Повезане вести
Вук Цвијић за Н1: Без икаквог повода полицајац ме попрскао неким средством, био сам слеп сат времена
Цензоловка пре 30 дана
Док је стајао са пријатељима и колегама на протесту у петак увече код Генералштаба, новинару Вуку Цвијићу иза леђа је пришао полицајац у оклопу и попрскао га неким хемијским средством. Цвијић за портал Н1 каже да је у том… »
Новинара Вука Цвијића полиција мучки напала с леђа
Цензоловка пре 30 дана
Последице прскања спрејом кулминирале су тако што сам био потпуно слеп најмање сат времена. Након тога медицинску помоћ су ми пружили лекари у Земунској болници. Они су и констатовали све последице напада на мене. Вука Цвијића… »
УНС осудио напад на новинара Радара Вука Цвијића
Нова пре 30 дана
Удружење новинара Србије (УНС) осудило је данас напад на новинара недељника Радар Вука Цвијића којег је полицајац, који му је пришао с леђа, попрскао хемикалијом од које је новинар изгубио вид на оба ока и затражило хитну… »
Вук Цвијић за Н1: Без икаквог повода полицајац ме попрскао неким средством, био сам слеп сат времена
Нови магазин пре 30 дана
Док је стајао са пријатељима и колегама на протесту у петак увече код Генералштаба, новинару Вуку Цвијићу иза леђа је пришао полицајац у оклопу и попрскао га неким хемијским средством. Цвијић за портал Н1 каже да је у том… »
Напад униформисаног лица на новинара Вука Цвијића хемијским средством током протеста
Наслови.аи пре 30 дана
УНС тражи хитну истрагу и дисциплински поступак због напада на новинара Вука Цвијића који је привремено изгубио вид. Током протеста, новинар Вук Цвијић је с леђа нападнут хемијским средством од стране униформисаног полицајца… »
УНС: Мора да се идентификује полицајац који је напао Цвијића и мотив
Данас пре 30 дана
Удружење новинара Србије (УНС) затражило је данас да се хитно истражи напад на новинара Радара Вука Цвијића којег је полицајац без разлог попрскао неком хемикалијом због чега неко време није видео. Такође, УНС тражи да се преко… »
УНС: Мора да се идентификује полицајац који је напао Цвијића
Недељник пре 30 дана
Удружење новинара Србије (УНС) затражило је данас да се хитно истражи напад на новинара Радара Вука Цвијића којег је полицајац без разлог попрскао неком хемикалијом због чега неко време није видео. Такође, УНС тражи да се преко… »
АНЕМ: Полицијско ослепљивање новинара Вука Цвијића
Радио 021 пре 30 дана
Док је пратио протест, новинару Вуку Цвијићу је у петак увече, код Генералштаба у Београду, с леђа пришао полицајац у опреми за разбијање демонстрација и попрскао га хемијским средством по врату. АНЕМ је саопштио да је напад био… »
АНЕМ позива на хитну унутрашњу истрагу поводом напада на Вука Цвијића
Радар пре 31 дана
Од МУП-а захтевамо да обавести јавност које је хемијско средство употребљено и да ли је његова употреба уопште дозвољена законом. Током мирног праћења протеста, новинар Вук Цвијић стајао је синоћ са колегама код Генералштаба… »
Вук Цвијић: Полицајац ме напао без икаквог повода, био сам слеп сат времена
Недељник пре 31 дана
Док је стајао са пријатељима и колегама на протесту у петак увече код Генералштаба, новинару Вуку Цвијићу иза леђа је пришао полицајац у оклопу и попрскао га неким хемијским средством, пише Н1. Цвијић за портал Н1 каже да је у… »
АНЕМ: Покушај полицијског ослепљивања Вука Цвијића
Време пре 31 дана
Док је пратио протест код Генералштаба, новинара Вука Цвијића је с леђа хемијским средством напао униформисани полицајац. АНЕМ наводи да је напад био циљано усмерен и да је изазвао тешке здравствене тегобе. Асоцијација… »
Н1 Инфо пре 31 дана
Напад на новинара Радара Вука Цвијића: Полицајац га попрскао хемијским средством по врату док је стајао код Генералштаба
Нова пре 31 дана
Асоцијација независних електронских медија (АНЕМ) саопштила је данас да је униформисани полицајац, опремљен за разбијање демонстрација, у петак увече попрскао новинара Вука Цвијића хемијским средством по врату док је са… »
Новинара Вука Цвијића полиција мучки напала с леђа
Радар пре 31 дана
Последице прскања спрејом кулминирале су тако што сам био потпуно слеп најмање сат времена. Након тога медицинску помоћ су ми пружили лекари у Земунској болници. Они су и констатовали све последице напада на мене. Вука Цвијића… »
АНЕМ: Полиција циљано напала новинара Вука Цвијића
Недељник пре 31 дана
Асоцијација независних електронских медија (АНЕМ) саопштила је данас да је униформисани полицајац, опремљен за разбијање демонстрација, хемијским средством попрскао по врату новинара Вука Цвијића. Напад се догодио на синоћњом… »
Вести дана »

Радикалан потез Маје Огњеновић: Коју тајну крије последња фотографија са Данилом
Стори пре 12 минутајош 34 повезане

„Газа гори“: Не престају жестоки израелски напади, УН тврди да Израел спроводи геноцид
Данас пре 1 сатјош 32 повезане

Хладни фронт јури ка Србији! Температура драстично пада, и до 15 степени! Стиже олујни ветар, ево и када
Телеграф пре 2 сатајош 25 повезаних