Povezane vesti
Horor na ukrajinskom selu: Ruski dron zverski usmrtio bebu, gledao je kroz kameru i ispalio pakao!
Alo 12.07.2025
Ruski dron usmrtio bebu dok se igrala. Geleri mu probili srce. Tragedija iz Hersona potresla svet – UN potvrdio: ciljani su civili. „Čula sam zveckanje, zujanje, potrčala sam i viknula: ‘Bebo, beži!’, ali bilo je prekasno... Otac ga je uzeo u naručje… »
Bebu ubio dron dok se igrala! Potresna ispovest bake mališana, geleri mu probili srce: "Potrčala sam, ali bilo je kasno"
Blic 12.07.2025
"Čula sam zujanje i potrčala vičući: 'Bebo, beži!", ali bilo je kasno... Otac ga je uzeo u naručje, već je bio mrtav", ovako priča Halina (64) baka dečačića Dmitrika (1) koji je stradao u sredu u Hersonskoj oblasti tokom napada ruskim dronovima dok se… »
Vesti dana »

Na fakultetima se regularno održavaju ispiti, mnogi će omogućiti dodatni ispotni rok
Stav.life pre 2 satajoš 28 povezanih

(Mape) ovi datumi donose velike promene vremena: Skok temperature, pa naglo zahlađenje! Zima možda sa čak -20 stepena!?
Blic pre 4 satijoš 28 povezanih

Vula Ceci posle ulaska srpskih studenata u uži izbor za veliku nagradu Evropskog parlamenta: „Budite hrabri, podržavamo vas“
Nova pre 41 minutajoš 8 povezanih

U Bolonji uhapšeni bivši Zvezdin košarkaš Luka Vildoza i srpska odbojkašica Milica Tasić
Nedeljnik pre 51 minutajoš 25 povezanih