Povezane vesti

Kralj bolji od princa: Đoković porazio Alkarasa (video)

Kralj bolji od princa: Đoković porazio Alkarasa (video)

Sportski žurnal 21.01.2025
Srpski as u polufinalu Australijan opena. Novak Đoković ili Karlos Alkaras, nedoumica je bila samo na početku meča možda i glavnih favorita za osvajanje Australijan opena. Najbolji ikad nije dozvolio iznenađenje već održao lekciju mnogo mlađem… »
Alkaraza terali da optuži Novaka da folira povrede: Dobili su odgovor, ali ne onaj koji su čekali!

Alkaraza terali da optuži Novaka da folira povrede: Dobili su odgovor, ali ne onaj koji su čekali!

Mondo pre 31 dana
Španca su pitali da li je Novak Đoković bio zaista povrede. "Ne bih da ulazim u detalje", počeo je Španac, a onda rekao šta misli o tome. Posle poraza od Novaka Đokovića, Španac Karlos Alkaraz (21) izašao je pred novinare na konferenciji u… »
Novak: Veliko poštovanje za Karlosa, lekovi su mi pomogli da se oporavim! (video)

Novak: Veliko poštovanje za Karlosa, lekovi su mi pomogli da se oporavim! (video)

Sportski žurnal pre 31 dana
Đoković je danas izborio plasman u polufinale Australijan opena. Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas posle plasmana u polufinale Australijan opena da ima veliko poštovanje prema Karlosu Alkarasu, kao i da su mu lekovi za bolove… »
Đoković: Osetio sam potrebu da ga zagrlim, osećam da smo povezaniji svakoga dana (video)

Đoković: Osetio sam potrebu da ga zagrlim, osećam da smo povezaniji svakoga dana (video)

Sportski žurnal pre 31 dana
Mentalno i emotivno se čovek hrani ovakvom pobedom. Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je u Melburnu da očekuje izazovan meč protiv Nemca Aleksandera Zvereva u polufinalu Australijan opena. Đoković se plasirao u polufinale pošto je u… »
„Ceo život sumnjaju u mene…“ Novak Đoković u inat kritičarima!

„Ceo život sumnjaju u mene…“ Novak Đoković u inat kritičarima!

Sport klub pre 31 dana
Novak Đoković, najveći teniser svih vremena, u utorak je ostvario još jednu veličanstvenu pobedu. Posle četiri seta eliminisao je Karlosa Alkaraza, 16 godina mlađeg četvorostrukog grend slem prvaka. Za razliku od nekih prethodnih mečeva, Alkaraz… »
Novak Đoković – mladić od 37 godina

Novak Đoković – mladić od 37 godina

Sport klub pre 31 dana
Karlos Alkaraz je osvojio prvi set i servira na 4:5 u drugom. Pogodio je tri uzastopna odlična prva servisa koji su išli 195 km/č, 205 km/č i 199 km/č. Koliko je poena osvojio? Nijedan. Viner iz riterna Novaka Đokovića za osvojen drugi set i… »
Novak Đoković posle plasmana u polufinale: Saša Zverev je budan i gledao je ovo

Novak Đoković posle plasmana u polufinale: Saša Zverev je budan i gledao je ovo

Danas pre 31 dana
Novak Đoković rekao je posle meča u kojem je pobedio Karlosa Alkaraza (4:6, 6:4, 6:3, 6:4) i plasirao se u polufinale Australijan opena, da je zbog povrede igrao “sa jednom i po nogom”. „Odakle da počnem. Sa moje dve noge i ruke, ili jednom i po… »
„Nema slema bez neke drame“: Novak Đoković otvoreno o problemu u Melburnu

„Nema slema bez neke drame“: Novak Đoković otvoreno o problemu u Melburnu

Danas pre 31 dana
Novak Đoković se obratio medijima posle pobede nad Karlosom Alkarazom u četvrtfinalu Australijan opena. U fantastičnom meču srpski teniser je slavio rezultatom (4:6, 6:4, 6:3, 6:4), pa je tako uspeo peti put da nadigra Alkaraza u osam međusobnih… »
Karlos Alkaraz veoma iskren: „Kontrolisao sam meč, a onda se vratio….“ (video)

Karlos Alkaraz veoma iskren: „Kontrolisao sam meč, a onda se vratio….“ (video)

Hot sport pre 31 dana
Nije mogao da sakrije razočarenje! Španski teniser Karlos Alkaraz završio je svoje učešće na ovogodišnjem Australijan openu nakon poraza od Novaka Đokovića u četvrtfinalu rezultatom 3:1. Posle spektakularnog meča, Alkaraz je podelio svoja… »
Ceo život mnogi sumnjaju u mene: Nole otvorio dušu pred srpskim novinarima! (video)

Ceo život mnogi sumnjaju u mene: Nole otvorio dušu pred srpskim novinarima! (video)

