Povezane vesti

Kecmanović srušio 17. na svetu za treće kolo Astralijan opena

Kecmanović srušio 17. na svetu za treće kolo Astralijan opena

Sportski žurnal pre 3 minuta
Miomir prošao dalje bez izgubljenog seta. Miomir Kecmanović plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je savladao poljskog igrača Huberta Hurkača 6:4, 6:4, 6:2. Meč između Hurkača i Kecmanovića, 17. i 51. tenisera… »
Švjontek i Ribakina lako do trećeg kola AO

Švjontek i Ribakina lako do trećeg kola AO

Sportski žurnal pre 3 minuta
Favoriti po planu u Melburnu. Druga teniserka sveta Iga Švjontek plasirala se noćas u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, nakon što je pobedila slovačku igračicu Rebeku Šramkovu 6:0, 6:2. Poljska igračica je do pobede nad 49… »
Bravo Miomire: Kecmanović „zgromio“ 17. na svetu

Bravo Miomire: Kecmanović „zgromio“ 17. na svetu

Danas pre 1 sat
Srpski teniser Miomir Kecmanović deklasirao je Poljaka Huberta Hurkača (17. na ATP listi) sa 6:4, 6:4, 6:2 i plasirao se u treće kolo Australijan opena. Po jedan brejk je viđen u prva dva seta i to oba od strane srpskog igrača. U prvom setu ga je… »
Bravo miomire: Kecmanović rutinski preslišao 17. reketa sveta za treće kolo Australijan opena! (video)

Bravo miomire: Kecmanović rutinski preslišao 17. reketa sveta za treće kolo Australijan opena! (video)

Hot sport pre 46 minuta
Rutinska pobeda! Srpski teniser Miomir Kecmanović ostvario je plasman u treću rundu Australijan opena, nakon što je u Melburnu savladao Poljaka Huberta Hurkača rezultatom 6:4, 6:4, 6:2. Duel između Kecmanovića i Hurkača, koji zauzimaju 51. i 17… »
Kecmanović pobedo Hurkača, plasirao se u treće kolo Australijan opena

Kecmanović pobedo Hurkača, plasirao se u treće kolo Australijan opena

Politika pre 1 sat
MELBURN – Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u treće kolo grend slem turnira Australijan open u Melburnu nakon pobede nad Poljakom Hubertom Hurkačem. Kecmanović je pobedio Hurkača rezultatom 3:0, po setovima 6:4, 6:4, 6:2 u meču koji je… »
Našima baš ide u Melburnu, sjajni Kecmanović prošao u treće kolo!

Našima baš ide u Melburnu, sjajni Kecmanović prošao u treće kolo!

Sportske.net pre 1 sat
Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se noćas u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je savladao poljskog igrača Huberta Hurkača sa 6:4, 6:4, 6:2. Meč između Hurkača i Kecmanovića, 17. i 51. tenisera sveta, trajao je… »
Miomir: Fino mi legle novine u igri, trudim se da ne lupetam…

Miomir: Fino mi legle novine u igri, trudim se da ne lupetam…

Sport klub pre 2 sata
Posle dve pobede na Australijan openu, i prethodnog polufinala u Adelejdu, Miomir Kecmanović ističe da mu je drago što se isplaćuje rad na pripremama. „Osećao sam se prilično dobro, neverovatno sam igrao. Radio sam na terenu mnoge stvari koje smo… »
Kecmanović želi veliki trofej: „Sa Novakom bi nam bilo bolje, želim da osvojim bar jednom sa Srbijom

Kecmanović želi veliki trofej: „Sa Novakom bi nam bilo bolje, želim da osvojim bar jednom sa Srbijom

Nova pre 3 sata
Miomir Kecmanovcić je odigrao jedan od najboljih mečeva u kariejri u drugom kolu Australijan opena gde je sa 3:0 nadigrao Huberta Hurkača. Nije krio zadovoljstvo nakon meča. „Osećao sam se prilično dobro, neverovatno sam igrao. Radio sam na terenu… »
Kontinuitet ni(je) u mentalitetu jednog Srbina

Kontinuitet ni(je) u mentalitetu jednog Srbina

B92 pre 2 sata
Ah, taj kontinuitet. Srpski tenis da nema Novaka Đokovića, mogao bi da se opiše ovom rečenicom -- kontinuitet nije u mentalitetu jednog Srbina. Da li je vreme da se to promeni? To je u srpskom tenisu tačno duže nego što nije, a jedan od takvih… »
Kecmanović se prisetio kraha Srbije: "Bio je užasan"

Kecmanović se prisetio kraha Srbije: "Bio je užasan"

B92 pre 3 sata
Srpski teniser Miomir Kecmanović sumirao je utiske posle velike pobede nad Hubertom Hurčakom u drugom kolu Australijan opena. Kecmanović je razbio favorizovanog Hurkača sa 3-0 u setovima i plasirao se u treće kolo turnira. Mladi srpski teniser je i… »
„Lepo je kada je Novak za promenu na vašoj strani“

„Lepo je kada je Novak za promenu na vašoj strani“

Nova pre 4 sati
Miomir Kecmanović je odigrao fenomenalan meč i savladao Huberta Hurkača u drugom kolu Australijan opena. Srbin je briljirao i susret završio sa 6:4, 6:2, 6:2 i tako je ubedljivom pobedom protiv 17. igrača sveta obezbedio plasman u treće. kolo. Nije… »
Kecmanović zablistao i izbacio 18. nosioca!

Kecmanović zablistao i izbacio 18. nosioca!

Sport klub pre 5 sati
Miomir Kecmanović deklasirao je Huberta Hurkača sa 6:4, 6:4, 6:2 i plasirao se u treće kolo Australijan opena. Tamo ga čeka bolji iz duela Mateo Beretini – Holger Rune. Sredinom trećeg seta Hurkač je tražio i medicinski tajm aut, bilo je očito… »
Kecmanović o dublu s Novakom: Bar znaš da će pogoditi ritern

Kecmanović o dublu s Novakom: Bar znaš da će pogoditi ritern

Sport klub pre 5 sati
Miomir Kecmanović kaže da mu prija Australija pošto ima mnogo Srba koji mu daju podršku. Kecmanović je deklasirao Huberta Hurkača sa 6:4, 6:4, 6:2 i plasirao se u treće kolo Australijan opena. „Bilo je neverovatno, ponosan sam što sam odigrao… »
Senzacionalni Kecmanović razbio velikog favorita, dominirao kao nikad pre

Senzacionalni Kecmanović razbio velikog favorita, dominirao kao nikad pre

Nova pre 5 sati
Miomir Kecmanovć je odigrao neverovatan meč u drugom kolu Australijan opena i ubedljivo savladao Huberta Hurkača, 17. tenisera sveta sa 3:0 u setovima. Kecmanović je dominirao od prvog do poslednjeg poena i sa 6:4, 6:4, 6:2 deklasirao velikog rivala… »
Švjontek i Žaber u trećem kolu AO

Švjontek i Žaber u trećem kolu AO

B92 pre 6 sati
Iga Švjontek i Ons Žaber obezbedile su plasman u treću rundu Australijan opena. Poljakinja je za sat vremena nadigrala Rebeku Sramkovu rezultatom 6:0, 6:2. Slovakinja, trenutno 49. na svetu, je u duelu sa drugom teniserkom sveta izgledala kao sve samo… »
Veliko iznenađenje - Kecmanović "isprašio" Hurkača!

Veliko iznenađenje - Kecmanović "isprašio" Hurkača!

B92 pre 5 sati
Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u treće kolo Australijan opena. Kecmanović je bio bolji od favorizovanog Huberta Hurkača (18) i to bez izgubljenog seta (6:4, 6:4, 6:2). Namučio se Miomir na startu u srpskom derbiju protiv Dušana… »
"Lepo je da Đoković bude na vašoj strani - za promenu"

"Lepo je da Đoković bude na vašoj strani - za promenu"

B92 pre 5 sati
Srpski teniser Miomir Kecmanović zadovoljan je nakon pobede nad Hubertom Hurkaćem u drugom kolu Australijan opena. Napravio je veliki podvig i bez predatog brejka, kamoli seta, nadigrao Hurkača rezutatom 6:4, 6.4, 6:2. "Bilo je neverovatno, ponosam sam… »

Vesti dana »