Povezane vesti
Dragana Mirković otkazala koncert u Zrenjaninu: Živimo u jako nemirnim vremenima!
Svet plus pre 8 dana
Dragana Mirković, jedna od najvoljenijih pevačica na Balkanu, obavestila je svoju publiku da je donela tešku odluku – otkazala je planirani koncert u Zrenjaninu. Pevačica je u saopštenju istakla da su trenutni nemiri i nesigurna vremena razlog zbog… »
Dragana Mirković otkazala koncert u Zrenjaninu: "Živimo u jako nemirnim vremenima", oglasila se saopštenjem: "Molim vas…
Blic pre 9 dana
Poznata pevačica Dragana Mirković oglasila se saopštenjem na društvenim mrežama, povodom otkazivanja koncerta u Vojvodini. - Dragi moji, sa velikim žaljenjem vas obaveštavam da sam otkazala svoj koncert u Zrenjaninu 1. februara. Mesecima sam se… »
Vesti dana »
Protest ispred Ministarstva prosvete, na Trgu republike penzioneri podržali studente: Građani odavali poštu u nekoliko gradova u Srbiji (foto,video)
Blic pre 15 minutajoš 63 povezane
Matković: Debata u Briselu dokazala da Rio Tinto nije sposoban za nju
N1 Info pre 55 minutajoš 10 povezanih
Sud delimično izmenio odluku AKS o jednomesečnoj obustavi rada: Advokati će postupati u hitnim slučajevima
Euronews pre 5 satijoš 20 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca u Srbiji: Promet opao za 37 odsto, kažu iz Poreske uprave
BBC News pre 7 satijoš 16 povezanih