Povezane vesti
Ena i Peja se svađaju pred svima: Šokirala se zbog onog što joj je rekao: "ti bi da me blatiš tu, je l'?", on joj poručio…
Blic 21.07.2025
O odnosu Ene Čolić i Jovana Pejića Peje naširoko se pričalo prethodnih meseci, a oni su se sada, na žurki povodom kraja "Elite 8", prepirali pred svima. - Pričaćemo mi, pričaćemo! Pričaćemo u "Narod pita" - rekao je Peja. - U "Narod pita"? Tamo hoćeš da… »
"Ako neće biti naše veze, biće svadbe" Sofi stavila Mateju pred svršen čin, Matijević otkrio šta ima u planu
Kurir 21.07.2025
Sofi Tikačenko i Mateja Matijević i dalje nisu ozvaničili odnos koji je publici jedan od najdražih. Mlada učesnica Elite ne odustaje od Matijevića, a sada su se pojavili zajedno i na žurki Elite. Otkrili su detalje prvih sati u spoljnjem svetu, te… »
Ne biste je prepoznali: Pojavile se stare slike Ene Čolić: Roze kosa do zadnjice i kao da je postala skroz druga žena
Blic 21.07.2025
Ena Čolić, finalistkinja "Elite 8" pojavila se sinoć na žurki povodom kraja rijalitija, te je progovorila o odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom, o kojem se i te kako pričalo prethodnih meseci. Otkrila je kako joj je napolju po završetku rijalitija i kakve… »
Sofi se rasplakala zbog Mateje: Prekinula intervju i u suzama otišla kad je čula šta kaže o njoj: "ne mogu..." (video)
Blic 21.07.2025
O odnosu Sofi Tikačenko i Mateje Matijevića naširoko se pričalo tokom njihovog učešća u rijalitiju "Elita 8". Oni su večeras bili na žurki povodom kraja rijalitija, a vrlo brzo se dogodila neprijatna scena. - Spavala sam jedan sat. Gledala sam slike i… »
Vesti dana »
Manojlović: Studenti skupljanjem potpisa pokazali visok stepen organizacije, vlast čekanjem tone još dublje
Nedeljnik pre 37 minutajoš 22 povezane
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, postavljaju se objekti za Božićno selo
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih