Povezane vesti
Kecmanović srušio 17. na svetu za treće kolo Australijan opena
Sportski žurnal 16.01.2025
Miomir prošao dalje bez izgubljenog seta. Miomir Kecmanović plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je savladao poljskog igrača Huberta Hurkača 6:4, 6:4, 6:2. Meč između Hurkača i Kecmanovića, 17. i 51. tenisera sveta… »
Sonego preživeo senzaciju, Kecmanović dobio rivala
B92 16.01.2025
Lorenco Sonego okončao je australijsku bajku Brazilca Žoaa Fonseke. Italijan je posle mnogo muke i skoro četvoročasovne borbe zaustavio najveće iznenađenje prvog kola. Sonego je savladao zvezdu u nastajanju, 112. tenisera sveta u pet setova sa 6:7 (6)… »
Iga Švjontek pobedila: Izviždana posle odgovora na pitanje Jelene Dokić (VIDEO)
Danas 16.01.2025
Poljska teniserka Iga Švjontek plasirala se u treće kolo Australijan opena posle ubedljivog trijumnfa (6:0, 6:2) nad Slovakinjom Rebekom Šramkovom Posle duela koji je trajao samo sat vremena na terenu ju je intervjuisala nekadašnja teniserka Jelena… »
Novi šok u Melburnu VIDEO
B92 16.01.2025
Mađar Fabijan Marožan priredio je novo iznenađenje na Australijan openu. Ovaj 59. teniser sveta eliminisao je 16. nosioca Frensisa Tijafoa iz SAD. Marožan je posle troipočasovne borbe slavio u preokretu posle pet setova sa 6:7 (3), 6:4, 3:6, 6:4, 6:1… »
Nije poslušala Jelenu Dokić: Zvižduci Igi Švjontek zbog kafe
Sport klub 16.01.2025
Poljakinja Iga Švjontek plasirala se u treće kolo Australijan opena trijumfom nad Slovakinjom Rebekom Šramkovom (WTA 49) 6:0, 6:2 posle "okruglo" sat vremena. Druga teniserka sveta, čija je protekla godina obeležena doping skandalom, najveći uspeh na AO… »
Švjontek i Ribakina lako do trećeg kola AO
Sportski žurnal 16.01.2025
Favoriti po planu u Melburnu. Druga teniserka sveta Iga Švjontek plasirala se noćas u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, nakon što je pobedila slovačku igračicu Rebeku Šramkovu 6:0, 6:2. Poljska igračica je do pobede nad 49. teniserkom… »
Bravo Miomire: Kecmanović „zgromio“ 17. na svetu
Danas 16.01.2025
Srpski teniser Miomir Kecmanović deklasirao je Poljaka Huberta Hurkača (17. na ATP listi) sa 6:4, 6:4, 6:2 i plasirao se u treće kolo Australijan opena. Po jedan brejk je viđen u prva dva seta i to oba od strane srpskog igrača. U prvom setu ga je… »
Bravo miomire: Kecmanović rutinski preslišao 17. reketa sveta za treće kolo Australijan opena! (video)
Hot sport 16.01.2025
Rutinska pobeda! Srpski teniser Miomir Kecmanović ostvario je plasman u treću rundu Australijan opena, nakon što je u Melburnu savladao Poljaka Huberta Hurkača rezultatom 6:4, 6:4, 6:2. Duel između Kecmanovića i Hurkača, koji zauzimaju 51. i 17. mesto na… »
Kecmanović pobedo Hurkača, plasirao se u treće kolo Australijan opena
Politika 16.01.2025
MELBURN – Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u treće kolo grend slem turnira Australijan open u Melburnu nakon pobede nad Poljakom Hubertom Hurkačem. Kecmanović je pobedio Hurkača rezultatom 3:0, po setovima 6:4, 6:4, 6:2 u meču koji je trajao… »
Našima baš ide u Melburnu, sjajni Kecmanović prošao u treće kolo!
Sportske.net 16.01.2025
Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se noćas u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je savladao poljskog igrača Huberta Hurkača sa 6:4, 6:4, 6:2. Meč između Hurkača i Kecmanovića, 17. i 51. tenisera sveta, trajao je sat i 51… »
Kecmanović želi veliki trofej: „Sa Novakom bi nam bilo bolje, želim da osvojim bar jednom sa Srbijom
Nova 16.01.2025
Miomir Kecmanovcić je odigrao jedan od najboljih mečeva u kariejri u drugom kolu Australijan opena gde je sa 3:0 nadigrao Huberta Hurkača. Nije krio zadovoljstvo nakon meča. „Osećao sam se prilično dobro, neverovatno sam igrao. Radio sam na terenu mnoge… »
Miomir: Fino mi legle novine u igri, trudim se da ne lupetam…
Sport klub 16.01.2025
Posle dve pobede na Australijan openu, i prethodnog polufinala u Adelejdu, Miomir Kecmanović ističe da mu je drago što se isplaćuje rad na pripremama. „Osećao sam se prilično dobro, neverovatno sam igrao. Radio sam na terenu mnoge stvari koje smo… »
Kontinuitet ni(je) u mentalitetu jednog Srbina
B92 16.01.2025
Ah, taj kontinuitet. Srpski tenis da nema Novaka Đokovića, mogao bi da se opiše ovom rečenicom -- kontinuitet nije u mentalitetu jednog Srbina. Da li je vreme da se to promeni? To je u srpskom tenisu tačno duže nego što nije, a jedan od takvih primera je… »
Kecmanović se prisetio kraha Srbije: "Bio je užasan"
B92 16.01.2025
Srpski teniser Miomir Kecmanović sumirao je utiske posle velike pobede nad Hubertom Hurčakom u drugom kolu Australijan opena. Kecmanović je razbio favorizovanog Hurkača sa 3-0 u setovima i plasirao se u treće kolo turnira. Mladi srpski teniser je i sam… »
„Lepo je kada je Novak za promenu na vašoj strani“
Nova 16.01.2025
Miomir Kecmanović je odigrao fenomenalan meč i savladao Huberta Hurkača u drugom kolu Australijan opena. Srbin je briljirao i susret završio sa 6:4, 6:2, 6:2 i tako je ubedljivom pobedom protiv 17. igrača sveta obezbedio plasman u treće. kolo. Nije krio… »
Kecmanović o dublu s Novakom: Bar znaš da će pogoditi ritern
Sport klub 16.01.2025
Miomir Kecmanović kaže da mu prija Australija pošto ima mnogo Srba koji mu daju podršku. Kecmanović je deklasirao Huberta Hurkača sa 6:4, 6:4, 6:2 i plasirao se u treće kolo Australijan opena. „Bilo je neverovatno, ponosan sam što sam odigrao tako dobro… »
Kecmanović zablistao i izbacio 18. nosioca!
Sport klub 16.01.2025
Miomir Kecmanović deklasirao je Huberta Hurkača sa 6:4, 6:4, 6:2 i plasirao se u treće kolo Australijan opena. Tamo ga čeka bolji iz duela Mateo Beretini – Holger Rune. Sredinom trećeg seta Hurkač je tražio i medicinski tajm aut, bilo je očito da nije… »
"Lepo je da Đoković bude na vašoj strani - za promenu"
B92 16.01.2025
Srpski teniser Miomir Kecmanović zadovoljan je nakon pobede nad Hubertom Hurkaćem u drugom kolu Australijan opena. Napravio je veliki podvig i bez predatog brejka, kamoli seta, nadigrao Hurkača rezutatom 6:4, 6.4, 6:2. "Bilo je neverovatno, ponosam sam… »
Veliko iznenađenje - Kecmanović "isprašio" Hurkača!
B92 16.01.2025
Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u treće kolo Australijan opena. Kecmanović je bio bolji od favorizovanog Huberta Hurkača (18) i to bez izgubljenog seta (6:4, 6:4, 6:2). Namučio se Miomir na startu u srpskom derbiju protiv Dušana Lajovića u… »
Švjontek i Žaber u trećem kolu AO
B92 16.01.2025
Iga Švjontek i Ons Žaber obezbedile su plasman u treću rundu Australijan opena. Poljakinja je za sat vremena nadigrala Rebeku Sramkovu rezultatom 6:0, 6:2. Slovakinja, trenutno 49. na svetu, je u duelu sa drugom teniserkom sveta izgledala kao sve samo ne… »
Vesti dana »

Novi protest u Kraljevu: Policijski kordon razdvaja građane i simpatizere SNS-a
N1 Info pre 8 minutajoš 30 povezanih

Blagojević oprezan pred Oleksandriju! Uputio i apel grobarima: Osećam euforiju, mene kao trenera zovu za kartu više
Kurir pre 1 satjoš 42 povezane

Šta znači kada se more iznenada povuče? Važno upozorenje koje može spasiti život
Serbian News Media pre 43 minutajoš 238 povezanih