Povezane vesti

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena

Cenzolovka pre 31 minuta
Dok je stajao sa prijateljima i kolegama na protestu u petak uveče kod Generalštaba, novinaru Vuku Cvijiću iza leđa je prišao policajac u oklopu i poprskao ga nekim hemijskim sredstvom. Cvijić za portal N1 kaže da je u tom trenutku sve bilo mirno i da se… »
Novinara Vuka Cvijića policija mučki napala s leđa

Cenzolovka pre 56 minuta
Posledice prskanja sprejom kulminirale su tako što sam bio potpuno slep najmanje sat vremena. Nakon toga medicinsku pomoć su mi pružili lekari u Zemunskoj bolnici. Oni su i konstatovali sve posledice napada na mene. Vuka Cvijića, novinara Radara… »
UNS osudio napad na novinara Radara Vuka Cvijića

UNS osudio napad na novinara Radara Vuka Cvijića

Nova pre 3 sata
Udruženje novinara Srbije (UNS) osudilo je danas napad na novinara nedeljnika Radar Vuka Cvijića kojeg je policajac, koji mu je prišao s leđa, poprskao hemikalijom od koje je novinar izgubio vid na oba oka i zatražilo hitnu istragu unutar policije i… »

Novi magazin pre 3 sata
Dok je stajao sa prijateljima i kolegama na protestu u petak uveče kod Generalštaba, novinaru Vuku Cvijiću iza leđa je prišao policajac u oklopu i poprskao ga nekim hemijskim sredstvom. Cvijić za portal N1 kaže da je u tom trenutku sve bilo mirno i da se… »
Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta

Naslovi.ai pre 3 sata
UNS traži hitnu istragu i disciplinski postupak zbog napada na novinara Vuka Cvijića koji je privremeno izgubio vid. Tokom protesta, novinar Vuk Cvijić je s leđa napadnut hemijskim sredstvom od strane uniformisanog policajca opremljenog za razbijanje… »
UNS: Mora da se identifikuje policajac koji je napao Cvijića i motiv

UNS: Mora da se identifikuje policajac koji je napao Cvijića i motiv

Danas pre 4 sati
Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas da se hitno istraži napad na novinara Radara Vuka Cvijića kojeg je policajac bez razlog poprskao nekom hemikalijom zbog čega neko vreme nije video. Takođe, UNS traži da se preko snimaka nadzorne kamere… »
UNS: Mora da se identifikuje policajac koji je napao Cvijića

UNS: Mora da se identifikuje policajac koji je napao Cvijića

Nedeljnik pre 3 sata
Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas da se hitno istraži napad na novinara Radara Vuka Cvijića kojeg je policajac bez razlog poprskao nekom hemikalijom zbog čega neko vreme nije video. Takođe, UNS traži da se preko snimaka nadzorne kamere… »
ANEM: Policijsko oslepljivanje novinara Vuka Cvijića

ANEM: Policijsko oslepljivanje novinara Vuka Cvijića

Radio 021 pre 5 sati
Dok je pratio protest, novinaru Vuku Cvijiću je u petak uveče, kod Generalštaba u Beogradu, s leđa prišao policajac u opremi za razbijanje demonstracija i poprskao ga hemijskim sredstvom po vratu. ANEM je saopštio da je napad bio ciljano usmeren samo na… »
ANEM poziva na hitnu unutrašnju istragu povodom napada na Vuka Cvijića

ANEM poziva na hitnu unutrašnju istragu povodom napada na Vuka Cvijića

Radar pre 6 sati
Od MUP-a zahtevamo da obavesti javnost koje je hemijsko sredstvo upotrebljeno i da li je njegova upotreba uopšte dozvoljena zakonom. Tokom mirnog praćenja protesta, novinar Vuk Cvijić stajao je sinoć sa kolegama kod Generalštaba u Beogradu, kada mu je s… »
ANEM: Pokušaj policijskog oslepljivanja Vuka Cvijića

ANEM: Pokušaj policijskog oslepljivanja Vuka Cvijića

Vreme pre 6 sati
Dok je pratio protest kod Generalštaba, novinara Vuka Cvijića je s leđa hemijskim sredstvom napao uniformisani policajac. ANEM navodi da je napad bio ciljano usmeren i da je izazvao teške zdravstvene tegobe. Asocijacija nezavisnih elektronskih medija… »
Vuk Cvijić: Policajac me napao bez ikakvog povoda, bio sam slep sat vremena

Vuk Cvijić: Policajac me napao bez ikakvog povoda, bio sam slep sat vremena

Nedeljnik pre 6 sati
Dok je stajao sa prijateljima i kolegama na protestu u petak uveče kod Generalštaba, novinaru Vuku Cvijiću iza leđa je prišao policajac u oklopu i poprskao ga nekim hemijskim sredstvom, piše N1. Cvijić za portal N1 kaže da je u tom trenutku sve bilo… »

N1 Info pre 6 sati
Napad na novinara Radara Vuka Cvijića: Policajac ga poprskao hemijskim sredstvom po vratu dok je stajao kod Generalštaba

Napad na novinara Radara Vuka Cvijića: Policajac ga poprskao hemijskim sredstvom po vratu dok je stajao kod Generalštaba

Nova pre 7 sati
Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) saopštila je danas da je uniformisani policajac, opremljen za razbijanje demonstracija, u petak uveče poprskao novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom po vratu dok je sa kolegama stajao kod Generalštaba… »

Radar pre 6 sati
Posledice prskanja sprejom kulminirale su tako što sam bio potpuno slep najmanje sat vremena. Nakon toga medicinsku pomoć su mi pružili lekari u Zemunskoj bolnici. Oni su i konstatovali sve posledice napada na mene. Vuka Cvijića, novinara Radara… »
ANEM: Policija ciljano napala novinara Vuka Cvijića

ANEM: Policija ciljano napala novinara Vuka Cvijića

Nedeljnik pre 7 sati
Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) saopštila je danas da je uniformisani policajac, opremljen za razbijanje demonstracija, hemijskim sredstvom poprskao po vratu novinara Vuka Cvijića. Napad se dogodio na sinoćnjom protestu kod Generalštaba… »

Vesti dana »