Povezane vesti
Ena i Peja se svađaju pred svima: Šokirala se zbog onog što joj je rekao: "ti bi da me blatiš tu, je l'?", on joj poručio…
Blic pre 8 dana
O odnosu Ene Čolić i Jovana Pejića Peje naširoko se pričalo prethodnih meseci, a oni su se sada, na žurki povodom kraja "Elite 8", prepirali pred svima. - Pričaćemo mi, pričaćemo! Pričaćemo u "Narod pita" - rekao je Peja. - U "Narod pita"? Tamo hoćeš da… »
"Ako neće biti naše veze, biće svadbe" Sofi stavila Mateju pred svršen čin, Matijević otkrio šta ima u planu
Kurir pre 7 dana
Sofi Tikačenko i Mateja Matijević i dalje nisu ozvaničili odnos koji je publici jedan od najdražih. Mlada učesnica Elite ne odustaje od Matijevića, a sada su se pojavili zajedno i na žurki Elite. Otkrili su detalje prvih sati u spoljnjem svetu, te… »
Ne biste je prepoznali: Pojavile se stare slike Ene Čolić: Roze kosa do zadnjice i kao da je postala skroz druga žena
Blic pre 7 dana
Ena Čolić, finalistkinja "Elite 8" pojavila se sinoć na žurki povodom kraja rijalitija, te je progovorila o odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom, o kojem se i te kako pričalo prethodnih meseci. Otkrila je kako joj je napolju po završetku rijalitija i kakve… »
Sofi se rasplakala zbog Mateje: Prekinula intervju i u suzama otišla kad je čula šta kaže o njoj: "ne mogu..." (video)
Blic pre 7 dana
O odnosu Sofi Tikačenko i Mateje Matijevića naširoko se pričalo tokom njihovog učešća u rijalitiju "Elita 8". Oni su večeras bili na žurki povodom kraja rijalitija, a vrlo brzo se dogodila neprijatna scena. - Spavala sam jedan sat. Gledala sam slike i… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 5 satijoš 3 povezane

"Uzdržite se od putovanja u Hrvatsku": Hitno se oglasilo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije: Preporuka važi za ovaj period
Blic pre 2 minutajoš 1 povezana

Rada Manojlović u haljini koja otkriva sve! Gosti u šoku, izrezi na sve strane, prekratka, providna, vrtoglave štikle! (foto)
Alo pre 27 minutajoš 2 povezane