Povezane vesti

Na istom mestu gde su se jutros sudarili autobusi pre 4 godine autobus uleteo u parkić: I tada je bilo povređenih, a…

Na istom mestu gde su se jutros sudarili autobusi pre 4 godine autobus uleteo u parkić: I tada je bilo povređenih, a…

Kurir pre 3 minuta
Na mestu na kom se jutros u Zemunu dogodila saobraćajna nesreća, kada su se sudarila dva autobusa, i ranije su se događale saobraćajke, a žitelji ovog kraja kažu da još pamte onu od pre četiri godine kada je, takođe autobus, izleteo sa ulice… »
"Sreća da Nisam bio za volanom kad me je udario": Oglasio se vozač jednog od autobusa iz sudara u Zemunu: "Vozilo se pomerilo…

"Sreća da Nisam bio za volanom kad me je udario": Oglasio se vozač jednog od autobusa iz sudara u Zemunu: "Vozilo se pomerilo…

Blic pre 1 sat
U sudaru dva autobusa koji se jutros oko 6.30 časova dogodio u Zemunu, povređene su četiri osobe. U pitanju su lake povrede, a autobusi su smrskani do neprepoznatljivosti. "Vozim radnike na liniji ka Pančevu i tu ih preuzimam. Stao sam da sredim… »
Ponovo sudar autobusa u Zemunu: Tri osobe povređene u saobraćajnoj nezgodi

Ponovo sudar autobusa u Zemunu: Tri osobe povređene u saobraćajnoj nezgodi

Vreme pre 2 sata
U sudaru dva autobusa u Krajiškoj ulici u Zemunu troje povređenih. Ovo je drugi sudar autobusa u Zemunu za samo sedam dana. U Krajiškoj ulici u Zemunu rano jutros došlo je do sudara dva autobusa. Tri osobe su povređene, javlja RTS. Na Instagram… »
Vozač udarenog autobusa: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo

Vozač udarenog autobusa: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo

Danas pre 3 sata
Jutros oko 6.40h sudarila su se dva autobusa u Krajiškoj ulici u Zemunu. Prema informacijama koje smo dobili, kaže reporterka N1, lakše su povređene tri osobe u sudaru dva autobusa koji se jutros desio u Zemunu. Jedan autobus je na liniji 45, potpuno… »
4 Osobe povređene u sudaru autobusa u Zemunu: Sumnja se da je vozač zaspao za volanom

4 Osobe povređene u sudaru autobusa u Zemunu: Sumnja se da je vozač zaspao za volanom

Kurir pre 3 sata
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko šest sati u Kruškoj ulici u Zemunu, kada su se sudarila dva autobusa, povređene su četiri osobe. Kako se saznaje, povređeni su odmah hospitalizovani i niko nije životno ugrožen. Nesreća se… »
Kurir televizija na mestu saobraćajne nesreće u Zemunu: U sudaru dva autobusa troje povređeno, mesto vozača skroz uništeno

Kurir televizija na mestu saobraćajne nesreće u Zemunu: U sudaru dva autobusa troje povređeno, mesto vozača skroz uništeno

Kurir pre 3 sata
Tri osobe su povređene u sudaru autobusa u Zemunu, u Krajiškoj ulici u ranim jutarnjim časovima. Vozač autobusa, kako je objavljeno na Instagram stranica moj_beo_grad, navodno je zaspao za volanom i prešao na levu stranu. Prednji deo autobusa je… »
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo

Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo

N1 Info pre 4 sati
Jutros oko 6.40h sudarila su se dva autobusa u Krajiškoj ulici u Zemunu. Prema informacijama koje smo dobili, kaže reporterka N1, lakše su povređene tri osobe u sudaru dva autobusa koji se jutros desio u Zemunu. Jedan autobus je na liniji 45, potpuno… »
Sudar dva autobusa u Zemunu, četvoro lakše povređeno

Sudar dva autobusa u Zemunu, četvoro lakše povređeno

Beta pre 4 sati
Dva autobusa sudarila su se jutros u Krajiškoj ulici u Zemunu, a četiri osobe zadobile su lakše povrede, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Povređeni su prevezeni u Zemunsku bolnicu. Policija obavlja uviđaj.… »
„Autobus se pomerio unazad od siline, sreća da nisam bio na vozačevom mestu“: Vozač objasnio kako je došlo do sudara u…

„Autobus se pomerio unazad od siline, sreća da nisam bio na vozačevom mestu“: Vozač objasnio kako je došlo do sudara u…

Nova pre 4 sati
"Vozim radnike na liniji ka Pančevu i tu ih preuzimam. Stao sam da sredim autobus dok ih čekam. Srećom nisam bio na vozačevom mestu kada je autobus udario, ali se celo vozilo pomerilo unazad od siline", ispričao je vozač privatnog prevoznika na koje… »
(Foto) jezive fotografije sudara autobusa u Zemunu: Deo vozila smrskan do neprepoznatljivosti: Sumnja se da je ovako došlo do…

(Foto) jezive fotografije sudara autobusa u Zemunu: Deo vozila smrskan do neprepoznatljivosti: Sumnja se da je ovako došlo do…

Blic pre 4 sati
Jutros oko 6 sati na početku Krajiške ulice u Zemunu došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su se sudarila dva autobusa. Do sudara je došlo između autobusa linije gradskog prevoza i i privatnog prevoznika iz Vršca. Kako javlja naš reporter sa… »

Blic pre 4 sati
Jutros oko 6 sati na početku Krajiške ulice u Zemunu došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su se sudarila dva autobusa. Do sudara je došlo između autobusa linije gradskog prevoza i i privatnog prevoznika iz Vršca. Kako javlja naš reporter sa… »

Blic pre 4 sati
U sudaru dva autobusa koji se jutros oko 6.30 časova dogodio u Zemunu, povređene su četiri osobe. U pitanju su lake povrede, a autobusi su smrskani do neprepoznatljivosti. "Vozim radnike na liniji ka Pančevu i tu ih preuzimam. Stao sam da sredim… »
Sudar dva autobusa u Zemunu, tri osobe povređene

NIN pre 4 sati
Dva autobusa sudarila su se jutros u Krajiškoj ulici u Zemunu, a najmanje tri osobe zadobile su lakše povrede, javila je Radio-televizija Srbije. Do sudara je došlo u 6:40 časova, kada je jedan autobus udario u drugi koji je bio parkiran. Povređeni… »
Vozač iz Šri Lanke zaspao za volanom? Prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa autobusom u Zemunu

Vozač iz Šri Lanke zaspao za volanom? Prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa autobusom u Zemunu

Mondo pre 4 sati
Svi povređeni su prevezeni u Zemunsku bolnicu, a policija je na licu mesta i obavlja uviđaj. U sudaru dva autobusa u Zemunu u utorak ujutru, povređeno je četvoro putnika. Saobraćajna nesreća se dogodila oko 6 sati u Krajiškoj ulici, kod broja 68 u… »

N1 Info pre 5 sati
Jutros oko 6.40 sudarila su se dva autobusa u Krajiškoj ulici u Zemunu, saznaje nezvanično N1. Kako saznajemo, jedan autobus je udario u prednji deo drugog koji je bio parkiran. A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_) U udesu su lakše… »
Tri osobe lakše povređene u sudaru dva autobusa u Zemunu

Insajder pre 5 sati
Tri osobe lakše su povređene u sudaru dva autobusa jutros u Zemunu, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Do sudara je došlo oko 6.40 u Krajiškoj ulici, kada je jedan autobus udario u drugi koji je bio parkiran. View this post on Instagram A post shared by MOJ… »
Troje povređenih u silovitom sudaru dva autobusa u Zemunu: Vozač zaspao i prešao u suprotnu traku, otkriveni novi detalji…

Troje povređenih u silovitom sudaru dva autobusa u Zemunu: Vozač zaspao i prešao u suprotnu traku, otkriveni novi detalji…

Nova pre 5 sati
Tri osobe su sa lakšim povredama prevezene u Urgentni centar nakon sudara dva autobusa u Krajiškoj ulici u Zemunu. Sumnja se da je sudar izazvao jedan od vozača koji je zaspao za volanom i prešao na suprotnu stranu. Ekipa saobraćajne policije je na… »

Danas pre 5 sati
U sudaru dva autobusa u Krajiškoj ulici u Zemunu jutros su tri osobe lakše povređene, javila je Radio-televizija Srbije. Do sudara je došlo u 6:40 časova, kada je jedan autobus udario u drugi koji je bio parkiran. Povređeni su prevezeni u Urgentni… »

Vesti online pre 4 sati
Tri osobe lakše su povređene u sudaru dva autobusa jutros u Zemunu, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Do sudara je došlo oko 6.40 u Krajiškoj ulici, kada je jedan autobus udario u drugi koji je bio parkiran. Tri osobe zadobile su lakše povrede i prevezene… »
Prve slike sudara dva autobusa u Zemunu: Svedoci tvrde da je vozač zaspao i prešao u suprotan smer

Prve slike sudara dva autobusa u Zemunu: Svedoci tvrde da je vozač zaspao i prešao u suprotan smer

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. U sudaru dva autobusa u Krajiškoj ulici u Zemunu lakše je povređeno troje ljudi, saznaje "Telegraf.rs". Prema rečima svedoka, jedan od vozača prešao je u traku za suprotan smer i direktno udario u drugi autobus. Oni i tvrde da je… »
Prve slike iz Zemuna: Autobusi smrskani nakon sudara, prizor je strašan

Prve slike iz Zemuna: Autobusi smrskani nakon sudara, prizor je strašan

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. U ranim jutarnjim časovima danas je u Zemunu došlo do sudara dva autobusa prilikom čega je povređeno troje ljudi. Vozila se i dalje nalaze u ulici, a prizori su umnogome zastrašujući. Oba vozila pretrpela su veliku štetu i prednji… »
"Srećom nisam bio za volanom u momentu udara": Evo šta se dogodilo kada su se sudarili autobusi u Zemunu

"Srećom nisam bio za volanom u momentu udara": Evo šta se dogodilo kada su se sudarili autobusi u Zemunu

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. - Vozim radnike na liniji ka Pančevu i tu ih preuzimam. Stao sam da sredim autobus dok ih čekam. Srećom nisam bio na vozačevom mestu kada je autobus udario, ali se celo vozilo pomerilo unazad od siline - ispričao je za Telegraf.rs… »

Vesti dana »