Povezane vesti

Haos u srpskom fudbalu nakon protesta, bivši sudija podneo ostavku zbog Lazetića

Haos u srpskom fudbalu nakon protesta, bivši sudija podneo ostavku zbog Lazetića

Nova pre 7 minuta
Strasti u srpskom fudbalu se gotovo nikada ne smiruju, a ovog puta haos je izazvao Nikola Lazetić, predsednik Fudbalskog saveza Beograda. Već mesecima širom zemlje traju protesti koje predvode studenti u borbi protiv vladajućeg režima, u čiju odbranu je… »
Čovek koji je sinoć napao policajce, ubrzo pušten - nedavno gađao kamenjem radnike na Kablaru

Čovek koji je sinoć napao policajce, ubrzo pušten - nedavno gađao kamenjem radnike na Kablaru

Glas Zapadne Srbije pre 41 minuta
ispred prostorija Srpske napredne stranke, a zatim probao da policajcu otme štit. Nakon što su ga policijski službenici sprečili u toj nameri, Milivojević je priveden u prostorije PU Čačak. On je oko ponoći pušten iz policijske stanice ispred koje su ga… »
„Kad ja podržim studente skidate me sa svih lista“: Bura zbog Lazetića, oglasio se poznati sudija

„Kad ja podržim studente skidate me sa svih lista“: Bura zbog Lazetića, oglasio se poznati sudija

Nova pre 2 sata
Nikola Tomičić, nekadašnji međunarodni pomoćni sudija i kontrolor suđenja, oglasio se zbog protesta koji se održavaju širom Srbije. Nikola Lazetić, aktivni fudbalski funkcioner, odnosno predsednik Fudbalskog saveza Beograda, pružio je odavno podršku… »
Sudija Dragomir Stanković podneo ostavku zbog Nikole Lazetića, jer se „suprostavio građanima na potestu“

Sudija Dragomir Stanković podneo ostavku zbog Nikole Lazetića, jer se „suprostavio građanima na potestu“

Danas pre 3 sata
Dragomir Stanković, bivši internacionalni sudija, saopštio je da podnosi neopozivu ostavku u Sudijskoj organizaciji Fudbalskog saveza Beograda. “Povodom objavljivanja fotografije na kojoj se vidi prvi čovek FSB Nikola Lazetić koji se suprostavlja… »
Načelnik PU Čačak Draško Darijević udara čoveka koga drže dva policajca (VIDEO)

Načelnik PU Čačak Draško Darijević udara čoveka koga drže dva policajca (VIDEO)

Ozon press pre 5 sati
Vladimir Milivojević, Čačanin koji je sinoć priveden na protestu, prilikom probijanja kordona policije kod prostorija Srpske napredne stranke (SNS), posle kraćeg zadržavanja u policiji, odvezen je sanitetskim vozilom na bolnički pregled. View this post… »
Udaraju prvi na policiju, pa se posle ljute kad ih privode: Čačani šokirani nasilničkim ponašenjem blokadera i kažu - ne znamo…

Udaraju prvi na policiju, pa se posle ljute kad ih privode: Čačani šokirani nasilničkim ponašenjem blokadera i kažu - ne znamo…

RINA pre 5 sati
Udaraju prvi na policiju, pa se posle ljute kad ih privode: Čačani šokirani nasilničkim ponašenjem blokadera i kažu - ne znamo šta hoće da postignu ali ovo nije način Čačak – Burna noć na ulicama širom Srbije usled protesta građana, koji su se poske… »
Čuveni derbi mahač: A kad ja podržim studente skidate me sa liste

Čuveni derbi mahač: A kad ja podržim studente skidate me sa liste

Sport klub pre 4 sati
Ne smiruju se reakcije fudbalske javnosti posle pojavljivanja fotografija Nikole Lazetića sa pristalicama Srpske napredne stranke na ulicama Beograda. Aktivni fudbalski funkcioner, predsednik beogradskog „regionalnog“ saveza, inicirao je i konkretne… »

RINA pre 6 sati
Udaraju prvi na policiju, pa se posle ljute kad ih privode: Čačani šokirani nasilničkim ponašenjem blokadera i kažu - ne znamo šta hoće da postignu ali ovo nije način Čačak – Burna noć na ulicama širom Srbije usled protesta građana, koji su se poske… »
Izjednačavanje SNS sa državom: Kako je Srbija postala naprednjačko gazdinstvo?

Izjednačavanje SNS sa državom: Kako je Srbija postala naprednjačko gazdinstvo?

Danas pre 8 sati
„Srpska napredna stranka nije država. I protesti nezadovoljnih građana ispred prostorija te stranke nisu atak na državu, kako poslednjih dana predstavnici vlasti to žele da predstave. Zapravo reč je o konfrontaciji jedne partije koja je uzurpirala sve… »
„Stiže jesen huljo moja“: Sedam zapažanja nakon protesta u petak

„Stiže jesen huljo moja“: Sedam zapažanja nakon protesta u petak

Vreme pre 8 sati
Uprkos odvrtanju policisjke brutalnosti na sasvim novi nivo i masovnim hapšenjima, ljudi koji su se pobunili protiv vlasti braće Vučić nisu ustuknuli. Uterivanje straha više ne pije vodu. Tri dana zaredom Studenti u blokadi pozivaju na proteste, i tri… »
Uhapšeni demonstrant u Čačku odvežen sanitetskim vozilom na bolnički pregled

Uhapšeni demonstrant u Čačku odvežen sanitetskim vozilom na bolnički pregled

Danas pre 15 sati
Čačanin koji je večeras priveden na protestu u Čačku, prilikom probijanja kordona policije kod prostorija Srpske napredne stranke (SNS), posle kraćeg zadržavanja u policiji, odvežen je sanitetskim vozilom na bolnički pregled. Posle njegovog hapšenja oko… »

Vesti dana »