Povezane vesti

Zvezde na intimnim delovima: Edita Aradinović pred publikom u najsmelijem izdanju - providno i usko, mišići se ocrtvaju (video)…

Zvezde na intimnim delovima: Edita Aradinović pred publikom u najsmelijem izdanju - providno i usko, mišići se ocrtvaju (video)…

Blic pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović pojavila se večeras pred beogradskom publikom u smelom izdanju. Ona je zaigrala na kartu provokacije, pa je izašla pred publiku u providnom i uskom. Zvezde su joj bile na intimnim delovima, a strpljivo je pozirala pripadnicima… »
(Video) Uhvatili smo sina Siniše Mihajlovića u Beogradu: Dušan uživa u klubu na nastupu naše pevačice! Došao u ležernom…

(Video) Uhvatili smo sina Siniše Mihajlovića u Beogradu: Dušan uživa u klubu na nastupu naše pevačice! Došao u ležernom…

Blic pre 19 sati
Sin Siniše Mihajlovića, Dušan Mihajlović, boravi u Beogradu, a njega je ekipa "Blica" uhvatila u noćnom provodu! Naime, Dušan je sa prijateljima došao u jedan beogradski klub na nastup pevačice Edite Aradinović. Sin Siniše Mihajlovića je bio u ležernom… »
"Nekad sam nepodnošljiva" Edita blista u providnoj haljini, priznala da ima dečka: "Mene radi nešto drugo..."

"Nekad sam nepodnošljiva" Edita blista u providnoj haljini, priznala da ima dečka: "Mene radi nešto drugo..."

Telegraf pre 22 sata
Pevačica Edita Aradinović pevala je sinoć u restoranu Nacionalna klasa u Beogradu, a na nastupu se pojavila nikad izazovnija, u providnoj haljini ispod koje je nosila veš. Editu je na nastup dovezao misteriozni muškarac, a obezbeđenje je dopratilo do… »
Paparaco! Sin Siniše Mihajlovića uhvaćen u provodu na nastupu edite: Svi pogledi uprti u njega, a on se ovako ponašao…

Paparaco! Sin Siniše Mihajlovića uhvaćen u provodu na nastupu edite: Svi pogledi uprti u njega, a on se ovako ponašao…

Kurir pre 1 dan
Dušan Mihajlović sin Siniše Mihajlovića pre nekoliko dana stigao je u Beograd, a kako se čini on sve vreme koristi kako bi uživao u srpskoj prestonici. Sinoć je pevačica Edita Aradinović imala nastup u jednom popularnom klubu u glavnom gradu Srbije, a… »
Od Edite se ne odvaja obezbeđenje, ispred kluba je sačekala Kačavenda i odmah joj doskočila: "Je l' beše"

Od Edite se ne odvaja obezbeđenje, ispred kluba je sačekala Kačavenda i odmah joj doskočila: "Je l' beše"

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović sinoć je održala nastup u krcatoj Nacionalnoj klasi, a pred sam početak sačekala je Milena Kačavenda. Editi su se ocrtavali mišići, dok je evidentno da nikad bolje nije izgledala, a na nastup ju je dovezao misteriozni muškarac… »
Editu na nastup dovezao misteriozni muškarac: Milena Kačavenda je ugledala, pa je ščepala: "zgodnice, lepotice, mačko moja"…

Editu na nastup dovezao misteriozni muškarac: Milena Kačavenda je ugledala, pa je ščepala: "zgodnice, lepotice, mačko moja"…

Blic pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović pojavila se sinoć pred beogradskom publikom u i te kako smelom izdanju. Ona je zaigrala na kartu provokacije, pa je izašla pred publiku u providnom i uskom. Zvezde su joj bile na intimnim delovima, a strpljivo je pozirala… »
Paparaco! Sin Siniše Mihajlovića “luduje” u Beogradu: Došao na nastup Edite, njegov stajling svi gledali

Paparaco! Sin Siniše Mihajlovića “luduje” u Beogradu: Došao na nastup Edite, njegov stajling svi gledali

Telegraf pre 1 dan
Sin Siniše Mihajlovića, Dušan Mihajlović doputovao je u Beograd gde użiva, a sinoć ga je Telegraf uhvatio u provodu u Nacionalnoj klasi. Dušan je sa prijateljima došao na nastup pevačice Edite Aradinović gde se provodio do jutarnjih časova. Dušan je… »

Vesti dana »