Повезане вести

Фајнал-фор сломио Обрадовића: "Ускоро ћу бити тамо"

Фајнал-фор сломио Обрадовића: "Ускоро ћу бити тамо"

Спортске.нет 26.05.2025
Трофејни српски тренер Саша Обрадовић прилично емотивно је доживео прошлонедељни Фајнал-фор у Абу Дабију, уверен да је заслужио да буде учесник највећег кошаркашког догађаја ове сезоне у Евролиги те да ће учинити све да врло… »
Обрадовић се сломио после Фајнал-фора: „Није било лако гледати…“

Обрадовић се сломио после Фајнал-фора: „Није било лако гледати…“

Нова 26.05.2025
Саша Обрадовић, српски кошаркашки тренер, емотивно је говорио о Фајнал-фору Евролиге. Обрадовић је сезону почео у Монаку, али је након низа лоших резултата добио отказ. Монако је касније дошао до финала Евролиге, али је у Абу… »
Хиљаде навијача Фенербахчеа дочекало нове прваке Европе

Хиљаде навијача Фенербахчеа дочекало нове прваке Европе

Спортски журнал 26.05.2025
Шампиони Евролиге стаигли у Итснабул. Хиљаде навијача Фенербахчеа дочекало је екипу по слетању из Абу Дабија на истанбулском аеродрому дан пошто је клуб победом над Монаком у финалу Евролиге освојио другу титулу првака Европе… »
Емотивни Обрадовић честитао Фенеру и Шарунасу: "Знам да припадам тамо"

Емотивни Обрадовић честитао Фенеру и Шарунасу: "Знам да припадам тамо"

Б92 26.05.2025
Саша Обрадовић, бивши тренер кошаркаша Монака, огласио се након завршеног Ф4 Евролиге у Абу Дабију. Монако је у финалу, под вођством Василиса Спанулиса, изгубио од Фенербахчеа 81:70. Обрадовић је крајем новембра прошле године… »
Хиљаде навијача Фенербахчеа дочекало прваке Европе у Истанбулу

Хиљаде навијача Фенербахчеа дочекало прваке Европе у Истанбулу

РТС 26.05.2025
Хиљаде навијача Фенербахчеа дочекало је екипу по слетању из Абу Дабија на истанбулском аеродрому после освајања Евролиге. Турски клуб је победом над Монаком у финалу Евролиге освојио другу титулу првака Европе. Навијачи… »
Марко Гудурић и Фенербахче дочекани у Истанбулу: Хиљаде навијача преплавило улице

Марко Гудурић и Фенербахче дочекани у Истанбулу: Хиљаде навијача преплавило улице

Телеграф 26.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа освојили су други трофеј првака Евролиге савладавши Монако у финалу у Абу Дабију, а сада је дошло време да се то прослави. Хиљаде навијача Фенера дочекали су играче у Истанбулу, малтене како су напустили… »
Обрадовић се сломио због фајнал-фора Евролиге: "Знам да припадам тамо и знам да ћу ускоро опет отићи тамо..."

Обрадовић се сломио због фајнал-фора Евролиге: "Знам да припадам тамо и знам да ћу ускоро опет отићи тамо..."

Телеграф 26.05.2025
Српски тренер Саша Обрадовић је ове сезоне добио отказ у екипи Монака у току сезоне, иако је имао поприлично добре резултате. На његово место је дошао Василис Спанулис, који је потом екипу одвео и на Фајнал фор, а поражен је у… »
Гудурић после херојске партије у финалу Евролиге открио тајну коју нико није знао

Гудурић после херојске партије у финалу Евролиге открио тајну коју нико није знао

Данас 26.05.2025
Репрезентативац Србије Марко Гудурић био је уз Најџела Хејс-Дејвиса херој Фенербахчеа у финалу кошаркашке Евролиге против Монака. Турски клуб је славио 81:70, а Гудурић је забележио 19 поена и шест скокова (индекс 27) уз… »
Гудурић крио повреду уочи финала с Монаком

Гудурић крио повреду уочи финала с Монаком

Спортски журнал 26.05.2025
„Нико није знао, заправо три или четири дана пре „фајнал фора” сам повредио кук”. Српски репрезентативац у Фенербахчеу Марко Гудурић, после победе над Монаком (81:70) и освајања титуле првака Европе у Абу Дабију, открио је… »
Спанулис: "Пресудило је то што нисмо правилно делили лопту"

Спанулис: "Пресудило је то што нисмо правилно делили лопту"

Спортске.нет 26.05.2025
Тренер кошаркаша Монака Василис Спанулис изјавио је да проток лопте његове екипе није био довољно добар на финалној утакмици фајнал-фора Евролиге против Фенербахчеа у Абу Дабију и додао да су његови играчи, упркос поразу у том… »
Гудурић играо повређен и постао херој у Абу Дабију

Гудурић играо повређен и постао херој у Абу Дабију

Спортске.нет 26.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа синоћ су по други пут у историји постали шампиони Европе, пошто су у финалу фајнал-фора Евролиге у Абу Дабију победили Монако са 81:70. Херој меча за титулу био је српски репрезентативац Марко Гудурић, који… »
Марко Гудурић је све ово заслужио

Марко Гудурић је све ово заслужио

Нова 26.05.2025
Марко Гудурић постао је првак Европе, пошто је са Фенербахчеом освојио Евролигу победом у финалу над Монаком 81:70. И то је Марко Гудурић апсолутно заслужио. И да постане клупски шампион Европе, што је сањао као мали, и да… »
Шарасу поставили питање о жељку обрадовићу, одговор све изненадио: У једном моменту није било фер!

Шарасу поставили питање о жељку обрадовићу, одговор све изненадио: У једном моменту није било фер!

Курир 26.05.2025
Тренер Фенербахчеа Шарунас Јасикевичијус отворио је душу након освајања прве титуле у Евролиги у улози тренера. Кошаркаши Фенербахчеа освојили су титулу првака Европе, пошто су у финалу фајнал-фора Евролиге у Абу Дабију победили… »
Богдановић разочарао Партизан, једном клубу поручио да ће се вратити, па прославио титулу: "Шампион Фенер"

Богдановић разочарао Партизан, једном клубу поручио да ће се вратити, па прославио титулу: "Шампион Фенер"

Телеграф 26.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа постали су синоћ шампиони Европе, пошто су у финалу Евролиге савладали Монако резултатом 80:71 и тако су освојили Еврологу за ову сезону. Превагу је донео Марко Гудурић, који је постигао 19 поена, имао… »
Нба "очерупала" новог шампиона Евролиге: Фенербахче остаје без најбољих, шта је с Гудурићем?

Нба "очерупала" новог шампиона Евролиге: Фенербахче остаје без најбољих, шта је с Гудурићем?

Мондо 26.05.2025
Одмах после освајања Евролиге постало је познато да Тарик Биберовић и Најџел-Хејс Дејвис одлазе из Фенербахчеа, док Марко Гудурић не мрда из клуба. Фенербахче је освојио Евролигу пошто је на фајнал-фору у Абу Дабију био бољи… »
Тужна истина Евролиге због које је опстанак такмичења угрожен: Погледајте колико је Фенербахче зарадио за титулу првака Европе…

Тужна истина Евролиге због које је опстанак такмичења угрожен: Погледајте колико је Фенербахче зарадио за титулу првака Европе…

Нова 26.05.2025
Фенербахче је шампион Евролиге за сезону 2024/25! У финалу које ће заувек остати уписано у историји турског клуба и српске кошарке, тим Шарунаса Јасикевичијуса је у Абу Дабију савладао Монако резултатом 81:70. У јунака вечери… »
Гудурић открио тајну: "Нико није знао"

Гудурић открио тајну: "Нико није знао"

Б92 26.05.2025
Српски кошаркаш Марко Гудурић каже да је играо повређен на Фајнал-фору Евролиге у Абу Дабију. Фенербахче је у великом финалу савладао Монако резултатом 81:70 и тако освојио другу титулу првака Европе. Гудурић је у финалу играо… »
Досађивао Месију на Мундијалу и био под истрагом ФИФА, сад се угурао и на Евролигу и изненадио играча Фенера

Досађивао Месију на Мундијалу и био под истрагом ФИФА, сад се угурао и на Евролигу и изненадио играча Фенера

Телеграф 26.05.2025
Познати турски кувар и интернет сензација Салт Бае (право име Нусрет Гокче) поново је привукао пажњу јавности када је у питањуу спортско окружење! Наиме, он се изненада појавио како би лично честитао играчима Фенербахчеа након… »
Гудуриц́ о освајању Евролиге: Сањао сам ово као клинац – захвалан сам Богу

Гудуриц́ о освајању Евролиге: Сањао сам ово као клинац – захвалан сам Богу

Спутник 26.05.2025
Највец́и успех у каријери остварио је Марко Гудуриц́, српски кошаркаш, који је одвео Фенербахче до титуле првака Евролиге. После велике победе против Монака, репрезентативац Србије није крио емоције. „Ово је тај трофеј који сам… »
“Кад сам био клинац сањао сам ово”: Марко Гудурић подигао пехар шампиона Евролиге (ВИДЕО, ФОТО)

“Кад сам био клинац сањао сам ово”: Марко Гудурић подигао пехар шампиона Евролиге (ВИДЕО, ФОТО)

Данас 26.05.2025
Кошаркаш Фенербахчеа Марко Гурудирћ, који је одлучио финални меч фајнал-фора Евролиге и донео тријумф свом тиму над Монаком (81:70) са пет везаних поена у финишу дуела, рекао је после утакмице да је “као клинац сањао” тријумф у… »
Фенербахче освојио Евролигу, Гудурић донео трофеј тиму из Истанбула

Фенербахче освојио Евролигу, Гудурић донео трофеј тиму из Истанбула

Данас 26.05.2025
Кошаркаши Фенербахчеа прваци су Европе за сезону 2024/25, пошто су у финалу фајнал-фора Евролиге савладали Монако резултатом 81:70. У пресудним тренуцима у редовима турског тима сјајно је одиграо репрезентативац Србије Марко… »
И Богдан Богдановић прославио титулу Фенербахчеа у Евролиги (ВИДЕО)

И Богдан Богдановић прославио титулу Фенербахчеа у Евролиги (ВИДЕО)

Данас 25.05.2025
Српски кошаркаш Богдан Богдановић, који је у Абу Дабију присуствовао фајнал-фору Евролиге, прославио је шампионску титулу свог бившег клуба Фенербахчеа, који је у финалу победио Монако (81:70). Богдановић је био члан екипе која… »

Вести дана »