Hot sport pre 31 dana
„Mene to dodatno motiviše da dokažem ljudima da i dalje mogu da pobeđujem na najvećoj sceni, najvećim turnirima najbolje na svetu!“ Melburn je bio poprište epske teniske bitke između Novaka Đokovića i mladog izazivača Karlosa Alkaraza. U… »
Neuništiv! Novakov čas Alkarazu za polufinale u Melburnu

Neuništiv! Novakov čas Alkarazu za polufinale u Melburnu

Sport klub pre 31 dana
Novak Đoković je 12. put u polufinalu Australijan Opena nakon što je u sjajnom meču, posle preokreta, pobedio 16 godina mlađeg Karlosa Alkaraza. Najbolji teniser u istoriji je posle preokreta savladao velikog rivala – 4:6, 6:4, 6:3, 6:4 za tri sata… »
Zvuči užasno, ali sam morao to da uradim: Đoković progovorio o povredi tokom meča sa Alkarazom

Zvuči užasno, ali sam morao to da uradim: Đoković progovorio o povredi tokom meča sa Alkarazom

Danas pre 31 dana
Novak Đoković se plasirao u polufinale Australijan opena pobedivši Karlosa Alkaraza rezultatom (4:6, 6:4, 6:3, 6:4), a do velikog trijumfa stigao je uprkos tome što je izgubio prvi set i zaradio povredu mišića leve butine. Nakon preokreta… »
„Više je gledao mene nego sebe“: Đoković odgovorio Alkarazu i svima koji misle da folira povrede

„Više je gledao mene nego sebe“: Đoković odgovorio Alkarazu i svima koji misle da folira povrede

Nova pre 31 dana
Novak Đoković uspeo je ponovo da pobedi Karlosa Alkaraza, sada prvi put na Australijan openu, a konačan rezultat u četvrtfinalu bio je 3:1 u setovima. Srpski teniser je krajem prvog seta doživeo povredu noge, ukazana mu je pomoć, a lekovi su uradili… »
Alkaraz sreo Đokovićev tim posle poraza: Pogledajte kako se pozdravio sa Marijem VIDEO

Alkaraz sreo Đokovićev tim posle poraza: Pogledajte kako se pozdravio sa Marijem VIDEO

Nova pre 31 dana
Nakon što je Novak Đoković, najbolji teniser ikada, pobedio Karlosa Alkaraza u četvrtfinalu Australijan opena 3:1 (4:6, 6:4, 6:3, 6:4), Španac se susreo u teretani sa timom srpskog tenisera. Kako je i praksa, nakon mečeva teniseri obično odlaze u… »
Novak o povredi: Ne želim previše da otkrivam

Novak o povredi: Ne želim previše da otkrivam

Sport klub pre 31 dana
Novak Đoković plasirao se u polufinale Australijan opena, ali brine povreda koju je zadobio u prvom setu duela sa Karlosom Alkarasom. Kraj prvog seta obeležila je Novakova povreda, a tokom drugog dela meča videlo se da se Đoković otežano kreće… »
Novak: „Stalno pokušavaju da me ponište i ceo život sumnjaju u mene“

Novak: „Stalno pokušavaju da me ponište i ceo život sumnjaju u mene“

Nova pre 31 dana
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, analizirao je veliku pobedu protiv Karlosa Alkaraza (4:6, 6:4, 6:3, 6:4) na Australijan openu. Đoković se plasirao u polufinale Australijan opena pobedom protiv Alkaraza, a nakon toga je analizirao pobedu. Da li… »
Đoković: Biće izazovan meč sa Zverevim, samo da se fizički oporavim

Đoković: Biće izazovan meč sa Zverevim, samo da se fizički oporavim

Euronews pre 31 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao u polufinale Australijan opena, pošto je u četvrtfinalu prvog grend slem turnira sezone pobedio Španca Karlo Alkaraza 3:1 (4:6, 6:4, 6:3, 6:4). I u petak ga očekuje Aleksander Zverev za plasman u… »
Alkaraz posle bolnog poraza: Novak nije igrao kao neko ko misli da će se povući – neću da ulazim u detalje

Alkaraz posle bolnog poraza: Novak nije igrao kao neko ko misli da će se povući – neću da ulazim u detalje

Nova pre 31 dana
Karlos Alkaraz bio je utučen i razočaran nakon poraza od Novaka Đokovića u četvrtfinalu Australijan opena, rezultatom 3:1, po setovima 4:6, 6:4, 6:3, 6:4. Još jedan epski meč odigrali su Srbin i Španac, a sada je skor 5-3 u Novakovu korist u… »
Hoće da me ponište jer dolazim iz Srbije! Novak Đoković otvorio dušu, zna šta pokušavaju da mu urade

Hoće da me ponište jer dolazim iz Srbije! Novak Đoković otvorio dušu, zna šta pokušavaju da mu urade

Mondo pre 31 dana
Novak Đoković posle velike pobede nad Karlosom Alkarazom je govorio o čestom osporavanju svojih uspeha. Novak Đoković je pobedio Karlosa Alkaraza u četvrfinalu Australijan opena. Posle velikog trijumfa olimpijski šampion je govorio o situaciji… »
Đoković brutalno iskren: "Konstantno pokušavaju da ponište mene, dodatno zbog toga odakle dolazim" VIDEO

Đoković brutalno iskren: "Konstantno pokušavaju da ponište mene, dodatno zbog toga odakle dolazim" VIDEO

B92 pre 31 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković je bio prilično iskren u razgovoru sa srpskim medijima u Australiji nakon plasmana u polufinale. Novak Đoković pobedio je Karlosa Alkarasa u četvrtfinalu Australijan opena i u razgovoru sa srpskim medijima izneo… »
"Mislio sam da kontrolišem meč, to je bila moja greška": Alkaraza je ovaj potez koštao poraza

"Mislio sam da kontrolišem meč, to je bila moja greška": Alkaraza je ovaj potez koštao poraza

Večernje novosti pre 31 dana
Španski teniser Karlos Alkaraz pretrpeo je poraz od srpskog tenisera Novaka Đokovića rezultatom 3:1 po setovima 4:6, 6:4, 6:3, 6:4 u četvrtfinalu Australijan opena. Iako se mladi Španac borio lavovski borio protiv srpskog asa, nije uspeo da izbori… »
Alkaras ne veruje Đokoviću? "Mučio se, posle toga nije bilo - ne znam..." VIDEO

Alkaras ne veruje Đokoviću? "Mučio se, posle toga nije bilo - ne znam..." VIDEO

B92 pre 31 dana
Španski teniser Karlos Alkaras je izneo utiske posle poraza od Novaka Đokovića u četvrtfinalu Australijan opena. Na samom startu je istakao najveću grešku. "Osećao sam da kontrolišem meč, ali pustio sam ga da se vrati. To je bila najveća greška… »
Novak odao priznanje Alkarazu: "Bio sam u njegovoj situaciji..."

Novak odao priznanje Alkarazu: "Bio sam u njegovoj situaciji..."

Sportske.net pre 31 dana
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u polufinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedio trećeg igrača sveta Španca Karlosa Alkarasa posle četiri seta, 4:6, 6:4, 6:3, 6:4. Novak je pobedio posle tri sata i 37 minuta i… »
Osetio sam da više gleda mene nego sebe: Đoković otkrio ključ pobede nad Alkarazom! (video)

Osetio sam da više gleda mene nego sebe: Đoković otkrio ključ pobede nad Alkarazom! (video)

Hot sport pre 31 dana
Fantastični Nole! Novak Đoković osigurao je plasman u polufinale Otvorenog prvenstva Australije, trijumfovavši nad Karlososom Alkarazom, trećim teniserom sveta, u meču koji je trajao tri sata i 37 minuta. Konačan rezultat od 4:6, 6:4, 6:3, 6:4… »
Novak je kralj Melburna, neka Alkaraz čeka: Ovo može samo Đoković!

Novak je kralj Melburna, neka Alkaraz čeka: Ovo može samo Đoković!

Mondo pre 31 dana
Novak Đoković pobedio je Karlosa Alkaraza u četvrtfinalu Australijan opena. Novak nastavlja da piše istoriju i da obara rekorde... Mats Vilander prekinuo je intervju Novaka Đokovića da bi mu postavio jedno pitanje. Đoković je prvo otrčao u… »
Evo kada Novak Đoković igra za finale Australijan opena

Evo kada Novak Đoković igra za finale Australijan opena

Nova pre 31 dana
Novak Đoković će protiv Aleksandera Zvereva igrati u polufinalu Australijan opena, a poznati su termini polufinala. Novak je epskom pobedom nad Karlosom Alkarazom obezbedio prolaz do borbe za finale, gde ga čeka Nemac. Taj meč biće odigran u petak… »
„Neću otkrivati detalje“: Đoković ozbiljno zabrinut zbog povrede, pričao kako se oseća nakon pobede nad Alkarazom

„Neću otkrivati detalje“: Đoković ozbiljno zabrinut zbog povrede, pričao kako se oseća nakon pobede nad Alkarazom

Nova pre 31 dana
Novak Đoković uspeo je da savlada Karlosa Alkaraza sa 3:1 u četvrtfinalu Australijan opena, a posle epskog meča održao je i konferenciju za medije. Ponovo je Novak u najbitnijim trenucima bio na najvišem nivou, pa je posle preokreta uspeo da savlada… »
Karlos razočaran napustio teren posle poraza od Đokovića: Pojavio se Endi Marej da uteši Španca

Karlos razočaran napustio teren posle poraza od Đokovića: Pojavio se Endi Marej da uteši Španca

Mondo pre 31 dana
Endi Marej priša je Karlosu Alkarazu posle poraza od Novaka Đokovića. Novak Đoković je slavladao Kalosa Alkaraza u četvrtfinalu Australijan opena 3:1 (4:6, 6:4, 6:3, 6:4). Poraz, očigledno, nije lako pao mladom Špancu, pa mu je kasnije prišao i… »
"Pokušao sam da iskoristim to": Đoković objasnio kako je došao do velike pobede nad Alkarazom!

"Pokušao sam da iskoristim to": Đoković objasnio kako je došao do velike pobede nad Alkarazom!

Mondo pre 31 dana
Novak Đoković je posle pobede nad Karlosom Alkarazom govorio o povredi na kraju prvog seta i kako je to uticalo na njega i njegovog rivala. Novak Đoković je još jednom maestralno slavio nad Karlosom Alkarazom i plasirao se u polufinale Australijan… »
Alkaraz: Novak nije igrao kao neko ko razmišlja o predaji

Alkaraz: Novak nije igrao kao neko ko razmišlja o predaji

Sport klub pre 31 dana
Treći teniser sveta Karlos Alkaraz kaže da je morao više da pritisne Novaka Đokovića u drugom setu, kada se srpski igrač mučio sa kretanjem usled povrede. Đoković je slavio sa 4:6, 6:4, 6:3, 6:4 i plasirao se u polufinale Australijan opena… »
VIDEO Đoković objasnio zbog čega je samo sa Marijem proslavio pobedu: „Sve više smo bliski, to je bio gest poštovanja“

VIDEO Đoković objasnio zbog čega je samo sa Marijem proslavio pobedu: „Sve više smo bliski, to je bio gest poštovanja“

Nova pre 31 dana
Novak Đoković, najbolji teniser ikada, proslavio je pobedu nad Karlosom Alkarazom u četvrtfinalu Australijan opena na poseban način sa novim trenerom Endijem Marijem. Đoković je pobedio Alkaraza sa 3:1 (4:6, 6:4, 6:3, 6:4) i tako je zakazao duel u… »
Novak iskreno o derbiju sa Alkarazom: „Osećao sam se kao da je bilo finale, moj najbolji meč“

Novak iskreno o derbiju sa Alkarazom: „Osećao sam se kao da je bilo finale, moj najbolji meč“

Nova pre 31 dana
Novak Đoković još jednom je pokazao zašto je kralj tenisa i u 38. godini, pošto je pred njim ponovo pao Karlos Alkaraz. Ovog puta srpski teniser je u četvrtfinalu Australijan opena bio bolji sa 3:1 (4:6, 6:4, 6:3, 6:4), iako je Alkaraz čak 16… »
Alkaraz o Novaku: "Osetio sam da kontrolišem meč, a onda se vratio!

Alkaraz o Novaku: "Osetio sam da kontrolišem meč, a onda se vratio!

Sportske.net pre 31 dana
Španski teniser Karlos Alkaraz eliminisan je u četvrtfinalu Australijen opena pošto je izgubio od srpskog tenisera Novaka Đokovića rezultatom 3:1. Pravi teniski spektakl videli smo u Australiji u kojem je Novak slavio posle četiri odigrana seta, a… »
Pogledajte šta je Novak uradio Jeleni i deci posle pobede nad Alkarazom: Emotivne scene nisu mogle da prođu nezapaženo VIDEO

Pogledajte šta je Novak uradio Jeleni i deci posle pobede nad Alkarazom: Emotivne scene nisu mogle da prođu nezapaženo VIDEO

Nova pre 31 dana
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, plasirao se u polufinale Australijan opena, a posle četvrtfinalnog meča viđene su dirljive scene. Đoković je pobedio Karlosa Alkaraza sa 4:6, 6:4, 6:3, 6:4, a posle meča se u hodniku sa sinom Stefanom našao… »
Novak izašao pred medije i ostao nikad kraće: Ovo je razlog zašto je otrčao sa konferencije!

Novak izašao pred medije i ostao nikad kraće: Ovo je razlog zašto je otrčao sa konferencije!

Mondo pre 31 dana
Novak Đoković je ostao na konferenciji za medije tek petnaestak minuta! Novak Đoković je prošao u polufinale Australijan opena, tako je zakazao svoje 50. polufinale grend slema u karijeri. Na kraju je pobedio Karlosa Alkaraza 4:6, 6:4, 6:3, 6:4 i… »
Đoković: "Zabrinut sam, biću iskren..."; "Alkaras više gledao mene nego sebe"

Đoković: "Zabrinut sam, biću iskren..."; "Alkaras više gledao mene nego sebe"

B92 pre 31 dana
Srpski teniser Novak Đoković se obratio na konferenciji za medije posle prolaska u polufinale Australijan opena. Desetostruki šampion je u četvrtfinalu nadigrao Karlosa Alkarasa u tri seta i posle preokreta (3:1). Posle tri sata i 37 minuta po… »
Đoković: Morao sam da skraćujem poene, lekovi pomogli da se oporavim

Đoković: Morao sam da skraćujem poene, lekovi pomogli da se oporavim

Politika pre 31 dana
MELBURN - Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas posle plasmana u polufinale Australijan opena da ima veliko poštovanje prema Karlosu Alkarazu, kao i da su mu lekovi za bolove pomogli da se oporavi. Đoković je danas izborio plasman u… »
Novak Đoković je večan: Gospodar tenisa gladijatorski slomio neverovatnog Alkaraza! (video)

Novak Đoković je večan: Gospodar tenisa gladijatorski slomio neverovatnog Alkaraza! (video)

