Povezane vesti
Kako odabrati pravi hleb, a koji treba izbegavati
Radio 021 16.08.2025
Čini se da je pred nama svakog dana zapanjujući izbor hlebova, ali onaj koji jedemo može iznenađujuće da utiče na zdravlje. Getty Images Vekne hleba na policama u prodavnici Kao i mnogi, počela sam da pravim kiselo testo tokom karantina zbog pandemije… »
NIN 16.08.2025
Kao i mnogi, počela sam da pravim kiselo testo tokom karantina zbog pandemije korona virusa 2020. godine. Moje BBC kolege su tada objavile detaljno uputstvo, korak po korak, i ja sam, kao i hiljade drugih, odlučila da pokušam. Moram da priznam da nisam… »
BBC News 16.08.2025
Čini se da je pred nama svakog dana zapanjujući izbor hlebova, ali onaj koji jedemo može iznenađujuće da utiče na zdravlje. Kao i mnogi, počela sam da pravim kiselo testo tokom karantina zbog pandemije korona virusa 2020. godine. Moje BBC kolege su tada… »
Vesti dana »
"Policija ispred Rektorata tukla građane kao u uličnoj borbi. Oznake koje nose, izgledaju kao da su kupljene na internetu": Inspektor u penziji Dumanović o intervenciji službenika MUP
Nova pre 33 minutajoš 59 povezanih
Skup u Nišu: Podrška rektoru Đokiću, studenti nezadovoljni ćutanjem svog rektora
Južne vesti pre 8 minutajoš 34 povezane
"17 meseci. 16 stradalih. 0 odgovornih" – završena komemorativna šetnja do železničke stanice (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 53 minutajoš 26 povezanih
Ključne lekcije iz istorije: Da li je Iran Trampova Suecka kriza
BBC News pre 5 satijoš 40 povezanih
Zalivski "nokaut": Sprema li se vojna intervencija za deblokadu Ormuskog moreuza?
Euronews pre 2 satajoš 42 povezane