Povezane vesti
Jezik i porodica: Kada ne mogu reći ni vlastito ime jer ne znam očev jezik
Blic 14.11.2024
Da li želite da saznate tajnu, toliko sramnu da sam je decenijama krila? Samo zbog jednog slučajnog razgovora sam to uopšte otkrila. Razgovarala sam sa prijateljicom i koleginicom, Jasintom Nandi, koja je spisateljica, kao i ja. Njen otac dolazi iz… »
NIN 14.11.2024
Da li želite da saznate tajnu, toliko sramnu da sam je decenijama krila? Samo zbog jednog slučajnog razgovora sam to uopšte otkrila. Razgovarala sam sa prijateljicom i koleginicom, Jasintom Nandi, koja je spisateljica, kao i ja. Njen otac dolazi iz… »
Radio 021 14.11.2024
Mitu Sanjal nikada nije naučila maternji jezik svog oca, bengalski, kao dete. Da li je prekasno da ga nauči? Da li želite da saznate tajnu, toliko sramnu da sam je decenijama krila? Samo zbog jednog slučajnog razgovora sam to uopšte otkrila… »
Južne vesti 14.11.2024
BBC News 14.11.2024
Mitu Sanjal nikada nije naučila maternji jezik svog oca, bengalski, kao dete. Da li je prekasno da ga nauči? Da li želite da saznate tajnu, toliko sramnu da sam je decenijama krila? Samo zbog jednog slučajnog razgovora sam to uopšte otkrila… »
Vesti dana »
Održan zajednički protest studenata, poljoprivrednika, glumaca i građana
RTV pre 1 satjoš 73 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 7 satijoš 9 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 13 satijoš 2 povezane