Hot sport pre 31 dana
NESTVARNO! Novak Đoković je nakon gotovo četiri sata i četiri seta borbe bio bolji u antalogijskom duelu od neverovatnog Karlosa Alkaraza u četvrtfinalu Australijan Opena. Posle tri sata i 37 minuta po setovima je bilo 4:6, 6:4, 6:3, 6:4 za najboljeg… »
Dobio sam sa jednom i po nogom, jedan od najepskijih mečeva: Novak Đoković ima reč nakon antalogijskog trijumfa! (video)

Dobio sam sa jednom i po nogom, jedan od najepskijih mečeva: Novak Đoković ima reč nakon antalogijskog trijumfa! (video)

Hot sport pre 31 dana
NESTVARNO! Novak Đoković je nakon gotovo četiri sata i četiri seta borbe bio bolji u antalogijskom duelu od neverovatnog Karlosa Alkaraza u četvrtfinalu Australijan Opena. Posle tri sata i 37 minuta po setovima je bilo 4:6, 6:4, 6:3, 6:4 za najboljeg… »
VIDEO Novak preokretom srušio Alkaraza i pokazao zašto je najbolji ikad: Odgovorio na provokacije i pokazao poteze za TV…

VIDEO Novak preokretom srušio Alkaraza i pokazao zašto je najbolji ikad: Odgovorio na provokacije i pokazao poteze za TV…

Nova pre 31 dana
Novak Đoković se po 12. put u karijeri plasirao u polufinale Australijan opena i to tako što je posle preokreta slomio Karlosa Alkaraza sa 4:6, 6:4, 6:3, 6:4 u meču sa fantastičnim razmenama, ali i mnogo napetih momenata. Đoković je imao mnogo… »
uživo Četvrtfinale Australijan Opena: Fenomenalni Đoković napravio preokret protiv Alkaraza i obezbedio plasmana u…

uživo Četvrtfinale Australijan Opena: Fenomenalni Đoković napravio preokret protiv Alkaraza i obezbedio plasmana u…

Euronews pre 31 dana
ČETVRTI SET 6:4 - Novak Đoković je u polufinalu Australijan Opena, nakon velikog preokreta protiv Karlosa Alkaraza. Španac je osvojio prvi set, a Nole naredna tri i pokazao zašto je teren u Melburnu njegov omiljeni. Operation Grand Slam No.25… »

Nova pre 31 dana
Novak Đoković se po 12. put u karijeri plasirao u polufinale Australijan opena i to tako što je posle preokreta slomio Karlosa Alkaraza sa 4:6, 6:4, 6:3, 6:4 u meču sa fantastičnim razmenama, ali i mnogo napetih momenata. Đoković je imao mnogo… »
"Ma da vas, čujem, bre!": Novak se okrenuo ka navijačima, niko ne sme ni da zucne (Video)

"Ma da vas, čujem, bre!": Novak se okrenuo ka navijačima, niko ne sme ni da zucne (Video)

Mondo pre 31 dana
Pogledajte kako je Novak Đoković "vodio bitku" sa navijačima koji su ga nervirali na meču protiv Karlosa Alkaraza na Australijan openu. Srpski teniser Novak Đoković žalio se na navijače između sedmog i osmog gema trećeg seta, kada je Karlos… »
Nije normalno šta radi "deda" Đoković: Alkaraz od muke počeo da se smeje, pogledajte

Nije normalno šta radi "deda" Đoković: Alkaraz od muke počeo da se smeje, pogledajte

Mondo pre 31 dana
Još jedan maestralan poen Novaka Đokovića na Australijan openu. Novak Đoković igra vrhunski tenis na Australijan openu, ali protivnik kakav je Karlos Alkaraz zahteva i više. Zbog toga je Đoković sa stilom završio treći set i poveo sa 2:1 u… »
Alkaraza nismo nikada videli ovako isfrustriranog: Šutirao lopticu u besu, pa nervozno cupkao na klupi VIDEO

Alkaraza nismo nikada videli ovako isfrustriranog: Šutirao lopticu u besu, pa nervozno cupkao na klupi VIDEO

Nova pre 31 dana
Karlos Alkaraz je jedan od najboljih igrača sveta, i gotovo da ne postoji teniser koji može da ga dovode do ludila - sem Novaka Đokovića. Alkaraz je izgubio od Đokovića treći set, nakon čega je nervozno skakutao oko stolice, držeći se za nogu… »
Novak o pobedi s „nogom i po“: Zverev me „pušta“ u polufinalu

Novak o pobedi s „nogom i po“: Zverev me „pušta“ u polufinalu

Sport klub pre 31 dana
Najtrofejniji teniser u istoriji "belog sporta" Novak Đoković prihvatio je izvinjenje australijske televizije "Kanal 9" i dao je izjavu na terenu posle trijumfa nad Karlosom Alkarazom u četvrtfinalnom duelu Australijan opena. „Dobio sam sa dve noge i… »
Koliki će biti Novakov napredak na ATP listi - Prvorazredno iznenađenje ga može sputati

Koliki će biti Novakov napredak na ATP listi - Prvorazredno iznenađenje ga može sputati

Sportske.net pre 31 dana
Najbolji teniser ikada Novak Đoković plasirao se danas u polufinale Australijan opena, svoje 13. u karijeri. Ide Đoković ka 11. tituli na prvom grend slemu u kalendarskoj godini, ali nimalo nije bilo lako. Osećao je bol u nozi i imao jedan medicinski… »
„Ne čujem vas“: Epska reakcija Đokovića nakon brejka o kojoj će se dugo pričati FOTO

„Ne čujem vas“: Epska reakcija Đokovića nakon brejka o kojoj će se dugo pričati FOTO

Nova pre 31 dana
Novak Đoković je na sjajan način obeležio napravljen brejk u osmom gemu trećeg seta meča protiv Karlosa Alkaraza. Bez izgubljenog poena Đoković je dobio gem na servis rivala, a kada je potvrdio prednost okrenuo se ka navijačima. Đoković je… »
Podrška studentskim protestima usred Novakovog meča: „Profesor na terenu, studenti su tamo gde bi trebalo da budu“ VIDEO

Podrška studentskim protestima usred Novakovog meča: „Profesor na terenu, studenti su tamo gde bi trebalo da budu“ VIDEO

Nova pre 31 dana
Tokom meča Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza stigla je i podrška za studentske proteste koji se održavaju u Srbiji. Smiljan Banjac, komentator Eurosporta koji prenosi meč četvrtfinala Australijan opena, imao je poruku i za studente. Naime, nakon… »
Da li ovo Alkaraz karikira Novakovu povredu? (VIDEO)

Da li ovo Alkaraz karikira Novakovu povredu? (VIDEO)

Sport klub pre 31 dana
Najtrofejniji teniser u istoriji "belog sporta" Novak Đoković poveo je u setovima protiv Karlosa Alkaraza, a Špancu to nije palo lako. Neposredno po okončanju trećeg seta se Alkaraz uhvatio za zadnju ložu i gegajući se nalik na situaciju iz prvog… »
VIDEO Novak se obračunao sa provokatorom: Došao do mreže i onda ućutkao navijača

VIDEO Novak se obračunao sa provokatorom: Došao do mreže i onda ućutkao navijača

Nova pre 31 dana
Novak Đoković je nakon sjajne bekhend dijagonale "zapetljao" Karlosa Alkaraza u mreži, a onda je proslavio poen. Đoković je bio dominantan u fantastičnim razmenama i uspeo da preokrene meč. Osvojio je taj set sa 6:3, a onda se obračunao sa… »
Đokovićev poen koji je Alkaraza doveo do ludila i pokazao zbog čega je Novak najbolji ikada – kakav način da uzme set…

Đokovićev poen koji je Alkaraza doveo do ludila i pokazao zbog čega je Novak najbolji ikada – kakav način da uzme set…

Nova pre 31 dana
Novak Đoković je odigrao spektakularan poen protiv Karlosa Alkaraza i na najbolji mogući način potvrdio osvajanje trećeg seta. Izgledalo je kao da će Alkaraz dobiti poen i bar na neko vreme produžiti treći set, ali je Đoković odigrao savršenu… »
Pogledajte Novakov krik posle najluđeg poena turnira kojim je uzeo treći set, Alkaraz mogao samo da se nasmeje

Pogledajte Novakov krik posle najluđeg poena turnira kojim je uzeo treći set, Alkaraz mogao samo da se nasmeje

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Ako vas neko nekada pita, Novak Đoković je Supermen! Ma, i jači je od njega. Šta je najbolji teniser svih vremena uspeo da uradi u meču protiv Karlosa Alkaraza, konkretno u trećem setu je za rubriku verovali ili ne, a posebno na set… »
VIDEO Dirljiva scena sa meča Novaka: Pogledajte kako Tara prati tatinu dramu u Melburnu

VIDEO Dirljiva scena sa meča Novaka: Pogledajte kako Tara prati tatinu dramu u Melburnu

Nova pre 31 dana
Po prvi put od početka turnira je i Tara sedela u loži sa bratom i mamom i gledala Novaka Đokovića protiv Karlosa Alkaraza u četvrtfinalu Australijan opena. U jednom trenutku je kamera snimila kako sedi Jeleni u krilu i kako su se zajedno pokrile… »
Potez Alkaraza zbog kog je i Novak morao da aplaudira VIDEO

Potez Alkaraza zbog kog je i Novak morao da aplaudira VIDEO

Nova pre 31 dana
Novak Đoković je majstorski potez Karlosa Alkaraza ispratio onako kako i dolikuje - aplauzom. U toku je bio drugi gem, Novak je imao prednost 30:0 na servis Španca, kada je Alkaraz dobrim servisom naterao Đokovića da se pošteno „protegne“ kako… »
Drama na Australijan openu: Đoković morao da napusti teren, vratio se ali uz jednu promenu FOTO

Drama na Australijan openu: Đoković morao da napusti teren, vratio se ali uz jednu promenu FOTO

