Povezane vesti

“Životno sam ugrožena” Na Aleksandru iz Elite pucao dečko u Zemunu, ona sada otkrila detalje: “Čekao me u…”

“Životno sam ugrožena” Na Aleksandru iz Elite pucao dečko u Zemunu, ona sada otkrila detalje: “Čekao me u…”

Telegraf 10.08.2025
Juče je priveden muškarac koji je ispalio više hitaca, tokom napada na svoju bivšu devojku. Aleksandra Vučenović, bivša rijaliti učesnica i fotomodel, juče je otkrila za naš portal da je prošla kroz pravu agoniju dok su bili u vezi te da je sve vreme… »
"Hoće li on da te brani od mene?!" Bivša rijaliti učesnica za Kurir otkrila zastrašujuće detalje pucnjave u Zemunu kada je…

"Hoće li on da te brani od mene?!" Bivša rijaliti učesnica za Kurir otkrila zastrašujuće detalje pucnjave u Zemunu kada je…

Kurir 10.08.2025
Izašla sam u subotu ujutro iz stana svoje drugarice, a bivši momak D. M. me je čekao u svojim kolima na početku ulice. Video me, dodao gas i preprečio mi put... Pucao je dvaput, a meni je u tom trenutku kroz glavu prošlo da neću preživeti ovu agoniju… »
Ko je Aleksandra Vučenović na koju je pucao bivši dečko: Iz "Elite" je bila diskvalifikovana, a evo čime se bavila

Ko je Aleksandra Vučenović na koju je pucao bivši dečko: Iz "Elite" je bila diskvalifikovana, a evo čime se bavila

Blic 09.08.2025
Muškarac, koji se sumnjiči da je jutros ispalio više hitaca u Zemunu tokom napada na svoju bivšu devojku, pronađen je i priveden, a u pitanju je bivša učesnica rijalitija "Zadruga 8 Elita", Aleksandra Saška Vučenović. Naime, reč je o 26-godišnjoj devojci… »
Pomahnitali napadač iz zemuna je pucao na učesnicu rijalitija Zadruga 8 Elita: Aleksandra tvrdi da je prošla pakao sa bivšim…

Pomahnitali napadač iz zemuna je pucao na učesnicu rijalitija Zadruga 8 Elita: Aleksandra tvrdi da je prošla pakao sa bivšim…

Blic 09.08.2025
Muškarac, koji se sumnjiči da je jutros ispalio više hitaca u Zemunu tokom napada na svoju bivšu devojku, pronađen je i priveden. Devojka na koju je pucao muškarac u Zemunu je poznata javnosti, a u pitanju je bivša učesnica rijalitija "Zadruga 8 Elita"… »

Vesti dana »