Povezane vesti

Disident među sveštenicima, profesor bez katedre: Ko je Vukašin Milićević, teolog saslušan u Crkvenom sudu?

Disident među sveštenicima, profesor bez katedre: Ko je Vukašin Milićević, teolog saslušan u Crkvenom sudu?

Danas pre 14 minuta
Teolog i bivši docent Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Vukašin Milićević saslušan je 6. avgusta pred Crkvenim sudom Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke, kojim predsedava patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije. Nakon… »
Teolog Milićević saslušan u Patrijaršiji: Verovatno će me isključiti iz crkve

Teolog Milićević saslušan u Patrijaršiji: Verovatno će me isključiti iz crkve

Radio 021 pre 1 sat
Teolog Vukašin Milićević saslušan je pred crkvenim sudom u Patrijaršiji. Teolog poznat po kritici poglavara Srpske pravoslavne crkve i crkvenog vrha pozvan je da da izjavu pred sudom u Patrijaršiji. On je nakon saslušanja izjavio da će se verovatno ka… »
Teolog Vukašin Milićević nakon saslušanja u Crkvenom sudu: Ostajem pri svemu što sam rekao

Teolog Vukašin Milićević nakon saslušanja u Crkvenom sudu: Ostajem pri svemu što sam rekao

Beta pre 3 sata
Teolog Vukašin Milićević saslušan je pred crkvenim sudom u Patrijaršiji, dok su ispred, u znak podrške, bili studenti, uglavnom Bogoslovskog fakulteta i građani.  On je novinarima, po izlasku iz Patrijaršije, rekao da ne može da kaže ništa loše o… »
Teolog Milićević posle saslušanja: Sve je to predstava, verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa

Teolog Milićević posle saslušanja: Sve je to predstava, verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa

Insajder pre 3 sata
Teolog Vukašin Milićević saslušan je danas pred crkvenim sudom u Patrijaršiji, dok su ispred, u znak podrške, bili studenti, uglavnom Bogoslovskog fakulteta, i građani. Po izlasku iz zgrade, građani su ga dočekali povicima "bravo". On je novinarima kazao… »

Radio sto plus pre 3 sata
Teolog Vukašin Milićević saslušan je pred crkvenim sudom u Patrijaršiji, dok su ispred, u znak podrške, bili studenti, uglavnom Bogoslovskog fakulteta i građani. On je novinarima, po izlasku iz Patrijaršije, rekao da ne može da kaže ništa loše o… »
Saslušan teolog Vukašin Milićević pred Crkvenim sudom, građani i studenti ispred Patrijaršije pružali podršku (FOTO)

Saslušan teolog Vukašin Milićević pred Crkvenim sudom, građani i studenti ispred Patrijaršije pružali podršku (FOTO)

Danas pre 3 sata
Pred Crkvenim sudom danas je saslušan teolog Vukašin Milićević. Milićević je izjavio danas da neće biti stvarnog suđenja pred Crkvenim sudom, već da je sve stvar predstave, kao i da će Srpska pravoslavna crkva (SPC) verovatno ići na to da ga formalno… »
Milićević: Neće tu biti nikakvo stvarno suđenje, sve je to predstava - verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih…

Milićević: Neće tu biti nikakvo stvarno suđenje, sve je to predstava - verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih…

N1 Info pre 5 sati
Teolog Vukašin Milićević saslušan je danas pred crkvenim sudom u Patrijaršiji, dok su ispred, u znak podrške, bili studenti, uglavnom Bogoslovskog fakulteta, i građani. Po izlasku iz zgrade, građani su ga dočekali povicima "bravo". On je novinarima kazao… »
Milićević: Nisam prekršio Jevanđelje, verovatno će me isključiti iz crkve

Milićević: Nisam prekršio Jevanđelje, verovatno će me isključiti iz crkve

Vreme pre 4 sati
Nakon saslušanja pred Crkvenim sudom, teolog Vukašin Milićević iznosi tvrdnje da nije prekršio crkvene zakone, već da je svojim javnim nastupima branio duh Jevanđelja. SPC, smatra on, pokušava da ga ućutka jer je ukazivao na zloupotrebe u njenim… »
Vukašin Milićević pred crkvenim sudom u Patrijaršiji, ispred u znak podrške studenti i građani: "Bog sve vidi"

Vukašin Milićević pred crkvenim sudom u Patrijaršiji, ispred u znak podrške studenti i građani: "Bog sve vidi"

Novi magazin pre 5 sati
Ispred Patrijaršije su se okupili studenti i građani, u znak podrške teologu Vukašinu Milićeviću, koji je ušao u 10 časova u tu zgradu, gde je na saslušanju pred crkvenim sudom. Oni su razapeli transparent "Bog sve vidi". Uglavnom se radi o studentima… »
Vukašin Milićević nakon saslušanja: Neće biti stvarnog suđenja, SPC će ići na to da me formalno liši sveštenstva

Vukašin Milićević nakon saslušanja: Neće biti stvarnog suđenja, SPC će ići na to da me formalno liši sveštenstva

