Povezane vesti
Više ni ne znamo kako da pričamo: Stefan Karić otkrio da ne razgovara sa ocem Osmanom
Svet & Skandal 02.08.2025
Učesnik Elite, Stefan Karić, otkrio je da i nije toliko blizak sa ocem Osmanom. Sa drzge strane, sa očevom izabranicom Kristinom u sjajnim odnosima. Kako je naveo, Osman i Kristina imaju poprilično burnu ljubavnu priču koja lako može sa posluži za… »
"Ne čujem se sa ocem" Stefan Karić progovorio o porodičnim odnosima: "Nikad da me pita kako sam i šta radim, žao mi je..."
Alo 02.08.2025
Stefan Karić otvorio dušu. Rijaliti učesnik Stefan Karić, finalista poslednje sezone Elite, progovorio je o nizu tema koje intrigiraju javnost. Karić je otkrio da sa očevom izabranicom Kristinom ima izuzetno blizak odnos, dok se sa njim slabije čuje. –… »
"Ne čujem se sa ocem" Stefan Karić iskreno o odnosu sa Osmanom: "Nikad sam da me pita kako sam, žao mi je"
Telegraf 02.08.2025
Rijaliti učesnik i finalista poslednje sezone "Elite", Stefan Karić, potpuno iskreno govorio je o odnosima unutar svoje porodice, posebno o svom ocu Osmanu Kariću i njegovoj partnerki Kristini. On je otkrio da sa očevom izabranicom Kristinom ima izuzetno… »
"Ne čujem se sa ocem Osmanom": Stefan Karić izneo sve u javnost: "Nikad sam da me pita kako sam i šta radim, žao mi je"
Blic 01.08.2025
Rijaliti učesnik Stefan Karić, finalista poslednje sezone "Elite", progovorio je na niz tema koje intrigiraju javnost. On je otkrio da sa očevom izabranicom Kristinom ima izuzetno blizak odnos, dok se sa njim slabije čuje. - To je nešto neverovatno, kako… »
Vesti dana »

Advokatica Borović: Bogdan je sinoć od batina izgubio svest, napadači su izleteli iz parka i napali ga
Nova pre 2 satajoš 7 povezanih

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Beta pre 5 satijoš 17 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 1 satjoš 71 povezana

Nis zahteva novo odlaganje sankcija: Sad izdale posebnu licencu koja stupa na snagu od ovog datuma
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih