Povezane vesti

Goca Božinovska otkrila probleme sa botoksom: Izgledala sam kao plastična lutka!

Goca Božinovska otkrila probleme sa botoksom: Izgledala sam kao plastična lutka!

Svet plus pre 1 sat
Pevačica Goca Božinovska otvoreno je govorila o svom iskustvu sa estetskim korekcijama, priznajući da je botoks izazvao neželjene posledice koje nije očekivala. U emisiji kod Ognjena Amidžića, Goca je otkrila da je imala problema sa botoksom. –… »
Goca Božinovska se unakazila botoksom! Pevačica nakon intervencije primetila probleme, pa javno priznala: "Izgledala sam kao…

Goca Božinovska se unakazila botoksom! Pevačica nakon intervencije primetila probleme, pa javno priznala: "Izgledala sam kao…

Kurir pre 5 sati
Pevačica Goca Božinovska, koja je nedavno govorilla o upoznavanju sa pokojnim suprugom Zoranom Šijanom, prošle godine našla se na meti žestokih kritika kada se na venčanju sina svog kolege pojavila zategnutijeg lica. Na mrežama su tada poručili… »
"Izgledala sam k'o pokvarena lutka": Goca Božinovska se unakazila botoksom, na mrežama je urnisali

"Izgledala sam k'o pokvarena lutka": Goca Božinovska se unakazila botoksom, na mrežama je urnisali

Mondo pre 7 sati
Goca Božinovska podelila je svoj neugodno iskustvo sa botoksom. Pevačica Goca Božinovska, koja je nedavno govorilla o upoznavanju sa pokojnim suprugom Zoranom Šijanom, prošle godine našla se na meti žestokih kritika kada se na venčanju sina svog… »

Vesti dana »