Повезане вести
“Животно сам угрожена” На Александру из Елите пуцао дечко у Земуну, она сада открила детаље: “Чекао ме у…”
Телеграф 10.08.2025
Јуче је приведен мушкарац који је испалио више хитаца, током напада на своју бившу девојку. Александра Вученовић, бивша ријалити учесница и фотомодел, јуче је открила за наш портал да је прошла кроз праву агонију док су били у… »
"Хоће ли он да те брани од мене?!" Бивша ријалити учесница за Курир открила застрашујуће детаље пуцњаве у Земуну када је…
Курир 10.08.2025
Изашла сам у суботу ујутро из стана своје другарице, а бивши момак Д. М. ме је чекао у својим колима на почетку улице. Видео ме, додао гас и препречио ми пут... Пуцао је двапут, а мени је у том тренутку кроз главу прошло да нећу… »
Помахнитали нападач из земуна је пуцао на учесницу ријалитија Задруга 8 Елита: Александра тврди да је прошла пакао са бившим…
Блиц 09.08.2025
Мушкарац, који се сумњичи да је јутрос испалио више хитаца у Земуну током напада на своју бившу девојку, пронађен је и приведен. Девојка на коју је пуцао мушкарац у Земуну је позната јавности, а у питању је бивша учесница… »
Ко је Александра Вученовић на коју је пуцао бивши дечко: Из "Елите" је била дисквалификована, а ево чиме се бавила
Блиц 09.08.2025
Мушкарац, који се сумњичи да је јутрос испалио више хитаца у Земуну током напада на своју бившу девојку, пронађен је и приведен, а у питању је бивша учесница ријалитија "Задруга 8 Елита", Александра Сашка Вученовић. Наиме, реч… »
Вести дана »

Напао војне полицајце на ВМА и разбио респиратор: Подигнута оптужница против Здравка због дивљања на токсикологији!
Курир пре 2 сатајош 51 повезана

Преминуо легендардни Роберт Редфорд Фестивалски тренуци који се памте: Јутро након свечане церемоније отварања СФФ-а уз добру шољицу кафе
Лепота и здравље пре 16 минутајош 47 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 4 сатијош 28 повезаних