Повезане вести

(Фото) језиве фотографије судара аутобуса у Земуну: Део возила смрскан до непрепознатљивости: Сумња се да је овако дошло до…

(Фото) језиве фотографије судара аутобуса у Земуну: Део возила смрскан до непрепознатљивости: Сумња се да је овако дошло до…

Блиц 04.02.2025
Јутрос око 6 сати на почетку Крајишке улице у Земуну дошло је до саобраћајне несреће у којој су се сударила два аутобуса. До судара је дошло између аутобуса линије градског превоза и и приватног превозника из Вршца. Како јавља… »

Блиц 04.02.2025
Јутрос око 6 сати на почетку Крајишке улице у Земуну дошло је до саобраћајне несреће у којој су се сударила два аутобуса. До судара је дошло између аутобуса линије градског превоза и и приватног превозника из Вршца. Како јавља… »
"Срећа да Нисам био за воланом кад ме је ударио": Огласио се возач једног од аутобуса из судара у Земуну: "Возило се померило…

"Срећа да Нисам био за воланом кад ме је ударио": Огласио се возач једног од аутобуса из судара у Земуну: "Возило се померило…

Блиц 04.02.2025
У судару два аутобуса који се јутрос око 6.30 часова догодио у Земуну, повређене су четири особе. У питању су лаке повреде, а аутобуси су смрскани до непрепознатљивости. "Возим раднике на линији ка Панчеву и ту их преузимам… »

Блиц 04.02.2025
У судару два аутобуса који се јутрос око 6.30 часова догодио у Земуну, повређене су четири особе. У питању су лаке повреде, а аутобуси су смрскани до непрепознатљивости. "Возим раднике на линији ка Панчеву и ту их преузимам… »
Сведоци тврде да је возач заспао и прешао у супротан смер: Детаљи судара аутобуса у Земуну

Сведоци тврде да је возач заспао и прешао у супротан смер: Детаљи судара аутобуса у Земуну

Телеграф 04.02.2025
Препоручујемо. У судару два аутобуса у Крајишкој улици у Земуну лакше је повређено троје људи, сазнаје "Телеграф.рс". Према речима сведока, један од возача прешао је у траку за супротан смер и директно ударио у други аутобус… »
Још једна саобраћајка у којој је учествовало возило ГСП: Сударили се аутобус и комби на Смедеревском путу

Још једна саобраћајка у којој је учествовало возило ГСП: Сударили се аутобус и комби на Смедеревском путу

Нова 04.02.2025
На Смедеревском путу код скретања за Миријево дошло је до саобраћајне незгоде у којој су учествовали аутобус и комби. Како се види на фотографији саобраћајне несреће објављеној на Инстаграма налогу Мој_бео_град, шофершајбна… »
На истом месту где су се јутрос сударили аутобуси пре 4 године аутобус улетео у паркић: И тада је било повређених, а трагедија…

На истом месту где су се јутрос сударили аутобуси пре 4 године аутобус улетео у паркић: И тада је било повређених, а трагедија…

Курир 04.02.2025
На месту на ком се јутрос у Земуну догодила саобраћајна несрећа, када су се сударила два аутобуса, и раније су се догађале саобраћајке, а житељи овог краја кажу да још памте ону од пре четири године када је, такође аутобус… »
Поново судар аутобуса у Земуну: Три особе повређене у саобраћајној незгоди

Поново судар аутобуса у Земуну: Три особе повређене у саобраћајној незгоди

Време 04.02.2025
У судару два аутобуса у Крајишкој улици у Земуну троје повређених. Ово је други судар аутобуса у Земуну за само седам дана. У Крајишкој улици у Земуну рано јутрос дошло је до судара два аутобуса. Три особе су повређене, јавља… »
Возач удареног аутобуса: Био сам негде на средини возила, то ме је и спасило

Возач удареног аутобуса: Био сам негде на средини возила, то ме је и спасило

Данас 04.02.2025
Јутрос око 6.40х сударила су се два аутобуса у Крајишкој улици у Земуну. Према информацијама које смо добили, каже репортерка Н1, лакше су повређене три особе у судару два аутобуса који се јутрос десио у Земуну. Један аутобус је… »
Курир телевизија на месту саобраћајне несреће у Земуну: У судару два аутобуса троје повређено, место возача скроз уништено

Курир телевизија на месту саобраћајне несреће у Земуну: У судару два аутобуса троје повређено, место возача скроз уништено

Курир 04.02.2025
Три особе су повређене у судару аутобуса у Земуну, у Крајишкој улици у раним јутарњим часовима. Возач аутобуса, како је објављено на Инстаграм страница мој_бео_град, наводно је заспао за воланом и прешао на леву страну. Предњи… »
4 Особе повређене у судару аутобуса у Земуну: Сумња се да је возач заспао за воланом

4 Особе повређене у судару аутобуса у Земуну: Сумња се да је возач заспао за воланом

Курир 04.02.2025
У саобраћајној несрећи која се догодила јутрос око шест сати у Крушкој улици у Земуну, када су се сударила два аутобуса, повређене су четири особе. Како се сазнаје, повређени су одмах хоспитализовани и нико није животно угрожен… »
Возач удареног аутобуса за Н1: Био сам негде на средини возила, то ме је и спасило

Возач удареног аутобуса за Н1: Био сам негде на средини возила, то ме је и спасило

Н1 Инфо 04.02.2025
Јутрос око 6.40х сударила су се два аутобуса у Крајишкој улици у Земуну. Према информацијама које смо добили, каже репортерка Н1, лакше су повређене три особе у судару два аутобуса који се јутрос десио у Земуну. Један аутобус је… »
Судар два аутобуса у Земуну, четворо лакше повређено

Судар два аутобуса у Земуну, четворо лакше повређено

Бета 04.02.2025
Два аутобуса сударила су се јутрос у Крајишкој улици у Земуну, а четири особе задобиле су лакше повреде, речено је агенцији Бета у Хитној помоћи. Повређени су превезени у Земунску болницу. Полиција обавља увиђај.… »
„Аутобус се померио уназад од силине, срећа да нисам био на возачевом месту“: Возач објаснио како је дошло до судара у Земуну…

„Аутобус се померио уназад од силине, срећа да нисам био на возачевом месту“: Возач објаснио како је дошло до судара у Земуну…

Нова 04.02.2025
"Возим раднике на линији ка Панчеву и ту их преузимам. Стао сам да средим аутобус док их чекам. Срећом нисам био на возачевом месту када је аутобус ударио, али се цело возило померило уназад од силине", испричао је возач… »
Судар два аутобуса у Земуну, три особе повређене

НИН 04.02.2025
Два аутобуса сударила су се јутрос у Крајишкој улици у Земуну, а најмање три особе задобиле су лакше повреде, јавила је Радио-телевизија Србије. До судара је дошло у 6:40 часова, када је један аутобус ударио у други који је био… »
Возач из Шри Ланке заспао за воланом? Прешао у супротну траку и директно се сударио са аутобусом у Земуну

Возач из Шри Ланке заспао за воланом? Прешао у супротну траку и директно се сударио са аутобусом у Земуну

Мондо 04.02.2025
Сви повређени су превезени у Земунску болницу, а полиција је на лицу места и обавља увиђај. У судару два аутобуса у Земуну у уторак ујутру, повређено је четворо путника. Саобраћајна несрећа се догодила око 6 сати у Крајишкој… »

Н1 Инфо 04.02.2025
Јутрос око 6.40 сударила су се два аутобуса у Крајишкој улици у Земуну, сазнаје незванично Н1. Како сазнајемо, један аутобус је ударио у предњи део другог који је био паркиран. А пост схаред би МОЈ – БЕОГРАД (@мој_бео_град_) У… »
Три особе лакше повређене у судару два аутобуса у Земуну

Инсајдер 04.02.2025
Три особе лакше су повређене у судару два аутобуса јутрос у Земуну, речено је Тањугу у МУП-у. До судара је дошло око 6.40 у Крајишкој улици, када је један аутобус ударио у други који је био паркиран. Виев тхис пост он Инстаграм… »
Троје повређених у силовитом судару два аутобуса у Земуну: Возач заспао и прешао у супротну траку, откривени нови детаљи…

Троје повређених у силовитом судару два аутобуса у Земуну: Возач заспао и прешао у супротну траку, откривени нови детаљи…

Нова 04.02.2025
Три особе су са лакшим повредама превезене у Ургентни центар након судара два аутобуса у Крајишкој улици у Земуну. Сумња се да је судар изазвао један од возача који је заспао за воланом и прешао на супротну страну. Екипа… »

Данас 04.02.2025
У судару два аутобуса у Крајишкој улици у Земуну јутрос су три особе лакше повређене, јавила је Радио-телевизија Србије. До судара је дошло у 6:40 часова, када је један аутобус ударио у други који је био паркиран. Повређени су… »

Вести онлине 04.02.2025
Три особе лакше су повређене у судару два аутобуса јутрос у Земуну, речено је Тањугу у МУП-у. До судара је дошло око 6.40 у Крајишкој улици, када је један аутобус ударио у други који је био паркиран. Три особе задобиле су лакше… »
"Срећом нисам био за воланом у моменту удара": Ево шта се догодило када су се сударили аутобуси у Земуну

"Срећом нисам био за воланом у моменту удара": Ево шта се догодило када су се сударили аутобуси у Земуну

Телеграф 04.02.2025
Препоручујемо. - Возим раднике на линији ка Панчеву и ту их преузимам. Стао сам да средим аутобус док их чекам. Срећом нисам био на возачевом месту када је аутобус ударио, али се цело возило померило уназад од силине - испричао… »
Прве слике из Земуна: Аутобуси смрскани након судара, призор је страшан

Прве слике из Земуна: Аутобуси смрскани након судара, призор је страшан

Телеграф 04.02.2025
Препоручујемо. У раним јутарњим часовима данас је у Земуну дошло до судара два аутобуса приликом чега је повређено троје људи. Возила се и даље налазе у улици, а призори су умногоме застрашујући. Оба возила претрпела су велику… »

Вести дана »