Povezane vesti
Šokantno! Ena terala Peju da krade? Jovan progovorio o konfliktu sa njom "Ne želim da nešto nestane..."
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Voditeljka je u rijalitiju pročitala pitanje Jovanu Pejiću Peji. - Izvređaš Enu jer ti je zamerila da budeš pedantniji, pa je izvređaš i baciš stvari, šta je ona tebi to uradila - glasilo je pitanje. - Mislim da sam potisnuo… »
Šokantno! Ena vršila pritisak na Peju, primoravala ga na užasnu stvar?! Bela kuća u neverici!
Alo pre 1 dan
Evo o čemu se radi! Tokom emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka je pročitala pitanje Jovana Pejića Peju. - Izvređaš Enu jer ti je zamerila da budeš pedantniji,pa baciš stvari, šta je ona tebi to uradila - glasilo je pitanje. - Mislim da sam… »
Vesti dana »

BLOG Petnaesti mart: Počela okupljanja širom grada, traktori stigli na Novi Beograd
Vreme pre 1 minutjoš 41 povezana

Uživo protest studenata u Beogradu Promenjeno mesto centralnog okupljanja: Evo gde su gužve u Beogradu (foto, video)
Blic pre 32 minutajoš 77 povezanih

Žarkovo: Tri osobe povređene kada se automobil zaleteo na građane, napadač uhapšen
Euronews pre 57 minutajoš 15 povezanih

Vučić na gradilištu EXPO 2027: "Želim Srbiju koja se gradi, koja napreduje, koja pobeđuje" (video)
Blic pre 2 satajoš 13 povezanih