Povezane vesti
Jezik i porodica: Kada ne mogu reći ni vlastito ime jer ne znam očev jezik
Južne vesti 14.11.2024
Da li želite da saznate tajnu, toliko sramnu da sam je decenijama krila? Samo zbog jednog slučajnog razgovora sam to uopšte otkrila. Razgovarala sam sa prijateljicom i koleginicom, Jasintom Nandi, koja je spisateljica, kao i ja. Njen otac dolazi iz… »
NIN 14.11.2024
Da li želite da saznate tajnu, toliko sramnu da sam je decenijama krila? Samo zbog jednog slučajnog razgovora sam to uopšte otkrila. Razgovarala sam sa prijateljicom i koleginicom, Jasintom Nandi, koja je spisateljica, kao i ja. Njen otac dolazi iz… »
BBC News 14.11.2024
Mitu Sanjal nikada nije naučila maternji jezik svog oca, bengalski, kao dete. Da li je prekasno da ga nauči? Da li želite da saznate tajnu, toliko sramnu da sam je decenijama krila? Samo zbog jednog slučajnog razgovora sam to uopšte otkrila. Razgovarala… »
Vesti dana »
Koliko je ozbiljna povreda Jokića? Javili se lekari, Marej priželjkuje: "Samo da nije..."
Sportske.net pre 18 minutajoš 64 povezane
Tramp: Putin me je obavestio o napadu na rezidenciju; Sibiga: Rusija traži lažno opravdanje za dalje napade
RTS pre 4 minutajoš 18 povezanih
Jutro vedro i hladno, tokom dana prolazno naoblačenje uz kratkotrajni sneg
RTS pre 2 satajoš 10 povezanih
Nikola Jovanović (CLS): Kompleks zgrada generalštaba ustupiti Beogradskom univerzitetu
Danas pre 9 minutajoš 2 povezane