera u LŠ i pecnuo novinarku: "Šta ćemo da ostavimo Partizanu ako uzmemo duplu krunu?"

Terzić najavio još tinejdžera u LŠ i pecnuo novinarku: "Šta ćemo da ostavimo Partizanu ako uzmemo duplu krunu?"

Sportske.net pre 26 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je bio gost u Jutarnjem programu Radio televizije Srbije, a govorio je o igranju kluba iz Ljutice Bogdana u Ligi šampiona. Uskoro dolazi Barselona u Beograd i to je ono što privlači sve iz regiona… »
Terzić: "Mijatović mi je rekao: 'Šta bih dao da Partizan igra LŠ, pa nek prima i pet'"

Terzić: "Mijatović mi je rekao: 'Šta bih dao da Partizan igra LŠ, pa nek prima i pet'"

B92 pre 26 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je detalje razgovora sa Predragom Mijatovićem. Predrag Mijatović je prošle nedelje postao potpredsednik Partizana, a nekoliko dana kasnije, u medijima je procurila informacija da su njih dvojica… »
Terzić: "Nema karata za Barselonu - rasprodali bismo stadion od 150.000"

Terzić: "Nema karata za Barselonu - rasprodali bismo stadion od 150.000"

B92 pre 26 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da je "Marakana" za meč sa Barselonom - rasprodata. Terzić ističe da je interesovanje za gostovanje katalonskog giganta ogromno. Taj meč četvrtog kola Lige šampiona na programu je naredne srede… »
Terzić: Mijatović je namerno došao u moj restoran

Terzić: Mijatović je namerno došao u moj restoran

Sport klub pre 26 dana
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je gost u jutarnjem programu RTS-a gde je između ostalog govorio o susretu sa legendarnim Predragom Mijatovićem, sada članom privremenog upravnog organa Partizana. Nedavno su se u javnosti pojavile… »
"Brate, šta bih ja dao da Partizan primi pet golova u ligi šampiona"! Zvezdan Terzić otkrio šta mu je Peđa Mijatović…

"Brate, šta bih ja dao da Partizan primi pet golova u ligi šampiona"! Zvezdan Terzić otkrio šta mu je Peđa Mijatović…

Večernje novosti pre 26 dana
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde gostovao je u Jutarnjem programu RTS-a gde se i dotakao poraza u Monaku od 1:5. FOTO: FK Crvena zvezda Pomenuo je funkcioner crveno-belih i legendarnog Predraga Mijatovića, novog člana rukovodstva… »
Šta bi Partizan dao da može da primi pet golova u Ligi šampiona: Zvezdan Terzić otkrio zanimljivu anegdotu sa ručka sa…

Šta bi Partizan dao da može da primi pet golova u Ligi šampiona: Zvezdan Terzić otkrio zanimljivu anegdotu sa ručka sa…

Hot sport pre 26 dana
Deluje da su odnosi mnogo dobri! Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostovao je u Jutarnjem programu RTS-a, gde se osvrnuo na to o čemu je razgovarao sa Peđom Mijatovićem na ručku pre nekoliko dana. – Pre svega, želim da kažem da sam… »
"Šta bih dao da Partizan dobija pet golova na meču LŠ": Terzić otkrio šta mu je Mijatović rekao posle Monaka

"Šta bih dao da Partizan dobija pet golova na meču LŠ": Terzić otkrio šta mu je Mijatović rekao posle Monaka

Telegraf pre 26 dana
Preporučujemo. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostovao je u Jutarnjem programu RTS-a ovog četvrtka i u razgovoru sa novinarkom dotakao se poslednjeg meča kluba u Ligi šamopiona i debakl od Monaka 5:1. Razlika u kvalitetu bila je… »
Terzić: Navijači Zvezde i ljubitelji fudbala ne vole reč "budžet", to njih smara

Terzić: Navijači Zvezde i ljubitelji fudbala ne vole reč "budžet", to njih smara

Telegraf pre 26 dana
Preporučujemo. Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, gostovao je u četvrtak ujutru u Jutarnjem programu RTS-a i tom prilikom govorio je o aktuelnim temama koje su vezane za klub! Jedna do njih bila je vezana i za budžet srpskog šampiona… »
Terzić otkrio detalje ručka s Mijatovićem: "Pozvao me i rekao Terza, nećemo da se krijemo, neka svi vide"

Terzić otkrio detalje ručka s Mijatovićem: "Pozvao me i rekao Terza, nećemo da se krijemo, neka svi vide"

Telegraf pre 26 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Crvene zvezde pred sobom imaju i još jedan meč u Ligi šampiona, možda i najteži jer će im protivnik biti ekipa Barselone. U susret ovom duelu, u Jutarnjem programu RTS-a je gostovao generalni direktor crveno-belih Zvezdan… »
Novinarka RTS-a otkrila Terziću da navija za Partizan i izmamila osmeh: "Kako da mi postavite takvo pitanje?"

Novinarka RTS-a otkrila Terziću da navija za Partizan i izmamila osmeh: "Kako da mi postavite takvo pitanje?"

Telegraf pre 26 dana
Preporučujemo. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostovao je u Jutarnjem programu RTS-a i razgovarao o učešću kluba u Ligi šampiona, mečevima koji su ostali za, ali i onima koji tek slede. Otkrio je detlaje vezane za budžet, govorio… »

Vesti dana »