Повезане вести

Додик оптужује Велику Британију: Иза пресуде против мене, као и удара на Вучића стоје Британци

Додик оптужује Велику Британију: Иза пресуде против мене, као и удара на Вучића стоје Британци

Радио 021 10.08.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да иза пресуде Суда БиХ против њега "стоји Велика Британија, која жели да га уклони са политичке сцене како би на простор БиХ могла да пребаци мигранте из те земље". "Видели… »
Конаковић оптужио Додика да је "руски протектор, националиста и расиста"

Конаковић оптужио Додика да је "руски протектор, националиста и расиста"

НИН 10.08.2025
Министар спољних послова Босне и Херцеговине Елмедин Конаковић оценио је данас да је председник Републике Српске Милорад Додик брутално расистички извређао министра спољних послова Велике Британије Дејвида Лемија. " Милорад… »
Конаковић о Додику: Руски протектор и националиста, сада се показао и као расиста

Конаковић о Додику: Руски протектор и националиста, сада се показао и као расиста

Данас 10.08.2025
Министар спољних послова Босне и Херцеговине (БиХ) Елмедин Конаковић оценио је данас да је председник Републике Српске (РС) Милорад Додик у свом јутрошњем гостовању на Радио-телевизији РС (РТРС) брутално расистички извређао… »
Додик: Иза пресуде против мене и удара на Вучића стоје Британци

Додик: Иза пресуде против мене и удара на Вучића стоје Британци

Нова 10.08.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је данас да иза пресуде Суда БиХ против њега стоји Велика Британија, која жели да га уклони са политичке сцене како би на простор Босне и Херцеговине могла да пребацила… »
Додик: Улазимо у серију референдума

Додик: Улазимо у серију референдума

Спутник 10.08.2025
Народна скупштина Републике Српске је "место где се ми боримо", рекао је председник Републике Српске Милорад Додик за Радио-телевизије Републике Српске и додао да, по његовом мишљењу, улазе у серију референдума. "Први је овај… »
Додик: Иза пресуде против мене, као и удара на Вучича стоје Британци

Данас 10.08.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је данас да иза пресуде Суда БиХ против њега стоји Велика Британија, која жели да га уклони са политичке сцене како би на простор Босне и Херцеговине могла да пребацила… »

Нови магазин 10.08.2025
Борићемо се Додик: Улазимо у серију референдума

Борићемо се Додик: Улазимо у серију референдума

Вечерње новости 10.08.2025
НАРОДНА скупштина Републике Српске је "место где се ми боримо", рекао је председник Републике Српске Милорад Додик за Јутарњи програм Радио-телевизије Републике Српске и додао да, по његовом мишљењу, улазе у серију… »
Додик: Иза пресуде против мене, као и удара на Вучића стоје Британци

Бета 10.08.2025
Додик: РС улази у серију референдума, долази ера Милорада Додика

Н1 Инфо 10.08.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је да тај ентитет у БиХ улази у серију референдума, истичући да ће Народна скупштина РС бити место где се РС бори. "Први је овај после пресуде вануставног Суда БиХ. На њему… »

Данас 10.08.2025
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је данас да тај ентитет у БиХ улази у серију референдума, истичући да ће Народна скупштина РС бити место где се РС бори. „Први је овај после пресуде вануставног Суда БиХ. На… »

Радио сто плус 10.08.2025
“Видели сте ко је први реаговао после ове правиоснажне пресуде суда БиХ, британски амбасадор у БиХ Џулијан Рајли”, рекао је Додик, гостујући у јутарњем програму Радио-телевизије РС (РТРС). Додао је да је о депортовању… »

Радио сто плус 10.08.2025
“Први је овај после пресуде вануставног Суда БиХ. На њему се неће стати, али ће креирати неке друге референдуме. Ми немамо проблема са одлукама у Народној скупштини Републике Српске. Ми ту већину имамо”, рекао је Додик гостујући… »
Додик најавио референдум против пресуде, помиње и „велико да“ у будућности

Додик најавио референдум против пресуде, помиње и „велико да“ у будућности

Сербиан Невс Медиа 10.08.2025
Милорад Додик, правоснажно осуђени председник Републике Српске, најавио је расписивање референдума на којем би народ требало да одбаци пресуду Суда Босне и Херцеговине. На посебној седници Народне скупштине РС, која се очекује… »
Додик: Сада референдум за велико „не“, а онда можда следећи за велико „да“

Додик: Сада референдум за велико „не“, а онда можда следећи за велико „да“

Нова 10.08.2025
Правоснажно осуђени председник Републике Српске Милорад Додик данас је изјавио да ће народ на првом референдуму гласати за „велико не“, а да је у будућности могућ и нови референдум на којем би одговор био „велико да“. Народна… »

Вести дана »