Povezane vesti
Američki državni sekretar marko Rubio: "Svi su se saglasili da je najbolji način da se okonča ovaj sukob potpuni mirovni…
Kurir 18.08.2025
"Svi su se saglasili da je najbolji način da se okonča ovaj sukob potpuni mirovni sporazum“, rekao je Rubio u emisiji "Meet the Press“ na NBC News. "Nema sumnje u to. Mislim, ko bi bio protiv činjenice da sutra dođemo kod vas i kažemo: 'Imamo potpuni… »
Rubio: Privremeni sporazum o prekidu vatre između Ukrajine i Rusije „nije isključen iz plana“
Danas 17.08.2025
Američki državni sekretar Marko Rubio izjavio je danas da privremeni sporazum o prekidu vatre između Ukrajine i Rusije „nije isključen iz plana“, iako su lideri SAD, Ukrajine i Rusije saglasni da je najbolji ishod mirovni sporazum koji trajno okončava… »
Vesti dana »
Zejni nisu dozvolili da uđe na prajd, evo šta je razlog: Trebalo da nastupi za 5 minuta, usledilo neočekivano
Telegraf pre 21 minutajoš 38 povezanih
Zelenski posle razgovora sa Amerikancima: Ukrajina neće napasti Moskvu do ponedeljka
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 29 povezanih
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 4 satijoš 30 povezanih