Povezane vesti

Više ni ne znamo kako da pričamo: Stefan Karić otkrio da ne razgovara sa ocem Osmanom

Više ni ne znamo kako da pričamo: Stefan Karić otkrio da ne razgovara sa ocem Osmanom

Svet & Skandal pre 1 dan
Učesnik Elite, Stefan Karić, otkrio je da i nije toliko blizak sa ocem Osmanom. Sa drzge strane, sa očevom izabranicom Kristinom u sjajnim odnosima. Kako je naveo, Osman i Kristina imaju poprilično burnu ljubavnu priču koja lako može sa posluži za… »
"Ne čujem se sa ocem" Stefan Karić progovorio o porodičnim odnosima: "Nikad da me pita kako sam i šta radim, žao mi je..."

"Ne čujem se sa ocem" Stefan Karić progovorio o porodičnim odnosima: "Nikad da me pita kako sam i šta radim, žao mi je..."

Alo pre 1 dan
Stefan Karić otvorio dušu. Rijaliti učesnik Stefan Karić, finalista poslednje sezone Elite, progovorio je o nizu tema koje intrigiraju javnost. Karić je otkrio da sa očevom izabranicom Kristinom ima izuzetno blizak odnos, dok se sa njim slabije čuje. –… »
"Ne čujem se sa ocem" Stefan Karić iskreno o odnosu sa Osmanom: "Nikad sam da me pita kako sam, žao mi je"

"Ne čujem se sa ocem" Stefan Karić iskreno o odnosu sa Osmanom: "Nikad sam da me pita kako sam, žao mi je"

Telegraf pre 1 dan
Rijaliti učesnik i finalista poslednje sezone "Elite", Stefan Karić, potpuno iskreno govorio je o odnosima unutar svoje porodice, posebno o svom ocu Osmanu Kariću i njegovoj partnerki Kristini. On je otkrio da sa očevom izabranicom Kristinom ima izuzetno… »
"Ne čujem se sa ocem Osmanom": Stefan Karić izneo sve u javnost: "Nikad sam da me pita kako sam i šta radim, žao mi je"

"Ne čujem se sa ocem Osmanom": Stefan Karić izneo sve u javnost: "Nikad sam da me pita kako sam i šta radim, žao mi je"

Blic pre 1 dan
Rijaliti učesnik Stefan Karić, finalista poslednje sezone "Elite", progovorio je na niz tema koje intrigiraju javnost. On je otkrio da sa očevom izabranicom Kristinom ima izuzetno blizak odnos, dok se sa njim slabije čuje. - To je nešto neverovatno, kako… »

Vesti dana »