Povezane vesti
Ukrajinske granice se ne smeju nasilno menjati, kažu evropski lideri
BBC News 12.08.2025
„Narod Ukrajine mora da ima slobodu da odluči o sopstvenoj budućnosti", kaže Brisel. Mađarska nije potpisala zajedničko saopštenje bloka. Dva dana pre američko-ruskog samita o Ukrajini na Aljasci, evropski lideri su upozorili da ukrajinske granice „ne… »
Lideri EU: Ukrajinci moraju biti u mogućnosti da odluče o svojoj budućnosti
Beta 12.08.2025
Lideri Evropske unije (EU) ocenili su danas da Ukrajinci moraju biti u mogućnosti da "odluče o svojoj budućnosti", tri dana uoči sastanka predsednika SAD i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina. "Mi, lideri EU, pozdravljamo napore predsednika… »
Nova 12.08.2025
Lideri Evropske unije (EU) ocenili su danas da Ukrajinci moraju biti u mogućnosti da "odluče o svojoj budućnosti", tri dana uoči sastanka predsednika SAD i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina. „Mi, lideri EU, pozdravljamo napore predsednika… »
EU uoči pregovora Putina i Trampa: Ukrajina ima pravo da određuje svoju budućnost
Sputnik 12.08.2025
Ukrajina mora imati slobodu da sama određuje svoju budućnost, izjavili su lideri Evropske unije uoči predstojećih razgovora lidera SAD i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina. U izjavi se napominje da „Evropska unija naglašava neotuđivo pravo… »
Lideri EU: Ukrajinci moraju da imaju slobodu da odluče o svojoj budućnosti
NIN 12.08.2025
Lideri Evropske unije (EU) ocenili su danas da Ukrajinci moraju biti u mogućnosti da "odluče o svojoj budućnosti", tri dana uoči sastanka predsednika SAD i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina. "Mi, lideri EU, pozdravljamo napore predsednika… »
Eu traži da ukrajina odluči o svojoj budućnosti, Mađarska nije potpisala! Objava iz Brisela uoči samita američkog i ruskog…
Kurir 12.08.2025
Radio sto plus 12.08.2025
“Mi, lideri EU, pozdravljamo napore predsednika Trampa da okonča ruski agresivni rat u Ukrajini i postigne pravedan i trajan mir za Ukrajinu”, navodi se u saopštenju koje Mađarska nije potpisala. Ističe se da “Ukrajinci moraju imati slobodu da odlučuju o… »
Lideri EU: Put ka miru u Ukrajini ne može se odlučiti bez Ukrajine
N1 Info 12.08.2025
Lideri Evropske unije ocenili su da Ukrajinci moraju biti u mogućnosti da "odluče o svojoj budućnosti", tri dana uoči sastanka predsednika SAD i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina. "Mi, lideri EU, pozdravljamo napore predsednika Trampa da okonča… »
Lideri EU: Ukrajina mora sama da odluči o svojoj budućnosti
Nedeljnik 12.08.2025
Lideri Evropske unije (EU) ocenili su danas da Ukrajinci moraju biti u mogućnosti da „odluče o svojoj budućnosti“, tri dana uoči sastanka predsednika SAD i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina. „Mi, lideri EU, pozdravljamo napore predsednika… »
EU poručuje da Ukrajina ima pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini
Slobodna Evropa 12.08.2025
Lideri Evropske unije(EU) izjavili su u utorak da "Ukrajina ima prirodno pravo da sama bira svoju sudbinu". Ovaj stav evropskog bloka dolazi tri dana prije nego što se američki predsjednik Donald Trump sastane sa svojim ruskim kolegom Vladimirom Putinom… »
Svi se u EU slažu sem Mađarske: „Ukrajinci moraju da odluče o svojoj budućnosti“
Danas 12.08.2025
Lideri Evropske unije (EU) ocenili su danas da Ukrajinci moraju biti u mogućnosti da „odluče o svojoj budućnosti“, tri dana uoči sastanka predsednika SAD i Rusije, Donalda Trampa i Vladimira Putina. „Mi, lideri EU, pozdravljamo napore predsednika… »
Vesti dana »

Snežni pokrivač pokrio ovaj deo zemlje Veju krupne pahulje, oglasio se RHMZ
Alo pre 1 satjoš 3 povezane

Novaković (NPS): U Skupštini o legalizaciji, a ispred zgrade novi šatori – to je neverovatno
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Haos na 18.: Rođendanu vikinog sina zbog cece Folk divu opkolili sa svih strana - sto telefona je snima, atmosfera uzavrela, a evo šta peva slavljeniku (video)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

(Video) Sam i očajan! Pogledajte šta je Makron uradio posle podnošenja ostavke premijera Lekronija
Blic pre 5 satijoš 1 povezana