Povezane vesti
Zavera do finala? Zadrugarka tvrdi da Anđela i Gastoz imaju tajni dogovor, raskrinkala sve javno
Alo 16.07.2025
Čolićeva je otkrila njihovu taktiku za put do pobede. Ena Čolić bila je prva sagovornica voditelja Milana Miloševića, a tom prilikom progovorila je o sukobu s Anđelom Đuričić i Nenadom Marinkovićem Gastozom. Takođe, Čolićeva je otkrila njihovu taktiku za… »
Preplakala ceo dan: Ena Čolić iskreno o Anđeli i Gastozu: "Podržava ga dok me on gazi", spomenula i Matoru: "Boli me nepravda"…
Blic 15.07.2025
Ena Čolić govorila je večeras o sukobu s Anđelom Đuričić i Nenadom Marinkovićem Gastozom. - Ena, što si toliko preplakala danas? - upitao ju je voditelj u "Eliti 8". - Preplakala sam zbog Matore, jer je nikad nisam napala i boli me nepravda. Mnogi su… »
Vesti dana »
Nedelja oblačna i tmurna, olujna košava u Podunavlju i Pomoravlju
Glas Zaječara pre 52 minutajoš 28 povezanih
Menšik se povukao zbog povrede, Đoković bez borbe u četvrtfinalu Australijan opena
NIN pre 8 minutajoš 21 povezana
AO - Tijen počistio Medvedeva za uspeh karijere, Zverev rutinski do četvrtfinala
Sportske.net pre 37 minutajoš 42 povezane
Šek šokirao Luku! Dončić se uključio u program uživo, pa ostao zatečen: Nije verovao da je O'Nil ovo izgovorio! Pogledajte scenu o kojoj bruji Amerika! (video)
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
„Uznemiren sam“: Đoković se oglasio zbog rekorda koji mu je srušila Sabalenka, odmah dobio odgovor
Nova pre 33 minutajoš 23 povezane