Povezane vesti
Pri kraju radovi na najdužem tunelu Iriški venac, od Novog Sada do Loznice za sat i po (VIDEO)
RTV pre 4 sati
NOVI SAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom obilaska radova na izlaznom portalu tunela "Iriški venac", u okviru projekta izgradnje brze saobraćajnice Novi Sad - Ruma (Fruškogorski koridor), da su pri kraju radovi na najdužem i… »
Iskopano 6.000 metara najdužeg tunela u Srbiji! Vučić: "Srećan sam što gradimo, ali zbog krize nam padaju usluge" (foto)
Blic pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi radove na izlaznom portalu tunela Iriški venac u okviru projekta Novi Sad - Ruma (Fruškogorski koridor). "Ovo će dugo vremena ostati najduži tunel u Srbiji", rekao je Vučić tokom obilaska i izrazio… »
"Ovakva vremena napretka i izgradnje Srbije, dugo se neće ponoviti" Vučić u tunelu Iriški venac: Ovo će biti najduži i…
Kurir pre 6 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi radove na izlaznom portalu tunela „Iriški venac“ u okviru projekta Novi Sad - Ruma ( Fruškogorski koridor). - Prošli put smo bili na početku! Sad smo pri kraju, čudesno je lep! Zahvalan sam… »
Vučić: Nisam zadovoljan reakcijom policije, nije uradila svoj posao i zaštitila dekana Drida
NIN pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije zadovoljan reakcijom policije tokom jučerašnjih incidenata ispred Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu jer, po njegovim rečima, nije uradila svoj posao na zaštiti dekana te… »
Aleksandar Vučić: Nisam zadovoljan radom policije u Novom Sadu
Danas pre 8 sati
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, poručio je nakon jučerašnjih događaja u Novom Sadu ispred Fakulteta za sport i fizičko obrazovanje da je to ogoljeno zlo i da nije zadovoljan radom policije. – Dugo sam skupljao hrabrost da pozovem telefonom… »
Vučić: Pri kraju radovi na najdužem tunelu Iriški venac – od Novog Sada do Loznice stizaće se za sat i po
RTS pre 8 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je tokom obilaska radova na izlaznom portalu tunela "Iriški venac", u okviru projekta izgradnje brze saobraćajnice Novi Sad – Ruma, da su pri kraju radovi na tunelu u Srbiji, kao i da će se od Novog Sada do… »
Vučić: Ne očekujem ništa posebno od posete Marte Kos, nadam se većoj objektivnosti Brisela
RTS pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne očekuje ništa posebno od posete evropske komesarke za proširenje Marte Kos. Ističe da je srećan što se Srbija gradi, ali da nije srećan što su usluge pale zbog krize koju, kako je rekao… »
Vučić obišao radove na izlaznom portalu tunela ''Iriški venac'': "Ponosan sam na Srbiju koja gradi"
Euronews pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi radove na izlaznom portalu tunela "Iriški venac" u okviru projekta izgradnje brze saobraćajnice Novi Sad - Ruma (Fruškogorski koridor). Zajedno sa predsednikom u obilasku su i predsednica Pokrajinske vlade… »
Vučić: Nisam zadovoljan radom policije u Novom Sadu, dugo sam skupljao hrabrost da zovem dekana Patrika Drida
Nova pre 9 sati
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, poručio je nakon jučerašnjih događaja u Novom Sadu ispred Fakulteta za sport i fizičko obrazovanje da je to ogoljeno zlo i da nije zadovoljan radom policije. „Dugo sam skupljao hrabrost da pozovem telefonom… »
Vučić: Za Vidovdan ću proslaviti što je izgrađeno više kilometara puteva nego u Titovo, Miloševićevo ili dosovsko vreme
NIN pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će na Vidovdan, 28. juna, moći da proslavi to što je od 2012. godine izgrađeno više kilometara puteva nego u Titovo, Miloševićevo ili dosovsko vreme. "Ja ću za Vidovdan moći da proslavim da… »
Vučić: Od 2012. godine izgrađeno više kilometara puteva nego u Titovo, Miloševićevo ili dosovsko vreme
Danas pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će na Vidovdan, 28. juna, moći da proslavi to što je od 2012. godine izgrađeno više kilometara puteva nego u Titovo, Miloševićevo ili dosovsko vreme. „Ja ću za Vidovdan moći da proslavim… »
"Razumem što mene nisu zvali": Vučić o slavljima u odborima SNS zbog rezultata istraživanja: "Ja im dođem kao razredni…
Blic pre 9 sati
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da nema informaciju da su odbori SNS slavili rezultate najnovijeg istraživanja javnog mnjenja o podršci strankama. Kako je rekao, besmisleno je da neko slavi rezultate. - Ja bih razumeo, i ne verujem da se to… »
Vučić: Patrik Drid linčnovan samo zato što je hteo da radi, dok sam živ tražiću odgovornost za sve koji su rušili…
Euronews pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao, odgovarajući na pitanja novinara posle obilaska radova na tunelu "Iriški venac", da je dugo juče skupljao hrabrost da pozove telefonom dekana Patrika Drida posle incidenata u Novom Sadu. "Dobio sam ga dok… »
Od Novog Sada do Loznice stizaće se za sat i po! Radovi na najdužem tunelu u Srbiji pri kraju, skraćuje se put od tri sata
Blic pre 9 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom obilaska radova na izlaznom portalu tunela "Iriški venac", u okviru projekta izgradnje brze saobraćajnice Novi Sad - Ruma (Fruškogorski koridor), da su pri kraju radovi na najdužem i najvećem… »
Vučić: Stopa rasta u prva tri meseca, kao posledica blokada, biće tek 2,1 odsto
Blic pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas prilikom obilaska radova na izlaznom portalu tunela "Iriški venac" u okviru projekta izgradnje brze saobraćajnice Novi Sad - Ruma da je srećan što se Srbija gradi, ali da nije srećan što su… »
VIDEO: Dokle se stiglo sa izgradnjom tunela „Iriški venac“
Ozon pre 9 sati
Na Fruškogorskom koridoru, koji povezuje Novi Sad i Rumu, u toku je izgradnja najdužeg tunela u Srbiji – tunela „Iriški venac“, a do sada je iskopano 6.000 od ukupno 7.007 metara tunelskih cevi. Radovi na izgradnji ovog strateški važnog objekta… »
"Čudesno je lep" Predsednik Vučić ne krije oduševljenje u obilasku Fruškogorskog koridora: Za Vidovdan ću proslaviti…
Dnevnik pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi radove na izlaznom portalu tunela „Iriški venac“ u okviru projekta Novi Sad - Ruma (Fruškogorski koridor). - Prošli put smo bili na početku! Sad smo pri kraju smo, čudesno je lep! Zahvalan sam… »
Predsednik Vučić o blokadama: Teške su posledice zločina koji se protiv Srbije čine u poslednjih šest meseci
Kurir pre 9 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom obilaska radova na izlaznom portalu tunela "Iriški venac", u okviru projekta izgradnje brze saobraćajnice Novi Sad - Ruma (Fruškogorski koridor) da su posledice blokada teške. On je istakao i da ga… »
Uživo Aleksandar Vučić obilazi radove na izlaznom portalu tunela "Iriški venac"
Telegraf pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi radove na izlaznom portalu tunela "Iriški venac" u okviru projekta izgradnje brze saobraćajnice Novi Sad - Ruma (Fruškogorski koridor). Zajedno sa predsednikom u obilasku su i predsednica Pokrajinske vlade… »
Predsednik Vučić se oglasio moćnom video-porukom! Ponosan na Srbiju koja gradi, hvala narodu koji želi Srbiju koja radi…
Kurir pre 11 sati
BEOGRAD - Danas je iskopano tačno 6.000 od ukupno 7.007 metara cevi najdužeg tunela u Srbiji. Ponosan na Srbiju koja gradi, hvala narodu koji želi Srbiju koja radi, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u moćnoj video-poruci kojom se jutros… »
(Video) Snažna poruka Vučića pred posetu fruškogorskom koridoru "Hvala narodu koji želi Srbiju koja radi!"
Dnevnik pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je snažnu poruku uoči posete Iriškom vencu i obilasku najkompleksnije deonice velikog projekta "Fruškogorski koridor". - Danas je iskopano tačno 6.000 od ukupno 7.007 metara cevi najdužeg tunela u Srbiji… »
Srbija obara rekorde: Iskopano je 6.000 od ukupno 7.007 metara cevi najdužeg tunela u zemlji
Telegraf pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će danas obići radove na izlaznom portalu tunela "Iriški venac" u okviru projekta Novi Sad - Ruma (Fruškogorski koridor). - Danas je iskopano tačno 6000 od ukupno 7007 metara cevi najdužeg tunela u Srbiji… »
Predsednik danas obilazi radeve na iriškom vencu Tunel dug 3 kilometra važan korak ka realizaciji "Fruškogorskog koridora"
Dnevnik pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će danas radove na izlaznom portalu tunela „Iriški venac“ u okviru projekta Novi Sad - Ruma (Fruškogorski koridor). Vučić će radove obići u 11 časova, saopštila je služba za saradnju s medijima… »
Vučić sutra obilazi radove na izlaznom portalu tunela ''Iriški venac''
Blic pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra radove na izlaznom portalu tunela Iriški venac u okviru projekta Novi Sad - Ruma (Fruškogorski koridor). Vučić će radove obići u 11 časova, saopštila je služba za saradnju s medijima… »
Vesti dana »

Balet SNP umesto predstave pred publikom izvodi generalnu probu iz protesta zbog nasilja
Nova pre 16 minutajoš 56 povezanih

Policija tukla, ali za Vučića niko nije povređen: Dok hvali „junaka“ Drida, predsednik ne vidi studentkinju Katarinu
Novi magazin pre 40 minutajoš 27 povezanih

"Posvećenost evropskim integracijama prioritet" Premijer Macut na sastanku sa Martom Kos: Evropska komesarka poručila da će podržati Srbiju na putu ka EU
Kurir pre 11 minutajoš 51 povezana

Sud doneo odluku u slučaju optužnice protiv Bobe Živojinovića: Brenin muž u problemu, evo šta sledi
Mondo pre 4 satijoš 26 povezanih