Повезане вести
Председник Вучић са краљем Јордана и председником Бугарске: Огласио се из Бугарске пред почетак почетак Акаба процеса…
Курир 04.04.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић сусрео се данас са краљем Јордана Абдулом ИИ и председником Бугарске Руменом Радевим пред почетак Акаба процеса посвећеног Балкану. "Акаба процес је самит о базебедности на коме ћемо… »
Председник Вучић поделио одличну вест за Србију: Ђорђа Мелони, премијерка Италије, потврдила учешће своје земље на ЕКСПО27…
Курир 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је Ђорђа Мелони, премијерка Италије, потврдила учешће своје земље на ЕКСПО27. - У авиону са, ускоро полећемо за Београд, а стигла је једна фантастична вест, стиже из Рима од великог… »
"Највероватније сутра име мандатара": Вучић из Софије: "Све ће бити јасно у року од три дана" (фото, видео)
Блиц 04.04.2025
Ситуација у Босни и Херцеговини полако измиче контроли и нисам сигуран у ком то даље смеру иде, јасно је да то Бошњаци виде као прилику за друго полувреме и одстрањивање Срба као "реметилачког" фактора и, иако вам то неће… »
"Сутра ћу се обратити нацији! Саопштићу име мандатара" Вучић из Бугарске: Ситуација у БиХ озбиљна, Србија неће учествовати у…
Курир 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић борави у дводневној посети Бугарској, током које учествује на састанку шефова држава и влада у оквиру Акаба процеса посвећеног Балкану. - Акаба процес је установљен 2016. године, данас сам… »
Вучић: Ђорђа Мелони потврдила учешће Италије на Експу 2027. у Београду
Вести онлине 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је премијерка Италије Ђорђа Мелони потврдила да ће та земља учествовати на на изложби Експо 2027. у Београду. “Одлична вест за Србију. Ðорђа Мелони, премијерка Италије… »
(Видео) "у историју ће ући како су неки млади људи имали храбрости да се супротставе гомили" председник Србије у мајици "и ја…
Дневник 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић честитао је јутрос Дан студената свима у Србији. - Као што видите у мајици сам на којој пише "И ја сам ћаци", нисам. Ти млади момци и девојке су много храбрији од мене. Спавао сам у великој и… »
Оба кандидата су конкурентна, заслужују поверење: Вучевић о именима за мандатара, ево кад ћемо сазнати ко су
Телеграф 04.04.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату Милош Вучевић изјавио је данас да очекује да ће страначки органи СНС у току дана или најкасније сутра потврдити предложена имена за мандатара за састав нове владе и навео да је избор… »
Чека се име мандатара! Ово је Вучићева порука из Софије
Телеграф 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић послао је поруку из Софије, одакле се уживо обратио: - Сутра ћу да се обратим нацији када ћу рећи име мандатара, говорићу и о ситуацији у БиХ која полако измиче контроли - рекао је Вучић… »
"Балкан је посебно осетљив": Шта су биле теме самита у Софији, на којем је учествовао и председник Вучић
Еуроневс 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се у Софији са краљем Јордана Абдулом ИИ и председником Бугарске Руменом Радевим пред почетак самита Акаба процеса посвећеног Балкану. Овај форум, који је први пут покренут 2015… »
Снс ми је представио два имена за мандатара, страначког и нестраначког: Вучић: Надам се да ће пре 18. моћи да заврше посао…
Блиц 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су га данас представници СНС-а и СПС-а обавестили да су за формирање владе, а не за нове изборе као и да су га на консултацијама уверили да за то имају већину. Вучић је у Софији… »
"У суботу име мандатара": Вучић се обратио из Софије: Снс се двоуми око страначког или нестраначког кандидата
Блиц 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић допутовао је данас у Софију, у дводневну посету Бугарској. Вучић је у укључењу за РТС рекао да је имао низ разговора у Бугарској између осталих и са председницима Хрватске и Црне Горе. Он је… »
Вучић: За три дана биће јасно да је суштински захтев блокадера обојена револуција, сутра ћу рећи име мандатара
РТВ 04.04.2025
СОФИЈА - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је суштински захтев блокадера промена власти и обојена револуција у складу са страним налозима наводећи да ће то јавности у Србији бити потпуно јасно у року од три… »
Вучевић: СНС данас или сутра о кандидатима за мандатара, оба заслужују поверење
РТВ 04.04.2025
БЕОГРАД - Председник Владе Србије у техничком мандату Милош Вучевић изјавио је данас да очекује да ће страначки органи СНС у току дана или најкасније сутра потврдити предложена имена за мандатара за састав нове владе и навео да… »
"Ђиласова влада, то је једино што ће да траже" Вучић о блокадерима: Њихов захтев је промена власти и обојена револуција у…
Курир 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић борави у дводневној посети Бугарској, током које учествује на састанку шефова држава и влада у оквиру Акаба процеса посвећеног Балкану, где се обратио медијима. На питање о плану блокадера за… »
Политичар и нестраначка личност: Ево ко је у најужем избору за мандатара за састав нове владе
Мондо 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић ће у суботу 5. априла саопштити име мандатара за састав нове владе. У игри су два имена. Председник Србије Александар Вучић ће у суботу 5. априла саопштити име мандатара за састав нове владе… »
Политичар и нестраначка личност: "Блиц" сазнаје: У најужем избору за мандатара мушкарац и једна жена
Блиц 04.04.2025
Име мандатара за састав нове Владе Србије биће познато најкасније сутра, рекао је председник Србије Александар Вучић. Ко ће то бити, питање је које данима интригира јавност, а у међувремену се сазнало да је избор сведен на два… »
Вучић ћацијима честитао Дан студената, другима поручио да не прихвата захтев који нису ни упутили
Радио 021 04.04.2025
Председник Александар Вучић, носећи мајицу са натписом "И ја сам ћаци", честитао је Дан студената који се данас обелажава. Иако је на крају своје објаве на друштвеним мрежама навео да Дан студената честита и ћацијима и… »
Вучић: Ђорђа Мелони потврдила учешће Италије на Експу 2027. у Београду
НИН 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је премијерка Италије Ђорђа Мелони потврдила да ће та земља учествовати на на изложби Експо 2027. у Београду. А пост схаред би Александар Вучић (@будуцностсрбијеав) "Одлична… »
Вучић: Ђорђа Мелони потврдила учешће Италије на Експу
РТС 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је премијерка Италије Ђорђа Мелони потврдила да ће та земља учествовати на изложби Експо 2027. у Београду. То је 88. земља која је потврдила учашће на Експу. Председник Вучић је… »
Вучић у Софији: Јордан потврдио учешће на Експу, очекујем то и од Бугарске; сутра највероватније о мандатару и о ситуацији у…
РТС 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Софији, где учествује на самиту Акаба процеса посвећеном Балкану, да му је краљ Јордана Абдул Други потврдио да ће та земља учествовати на Експу 2027. и додао да очекује да ћемо… »
Вучић одбацио захтев о формирању прелазне Владе, који студенти нису упутили
Инсајдер 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће студенти у блокади у наредних неколико дана, како тврди, објавити да је њихов нови захтев формирање прелазне Владе. Додаје да се "тако нешто никада неће догодити већ да ће… »
Вучић у суботу објављују име мандатара нове владе
Бета 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће у суботу објавити име мандатара нове владе. Он је у обраћању српским новинарима из Бугарске у петак рекао да ће студенти у блокади у наредних неколико дана објавити да је… »
Зукорлић: Решење за кризу у новој влади, боље да мандатар буде нестраначка личност
Блиц 04.04.2025
Министар без портфеља у техничком мандату Усаме Зукорлић оценио је данас да решење за тренутну друштвену и политичку кризу у Србији види у формирању нове владе, а не у новим изборима, као и да сматра да би било боље да… »
Вучић: Име мандатара највероватније сутра
НИН 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће се највероватније сутра обратити јавности и саопштити име мандатара за нову владу, али да ће говорити и о ситуацији у БиХ, за коју је оценио да измиче контроли. Он је… »
Вучић: Италија потврдила ућешће на изложби ЕКСПО 2027. у Београду
