Повезане вести

Ена и Пеја се свађају пред свима: Шокирала се због оног што јој је рекао: "ти би да ме блатиш ту, је л'?", он јој поручио…

Ена и Пеја се свађају пред свима: Шокирала се због оног што јој је рекао: "ти би да ме блатиш ту, је л'?", он јој поручио…

Блиц 21.07.2025
О односу Ене Чолић и Јована Пејића Пеје нашироко се причало претходних месеци, а они су се сада, на журки поводом краја "Елите 8", препирали пред свима. - Причаћемо ми, причаћемо! Причаћемо у "Народ пита" - рекао је Пеја. - У… »
"Ако неће бити наше везе, биће свадбе" Софи ставила Матеју пред свршен чин, Матијевић открио шта има у плану

"Ако неће бити наше везе, биће свадбе" Софи ставила Матеју пред свршен чин, Матијевић открио шта има у плану

Курир 21.07.2025
Софи Тикаченко и Матеја Матијевић и даље нису озваничили однос који је публици један од најдражих. Млада учесница Елите не одустаје од Матијевића, а сада су се појавили заједно и на журки Елите. Открили су детаље првих сати у… »
Не бисте је препознали: Појавиле се старе слике Ене Чолић: Розе коса до задњице и као да је постала скроз друга жена

Не бисте је препознали: Појавиле се старе слике Ене Чолић: Розе коса до задњице и као да је постала скроз друга жена

Блиц 21.07.2025
Ена Чолић, финалисткиња "Елите 8" појавила се синоћ на журки поводом краја ријалитија, те је проговорила о односу са Јованом Пејићем Пејом, о којем се и те како причало претходних месеци. Открила је како јој је напољу по… »
Софи се расплакала због Матеје: Прекинула интервју и у сузама отишла кад је чула шта каже о њој: "не могу..." (видео)

Софи се расплакала због Матеје: Прекинула интервју и у сузама отишла кад је чула шта каже о њој: "не могу..." (видео)

Блиц 21.07.2025
О односу Софи Тикаченко и Матеје Матијевића нашироко се причало током њиховог учешћа у ријалитију "Елита 8". Они су вечерас били на журки поводом краја ријалитија, а врло брзо се догодила непријатна сцена. - Спавала сам један… »

Вести дана »