Povezane vesti
Moć joge koja menja um može da poboljša mentalno zdravlje
BBC News 18.02.2025
Postoji sve više dokaza da joga ne pruža samo fizičke koristi, već da može da bude dobra i za um. Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje mentalnog… »
Danas 18.02.2025
Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje mentalnog zdravlja ljudi. Desna ruka mi drhti. Kapljice znoja mi padaju sa čela dok uvijam telo iz bočnog… »
Radio 021 18.02.2025
Postoji sve više dokaza da joga ne pruža samo fizičke koristi, već da može da bude dobra i za um. Getty Images Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje… »
NIN 18.02.2025
Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje mentalnog zdravlja ljudi. Desna ruka mi drhti. Kapljice znoja mi padaju sa čela dok uvijam telo iz bočnog… »
Južne vesti 18.02.2025
Getty Images Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje mentalnog zdravlja ljudi. Desna ruka mi drhti. Kapljice znoja mi padaju sa čela dok uvijam telo… »
Vesti dana »

U Srbiju stižu kiša i zahlađenje Ristić dao preciznu prognozu za oktobar - evo gde će najviše pljuštati
Alo pre 1 satjoš 27 povezanih

Tramp traži istragu UN o 'trostrukoj sabotaži' i poručuje: 'Sramota'
BBC News pre 2 satajoš 16 povezanih

Građani od jutros blokiraju ulaz u Rektorat u Kragujevcu, studenti poručuju da ostaju dok ne pronađu rešenje
InfoKG pre 29 minutajoš 20 povezanih

Škero: Vučić izvodi državni udar, menja ministre kao igračke, ponižava premijera
Beta pre 1 satjoš 8 povezanih

„Moguće da je reč o nečijoj šali“: Neidentifikovani dronovi iznad aerodroma u Danskoj
Danas pre 2 satajoš 13 povezanih