Povezane vesti
"Da li si zato otišao sa onom kravom mlađom od nas 50 godina?" Surova Vedrana Rudan napisala otvoreno pismo razvodu: Na grob…
Kurir pre 6 sati
Spisateljica Vedrana Rudan u prvom braku, koji je trajao 14 godina, dobila je ćerku Asju i sina Slavena. Njen drugi suprug je osam godina mlađi advokat Ljubiša Drageljević, Srbin, sa kojim je i danas u skladnom braku i žive u Rijeci. Vedrana Rudan… »
Evo kako izgleda i čime se bavi muž vedrane Rudan: 14 godina u prvom braku trpela nasilje, a onda je upoznala 8 godina…
Kurir pre 6 sati
Poznata hrvatska književnica Vedrana Rudan poznata je po svom britkom jeziku i otvorenim pričama na raznorazne teme. Iako redovno i govori i piše o svom životu, ono što mnogi ne znaju je činjenica da se Vedrana udavala dva puta. Prvi brak joj je… »
"Naš brak više su obeležile punjene paprike, nego 30 godina valjanja po krevetu": Vedrana oplela po bivšem mužu
Mondo pre 8 sati
Književnica je poznata kao neko ko je "bez dlake na jeziku", pa je u svom stilu udarila na bivšeg muža i prvi brak. Kontroverzna književnica Vedrana Rudan (75), u prvom braku koji je trajao 14 godina, dobila je ćerku Asju i sina Slavena. Njen drugi… »
Vesti dana »
Ovo je Violeta (24) koja je stradala u jezivoj nesreći kod Beograda Umrla na licu mesta, njen dečko teško povređen: Sumnja se da je ovo uzrok udesa
Kurir pre 24 satajoš 31 povezana
Gvardiola: Ja sam šef, ja sam trener i nisam dovoljno dobar
Sportski žurnal pre 24 satajoš 28 povezanih
Trump imenovao Grenella za predsjedničkog izaslanika za ‘specijalne misije’
Al Jazeera pre 15 satijoš 22 povezane