Povezane vesti
Milojević nezadovoljan posle poraza od Pafosa: „Možda se i dan tako namestio“
Danas pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi na stadionu Rajko Mitić“ sa 2:1 u duelu sa prvakom Kipra Pafosa u prvom meču plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona. Trener crveno-belih Vladan Milojević je bio vidno nezadovoljan posle susreta na konferenciji za… »
Milojević: "Nedopustiv ovakav rani gol, nedopustiv broj grešaka"
Sportske.net pre 6 sati
Govorio je Vladan Milojević da će Pafos od Crvene zvezde dobiti samo poštovanje i ništa više. Kiprani sa Marakane odlaze sa pobedom i napravljenim krupnim korakom ka grupnoj fazi Lige šampiona. Nije ništa gotovo, naravno, ali će šampion Srbije morati… »
Zvezda na skeneru Kurira Milojević pogrešio u taktici, a Elšnik potpuno zakazao: Crveno-beli mogu da se vade posle poraza…
Kurir pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na svom terenu u Beogradu od kiparskog Pafosa 1:2, u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Pred vama su igrači crveno-belih na skeneru Kurira: Mateus 6 Primio je gol u prvom napadu i to u prvom minutu. Deluje… »
Znam da zvezdašima nije bilo lako – Elšnik se zahvalio svakom navijaču: Nismo navikli na negativne rezultate na Marakani
Dnevnik pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Pafosa na Marakani u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. – Nismo navikli na negativne rezultate na Marakani, ali sada je na nama da okrenemo stvari u revanš utakmici. Prvi gol nas je iznenadio jer… »
Vladan Milojević: Pafos me nije iznenadio, ali neke naše greške su i za mene neverovatne
Kurir pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde sa minusom putuju na Kipar gde se rešava pitanje ulaska u Ligu šampiona. Crveno-beli su izgubili u Beogradu od Pafosa 2:1 (1:0) u prvoj utakmici plej-ofa. Revanš je narednog utorka na Kipru. - Ono što smo najmanje hteli i o čemu… »
Hrabar je trener Pafosa: Pobedio Zvezdu u grotlu beogradske Marakane, pa žali što nije bilo ubedljivije...
Kurir pre 6 sati
Fudbaleri Pafosa napravili su veliko iznenađenje pobedom u Beogradu nad Crvenom zvezdom (2:1) u prvom meču plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Nakon utakmice na Marakani na redovnoj konferenciji za medije novinarima se obratio trener Pafosa… »
Milojević posle poraza: Sabijeni smo uza zid
Politika pre 6 sati
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle poraza od Pafosa (3:1) da je njegova ekipa sabijena uza zid i da ako hoće u Ligu šampiona mora da bude na vrhuncu u revanšu. Pafos je kao gost pobedio na "Marakani" u prvom meču plej-ofa Lige… »
Trener Pafosa posle "rušenja" Zvezde na Marakani: "Mi smo dobri prijatelji, čestitao mi je..."
Telegraf pre 6 sati
Veliki trijumf za fudbalere Pafosa u Beogradu, u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona porazili su Crvenu zvezdu 2:1 i na Kipar narednog utorka poneli zalihu od jednog gola. Najzadovoljniji čovek bio je trener Pafosa. Nekadašnji pomoćnik… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za sredu, 20. avgust: Sunčano, temperatura do 33 stepena
Beta pre 6 satijoš 9 povezanih

Zastoj na terenu: Meloni: Počinje nova faza sukoba u Ukrajini, tri godine posle početka rata
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih