Povezane vesti

Cicipas preživeo Štrufa, „Demon“ lako sa Sonegom, Fonseka ispao

Cicipas preživeo Štrufa, „Demon“ lako sa Sonegom, Fonseka ispao

Sport klub pre 7 dana
Stefanos Cicipas imao je set zaostatka, ali je na kraju uspeo da slavi u drugom kolu Mastersa u Madridu. Grčki teniser je posle preokreta bio bolji od Jan Lenarda Štrufa rezultatom 2:1 (3:6, 6:4, 6:3). Cicipas je prethodne nedelje morao da preda meč… »
Drejper i Dimitrov sigurno do trećeg kola Madrida

Drejper i Dimitrov sigurno do trećeg kola Madrida

Sportski žurnal pre 7 dana
U treće kolo su se plasirali i Francuz Aleksandr Miler i Kanađanin Frensis Tijafo. Šesti teniser sveta Amerikanac Džek Drejper plasirao se u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je večeras posle dva seta pobedio Holanđanina Talona Grikspora 6:3… »
Komedija: Cicipas nije shvatio da je pobedio, šokirana i Badosa

Komedija: Cicipas nije shvatio da je pobedio, šokirana i Badosa

Sport klub pre 6 dana
Stefanos Cicipas plasirao se u treće kolo Mastersa u Madridu, savladavši Jana Leonarda Štrufa sa 2:1. Izgubio je Grk prvi set, ali onda dobio naredna dva, a ono što se desilo na kraju može se opisati kao prava komedija. Cicipas je na prednost 5:3… »
Drejper i Dimitrov identičnim pobedama do treće runde

Drejper i Dimitrov identičnim pobedama do treće runde

B92 pre 6 dana
Šesti teniser sveta Amerikanac Džek Drejper plasirao se u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je večeras posle dva seta pobedio Holanđanina Talona Grikspora 6:3, 6:4. On je pobedio 34 igrača na ATP listi posle sat i 16 minuta. Drejper će u… »
Đokoviću se ovo nije desilo skoro 20 godina: Srbin porazom na startu turnira u Madridu doveo sebe u nezgodnu poziciju pred…

Đokoviću se ovo nije desilo skoro 20 godina: Srbin porazom na startu turnira u Madridu doveo sebe u nezgodnu poziciju pred…

Hot sport pre 6 dana
Nakon poraza u Monte Karlu i sada u Madridu, legendarni teniser suočava se sa ozbiljnim izazovima pred Rolan Garos! Novak Đoković, osvajač 24 Gren slem titule, doživeo je veliki šok – po drugi put u karijeri izgubio je startne mečeve na dva… »
Pobedio Đokovića u Madridu, pa pričao o njemu kao retko ko VIDEO

Pobedio Đokovića u Madridu, pa pričao o njemu kao retko ko VIDEO

Nova pre 6 dana
Mateo Arnaldi, italijanski teniser, pričao je o Novaku Đokoviću u veoma pozitivnom smislu nakon što ga je pobedio na mastersu u Madridu. Đoković je izgubio od Matea Arnaldija već u drugoj rundi i to rezultatom 6:3, 6:4, a Italijan je otkrio da je… »
Novak: "Možda moj poslednji meč ovde"

Novak: "Možda moj poslednji meč ovde"

Sportske.net pre 6 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković više nije na onom nivou na kom smo navikli da ga gledamo. Svestan je i sam da sve teže može da parira mlađima. "Ovo bi mogao da bude moj poslednji meč ovde. Nisam siguran da ću se vraćati. Mislim… »
Novak: Moj poslednji meč u Madridu? Mogao bi da bude...

Novak: Moj poslednji meč u Madridu? Mogao bi da bude...

Sportski žurnal pre 6 dana
Đoković je ponovio da nije imao velika očekivanja u glavnom gradu Španije. - Da li je ovo bio moj poslednji meč u Madridu? Mogao bi da bude. Nisam siguran da ću se vraćati, tako da, ne znam - rekao je Novak Đoković posle poraza od Italijana Matea… »
Šokantan podatak: Đokoviću se ovo nije dogodilo još od 2006.

Šokantan podatak: Đokoviću se ovo nije dogodilo još od 2006.

Sport klub pre 6 dana
Novak Đoković, osvajač 24 Gren slem titule, doživeo je novi težak udarac – drugi put u karijeri izgubio je startne mečeve na uzastopnim Masters turnirima. Srpski as je na Mastersu u Madridu ispao već u drugom kolu (u prvom je bio slobodan)… »
Arnaldi i idol Nole: „Plašio sam se da se ne upiškim od treme“

Arnaldi i idol Nole: „Plašio sam se da se ne upiškim od treme“

Sport klub pre 6 dana
Italijanski teniser Mateo Arnaldi, 44. igrač sveta, ostvario je veliku pobedu nad Novakom Đokovićem u drugom kolu Mastersa u Madridu. Dvadesetčetvorogodišnjak je emotivno prokomentarisao istorijski trenutak, pogotovo što je uvek isticao da mu je… »
Đoković: "Poslednji meč? Mogao bi da bude - moja nova realnost"

Đoković: "Poslednji meč? Mogao bi da bude - moja nova realnost"

B92 pre 6 dana
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da meč drugog kola na ovogodišnjem Mastersu u Madridu možda i njegov poslednji na tom turniru. Bolji od njega je u drugom kolu u španskoj prestonici bio Mateo Arnaldi (6:3, 6:4). "Mogao bi da bude. Nisam… »
Novak: Ovo je možda moj poslednji turnir u Madridu

Novak: Ovo je možda moj poslednji turnir u Madridu

Sport klub pre 6 dana
Nisu novinari morali dugo da čekaju Novaka Đokovića nakon poraza od Matea Arnaldija u drugom kolu mastersa u Madridu. „Mateo je veoma dobar, kvalitetan igrač. Znao sam da me ne čeka lak posao“, rekao je Đoković na konferenciji i pokušao odmah… »
Kakvo je stanje na ATP listi posle današnjeg Novakovog poraza?

Kakvo je stanje na ATP listi posle današnjeg Novakovog poraza?

Sportske.net pre 6 dana
Sezona na šljaci nije dobro počela za Novaka Đokovića koji je posle Monte Karla, danas i u Madridu eliminisan već na startu turnira. Nažalost, daleko je Nole od prošlogodišnje forme iz Pariza gde je osvojio olimpijsko zlato i veliko je pitanje… »
Nole poražen na startu turnira u Madridu: Mladi italijan slavio protiv najboljeg tenisera ikada!

Nole poražen na startu turnira u Madridu: Mladi italijan slavio protiv najboljeg tenisera ikada!

Hot sport pre 6 dana
Glavu gore! Nakon ranog ispadanja u Monte Karlu, sličan scenario odigrao se i u Madridu, gde je Novak Đoković poražen već u drugom kolu. Ovoga puta koban je bio Mateo Arnaldi, trenutno 44. na ATP listi. Italijan je za sat i 42 minuta igre obezbedio… »
Arnaldi nakon trijumfa nad đokovićem: „Novak je moj idol!“

Arnaldi nakon trijumfa nad đokovićem: „Novak je moj idol!“

Hot sport pre 6 dana
Velika pobeda za italijana! Mateo Arnaldi će dan kada je savladao Novaka Đokovića pamtiti zauvek. Mladi Italijan priredio je prvorazredno iznenađenje na Mastersu u Madridu, eliminisavši slavnog Srbina u drugom kolu rezultatom 6:3, 6:4. Presrećan… »
Pobedio Đokovića pa poručio: “Novak je uvek bio moj idol, srećan sam što sam igrao sa njim”

Pobedio Đokovića pa poručio: “Novak je uvek bio moj idol, srećan sam što sam igrao sa njim”

Vesti online pre 6 dana
Uspeo je Meteo Arnaldi da savlada Novaka Đokovića u drugom kolu mastersa u Madridu sa 6:3, 6:4, a posle duela je istakao ponovo da je nadigrao svog dugogodišnjeg idola. Vidno je Italijan bio uzbuđen. – On je moj idol, uvek je bio. Bio sam uzbuđen… »
Đoković brzopotezno eliminisan u Madridu

Đoković brzopotezno eliminisan u Madridu

Prvi set Novak je obeležio sa 20 neiznuđenih grešaka. Treći put u sezoni Novak Đoković je stao na prvom koraku nekog od turnira masters 1000 serije. Sada je u drugom kolu Madrida (u prvom bio slobodan), na centralnom terenu, poražen od 44. na ATP… »
"Đoković je moj idol ceo život, uvek sam hteo kao on": Pobedio Novaka, pa samo o njemu pričao

"Đoković je moj idol ceo život, uvek sam hteo kao on": Pobedio Novaka, pa samo o njemu pričao

Mondo pre 6 dana
Italijanski teniser Mateo Arnaldi više je oduševljen Novakom Đokovićem nego svojom pobedom nad njim. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković završio je učešće u Madridu nakon prvog odigranog meča - od njega je u drugoj rundi bolji bio… »
Slavna glumica pratila Đokovića, svi gledali u nju

Slavna glumica pratila Đokovića, svi gledali u nju

Nova pre 6 dana
Poznata glumica i jedna od najlepših žena sveta, Eva Longorija, gledala je Novaka Đokovića na mastersu u Madridu. Đoković je zaustavljen već u drugom kolu mastersa u Madridu pošto ga je porazio Mateo Arnaldi u dva seta (6:3, 6:4). Na tribinama je… »
Novak Đoković: "Poslednji meč u Madridu? Mogao bi da bude"

Novak Đoković: "Poslednji meč u Madridu? Mogao bi da bude"

Dnevnik pre 6 dana
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da meč drugog kola na ovogodišnjem Mastersu u Madridu možda i njegov poslednji na tom turniru. "Mogao bi da bude. Nisam siguran da ću se vraćati. Tako da, ne znam. Ne znam šta bih rekao. Mislim, vratiću se… »
Izbacio Đokovića, pa poručio: "On je moj idol" VIDEO

Izbacio Đokovića, pa poručio: "On je moj idol" VIDEO

B92 pre 6 dana
Mateo Arnaldi, italijanski teniser, bio je vidno uzbuđen nakon najveće pobede u karijeri 44. na svetu. Arnaldi je u drugom kolu Mastersa u Madridu savladao Novaka Đokovića (6:3, 6:4) kojem je to treća eliminacija na startu turnira iz serije 1000 ove… »
Grk se namučio: Cicipas posle preokreta preživeo Štrufa za treće kolo Madrida

Grk se namučio: Cicipas posle preokreta preživeo Štrufa za treće kolo Madrida

Večernje novosti pre 6 dana
Grčki teniser Stefanos Cicipas je posle preokreta bio bolji od Jan Lenarda Štrufa rezultatom 2:1 po setovima 3:6, 6:4, 6:3 u drugom kolu Mastersa u Madridu. Foto: Profimedia Štruf je odlično počeo meč, vrlo dobro servirao, a u dva navrata je… »
Favoriti opravdali ulogu u Madridu

Favoriti opravdali ulogu u Madridu

B92 pre 6 dana
Američka teniserka Koko Gof plasirala se u osminu finala turnira u Madridu. Ona je pobedila 62. teniserku sveta sunarodnicu En Li posle dva seta, 6:2, 6:3. Četvrta teniserka sveta pobedila je posle 67 minuta. Ona je pet puta oduzela servis protivnici… »
Đoković je ovako lošu seriju već doživeo

Đoković je ovako lošu seriju već doživeo

B92 pre 6 dana
Srpski teniser Novak Đoković eliminisan je na startu Mastersa u Madridu, što je drugi uzastopni turnir iz serije 1.000 na kojem je doživeo poraz već u prvom meču. Bolji od Đokovića u drugom kolu u španskoj prestonici je bio Mateo Arnaldi (6:3… »
Poruka koja obilazi teniski svet: Ono što je Arnaldi napisao posle pobede nikoga ne ostavlja ravnodušnim (foto)

Poruka koja obilazi teniski svet: Ono što je Arnaldi napisao posle pobede nikoga ne ostavlja ravnodušnim (foto)

Večernje novosti pre 6 dana
TENISER Novak Đoković poražen je u drugom kolu Mastersa u Madridu, zapravo u prvom svom meču na turniru, od Matea Arnaldija iz Italije u dva seta - 2:0 (6:3, 6:4). Foto: Profimedia Iako je Italijan već uspeo da se ustali kao ozbiljan "šljakaš" i… »
Đoković: Moj poslednji meč u Madridu, mogao bi da bude

Đoković: Moj poslednji meč u Madridu, mogao bi da bude

Politika pre 6 dana
MADRID – Da li je ovo bio moj poslednji meč u Madridu? Mogao bi da bude. Nisam siguran da ću se vraćati, tako da, ne znam, rekao je najbolji srpski teniser Novak Đoković posle poraza od Italijana Matea Arnaldija (6:3, 6:4). "Ne znam šta bih rekao… »
Novakova igra baš zabrinjava, eliminacija i na startu Madrida!

Novakova igra baš zabrinjava, eliminacija i na startu Madrida!

Sportske.net pre 6 dana
Rolan Garos se bliži, a Novak Đoković ga dočekuje u sve slabijoj formi. Posle eliminacije na startu turnira u Monte Karlu, Novaku se isto ponovilo i danas u Madridu, gde ga je već u drugom kolu eliminisao Italijan Mateo Arnaldi, 44. na ATP listi… »
Đoković poražen od Arnaldija u drugom kolu Mastersa u Madridu

Vesti online pre 6 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u treće kolo Masters turnira u Madridu, pošto je danas u drugom kolu poražen od Italijana Matea Arnaldija rezultatom 6:3, 6:4. Meč je trajao sat i 42 minuta. Đoković je peti teniser… »
Novak opet odmah ispao! Bolan udarac za najboljeg ikada

Novak opet odmah ispao! Bolan udarac za najboljeg ikada

Sport klub pre 6 dana
Novak Đoković ponovo nije mogao da preskoči prvu prepreku na turniru izu masters serije. Peti teniser sveta je posle razočaravajućeg izdanja u Monte Karlu, ekspresno zaustavljen i na madridskoj šljaci. Italijan Mateo Arnaldi, 44. na ATP listu, u dva… »
Pobede Kiz, Šnajder i Andrejeve na u Madridu

Pobede Kiz, Šnajder i Andrejeve na u Madridu

Masters u Madridu igra se za nagradni fond od 8.055.385 evra. Amerikanka Medison Kiz plasirala se u osminu finala turnira u Madridu, pošto je pobedila 29. teniserku sveta Ruskinju Anu Kalinskaju posle dva seta, 7:5, 7:6, prenosi Beta. Peta teniserka… »
Đoković ponovo poklekao na startu: Srpskog tenisera u Madridu nadigrao Arnaldi

Đoković ponovo poklekao na startu: Srpskog tenisera u Madridu nadigrao Arnaldi

Dnevnik pre 6 dana
Srpski teniser Novak Đoković završio je učešće već na samom startu Mastersa u Madridu. Nakon što je bio slobodan u prvom kolu, Đokovića je u drugom savladao Mateo Arnaldi (2:0). Po setovima je bilo 6:3, 6:4. Posle Indijan Velsa i Monte Karla… »
Nastavljaju se muke Novaka Đokovića na šljaci: Poraz od Arnaldija u drugom kolu Mastersa u Madridu

Nastavljaju se muke Novaka Đokovića na šljaci: Poraz od Arnaldija u drugom kolu Mastersa u Madridu

Euronews pre 6 dana
Nastavlja se novi crni niz Novaka Đokovića u ovoj sezoni, tek je april a on već ima tri turnira na kojim je pao na prvoj prepreci. Meč drugog kola Mastersa u Madridu nije bio za pohvalu, pošto je pretrpeo poraz od Italijana Matea Arnaldija rezultatom… »
Arnaldi će zauvek pamtiiti današnju pobedu nad svojim idolom Novakom!

Arnaldi će zauvek pamtiiti današnju pobedu nad svojim idolom Novakom!

Sportske.net pre 6 dana
Italijanski teniser Mateo Arnaldi uspeo je da se plasira u šesnaestinu finala Mastersa u Madridu, posle današnjeg trijumfa nad našim Novakom Đokovićem od 2:0, po setovima 6:3, 6:4. Odmah po završetku meča arnaldi je dao prvu izjavu i bio je pun… »
Lekcija "malog Đokovića" za velikog - Novakov kraj ponovo na startu

Lekcija "malog Đokovića" za velikog - Novakov kraj ponovo na startu

B92 pre 6 dana
Srpski teniser Novak Đoković završio je učešće već na samom startu Mastersa u Madridu. Nakon što je bio slobodan u prvom kolu, Đokovića je u drugom savladao Mateo Arnaldi (2:0). Po setovima je bilo 6:3, 6:4. Posle Indijan Velsa i Monte Karla… »

Politika pre 6 dana
MADRID – Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u treće kolo Masters turnira u Madridu, pošto je danas u drugom kolu poražen od Italijana Matea Arnaldija rezultatom 6:3, 6:4. Meč je trajao sat i 42 minuta. Đoković je peti… »
Pobeda De Minora, poraz Lehečke u Madridu

Pobeda De Minora, poraz Lehečke u Madridu

Masters u Madridu igra se za nagradni fond od 8.055.385 evra. Australijski teniser Aleks de Minor plasirao se danas u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je pobedio 43. igrača sveta Italijana Lorenca Sonega posle dva seta, 6:2, 6:3, prenosi Beta… »
Muzeti u trećem kolu Madrida

Muzeti u trećem kolu Madrida

Italijanski teniser u dva seta pobedio Tomasa Martina Ečeverija. Lorenco Muzeti se plasirao u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je pobedio 51. igrača sveta Argentinca Tomasa Martina Ečeverija posle dva seta - 7:6, 6:2. Muzeti, 11. teniser sveta… »
Muzeti u trećem kolu mastersa u Madridu, Džumhur mogući protivnik Đokovića

Muzeti u trećem kolu mastersa u Madridu, Džumhur mogući protivnik Đokovića

Danas pre 6 dana
Italijanski teniser Lorenco Muzeti plasirao se danas u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je pobedio 51. igrača sveta Argentinca Tomasa Martina Ečeverija posle dva seta, 7:6, 6:2. Muzeti, 11. teniser sveta, pobedio je posle sat i 48 minuta. U prvom… »
Od pretnji šamaranjem do meča sa Novakom: Damir Džumhur napravio iznenađenje u Madridu

Od pretnji šamaranjem do meča sa Novakom: Damir Džumhur napravio iznenađenje u Madridu

Mondo pre 6 dana
Damir Džumhur prošao u treće kolo mastersa u Madridu i tamo će čekati Novaka Đokovića, ako srpski as pobedi. Srpski teniser Novak Đoković danas počinje učešće na mastersu u Madridu i igraće protiv Matea Arnaldija iz Italije (meč je na… »
Novak Đoković saznao potencijalnog rivala u 3. kolu Madrida: Čeka ga teniser iz Bosne i Hercegovine!

Novak Đoković saznao potencijalnog rivala u 3. kolu Madrida: Čeka ga teniser iz Bosne i Hercegovine!

Telegraf pre 6 dana
Srpski teniser Novak Đoković saznao je potencijalnog rivala u trećem kolu Mastersa u Madridu, gde ga čeka Damir Džumhur koji je sa 2:1 po setovima bio bolji od Sebastijana Baeza iz Argentine za jedan sat i 40 minuta igre. Damir Džumhur je napravoi i… »

Vesti dana »