Povezane vesti

Brnabić: To je bukvalno puč! Neće biti prelazne vlade taman i da tri dana molim Vučića da je bude

Brnabić: To je bukvalno puč! Neće biti prelazne vlade taman i da tri dana molim Vučića da je bude

Kurir pre 29 minuta
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da bi prelazna vlada bila puč, navodeći da predsednik države Aleksandar Vučić na to nikad neće pristati, taman da ga ona "moli tri dana" da bude takve vlade, ili da ga moli bilo… »
Brnabić: Neće biti prelazne vlade

Brnabić: Neće biti prelazne vlade

Insajder pre 1 sat
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da bi prelazna vlada bila puč, navodeći da predsednik države Aleksandar Vučić na to nikad neće pristati, taman da ga ona "moli tri dana" da bude takve vlade, ili da ga moli bilo ko drugi… »
Brnabić: Mi nemamo političku krizu, prelazna vlada bi bila puč

Brnabić: Mi nemamo političku krizu, prelazna vlada bi bila puč

N1 Info pre 2 sata
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da u Srbiji ne postoji politička kriza, a da bi prelazna vlada bila puč, navodeći da predsednik države Aleksandar Vučić na to nikad neće pristati, taman da ga ona "moli tri dana" da bude takve… »
Siniša Mali: Jasno se vidi razlika između onih koji žele da blokiraju Srbiju i nas koji se trudimo da radimo

Siniša Mali: Jasno se vidi razlika između onih koji žele da blokiraju Srbiju i nas koji se trudimo da radimo

Blic pre 2 sata
Siniša Mali, ministar finansija, poručio je da se "jasno vidi razlika između onih koji žele da blokiraju Srbiju, koji organizuju protivustavne i protivzakonske blokade, koji se trude da organizuju generalne štrajkove kako bi Srbija stala i vratila se… »
Brnabić: Neće biti prelazne vlade taman i da tri dana molim Vučića da je bude

Jugmedia pre 2 sata
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da bi prelazna vlada bila puč, navodeći da predsednik države Aleksandar Vučić na to nikad neće pristati, taman da ga ona „moli tri dana“ da bude takve vlade, ili da ga moli bilo ko… »
„To bi bukvalno bio puč“: Brnabić objasnila šta je za SNS prelazna vlada

„To bi bukvalno bio puč“: Brnabić objasnila šta je za SNS prelazna vlada

Nedeljnik pre 2 sata
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da bi „prelazna vlada bila puč“, navodeći da predsednik države Aleksandar Vučić na to nikad neće pristati, taman da ga ona „moli tri dana“, ili da ga moli bilo ko drugi. „Nema… »
Imaginarijum Ane Brnabić na Pinku: Nismo mi u krizi, već opozicija

Imaginarijum Ane Brnabić na Pinku: Nismo mi u krizi, već opozicija

Nova pre 2 sata
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da u Srbiji ne postoji politička kriza, a da bi prelazna vlada bila puč, navodeći da predsednik države Aleksandar Vučić na to nikad neće pristati, taman da ga ona "moli tri dana" da bude takve… »
Brnabić objasnila šta je za SNS prelazna vlada: „Bukvalno puč“

Brnabić objasnila šta je za SNS prelazna vlada: „Bukvalno puč“

Danas pre 2 sata
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da bi prelazna vlada bila puč, navodeći da predsednik države Aleksandar Vučić na to nikad neće pristati, taman da ga ona „moli tri dana“ da bude takve vlade, ili da ga moli bilo ko… »
Brnabić: Prelazna vlada bila bi puč, neće je biti taman i da tri dana molim Vučića da je bude

Brnabić: Prelazna vlada bila bi puč, neće je biti taman i da tri dana molim Vučića da je bude

NIN pre 2 sata
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da bi prelazna vlada bila puč, navodeći da predsednik države Aleksandar Vučić na to nikad neće pristati, taman da ga ona "moli tri dana" da bude takve vlade, ili da ga moli bilo ko drugi… »
Brnabić: Prelazna vlada bi bukvalno bila puč, Vučić to ne bi dozvolio po cenu svoje glave

Brnabić: Prelazna vlada bi bukvalno bila puč, Vučić to ne bi dozvolio po cenu svoje glave

Radio 021 pre 2 sata
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da bi prelazna vlada bila puč, navodeći da predsednik države Aleksandar Vučić na to nikad neće pristati, taman da ga ona "moli tri dana". "Nema šanse. To bi bio dogovor nas i opozicije… »

Novi magazin pre 2 sata

Beta pre 3 sata
"Moj naklon studentima filozofskog fakulteta": Ana Brnabić o protestima i političkoj situaciji u zemlji: "Bilo bi fer da…

"Moj naklon studentima filozofskog fakulteta": Ana Brnabić o protestima i političkoj situaciji u zemlji: "Bilo bi fer da…

Blic pre 3 sata
Predsednica Skupštine Republike Srbije Ana Brnabić je kritikovala način na koji se obeležava tri meseca od tragedije na železničkoj stanici u Novom Sadu, u kojoj je poginulo 15 ljudi, ističući da "pečenje prasića koje se može videti na… »
Ko god je pravio listu govornika na blokadama, nije dobro mislio studentima: Ana Brnabić o protestu u Novom Sadu i drugim…

Ko god je pravio listu govornika na blokadama, nije dobro mislio studentima: Ana Brnabić o protestu u Novom Sadu i drugim…

Kurir pre 3 sata
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić rekla je u Novom jutru na TV Pink da je ponosna zbog toga što je deo tima Aleksandra Vučića i da duboko veruje u ono što radi. - Počastvovana sam što sam član Srpske napredne stranke i mislim da smo… »

Radio sto plus pre 3 sata
“Nema šanse. To bi bio dogovor nas i opozicije, da zanemarimo šta kaže narod, da otuđimo suverenitet od naroda. Da kažemo šta koga briga šta mislite i kako ste glasali, niste nam važni, već ćemo mi sami da se dogovorimo kako ćemo mi da se… »
Ljiljana Smajlović: Najvažnije sprečiti sukobe, mora se pojaviti politički igrač da razgovara u ime studenata

Ljiljana Smajlović: Najvažnije sprečiti sukobe, mora se pojaviti politički igrač da razgovara u ime studenata

RTS pre 5 sati
Kolumnistkinja Ljiljana Smajlović kaže za RTS, povodom 24-časovne blokade Mosta slobode u Novom Sadu, da se na protestu nije govorilo o zahtevima studenata, niti se spominjao dijalog. Smatra da je najvažnije da se spreči dodir i sukob između dve… »
Pet puteva kroz krizu u Srbiji: Nijedan zasad ne odgovara svima, a evo koji je najizvesniji

Pet puteva kroz krizu u Srbiji: Nijedan zasad ne odgovara svima, a evo koji je najizvesniji

Blic pre 6 sati
Od pogibije 15 ljudi u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici Novi Sad, 1. novembra prošle godine, prošla su tri meseca političke krize u Srbiji. Studenti protestuju, a predsednik Aleksandar Vučić i premijer u ostavci Miloš Vučević tvrde da… »

Vesti dana »