Povezane vesti
Moć joge koja menja um može da poboljša mentalno zdravlje
BBC News 18.02.2025
Postoji sve više dokaza da joga ne pruža samo fizičke koristi, već da može da bude dobra i za um. Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje mentalnog… »
Danas 18.02.2025
Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje mentalnog zdravlja ljudi. Desna ruka mi drhti. Kapljice znoja mi padaju sa čela dok uvijam telo iz bočnog… »
Radio 021 18.02.2025
Postoji sve više dokaza da joga ne pruža samo fizičke koristi, već da može da bude dobra i za um. Getty Images Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje… »
NIN 18.02.2025
Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje mentalnog zdravlja ljudi. Desna ruka mi drhti. Kapljice znoja mi padaju sa čela dok uvijam telo iz bočnog… »
Južne vesti 18.02.2025
Getty Images Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje mentalnog zdravlja ljudi. Desna ruka mi drhti. Kapljice znoja mi padaju sa čela dok uvijam telo… »
Vesti dana »

Protestna šetnja u Beogradu, dvočasovna blokada raskrsnice u Temerinu
RTS pre 30 minutajoš 26 povezanih

Vučić: Momirovića i Vesića priveli ni zbog čega, glavni potpisnik nije ni diran
Beta pre 8 satijoš 51 povezana

Devet meseci od pada nadstrešnice: Priveden Momirović, osumnjičen i Vesić
BBC News pre 6 satijoš 23 povezane

MUP i JP Putevi Srbije upozoravaju na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama i putarinama
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih