Povezane vesti
Dodik optužuje Veliku Britaniju: Iza presude protiv mene, kao i udara na Vučića stoje Britanci
Radio 021 pre 6 sati
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da iza presude Suda BiH protiv njega "stoji Velika Britanija, koja želi da ga ukloni sa političke scene kako bi na prostor BiH mogla da prebaci migrante iz te zemlje". "Videli ste ko je prvi reagovao… »
Konaković optužio Dodika da je "ruski protektor, nacionalista i rasista"
NIN pre 7 sati
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković ocenio je danas da je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik brutalno rasistički izvređao ministra spoljnih poslova Velike Britanije Dejvida Lemija. " Milorad Dodik je u svom jutrošnjem… »
Konaković o Dodiku: Ruski protektor i nacionalista, sada se pokazao i kao rasista
Danas pre 7 sati
Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine (BiH) Elmedin Konaković ocenio je danas da je predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik u svom jutrošnjem gostovanju na Radio-televiziji RS (RTRS) brutalno rasistički izvređao ministra spoljnih poslova… »
Dodik: Iza presude protiv mene i udara na Vučića stoje Britanci
Nova pre 8 sati
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da iza presude Suda BiH protiv njega stoji Velika Britanija, koja želi da ga ukloni sa političke scene kako bi na prostor Bosne i Hercegovine mogla da prebacila migrante iz te zemlje… »
Dodik: Ulazimo u seriju referenduma
Sputnik pre 9 sati
Narodna skupština Republike Srpske je "mesto gde se mi borimo", rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik za Radio-televizije Republike Srpske i dodao da, po njegovom mišljenju, ulaze u seriju referenduma. "Prvi je ovaj nakon presude vanustavnog… »
Dodik: Iza presude protiv mene, kao i udara na Vučiča stoje Britanci
Novi magazin pre 9 sati
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da iza presude Suda BiH protiv njega stoji Velika Britanija, koja želi da ga ukloni sa političke scene kako bi na prostor Bosne i Hercegovine mogla da prebacila migrante iz te zemlje… »
Dodik: Iza presude protiv mene, kao i udara na Vučiča stoje Britanci
Danas pre 8 sati
Borićemo se Dodik: Ulazimo u seriju referenduma
Večernje novosti pre 8 sati
NARODNA skupština Republike Srpske je "mesto gde se mi borimo", rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik za Jutarnji program Radio-televizije Republike Srpske i dodao da, po njegovom mišljenju, ulaze u seriju referenduma. Foto: Printskrin -Prvi… »
Dodik: Iza presude protiv mene, kao i udara na Vučića stoje Britanci
Beta pre 9 sati
Dodik: RS ulazi u seriju referenduma, dolazi era Milorada Dodika
N1 Info pre 9 sati
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da taj entitet u BiH ulazi u seriju referenduma, ističući da će Narodna skupština RS biti mesto gde se RS bori. "Prvi je ovaj posle presude vanustavnog Suda BiH. Na njemu se neće stati, ali će… »
Danas pre 10 sati
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da taj entitet u BiH ulazi u seriju referenduma, ističući da će Narodna skupština RS biti mesto gde se RS bori. „Prvi je ovaj posle presude vanustavnog Suda BiH. Na njemu se neće stati, ali… »
Dodik: Iza presude protiv mene, kao i udara na Vučića stoje Britanci
Radio sto plus pre 9 sati
“Videli ste ko je prvi reagovao posle ove praviosnažne presude suda BiH, britanski ambasador u BiH Džulijan Rajli”, rekao je Dodik, gostujući u jutarnjem programu Radio-televizije RS (RTRS). Dodao je da je o deportovanju migranata iz Velike Britanije u… »
Radio sto plus pre 10 sati
“Prvi je ovaj posle presude vanustavnog Suda BiH. Na njemu se neće stati, ali će kreirati neke druge referendume. Mi nemamo problema sa odlukama u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Mi tu većinu imamo”, rekao je Dodik gostujući u jutarnjem programu… »
Dodik najavio referendum protiv presude, pominje i „veliko da“ u budućnosti
Serbian News Media pre 12 sati
Milorad Dodik, pravosnažno osuđeni predsednik Republike Srpske, najavio je raspisivanje referenduma na kojem bi narod trebalo da odbaci presudu Suda Bosne i Hercegovine. Na posebnoj sednici Narodne skupštine RS, koja se očekuje sledeće sedmice… »
Dodik: Sada referendum za veliko „ne“, a onda možda sledeći za veliko „da“
Nova pre 12 sati
Pravosnažno osuđeni predsednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je izjavio da će narod na prvom referendumu glasati za „veliko ne“, a da je u budućnosti moguć i novi referendum na kojem bi odgovor bio „veliko da“. Narodna skupština RS trebalo bi… »
Vesti dana »

Jezive scene u Turskoj nakon serije zemljotresa: Ljude izvlače iz ruševina, izdato hitno upozorenje građanima, šire se uznemirujući snimci (video)
Kurir pre 6 minutajoš 27 povezanih

VIDEO PUF: Naprednjaci napali naše članove u Bačkom Petrovcu, neki od njih imali i noževe
Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih

Mesarović u Novom Sadu: Vraćena srpska zastava, tamo gde joj je i mesto
Euronews pre 2 satajoš 35 povezanih

Pešić: Igramo istim intezitetom bilo da vodimo ili gubimo, protivnik je nebitan
Sportski žurnal pre 11 minutajoš 40 povezanih

U pucnjavi u Gnjilanu ubijene tri osobe; Uhapšen osumnjičeni, ranije viđen u društvu Osmani, Kurtija i Haradinaja
Vesti online pre 2 satajoš 22 povezane