Nova pre 31 dana
Novak Đoković je napustio teren nakon izgubljenog servisa u devetom gemu prvog seta protiv Karlosa Alkaraza. Srpski teniser je osetio nelagodu u nozi nakon što jedne razmene. Bilo je jasno da se slabije kreće, uticala je povreda i na servis, pa je… »
Kako se Đoković spremao za Alkarasa? FOTO

Kako se Đoković spremao za Alkarasa? FOTO

B92 pre 31 dana
Srpski teniser Novak Đoković trenirao je po poslednji put pred meč četvrtfinala Australijan opena. Posle duela Aleksandera Zvereva i Tomija Pola na "Rod Lejveru", Novak je u društvu trenera Endija Marija kročio na centralni teren u Melburnu… »
Sabalenka pokazala srednji prst svom timu

Sabalenka pokazala srednji prst svom timu

Sport klub pre 31 dana
Beloruska teniserka Arina Sabalenka pokazala je srednji prst svom timu tokom četvrtfinalnog meča Australijan Opena. Prva igračica sveta je tokom drugog seta protiv Ruskinje Anastasije Pavljučenkove (6:2) svom boksu na „Rod Lejver“ areni pokazala… »
Aleksandar Zverev prvi polufinalista Australijan opena

Aleksandar Zverev prvi polufinalista Australijan opena

Euronews pre 31 dana
Nemački teniser Aleksander Zverev prvi je polufinalista Australijan opena pošto je savladao Amerikanca Tomija Pola rezultatom 3:1 (7:6 (7:1), 7:6 (7:0), 2:6, 6:1) za tri sata i 32 minuta. Nemac je prva dva seta protiv Pola dobio na identičan način… »
Pogledajte šta je Alkaraz pokazao kad je izašao iz tunela na meč sa Đokovićem: Ovo niko nije očekivao

Pogledajte šta je Alkaraz pokazao kad je izašao iz tunela na meč sa Đokovićem: Ovo niko nije očekivao

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Na Australijan openu je počela epska bitka između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza. Rod Lejver arena je krcata dočekala tenisere i pozdravila ih je ovacijama. Prvi je iz tunela izašao Karlos Alkaraz, a potom Đoković. Zanimljivo… »
FOTO Novakovi navijači okupirali Australijan open, svi očekuju veliku pobedu zbog skandala

FOTO Novakovi navijači okupirali Australijan open, svi očekuju veliku pobedu zbog skandala

Nova pre 31 dana
Bliži se spektakl u Melburnu između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza u četvrtfinalu Australijan opena. Biće to poslednji meč dana na „Rod Lejver Areni“ i kao da samo to svi čekaju. Duel dvojice tenisera prerastao je u klasik iako nisu igrali… »
Zverev o meču Novaka i Karlosa: "Biće dosadno, nema razloga da ostanete..."

Zverev o meču Novaka i Karlosa: "Biće dosadno, nema razloga da ostanete..."

Sportske.net pre 31 dana
Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se u polufinale Australijan opena pobedom nad Tomijem Polom posle četiri seta. Upravo će Zverev igrati protiv boljeg iz duela Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, pa je Džima Kurijera zanimalo da li će… »
Zverev: "Siner, Alkaras, Đoković... Češće se dešava da su oni"

Zverev: "Siner, Alkaras, Đoković... Češće se dešava da su oni"

B92 pre 31 dana
Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se u još jednu završnicu Grend slema i imaće priliku da se bori za meč vredan titule na Australijan openu. Drugi reket sveta je u četiri seta nadigrao Tomija Pola 7:6 (1), 7:6 (0), 2:6, 6:1 i tako upisao… »
Zverev posle plasmana u polufinale Australijan opena: Meč između Đokovića i Alkaraza će biti dosadan, nema razloga da to…

Zverev posle plasmana u polufinale Australijan opena: Meč između Đokovića i Alkaraza će biti dosadan, nema razloga da to…

Danas pre 31 dana
Nemački teniser Aleksander Zverev, koji se plasirao se u polufinale Australijan opena trijumfom nad Tomijem Polom, za finale će se boriti protiv boljeg iz duela u kojem se sastaju Novak Đoković i Karlos Alkaraz. „Apsolutno dosadan meč, nema razloga… »
Ukoliko pobedi Karlosa Alkaraza, protivnik Novaka Đokovića u polufinalu Australijan Opena biće Aleksander Zverev

Ukoliko pobedi Karlosa Alkaraza, protivnik Novaka Đokovića u polufinalu Australijan Opena biće Aleksander Zverev

Euronews pre 31 dana
Nemački teniser Aleksander Zverev obezbedio je plasmana u polufinale Australijan Opena nakon što je bio bolji od 11. igrača sveta Tomija Pola iz Sjedinjenih Amerikih Država - 7:6, 7:6, 2:6, 6:1. Ovim trijumfom "drugi reket" sveta treći put u karijeri… »
Saša je sila! Aleksandar Zverev u polufinalu Australijan opena

