Povezane vesti
Jezik i porodica: Kada ne mogu reći ni vlastito ime jer ne znam očev jezik
Južne vesti 14.11.2024
Da li želite da saznate tajnu, toliko sramnu da sam je decenijama krila? Samo zbog jednog slučajnog razgovora sam to uopšte otkrila. Razgovarala sam sa prijateljicom i koleginicom, Jasintom Nandi, koja je spisateljica, kao i ja. Njen otac dolazi iz… »
NIN 14.11.2024
Da li želite da saznate tajnu, toliko sramnu da sam je decenijama krila? Samo zbog jednog slučajnog razgovora sam to uopšte otkrila. Razgovarala sam sa prijateljicom i koleginicom, Jasintom Nandi, koja je spisateljica, kao i ja. Njen otac dolazi iz… »
BBC News 14.11.2024
Mitu Sanjal nikada nije naučila maternji jezik svog oca, bengalski, kao dete. Da li je prekasno da ga nauči? Da li želite da saznate tajnu, toliko sramnu da sam je decenijama krila? Samo zbog jednog slučajnog razgovora sam to uopšte otkrila. Razgovarala… »
Vesti dana »
Uhapšen kod Niša: Drogu prodavao i maloletniku, pronađeni marihuana, kokain i LSD
Glas juga pre 13 minutajoš 38 povezanih
Ne nazire se kraj ratu na Bliskom istoku: Iran tvrdi da je rat nelegalan, "Nastavićemo samoodbranu!"
Dnevnik pre 3 minutajoš 30 povezanih
Teheran zapretio da će ubiti Netanjahua dok se rat širi na region Zaliva
IndeksOnline pre 1 satjoš 36 povezanih
Nafta iz hitnih rezervi Međunarodne agencije za energiju uskoro na svetskom tržištu
NIN pre 3 minutajoš 47 povezanih