Povezane vesti
„Vozio sam, zatvorio oči i čekao da negde udarim“: Vuk Mob hteo da sebi oduzme život
Nova 11.08.2025
Popularni reper osvrnuo se na najteži period svog života, kada mu je preminuo otac. Reper Vuk Mob osim svojim pesmama, mnogo pažnje privlači i na društvenim mrežama, kao i druženju sa mnogim javnim ličnostima. Međutim, tako je svojevremeno ušao u sukob… »
"Pokušao sam da oduzmem sebi život" Vuk Mob podelio potresne detalje iz života: Dotakao se sukoba sa kolegom
Telegraf 11.08.2025
Popularni reper Vuk Mob, nedavno je pričao o najbolnijim momentima u svom životu. Reper je ogolio dušu te u svojoj ispovesti otkrio da je bio u sukobu sa Šakom Polumentom. - Nisam ja napao Šaka Polumentu, kako se prenelo. Šta god da se desi javno, javno… »
"Pokušao sam sebi da oduzmem život, hteo sam da umrem da budem sa njim": Potresna ispovest Vuka Moba: "Sanjao sam oca svako…
Blic 10.08.2025
Popularni reper Vuk Mob, nedavno je pričao o najbolnijim momentima u svom životu. Vuk Mob otvorio je dušu u velikoj životnoj ispovesti, te se dotakao i sukoba sa Šakom Polumentom. - Nisam ja napao Šaka Polumentu, kako se prenelo. Šta god da se desi… »
Vesti dana »

Vučić: Turska isporuka dronova-samoubica Kosovu brutalno kršenje Povelje UN i Rezolucije 1244
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih

(BLOG) Rasprava u Skupštini: Bačulov ponovo tema, ministarka tvrdi - legalizacijom se niko ne abolira
N1 Info pre 33 minutajoš 54 povezane

"Gospodin u svakom potezu, u svakoj izgovorenoj i napisanoj rečenici" Glumac i njegov izdavač o Šotri kad se ugase kamere
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih