Povezane vesti
"Pao sam u komu, nikome se nisam javljao tri meseca" Taki Marinković bio u bolnici, a sada otkrio detalje zdravstvenog stanja!
Kurir 27.11.2024
Otac rijaliti učesnice, Maje Marinković, Radomir Marinković Taki nedavno je bio hospitalizovan. On je sada je progovorio o svom zdravstvenom stanju i otkrio detalje. - Nisam se nikome javljao tri meseca, zbog zdravstvenog stanja. Moram da kažem da sam… »
"Tri meseca se nikome nisam javljao, gubio sam kilažu, doktor me je hitno poslao u bolnicu": Taki progovorio o zdravstvenom…
Blic 27.11.2024
Otac rijaliti učesnice, Maje Marinković, Radomir Marinković Taki nedavno je bio hospitalizovan, a sada je progovorio o zdravstvenom stanju. - Nisam se nikome javljao tri meseca, zbog zdravstvenog stanja. Moram da kažem da sam osetio da gubim kilažu… »
Vesti dana »
Vozači, oprez! Zapadna i Centralna Srbija na meti oštrog mraza, u pojedinim delovima prisutna i magla
Telegraf pre 3 satajoš 25 povezanih
Studenti i danas blokirali saobraćaj kod Pravnog fakulteta, skup prošao bez incidenta (video)
Blic pre 6 satijoš 12 povezanih
Vlada Srbije formirala dva tima za pregovore oko sankcija NIS-u i gasni ugovor: Evo koji su tačno zadaci
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Kada je vidite biće vam jasno zašto je Kebin sin "odlepio": Ovo je misteriozna devojka kojom se oženio Igor Kojić
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih