Повезане вести

„Возио сам, затворио очи и чекао да негде ударим“: Вук Моб хтео да себи одузме живот

„Возио сам, затворио очи и чекао да негде ударим“: Вук Моб хтео да себи одузме живот

Нова 11.08.2025
Популарни репер осврнуо се на најтежи период свог живота, када му је преминуо отац. Репер Вук Моб осим својим песмама, много пажње привлачи и на друштвеним мрежама, као и дружењу са многим јавним личностима. Међутим, тако је… »
"Покушао сам да одузмем себи живот" Вук Моб поделио потресне детаље из живота: Дотакао се сукоба са колегом

"Покушао сам да одузмем себи живот" Вук Моб поделио потресне детаље из живота: Дотакао се сукоба са колегом

Телеграф 11.08.2025
Популарни репер Вук Моб, недавно је причао о најболнијим моментима у свом животу. Репер је оголио душу те у својој исповести открио да је био у сукобу са Шаком Полументом. - Нисам ја напао Шака Полументу, како се пренело. Шта год… »
"Покушао сам себи да одузмем живот, хтео сам да умрем да будем са њим": Потресна исповест Вука Моба: "Сањао сам оца свако…

"Покушао сам себи да одузмем живот, хтео сам да умрем да будем са њим": Потресна исповест Вука Моба: "Сањао сам оца свако…

Блиц 10.08.2025
Популарни репер Вук Моб, недавно је причао о најболнијим моментима у свом животу. Вук Моб отворио је душу у великој животној исповести, те се дотакао и сукоба са Шаком Полументом. - Нисам ја напао Шака Полументу, како се пренело… »

Вести дана »