Povezane vesti
"Videla sam ga, Bio je sklupčan": Oglasila se žena koja je videla dvostrukog ubicu iz Bijelog Polja, tvrdi da je pronađena…
Blic 31.10.2024
Pripadnici Uprave policije i Vojske Crne Gore, po svoj prilici na ozbiljnom su tragu odbeglom dvostrukom ubici Aliji Balijagiću (64). On je, sudeći po svemu, lociran u Orahovici, nedaleko od Bijelog Polja! Njegovo prisustvo na ovom terenu prijavili su… »
"Videla sam ga oko kuće, bio je sklupčan": Oglasila se žena koja je videla ubicu iz Bijelog Polja
Mondo 31.10.2024
Pripadnici Uprave policije i Vojske Crne Gore, na ozbiljnom su tragu odbeglom dvostrukom ubici Aliji Balijagiću (64). Mušarac Alija Balijagić (64), koji je ubio brata i sestru u bijelopoljskom selu, sudeći po svemu, lociran u Orahovici, nedaleko od… »
Vesti dana »

Marija Šehić o otkazu sa Euronews-a: “Nije mi žao, branila sam profesiju i sopstveni intergitet“
Insajder pre 3 satajoš 19 povezanih

Avion sa 242 ljudi srušio se na zgradu u Indiji – više od 290 poginulih, jedan putnik preživeo pad
RTS pre 33 minutajoš 142 povezane

Skupština grada usvojila niz važnih odluka iz oblasti urbanizma, socijalne zaštite i kadrovskih rešenja
iKragujevac pre 1 satjoš 18 povezanih