Povezane vesti

Moć joge koja menja um može da poboljša mentalno zdravlje

BBC News pre 3 dana
Postoji sve više dokaza da joga ne pruža samo fizičke koristi, već da može da bude dobra i za um. Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje… »

Danas pre 3 dana
Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje mentalnog zdravlja ljudi. Desna ruka mi drhti. Kapljice znoja mi padaju sa čela dok uvijam telo iz… »

Južne vesti pre 3 dana
Getty Images Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje mentalnog zdravlja ljudi. Desna ruka mi drhti. Kapljice znoja mi padaju sa čela dok uvijam… »

NIN pre 3 dana
Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje mentalnog zdravlja ljudi. Desna ruka mi drhti. Kapljice znoja mi padaju sa čela dok uvijam telo iz… »

Radio 021 pre 3 dana
Postoji sve više dokaza da joga ne pruža samo fizičke koristi, već da može da bude dobra i za um. Getty Images Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za… »

Vesti dana »