Povezane vesti
Zašto je za Milenu kasno da postane majka: Od ovih reči, svakoj ženi bi se zaledilo srce
Svet & Skandal pre 5 dana
Trudnoća Milene Ćeranić očekuje se Milena Ćeranić proslavila se u muzičkom takmičenju “Zvezda granda”, ali se na neko vreme povukla iz javnosti i počela da vodi miran život daleko od paparaca i fotoreportera koji su je nekada pratili u… »
"Kažu mi da sam zakasnila" Milena Ćeranić priznala zašto se do sada nije ostvarila u ulozi majke: Uhvatio me je strah...
Kurir pre 5 dana
Milena Ćeranić (38), koja se proslavila takmičenjem u "Zvezdama Granda", otvoreno je govorila o svojoj porodici i razlozima zbog čega još uvek nije osnovala svoju. Milena je istakla da želi da ima petoro dece, ali se drugarica jednom prilikom… »
"Kažu mi da sam zakasnila": Milena Ćeranić (38) otkrila zašto se do sada nije ostvarila u ulozi majke: "Uhvatio me je…
Blic pre 5 dana
Milena Ćeranić (38), koja se proslavila takmičenjem u "Zvezdama Granda", otvoreno je govorila o svojoj porodici i razlozima zbog čega još uvek nije osnovala svoju. Milena je istakla da želi da ima petoro dece, ali se drugarica jednom prilikom… »
Vesti dana »
Karlik Džons ističe timsku igru Partizana: Želimo da budemo još bolji, idemo utakmicu po utakmicu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Nakon dramatičnog glasanja, Majk Džonson reizrabran za šefa Predstavničkog doma Kongresa SAD
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
"Bila si stub naše: Porodice..." Prijatelji i porodica ubijene Dragane sa Cetinja objavili čitulje: "Majko, tvoje srce je do poslednjeg trena kucalo za nas"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Policija zaplenila 12 komada vatrenog oružja i 716 komada municije od muškarca u Beranama
Danas pre 8 satijoš 2 povezane