Povezane vesti
Šmit: Ostajem do kraja mandata, ne planiram nove odluke
Vesti online pre 6 dana
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika jer njegovo imenovanje nije potvrđeno u Savetu bezbednosti UN, kaže da će na toj funkciji ostati do kraja mandata, odbacivši medijska nagađanja da planira novu intervenciju u… »
Šmit: Ostajem do kraja mandata, ne planiram nove odluke
Sputnik pre 6 dana
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika jer njegovo imenovanje nije potvrđeno u Savetu bezbednosti UN, kaže da će na toj funkciji ostati do kraja mandata, odbacivši medijska nagađanja da planira novu intervenciju u… »
Kristijan Šmit: Moj mandat još uvek traje, ostaću dok ga ne ispunim
Euronews pre 6 dana
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, jer njegovo imenovanje nije potvrđeno u Savetu bezbednosti UN, kaže da će na toj funkciji ostati do kraja mandata, odbacivši medijska nagađanja da planira novu intervenciju u… »
"Moj mandat još traje, ostaću ako mogu doprineti ispunjenju obaveza iz dejtona" Šmit: Ne planiram nove odluke
Dnevnik pre 6 dana
SARAJEVO: Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, jer njegovo imenovanje nije potvrđeno u Savetu bezbednosti UN, kaže da će na toj funkciji ostati do kraja mandata, odbacivši medijska nagađanja da planira novu… »
Srbomrscu šmitu se ne žuri: Ostaje do kraja mandata, ali samo pod jednim uslovom
Večernje novosti pre 6 dana
KRISTIJAN Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika jer njegovo imenovanje nije potvrđeno u Savetu bezbednosti UN, kaže da će na toj funkciji ostati do kraja mandata, odbacivši medijska nagađanja da planira novu intervenciju u… »
Šmit: Ostajem na funkciji visokog predstavnika u BiH dok ne ispunim svoj mandat
Beta pre 6 dana
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit izjavio je da će na toj funkciji ostati dok ne ispuni svoj mandat. "Moj mandat još traje. Ostaću dok ga ne ispunim – posebno ako mogu doprineti evropskim integracijama i ispunjenju obaveza iz… »
Šmit: Ostaću na funkciji visokog predstavnika u BiH dok ne ispunim mandat
Insajder pre 6 dana
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit izjavio je danas, za sarajevski "Avaz", da će na toj funkciji ostati dok ne ispuni svoj mandat. 'Moj mandat još traje. Ostaću dok ga ne ispunim, posebno ako mogu doprineti evropskim… »
NIN pre 6 dana
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini (BiH) Kristijan Šmit izjavio je danas da će na toj funkciji ostati dok ne ispuni svoj mandat. "Moj mandat još traje. Ostaću dok ga ne ispunim – posebno ako mogu doprineti evropskim integracijama i ispunjenju… »
Radio sto plus pre 6 dana
“Moj mandat još traje. Ostaću dok ga ne ispunim – posebno ako mogu doprineti evropskim integracijama i ispunjenju obaveza iz Dejtona”, rekao je Šmit u intervjuu za sarajevski “Avaz”, govoreći o medijskim spekulacijama da su velike sile dogovorile da do… »
Vesti dana »

Novi protesti posle incidenata na DUNP-u: Građani i studenti okupljeni u Novom Pazaru i Kraljevu
Insajder pre 13 minutajoš 29 povezanih

Beba (1) i muškarac (30) poginuli u sudaru Automobil se sudario sa teretnim vozilom kod Varaždina: Stravična saobraćajna nesreća
Kurir pre 28 minutajoš 23 povezane

Nakon snažnog zemljotresa u Rusiji serija od preko 100 novih potresa
N1 Info pre 1 satjoš 241 povezana

Šakota doveo Pecarskog: Dvogodišnji ugovor za srpskog centra
Sport klub pre 13 minutajoš 27 povezanih