Povezane vesti
Profesor Građevinskog fakulteta: Zašto je toliko incidenata na renoviranima ustanovama u Srbiji
Moj Novi Sad 04.12.2024
Za samo desetak dana, obrušio se malter sa tavanice čekaonice železničke stanice u Ćupriji, palo je nekoliko ploča sa plafona u renoviranim zdravstvenim ustanovama u Vranju i Nišu, šikljala je voda iz klima uređaja u Hali sportova u Kraljevu... Do ovih… »
Zašto padaju plafoni javnih objekata u Srbiji
Danas 04.12.2024
Obrušio se malter sa tavanice čekaonice železničke stanice u Ćupriji, palo je nekoliko ploča sa plafona u renoviranim zdravstvenim ustanovama u Vranju i Nišu, šikljala je voda iz klima uređaja u Hali sportova u Kraljevu – sve u roku od desetak dana. Do… »
Radio 021 04.12.2024
Uzroci mogu biti brojni, ali se svi svode na neku vrstu propusta - u projektovanju, građenju, ili održavanju, pri čemu su zakazali i kontrolni mehanizmi za svaki od ovih procesa, kaže građevinski inženjer za BBC. Nebojša Ilić Deo tavanice u čekaonici… »
BBC News 04.12.2024
Uzroci mogu biti brojni, ali se svi svode na neku vrstu propusta - u projektovanju, građenju, ili održavanju, pri čemu su zakazali i kontrolni mehanizmi za svaki od ovih procesa, kaže građevinski inženjer za BBC. Obrušio se malter sa tavanice čekaonice… »
NIN 04.12.2024
Obrušio se malter sa tavanice čekaonice železničke stanice u Ćupriji, palo je nekoliko ploča sa plafona u renoviranim zdravstvenim ustanovama u Vranju i Nišu, šikljala je voda iz klima uređaja u Hali sportova u Kraljevu - sve u roku od desetak dana. Do… »
Brnabić o padu plafona na Železničkoj stanici u Ćupriji: „Pa nije realno da za svaki gips koji padne odgovaramo“
Danas 03.12.2024
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić rekla je, povodom obrušavanja plafona na nedavno rekonstruisanoj Železničkoj stanici u Ćupriji, da to ne može da se poredi sa tragedijom u Novom Sadu. „Ceo dan sam po sastancima i ono što sam videla mi izgleda… »
Vesti dana »

Veliki protestni skup građana sinoć održan u Valjevu; zadržano 15 osoba
ObjektiVa pre 2 satajoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Selektor Mijović: Više smo želeli zlato od bilo koje ekipe na prvenstvu
Politika pre 12 minutajoš 27 povezanih

Pritisak ili guranje u dobrom pravcu EU najavljuje novi 19. paket sankcija Rusiji početkom septembra
Dnevnik pre 2 minutajoš 170 povezanih

VIDEO: Kolona oklopnih policijskih vozila krenula ka Novom Beogradu
Radio 021 pre 7 minutajoš 12 povezanih