Данас 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је премијерка Италије Ђорђа Мелони потврдила да ће та земља учествовати на специјализованој међународној изложби „ЕКСПО 2027“ у Београду. „Одлична вест за Србију. Ðорђа… »
Вучић честитао Дан студената у мајици с натписом „И ја сам ћаци“
Нова 04.04.2025
Председник Србије је већ једном рекао да је "ћаци", након чега су исте поруке освануле на налозима на друштвеним мрежама многих функционера власти. Сад је одлучио да Дан студената честита у мајици с овим натписом. „Као што видите… »
"У овом тренутку нам треба покрет за државу" Вучевић: Морамо да затегнемо редове у СНС, људи морају да осете зашто су у…
Курир 04.04.2025
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић навео је да је његова идеја да се фокусира на рад у странци и да странка мора да извуче поуке из свега што се дешава у друштву. - Странка мора да ради на себи, да буде отпорнија… »
Вучић: Италија потврдила учешће на изложби ЕКСПО 2027. у Београду
Бизнис.рс 04.04.2025
за сада пријављено 88 земаља. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је премијерка Италије Ђорђа Мелони (Гиоргиа Мелони) потврдила да ће та земља учествовати на специјализованој међународној изложби „ЕКСПО 2027“… »
Вучић у Софији: Ситуација у БиХ измиче контроли
Нови магазин 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Софији да ситуација у БиХ, захваљујући лошој реакцији међународне заједнице, "полако али сигурно измиче контроли". "Нисам сигуран у ком то даље смеру иде, јасно је да… »
Вучић: Ђорђа Мелони потврдила учешће Италије на Експо 2027 у Београду
Еуроневс 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је премијерка Италије Ђорђа Мелони потврдила да ће та земља учествовати на изложби Експо 2027. у Београду. Вучић је на свом Инстаграм налогу будуцностсрбијеав, објавио да је добио… »
Вучић саопштио фантастичну вест: Ђорђа Мелони потврдила учешће Италије на експу 2027. у Београду (видео)
Дневник 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је премијерка Италије Ђорђа Мелони потврдила да ће та земља учествовати на на изложби Експо 2027. у Београду. "Вест стиже из Рима, од великог пријатеља Србије, смем то да… »
Вучић: Сутра саопштавам име мандатара
Данас 04.04.2025
Сутра ћу се највероватније обратити нацији и саопштићу име мандатара, рекао је председник Србије, Александар Вучић, који присуствује Акаба процесу у Софији. Вучић каже да ситуација у БиХ, полако али сигурно, измиче контоли, и да… »
Италија потврдила учешће на Експу 2027. у Београду
Телеграф 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је премијерка Италије Ђорђа Мелони потврдила да ће та земља учествовати на изложби Експо 2027. у Београду. Вучић је на свом Инстаграм налогу будуцностсрбијеав, објавио да је… »
Вучић: За три дана биће јасно да је суштински захтев блокадера обојена револуција
Телеграф 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је суштински захтев блокадера промена власти и обојена револуција у складу са страним налозима наводећи да ће то јавности у Србији бити потпуно јасно у року од три дана и… »
Вучић: Сутра ћу вероватно рећи име мандатара, говорићу и о ситуацији у БиХ која измиче контроли
Еуроневс 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће се највероватније сутра обратити јавности и саопштити име мандатара за нову владу, али да ће говорити и о ситуацији у БиХ, за коју је оценио да измиче контроли. Он је… »
Вучић одбацио захтев који студенти још нису упутили: „То се никад неће десити“
Недељник 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће студенти у блокади у наредних неколико дана објавити да је њихов нови захтев формирање прелазне Владе, али да се тако нешто никада неће догодити већ да ће бити формирана… »
Вучић одбацио захтев који студенти још нису упутили
Нова 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће студенти у блокади у наредних неколико дана објавити да је њихов нови захтев формирање прелазне Владе, али да се тако нешто никада неће догодити, већ да ће бити… »
Вучић честитао Дан студената: Млади људи у Ћациленду ће ући у историју, дивим им се
Југмедиа 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић честитао је јутрос Дан студената видео поруком коју је објавио на Инстаграму. Као што видите у мајици сам на којој пише „И ја сам ћаци“, нисам. Ти млади момци и девојке су много храбрији од… »
