Povezane vesti
Dirljiva poruka Bogdana Srejovića za rođendan Jovane Ljubisavljević
Svet plus pre 1 dan
Jovana Ljubisavljević, bivša učesnica rijalitija, proslavlja 29. rođendan, a njen suprug Bogdan Srejović oduševio je emotivnom objavom na društvenim mrežama, ističući njihovu ljubav i porodicu. Bivša rijaliti učesnica Jovana Ljubisavljević… »
Slavlje u domu Jovane Ljubisavljević: Bogdan Srejović joj se nakon porođaja obratio emotivnim rečima: "Ti si moja molitva i…
Blic pre 1 dan
Nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga" Jovana Ljubisavljević danas proslavlja svoj 29. rođendan. Jovani se njen suprug, Bogdan Srejović, putem Instagrama obratio emotivnim rečima. - Ti si moja ljubav, oslonav, podrška, moje jutro, dan i noć. Ti… »
Vesti dana »
Krenuo na posao, pa stradao u teškoj nesreći: Uroš (29) poginuo u sudaru autobusa kod Umke FOTO
Nova pre 34 minutajoš 95 povezanih
BLOG UŽIVO Na hiljade studenata blokiralo Autokomandu, postavljene betonske ploče na putu: BIA upala u kuću poljoprivrednika
Nova pre 4 minutajoš 62 povezane
Međunarodni dan sećanja na žrtve Holokausta; Delegacija Republike Srbije na obeležavanju godišnjice u Poljskoj
RTV pre 29 minutajoš 31 povezana
Počela blokada Autokomande od 10 časova: Trajaće 24 sata, oglasio se Dačić - saobraćaj preusmeren
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
Slavica Đukić Dejanović uručila Svetosavske nagrade pojedincima i ustanovama
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih