Povezane vesti
Cicipas preživeo Štrufa, „Demon“ lako sa Sonegom, Fonseka ispao
Sport klub 26.04.2025
Stefanos Cicipas imao je set zaostatka, ali je na kraju uspeo da slavi u drugom kolu Mastersa u Madridu. Grčki teniser je posle preokreta bio bolji od Jan Lenarda Štrufa rezultatom 2:1 (3:6, 6:4, 6:3). Cicipas je prethodne nedelje morao da preda meč… »
Drejper i Dimitrov sigurno do trećeg kola Madrida
Sportski žurnal 26.04.2025
U treće kolo su se plasirali i Francuz Aleksandr Miler i Kanađanin Frensis Tijafo. Šesti teniser sveta Amerikanac Džek Drejper plasirao se u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je večeras posle dva seta pobedio Holanđanina Talona Grikspora 6:3, 6:4. On… »
Komedija: Cicipas nije shvatio da je pobedio, šokirana i Badosa
Sport klub 26.04.2025
Stefanos Cicipas plasirao se u treće kolo Mastersa u Madridu, savladavši Jana Leonarda Štrufa sa 2:1. Izgubio je Grk prvi set, ali onda dobio naredna dva, a ono što se desilo na kraju može se opisati kao prava komedija. Cicipas je na prednost 5:3 imao… »
Drejper i Dimitrov identičnim pobedama do treće runde
B92 26.04.2025
Šesti teniser sveta Amerikanac Džek Drejper plasirao se u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je večeras posle dva seta pobedio Holanđanina Talona Grikspora 6:3, 6:4. On je pobedio 34 igrača na ATP listi posle sat i 16 minuta. Drejper će u trećem kolu… »
Đokoviću se ovo nije desilo skoro 20 godina: Srbin porazom na startu turnira u Madridu doveo sebe u nezgodnu poziciju pred…
Hot sport 26.04.2025
Nakon poraza u Monte Karlu i sada u Madridu, legendarni teniser suočava se sa ozbiljnim izazovima pred Rolan Garos! Novak Đoković, osvajač 24 Gren slem titule, doživeo je veliki šok – po drugi put u karijeri izgubio je startne mečeve na dva uzastopna… »
Pobedio Đokovića u Madridu, pa pričao o njemu kao retko ko VIDEO
Nova 26.04.2025
Mateo Arnaldi, italijanski teniser, pričao je o Novaku Đokoviću u veoma pozitivnom smislu nakon što ga je pobedio na mastersu u Madridu. Đoković je izgubio od Matea Arnaldija već u drugoj rundi i to rezultatom 6:3, 6:4, a Italijan je otkrio da je Srbin… »
Novak: "Možda moj poslednji meč ovde"
Sportske.net 26.04.2025
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković više nije na onom nivou na kom smo navikli da ga gledamo. Svestan je i sam da sve teže može da parira mlađima. "Ovo bi mogao da bude moj poslednji meč ovde. Nisam siguran da ću se vraćati. Mislim vratiću se… »
Arnaldi i idol Nole: „Plašio sam se da se ne upiškim od treme“
Sport klub 26.04.2025
Italijanski teniser Mateo Arnaldi, 44. igrač sveta, ostvario je veliku pobedu nad Novakom Đokovićem u drugom kolu Mastersa u Madridu. Dvadesetčetvorogodišnjak je emotivno prokomentarisao istorijski trenutak, pogotovo što je uvek isticao da mu je Nole… »
Šokantan podatak: Đokoviću se ovo nije dogodilo još od 2006.
Sport klub 26.04.2025
Novak Đoković, osvajač 24 Gren slem titule, doživeo je novi težak udarac – drugi put u karijeri izgubio je startne mečeve na uzastopnim Masters turnirima. Srpski as je na Mastersu u Madridu ispao već u drugom kolu (u prvom je bio slobodan), porazom od… »
Novak: Moj poslednji meč u Madridu? Mogao bi da bude...
