Povezane vesti
Jezik i porodica: Kada ne mogu reći ni vlastito ime jer ne znam očev jezik
Blic 14.11.2024
Da li želite da saznate tajnu, toliko sramnu da sam je decenijama krila? Samo zbog jednog slučajnog razgovora sam to uopšte otkrila. Razgovarala sam sa prijateljicom i koleginicom, Jasintom Nandi, koja je spisateljica, kao i ja. Njen otac dolazi iz… »
Južne vesti 14.11.2024
Da li želite da saznate tajnu, toliko sramnu da sam je decenijama krila? Samo zbog jednog slučajnog razgovora sam to uopšte otkrila. Razgovarala sam sa prijateljicom i koleginicom, Jasintom Nandi, koja je spisateljica, kao i ja. Njen otac dolazi iz… »
Radio 021 14.11.2024
Mitu Sanjal nikada nije naučila maternji jezik svog oca, bengalski, kao dete. Da li je prekasno da ga nauči? Da li želite da saznate tajnu, toliko sramnu da sam je decenijama krila? Samo zbog jednog slučajnog razgovora sam to uopšte otkrila. Razgovarala… »
NIN 14.11.2024
BBC News 14.11.2024
Mitu Sanjal nikada nije naučila maternji jezik svog oca, bengalski, kao dete. Da li je prekasno da ga nauči? Da li želite da saznate tajnu, toliko sramnu da sam je decenijama krila? Samo zbog jednog slučajnog razgovora sam to uopšte otkrila. Razgovarala… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 36 minutajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Novi magazin pre 4 satijoš 8 povezanih

Porodica Koluvija u novom biznisu: Pokrenuta “Jovanjica Nova”
Serbian News Media pre 4 satijoš 5 povezanih

Oglasio se Lončar nakon operacije Darka Glišića: "i dalje je intubiran, u pitanju su dva krvna suda"
Mondo pre 10 minutajoš 132 povezane

Detalji požara u Batajnici Goreo objekat u blizini vrtića (foto+video)
Alo pre 2 satajoš 25 povezanih