Danas pre 4 sati
Teolog Vukašin Milićević izjavio je danas da neće biti stvarnog suđenja pred Crkvenim sudom, već da je sve stvar predstave, kao i da će Srpska pravoslavna crkva (SPC) verovatno ići na to da ga formalno liši sveštenstva, a potom isključi iz crkvene… »

N1 Info pre 6 sati
Ispred Patrijaršije su se okupili studenti i građani, u znak podrške teologu Vukašinu Milićeviću, koji je ušao u 10 časova u tu zgradu, gde je na saslušanju pred crkvenim sudom. Oni su razapeli transparent "Bog sve vidi". Uglavnom se radi o studentima… »
Počelo saslušanje teologa pred Crkvenim sudom, protestuju studenti i građani

Počelo saslušanje teologa pred Crkvenim sudom, protestuju studenti i građani

Nedeljnik pre 5 sati
Pred Crkvenim sudom danas je počelo saslušanje teologa Vukašina Milićevića, dok su ispred Patrijaršije u Beogradu, gde se nalazi ta crkvena institucija, okupljeni studenti i građani koji ga podržavaju, javili su beogradski mediji. Okupljeni pred Crkvenim… »
Skup podrške teologu Vukašinu Milićeviću ispred Patrijaršije u Beogradu

Skup podrške teologu Vukašinu Milićeviću ispred Patrijaršije u Beogradu

Insajder pre 5 sati
Građani su se okupili danas ispred Patrijaršije kako bi pružili podršku teologu Vukašinu Milićeviću koji je ušao na saslušanje pred Crkvenim sudom. Na skup podrške svešteniku i nekadašnjem docentu Pravoslavno-bogoslovskog fakulteta u Beogradu pozvali su… »
Teolog Vukašin Milićević dao izjavu u Crkvenom sudu pred Porfirijem: Građani i studenti mu pružaju podršku ispred Patrijaršije…

Teolog Vukašin Milićević dao izjavu u Crkvenom sudu pred Porfirijem: Građani i studenti mu pružaju podršku ispred Patrijaršije…

Nova pre 6 sati
Jutros oko 10 časova građani i studenti okupili su se ispred Patrijaršije, gde je i sedište Crkvenog suda Arhiepiskopije beogradsko karlovačke, kojim predsedava patrijarh Porfirije, kako bi pružili podršku teologu Vukašinu Milićeviću koji je pozvan da… »
Teolog Vukašin Milićević pred Crkvenim sudom, studenti najavili skup podrške

Teolog Vukašin Milićević pred Crkvenim sudom, studenti najavili skup podrške

In medija pre 5 sati
Teolog Vukašin Milićević, poznat javnosti po otvorenoj kritici poglavara SPC patrijarha Porfirija i crkvenog vrha, pozvan je da danas dođe pred Crkveni sud kako bi dao izjavu. Za isto vreme, u 10 časova, studenti u blokadi najavili su, kao podršku… »
SPC: Počelo saslušanje teologa pred Crkvenim sudom, ispred Patrijaršije studenti i građani

SPC: Počelo saslušanje teologa pred Crkvenim sudom, ispred Patrijaršije studenti i građani

Radio sto plus pre 5 sati
Okupljeni pred Crkvenim sudom nose transparente: “Progon mišljenika”, “LAOS protiv laži”, “U crkvi su prilike sledeće: zlima orden, progon za misleće”, objavila je Nova.rs. Danas pred Crkvenim sudom teolog Milićević, a pred Patrijašijom protest studenata… »
Teolog Milićević koji je kažnjen od strane SPC danas izlazi pred Crkveni sud: Studenti pozvali na protest pred Patrijaršijom…

Teolog Milićević koji je kažnjen od strane SPC danas izlazi pred Crkveni sud: Studenti pozvali na protest pred Patrijaršijom…

Nova pre 6 sati
Teolog Vukašin Milićević, poznat javnosti po otvorenoj kritici poglavara Srpske pravoslavne crkve patrijarha Porfirija i crkvenog vrha, pozvan je da danas dođe pred Crkveni sud kako bi dao izjavu. Za isto vreme, u 10.00 časova, studenti u blokadi… »
Teolog Milićević koji otvoreno kritikuje Porfirija danas pred Crkvenim sudom, studenti najavili skup podrške

Teolog Milićević koji otvoreno kritikuje Porfirija danas pred Crkvenim sudom, studenti najavili skup podrške

Radio 021 pre 7 sati
Teolog Vukašin Milićević, poznat javnosti po otvorenoj kritici poglavara SPC patrijarha Porfirija i crkvenog vrha, pozvan je da danas dođe pred Crkveni sud kako bi dao izjavu. Za isto vreme, u 10 časova, studenti u blokadi najavili su, kao podršku… »
Danas pred Crkvenim sudom teolog Milićević, a pred Patrijašijom protest studenata u blokadi

Danas pred Crkvenim sudom teolog Milićević, a pred Patrijašijom protest studenata u blokadi

Danas pre 8 sati
Teolog Vukašin Milićević, poznat javnosti po otvorenoj kritici poglavara Srpske pravoslavne crkve patrijarha Porfirija i crkvenog vrha, pozvan je da danas dođe pred Crkveni sud kako bi dao izjavu. Za isto vreme, u 10.00 časova, studenti u blokadi… »

Vesti dana »