Đoković je ponovio da nije imao velika očekivanja u glavnom gradu Španije. - Da li je ovo bio moj poslednji meč u Madridu? Mogao bi da bude. Nisam siguran da ću se vraćati, tako da, ne znam - rekao je Novak Đoković posle poraza od Italijana Matea… »
Đoković: "Poslednji meč? Mogao bi da bude - moja nova realnost"
B92 26.04.2025
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da meč drugog kola na ovogodišnjem Mastersu u Madridu možda i njegov poslednji na tom turniru. Bolji od njega je u drugom kolu u španskoj prestonici bio Mateo Arnaldi (6:3, 6:4). "Mogao bi da bude. Nisam siguran da… »
Novak: Ovo je možda moj poslednji turnir u Madridu
Sport klub 26.04.2025
Nisu novinari morali dugo da čekaju Novaka Đokovića nakon poraza od Matea Arnaldija u drugom kolu mastersa u Madridu. „Mateo je veoma dobar, kvalitetan igrač. Znao sam da me ne čeka lak posao“, rekao je Đoković na konferenciji i pokušao odmah da iz… »
Kakvo je stanje na ATP listi posle današnjeg Novakovog poraza?
Sportske.net 26.04.2025
Sezona na šljaci nije dobro počela za Novaka Đokovića koji je posle Monte Karla, danas i u Madridu eliminisan već na startu turnira. Nažalost, daleko je Nole od prošlogodišnje forme iz Pariza gde je osvojio olimpijsko zlato i veliko je pitanje šta od… »
Pobedio Đokovića pa poručio: “Novak je uvek bio moj idol, srećan sam što sam igrao sa njim”
Vesti online 26.04.2025
Uspeo je Meteo Arnaldi da savlada Novaka Đokovića u drugom kolu mastersa u Madridu sa 6:3, 6:4, a posle duela je istakao ponovo da je nadigrao svog dugogodišnjeg idola. Vidno je Italijan bio uzbuđen. – On je moj idol, uvek je bio. Bio sam uzbuđen što… »
Arnaldi nakon trijumfa nad đokovićem: „Novak je moj idol!“
Hot sport 26.04.2025
Velika pobeda za italijana! Mateo Arnaldi će dan kada je savladao Novaka Đokovića pamtiti zauvek. Mladi Italijan priredio je prvorazredno iznenađenje na Mastersu u Madridu, eliminisavši slavnog Srbina u drugom kolu rezultatom 6:3, 6:4. Presrećan posle… »
Nole poražen na startu turnira u Madridu: Mladi italijan slavio protiv najboljeg tenisera ikada!
Hot sport 26.04.2025
Glavu gore! Nakon ranog ispadanja u Monte Karlu, sličan scenario odigrao se i u Madridu, gde je Novak Đoković poražen već u drugom kolu. Ovoga puta koban je bio Mateo Arnaldi, trenutno 44. na ATP listi. Italijan je za sat i 42 minuta igre obezbedio… »
Novak Đoković: "Poslednji meč u Madridu? Mogao bi da bude"
Dnevnik 26.04.2025
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da meč drugog kola na ovogodišnjem Mastersu u Madridu možda i njegov poslednji na tom turniru. "Mogao bi da bude. Nisam siguran da ću se vraćati. Tako da, ne znam. Ne znam šta bih rekao. Mislim, vratiću se, samo… »
Slavna glumica pratila Đokovića, svi gledali u nju
Nova 26.04.2025
Poznata glumica i jedna od najlepših žena sveta, Eva Longorija, gledala je Novaka Đokovića na mastersu u Madridu. Đoković je zaustavljen već u drugom kolu mastersa u Madridu pošto ga je porazio Mateo Arnaldi u dva seta (6:3, 6:4). Na tribinama je bila i… »
"Đoković je moj idol ceo život, uvek sam hteo kao on": Pobedio Novaka, pa samo o njemu pričao
Mondo 26.04.2025
Italijanski teniser Mateo Arnaldi više je oduševljen Novakom Đokovićem nego svojom pobedom nad njim. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković završio je učešće u Madridu nakon prvog odigranog meča - od njega je u drugoj rundi bolji bio italijanski… »
Đoković brzopotezno eliminisan u Madridu
Prvi set Novak je obeležio sa 20 neiznuđenih grešaka. Treći put u sezoni Novak Đoković je stao na prvom koraku nekog od turnira masters 1000 serije. Sada je u drugom kolu Madrida (u prvom bio slobodan), na centralnom terenu, poražen od 44. na ATP listi… »
Poruka koja obilazi teniski svet: Ono što je Arnaldi napisao posle pobede nikoga ne ostavlja ravnodušnim (foto)
Večernje novosti 26.04.2025
TENISER Novak Đoković poražen je u drugom kolu Mastersa u Madridu, zapravo u prvom svom meču na turniru, od Matea Arnaldija iz Italije u dva seta - 2:0 (6:3, 6:4). Foto: Profimedia Iako je Italijan već uspeo da se ustali kao ozbiljan "šljakaš" i igra… »
Đoković je ovako lošu seriju već doživeo
B92 26.04.2025
Srpski teniser Novak Đoković eliminisan je na startu Mastersa u Madridu, što je drugi uzastopni turnir iz serije 1.000 na kojem je doživeo poraz već u prvom meču. Bolji od Đokovića u drugom kolu u španskoj prestonici je bio Mateo Arnaldi (6:3, 6:4)… »
Favoriti opravdali ulogu u Madridu
B92 26.04.2025
Američka teniserka Koko Gof plasirala se u osminu finala turnira u Madridu. Ona je pobedila 62. teniserku sveta sunarodnicu En Li posle dva seta, 6:2, 6:3. Četvrta teniserka sveta pobedila je posle 67 minuta. Ona je pet puta oduzela servis protivnici… »
Grk se namučio: Cicipas posle preokreta preživeo Štrufa za treće kolo Madrida
Večernje novosti 26.04.2025
Grčki teniser Stefanos Cicipas je posle preokreta bio bolji od Jan Lenarda Štrufa rezultatom 2:1 po setovima 3:6, 6:4, 6:3 u drugom kolu Mastersa u Madridu. Foto: Profimedia Štruf je odlično počeo meč, vrlo dobro servirao, a u dva navrata je iskoristio… »
Izbacio Đokovića, pa poručio: "On je moj idol" VIDEO
B92 26.04.2025
Mateo Arnaldi, italijanski teniser, bio je vidno uzbuđen nakon najveće pobede u karijeri 44. na svetu. Arnaldi je u drugom kolu Mastersa u Madridu savladao Novaka Đokovića (6:3, 6:4) kojem je to treća eliminacija na startu turnira iz serije 1000 ove… »
Đoković: Moj poslednji meč u Madridu, mogao bi da bude
Politika 26.04.2025
MADRID – Da li je ovo bio moj poslednji meč u Madridu? Mogao bi da bude. Nisam siguran da ću se vraćati, tako da, ne znam, rekao je najbolji srpski teniser Novak Đoković posle poraza od Italijana Matea Arnaldija (6:3, 6:4). "Ne znam šta bih rekao… »
Novakova igra baš zabrinjava, eliminacija i na startu Madrida!
Sportske.net 26.04.2025
Rolan Garos se bliži, a Novak Đoković ga dočekuje u sve slabijoj formi. Posle eliminacije na startu turnira u Monte Karlu, Novaku se isto ponovilo i danas u Madridu, gde ga je već u drugom kolu eliminisao Italijan Mateo Arnaldi, 44. na ATP listi. Jedan… »
Đoković poražen od Arnaldija u drugom kolu Mastersa u Madridu
Vesti online 26.04.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u treće kolo Masters turnira u Madridu, pošto je danas u drugom kolu poražen od Italijana Matea Arnaldija rezultatom 6:3, 6:4. Meč je trajao sat i 42 minuta. Đoković je peti teniser sveta… »
Arnaldi će zauvek pamtiiti današnju pobedu nad svojim idolom Novakom!
Sportske.net 26.04.2025
Italijanski teniser Mateo Arnaldi uspeo je da se plasira u šesnaestinu finala Mastersa u Madridu, posle današnjeg trijumfa nad našim Novakom Đokovićem od 2:0, po setovima 6:3, 6:4. Odmah po završetku meča arnaldi je dao prvu izjavu i bio je pun utisaka… »
Nastavljaju se muke Novaka Đokovića na šljaci: Poraz od Arnaldija u drugom kolu Mastersa u Madridu
Euronews 26.04.2025
Nastavlja se novi crni niz Novaka Đokovića u ovoj sezoni, tek je april a on već ima tri turnira na kojim je pao na prvoj prepreci. Meč drugog kola Mastersa u Madridu nije bio za pohvalu, pošto je pretrpeo poraz od Italijana Matea Arnaldija rezultatom… »
Đoković ponovo poklekao na startu: Srpskog tenisera u Madridu nadigrao Arnaldi
Dnevnik 26.04.2025
Srpski teniser Novak Đoković završio je učešće već na samom startu Mastersa u Madridu. Nakon što je bio slobodan u prvom kolu, Đokovića je u drugom savladao Mateo Arnaldi (2:0). Po setovima je bilo 6:3, 6:4. Posle Indijan Velsa i Monte Karla, Novak je… »
Pobede Kiz, Šnajder i Andrejeve na u Madridu
Masters u Madridu igra se za nagradni fond od 8.055.385 evra. Amerikanka Medison Kiz plasirala se u osminu finala turnira u Madridu, pošto je pobedila 29. teniserku sveta Ruskinju Anu Kalinskaju posle dva seta, 7:5, 7:6, prenosi Beta. Peta teniserka… »
Novak opet odmah ispao! Bolan udarac za najboljeg ikada
Sport klub 26.04.2025
Novak Đoković ponovo nije mogao da preskoči prvu prepreku na turniru izu masters serije. Peti teniser sveta je posle razočaravajućeg izdanja u Monte Karlu, ekspresno zaustavljen i na madridskoj šljaci. Italijan Mateo Arnaldi, 44. na ATP listu, u dva seta… »
Lekcija "malog Đokovića" za velikog - Novakov kraj ponovo na startu
B92 26.04.2025
Srpski teniser Novak Đoković završio je učešće već na samom startu Mastersa u Madridu. Nakon što je bio slobodan u prvom kolu, Đokovića je u drugom savladao Mateo Arnaldi (2:0). Po setovima je bilo 6:3, 6:4. Posle Indijan Velsa i Monte Karla, Novak je… »
Đoković poražen od Arnaldija u drugom kolu Mastersa u Madridu
Politika 26.04.2025
MADRID – Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u treće kolo Masters turnira u Madridu, pošto je danas u drugom kolu poražen od Italijana Matea Arnaldija rezultatom 6:3, 6:4. Meč je trajao sat i 42 minuta. Đoković je peti teniser… »
Pobeda De Minora, poraz Lehečke u Madridu
Masters u Madridu igra se za nagradni fond od 8.055.385 evra. Australijski teniser Aleks de Minor plasirao se danas u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je pobedio 43. igrača sveta Italijana Lorenca Sonega posle dva seta, 6:2, 6:3, prenosi Beta. Sedmi… »
Muzeti u trećem kolu Madrida
Italijanski teniser u dva seta pobedio Tomasa Martina Ečeverija. Lorenco Muzeti se plasirao u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je pobedio 51. igrača sveta Argentinca Tomasa Martina Ečeverija posle dva seta - 7:6, 6:2. Muzeti, 11. teniser sveta… »
Muzeti u trećem kolu mastersa u Madridu, Džumhur mogući protivnik Đokovića
Danas 26.04.2025
Italijanski teniser Lorenco Muzeti plasirao se danas u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je pobedio 51. igrača sveta Argentinca Tomasa Martina Ečeverija posle dva seta, 7:6, 6:2. Muzeti, 11. teniser sveta, pobedio je posle sat i 48 minuta. U prvom… »
Od pretnji šamaranjem do meča sa Novakom: Damir Džumhur napravio iznenađenje u Madridu
Mondo 26.04.2025
Damir Džumhur prošao u treće kolo mastersa u Madridu i tamo će čekati Novaka Đokovića, ako srpski as pobedi. Srpski teniser Novak Đoković danas počinje učešće na mastersu u Madridu i igraće protiv Matea Arnaldija iz Italije (meč je na programu oko 16… »
Novak Đoković saznao potencijalnog rivala u 3. kolu Madrida: Čeka ga teniser iz Bosne i Hercegovine!
Telegraf 26.04.2025
Srpski teniser Novak Đoković saznao je potencijalnog rivala u trećem kolu Mastersa u Madridu, gde ga čeka Damir Džumhur koji je sa 2:1 po setovima bio bolji od Sebastijana Baeza iz Argentine za jedan sat i 40 minuta igre. Damir Džumhur je napravoi i… »
Vesti dana »

Prognoza vremena za 16. jun: I danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje, ponegde pljusak
Beta pre 3 satajoš 2 povezane