Зукорлић: Решење за кризу у новој влади, боље да мандатар буде нестраначка личност
Еуроневс 04.04.2025
Министар без портфеља у техничком мандату Усаме Зукорлић оценио је да решење за тренутну друштвену и политичку кризу у Србији види у формирању нове владе, а не у новим изборима, као и да сматра да би било боље да мандатар… »
Вучић одбацио захтев који студенти још нису упутили
Нови магазин 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће студенти у блокади у наредних неколико дана објавити да је њихов нови захтев формирање прелазне Владе али да се тако нешто никада неће догодити већ да ће бити формирана… »
Вучић: Јордан потврдио учешће на Експо 2027 у Београду, отворићемо тамо и амбасаду
Еуроневс 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Софији, где учествује на самиту Акаба процеса посвећеном Балкану, да му је краљ Јордана Абдулах Други потврдио да ће та земља учествовати на Експо 2027. и додао да очекује да ћемо… »
Вучић се састао са краљем Јордана и председником Бугарске пред Акаба самит у Софији
Еуроневс 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се у Софији са краљем Јордана Абдулом ИИ и председником Бугарске Руменом Радевим пред почетак самита Акаба процеса посвећеног Балкану. "Акаба процес је самит о базбедности на коме ћемо… »
Вучић се састао са краљем Јордана и председником Бугарске пред Акаба самит у Софији
РТВ 04.04.2025
СОФИЈА - Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Софији са краљем Јордана Абдулом ИИ и председником Бугарске Руменом Радевим пред почетак самита Акаба процеса посвећеног Балкану. "Акаба процес је самит о безбедности… »
Зукорлић: Решење за кризу у новој влади - мандатар нестраначка личност
РТВ 04.04.2025
БЕОГРАД - Министар без портфеља у техничком мандату Усаме Зукорлић оценио је данас да решење за тренутну друштвену и политичку кризу у Србији види у формирању нове владе, а не у новим изборима, као и да сматра да би било боље… »
Вучевић: Ближе смо формирању нове владе, али постоји и шанса да идемо на изборе
Бета 04.04.2025
Премијер у техничком мандату и председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас да ће нови мандатар вероватно формирати владу до 18. априла, али да ипак постоји мала шанса да буду организовани избори. Он… »
Вучевић о новом мандатару: И једно и друго име су веома конкурентни, могу да добију поверење председника
Курир 04.04.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату Милош Вучевић рекао је да је избор за предлог новог мандатара сведен на два имена и да су оба веома конкурентна. "Очекујем да у току данашњег дана и најкасније сутра страначки органи… »
Вучевић: Потребан покрет за народ и државу, питање да ли бранимо или уништавамо Србију
Еуроневс 04.04.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату и председник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да је покрет за народ и државу потребан Србији у тренутку када се, како је рекао, опредељујемо да ли бранимо или уништавамо државу и да… »
Премијер ће бити једно од њих двоје, а лидер СНС Милош Вучевић открио тачан датум: Сузили смо избор, и једно и друго су врло…
Дневник 04.04.2025
Премијер Србије Милош Вучевић и лидер СНС истакао је за Прву телевизију да је избор за новог мандатара сужен на два имена и да су оба имена конкурентна и да заслужују пажњу. Председник владе навео је и да очекује да у току… »
Вучић о "Ћацијима": Много су храбрији од мене! Погледајте са каквом поруком на мајици им је честитао дан студената (видео)
Правда 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић објавио је видео у ком честита студентима 4. април у мајици на којој пише "И ја сам ћаци". - Као што видите у мајици сам на којој пише "И ја сам ћаци"... Нисам. Ти млади момци и девојке су много… »
Председник Вучић свима честитао дан студената у мајици "и ја сам ћаци": У историју ће ући како су неки млади људи имали…
Курир 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић честитао је Дан студената путем видео поруке. "Као што видите, у мајици сам на којој пише "и ја сам ћаци", нисам! Ти млади момци и девојке су много храбрији од мене. Спавао сам у великој топлој… »
Вучевић: СНС данас или сутра о кандидатима за мандатара, оба заслужују поверење
Еуроневс 04.04.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату Милош Вучевић изјавио је да очекује да ће страначки органи СНС у току дана или најкасније сутра потврдити предложена имена за мандатара за састав нове владе и навео да је избор сужен на… »
Вучић: СНС има два кандидата за мандатара владе
Ал Јазеера 04.04.2025
Предсједник Србије је казао како су га представници СНС-а обавијестили да имају страначког и нестраначког кандидата, нада се да ће формирање владе бити завршено прије 18. априла. Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је… »
"Најкасније до сутра ће се преломити": Вучевић о новом мандатару: Оба кандидата су конкурентна и заслужују пажњу
Блиц 04.04.2025
Председник Владе Србије у техничком мандату Милош Вучевић изјавио је да ће се најкасније до сутра преломити ко ће бити нови мандатар у Влади Србије. Очекује да страначки органи потврде оно што ће бити предложено као решење за… »
Вучевић: Много смо ближи новој влади, до 18. априла, али не искључујем ни изборе
Н1 Инфо 04.04.2025
Премијер у техничком мандату и председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је да ће нови мандатар вероватно формирати владу до 18. априла, али да ипак постоји мала шанса да буду организовани избори. Он је на… »
Вучевић: Постоји и шанса да идемо на изборе
Глас Зајечара 04.04.2025
Премијер у техничком мандату и председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас да ће нови мандатар вероватно формирати владу до 18. априла, али да ипак постоји мала шанса да буду организовани избори. Он је… »
Вучевић: Ближе смо новој влади, али постоји и мала шанса да идемо на изборе
НИН 04.04.2025
Премијер у техничком мандату и председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је данас да ће нови мандатар вероватно формирати владу до 18. априла, али да ипак постоји мала шанса да буду организовани избори. Он је… »
Вучић честитао Дан студената свим академцима у Србији
НИН 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић честитао је јутрос Дан студената свим академцима у Србији. "Као што видите, у мајици сам на којој пише "И ја сам ћаци". Нисам. Ти млади момци и девојке су много храбрији од мене. Спавао сам у… »
Вучевић: Постоји и шанса да идемо на изборе
Данас 04.04.2025
"Оба имена су веома конкурентна": Вучевић о новом мандатару, одлука најкасније сутра
Мондо 04.04.2025
Милош Вучевић говорио је о новом мандатару за састав владе. Председник Владе Србије у техничком мандату Милош Вучевић рекао је за ТВ Прва да је избор за предлог новог мандатара сведен на два имена и да су оба веома конкурентна… »
Вучевић: Ближе смо формирању нове владе, али постоји и шанса да идемо на изборе
Нови магазин 04.04.2025
Вучић честитао Дан студената
РТВ 04.04.2025
СОФИЈА - Председник Србије Александар Вучић честитао је јутрос Дан студената свим академцима у Србији. "Као што видите у мајици сам на којој пише 'И ја сам ћаци'. Нисам. Ти млади момци и девојке су много храбрији од мене. Спавао… »
"И ја сам ћаци": Александар Вучић честитао Дан студената: "Млади људи у Ћациленду ће ући у историју, дивим им се" (видео)…
Блиц 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић честитао је јутрос Дан студената видео поруком коју је објавио на Инстаграму. - Као што видите у мајици сам на којој пише "И ја сам ћаци", нисам. Ти млади момци и девојке су много храбрији од… »
Вучић честитао Дан студената свим академцима у Србији у мајици "И ја сам ћаци'
Еуроневс 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић честитао је јутрос Дан студената свим академцима у Србији. "Као што видите у мајици сам на којој пише 'И ја сам ћаци'. Нисам. Ти млади момци и девојке су много храбрији од мене. Спавао сам у… »
Вучић честитао Дан студената у мајици "И ја сам ћаци"
РТС 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић честитао је Дан студената академцима у Србији. "Као што видите у мајици сам на којој пише 'И ја сам ћаци'. Нисам. Ти млади момци и девојке су много храбрији од мене. Спавао сам у великој и… »
Нови мандатар изненађење за јавност?
Нова 04.04.2025
Лидер СНС-а Милош Вучевић је након консултација са председником Вучићем о новом мандатару, поручио да коалиција окупљена око СНС-а сматра да не треба ићи на нове изборе, као и да ће у наредна 24 часа најкасније 36 сати… »
Ко је „загонетна личност“ која би могла на чело Владе?
Правда 04.04.2025
После пада Владе, 18. априла истиче законски рок за формирање нове. И ако се питају напредњаци и социјалисти - Србија ће добити нову Владу, јер су и једни и други против избора. Тврде да ће се име новог мандатара знати већ за… »
"Срећан Дан студената": Вучић послао поруку у мајици с натписом: "и ја сам ћаци"
Телеграф 04.04.2025
Председник Србије Александар Вучић објавио је снимак на свом Инстаграм налогу којим је наизглед желео да пожели срећан Дан студената. Председник је за ту прилику обукао мајицу с натписом: "И ја сам ћаци" јер је, како каже, желео… »
Тече рок за нову владу, ово је 5 ствари које сигурно знамо: Једна дилема је разрешена, име премијера само што није: Вучић…
Блиц 04.04.2025
Ванредних парламентарних избора готово сигурно неће бити, име премијера познато најкасније за викенд, а у Немањиној 11 биће доста нових имена и изненађења. Ово су најважније информације након консултација о мандатару за састав… »
Вучић се састао са Радевим у Софији
Блиц 03.04.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се вечерас са председником Бугарске Руменом Радевим у Софији. Током дводневне посете Бугарској Вучић ће сутра учествовати на састанку шефова држава и влада у оквиру Акаба процеса… »
"Плашим се да је нервоза због нечег другог": Вучић о нападу на породицу: Било би добро да неки људи имају више поштовања…
Блиц 03.04.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас, коментаришући то што му је председник Странке слободе и правде Драган Ђилас опет напао породицу, да би било добро када би неки људи имали више васпитања и поштовања према… »
Вучић: СНС ми је представио два имена за мандатара, страначког и нестраначког
Данас 03.04.2025
Председник Србије Александар Вучић навео је данас из Софије да су му представници Српске напредне странке на консултацијама за избор мандатара саопштили два имена, једно страначко, друго нестраначко, те да верује да ће у суботу… »
Вести дана »
Дијана Хрка позвала Вучића на разговор: “Почињем са крчкањем председника”
Луфтика пре 16 минутајош 19 повезаних
Крагујевац: Временска прогноза за предстојећи викенд (од 7. до 11. новембра)
Прессек пре 20 минутајош 21 повезана
Шведски милијардер званично повукао понуду за Лукоил: Потез уследио после оптужби да има везе са Кремљом
Блиц пре 16 минутајош 16 повезаних
Снажан земљотрес у црној гори! Тресло се у комшилуку, све до Сарајева и Фоче, ово су прве информације
Дневник пре 50 минутајош 14 повезаних