Povezane vesti
Moć joge koja menja um može da poboljša mentalno zdravlje
BBC News 18.02.2025
Postoji sve više dokaza da joga ne pruža samo fizičke koristi, već da može da bude dobra i za um. Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje mentalnog… »
Danas 18.02.2025
Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje mentalnog zdravlja ljudi. Desna ruka mi drhti. Kapljice znoja mi padaju sa čela dok uvijam telo iz bočnog… »
Južne vesti 18.02.2025
Getty Images Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje mentalnog zdravlja ljudi. Desna ruka mi drhti. Kapljice znoja mi padaju sa čela dok uvijam telo… »
Radio 021 18.02.2025
Postoji sve više dokaza da joga ne pruža samo fizičke koristi, već da može da bude dobra i za um. Getty Images Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje… »
NIN 18.02.2025
Utvrđeno je da joga povećava sivu masu i menja ključne meuronske mreže u mozgu. Sada postoji nada da bi joga mogla da se koristi za poboljšanje mentalnog zdravlja ljudi. Desna ruka mi drhti. Kapljice znoja mi padaju sa čela dok uvijam telo iz bočnog… »
Vesti dana »
Pristalice SNS okupljaju se ispred Arene, zatvoren deo Bulevara Zorana Đinđića, Novi Beograd pun autobusa
N1 Info pre 49 minutajoš 27 povezanih
Izraelski ministar odbrane: Napadi na Iran će se značajno povećati u narednoj nedelji
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
BLOG UŽIVO: Napadnut nuklearni kompleks u Natanzu, Iran gađao centralni Izrael balističkim raketama; Kac: Izrael i SAD će intenzivirati udare
Insajder pre 14 minutajoš 57 povezanih
Određene sudije za večiti derbi u ABA ligi: Dva Slovenca i Srbin sude meč, navijači Partizana su ljuti
Mondo pre 14 minutajoš 29 povezanih
Javor ljuškao i uspavao Pazar, pa propustio šansu da uzme sva tri boda: Lalatovića luda sreća sačuvala neporaženog, ali ponovo bez tri boda!
Hot sport pre 14 minutajoš 32 povezane