Повезане вести
Украјинске границе се не смеју насилно мењати, кажу европски лидери
BBC News 12.08.2025
„Народ Украјине мора да има слободу да одлучи о сопственој будућности", каже Брисел. Мађарска није потписала заједничко саопштење блока. Два дана пре америчко-руског самита о Украјини на Аљасци, европски лидери су упозорили да… »
Лидери ЕУ: Украјинци морају бити у могућности да одлуче о својој будућности
Бета 12.08.2025
Лидери Европске уније (ЕУ) оценили су данас да Украјинци морају бити у могуц́ности да "одлуче о својој будуц́ности", три дана уочи састанка председника САД и Русије, Доналда Трампа и Владимира Путина. "Ми, лидери ЕУ, поздрављамо… »
Нова 12.08.2025
Лидери Европске уније (ЕУ) оценили су данас да Украјинци морају бити у могуц́ности да "одлуче о својој будуц́ности", три дана уочи састанка председника САД и Русије, Доналда Трампа и Владимира Путина. „Ми, лидери ЕУ, поздрављамо… »
ЕУ уочи преговора Путина и Трампа: Украјина има право да одређује своју будуц́ност
Спутник 12.08.2025
Украјина мора имати слободу да сама одређује своју будуц́ност, изјавили су лидери Европске уније уочи предстојец́их разговора лидера САД и Русије, Доналда Трампа и Владимира Путина. У изјави се напомиње да „Европска унија… »
Лидери ЕУ: Украјинци морају да имају слободу да одлуче о својој будућности
НИН 12.08.2025
Лидери Европске уније (ЕУ) оценили су данас да Украјинци морају бити у могуц́ности да "одлуче о својој будуц́ности", три дана уочи састанка председника САД и Русије, Доналда Трампа и Владимира Путина. "Ми, лидери ЕУ, поздрављамо… »
Еу тражи да украјина одлучи о својој будућности, Мађарска није потписала! Објава из Брисела уочи самита америчког и руског…
Курир 12.08.2025
Радио сто плус 12.08.2025
“Ми, лидери ЕУ, поздрављамо напоре председника Трампа да оконча руски агресивни рат у Украјини и постигне праведан и трајан мир за Украјину”, наводи се у саопштењу које Мађарска није потписала. Истиче се да “Украјинци морају… »
Лидери ЕУ: Пут ка миру у Украјини не може се одлучити без Украјине
Н1 Инфо 12.08.2025
Лидери Европске уније оценили су да Украјинци морају бити у могућности да "одлуче о својој будућности", три дана уочи састанка председника САД и Русије, Доналда Трампа и Владимира Путина. "Ми, лидери ЕУ, поздрављамо напоре… »
Лидери ЕУ: Украјина мора сама да одлучи о својој будућности
Недељник 12.08.2025
Лидери Европске уније (ЕУ) оценили су данас да Украјинци морају бити у могуц́ности да „одлуче о својој будуц́ности“, три дана уочи састанка председника САД и Русије, Доналда Трампа и Владимира Путина. „Ми, лидери ЕУ, поздрављамо… »
ЕУ поручује да Украјина има право да сама одлучује о својој судбини
Слободна Европа 12.08.2025
Лидери Европске уније(ЕУ) изјавили су у уторак да "Украјина има природно право да сама бира своју судбину". Овај став европског блока долази три дана прије него што се амерички предсједник Доналд Трумп састане са својим руским… »
Сви се у ЕУ слажу сем Мађарске: „Украјинци морају да одлуче о својој будућности“
Данас 12.08.2025
Лидери Европске уније (ЕУ) оценили су данас да Украјинци морају бити у могуц́ности да „одлуче о својој будуц́ности“, три дана уочи састанка председника САД и Русије, Доналда Трампа и Владимира Путина. „Ми, лидери ЕУ, поздрављамо… »
Вести дана »

Летње жеге, па први снег? Чубрило најављује временски ролеркостер! Шта нам доноси крај септембра
Дневник пре 10 минутајош 20 повезаних

Вучић са царем Нарухитом: Србија и Јапан заједно гледају у будућност
НИН пре 50 минутајош 13 повезаних

"Чујемо њихове крике, војска удара гвозденом песницом": Америка дала зелено светло, а они започели копнену офанзиву
Мондо пре 1 сатјош 13 повезаних

Град Газа бомбардован после посете шефа америчке дипломатије Јерусалиму
Бета пре 2 сатајош 6 повезаних