Saša je sila! Aleksandar Zverev u polufinalu Australijan opena

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se danas u polufinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedio 11. igrača sveta, Amerikanca Tomija Pola, posle četiri seta, 7:6, 7:6, 2:6, 6:1. Foto: AP Drugi teniser sveta pobedio je posle… »
Senzacija na australijan openu! Eliminisana treća teniserka sveta, izbacila Olgu Danilović pa ostvarila rezultat karijere

Senzacija na australijan openu! Eliminisana treća teniserka sveta, izbacila Olgu Danilović pa ostvarila rezultat karijere

Španska teniserka Paola Badosa plasirala se danas u polufinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedila treću teniserku sveta Amerikanku Koko Gof posle dva seta, 7:5, 6:4. Foto: Profimedia Badosa, 12. teniserka sveta, pobedila je… »
FOTO Đoković izveo diverziju pred meč sa Alkarazom, ovo do sada nije uradio

FOTO Đoković izveo diverziju pred meč sa Alkarazom, ovo do sada nije uradio

Nova pre 31 dana
Novak Đoković i Karlos Alkaraz će se sastati po osmi put do sada u karijeri. Poslednji meč dana na Rod Lejver Areni biće i najveći spektakl dosadašnjeg turnira, a vlada veliko interesovanje. Uoči meča, Đoković je iskoristio priliku koja mu se… »
Zverev u polufinalu Australijan opena, čeka boljeg iz duela između Đokovića i Alkaraza (VIDEO)

Zverev u polufinalu Australijan opena, čeka boljeg iz duela između Đokovića i Alkaraza (VIDEO)

Danas pre 31 dana
Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se u polufinale Australijan opena, trijumfom nad Tomijem Polom, a njegov naredni rival biće bolji iz duela u kojem se danas (10.30) sastaju Novak Đoković i Karlos Alkaraz. Trenutno drugi igrač sveta pobedio… »
VIDEO „Nemate razlog da ostanete da gledate Đoković – Alkaraz“: Nemac nasmejao navijače, pa se poklonio Novaku pred…

VIDEO „Nemate razlog da ostanete da gledate Đoković – Alkaraz“: Nemac nasmejao navijače, pa se poklonio Novaku pred…

Nova pre 31 dana
Aleksander Zverev uspeo je da preživi ubedljivo najveći izazov na Australijan openu i da sa 7:6(1), 7:6(0), 2:6, 6:1 eliminiše Tomija Pola, te da se još jednom nađe u polufinalu grend slema (treći put u Melburnu). Ne može da veruje kako je uspeo da… »
Novak i Karlos saznali rivala: „Nemate razlog da ostanete…“

Novak i Karlos saznali rivala: „Nemate razlog da ostanete…“

Sport klub pre 31 dana
Nemački teniser Aleksander Zverev prvi je polufinalista Australijan Opena. Drugi igrač sveta je u četvrtfinalu prvog grend slem turnira u sezoni pobedio Amerikanca Tomija Pola sa 3-1, po setovima 7:6 (1), 7:6 (0), 2:6, 6:1 posle tri časa i 30 minuta… »
Dva faktora koja za Novaka mogu da budu opasniji od Alkaraza

Dva faktora koja za Novaka mogu da budu opasniji od Alkaraza

Nova pre 31 dana
Sve smo bliži velikom spektaklu o kojem pričao čitav teniski svet i koji će početi ne pre 10.30 po vremenu u Srbiji. Novak Đoković i Karlos Alkaraz možda igraju tek osmi put, ali utisak je kao da njihovo rivalstvo ima epski status. Srbin je u… »
Palac nagore i osmeh: Novak završio pripreme za Alkaraza (FOTO)

Palac nagore i osmeh: Novak završio pripreme za Alkaraza (FOTO)

Sport klub pre 31 dana
Aleksander Zverev i Tomi Pol završili su svoj meč na vreme da Novak Đoković zagrevanje može da odradi na Rod Lejver areni, pre nego što na teren izađu Arina Sabalenka i Anastasija Pavljučenkova. Spremite se za maraton: Novak Đoković ili Karlos… »
Zverev: "Đoković i Alkaras? Dosadan meč, nema razloga da to gledate" VIDEO

Zverev: "Đoković i Alkaras? Dosadan meč, nema razloga da to gledate" VIDEO

B92 pre 31 dana
Nemački teniser Aleksander Zverev bio je raspoložen tokom davanja izjave na terenu posle plasmana u polufinale Australijan opena. Drugi reket sveta je u četiri seta nadigrao Tomija Pola 7:6 (1), 7:6 (0), 2:6, 6:1 i tako upisao prvi trijumf protiv… »
Mislila je da napušta tenis, sada je u polufinalu: Bravo, Paula!

Mislila je da napušta tenis, sada je u polufinalu: Bravo, Paula!

Sport klub 21.01.2025
Pre samo godinu dana je na Australijan openu bila snuždena i tužna misleći da će se možda i povući iz tenisa zbog problema sa leđima. Godinu dana kasnije, Paula Badosa je u polufinalu u Melburnu. Špankinja je savladala Koko Gof, koji su mnogi… »

Vesti dana »