Povezane vesti

Vučić otkrio dan kada predstavlja nove ekonomske mere: Primena od 1. septembra

Vučić otkrio dan kada predstavlja nove ekonomske mere: Primena od 1. septembra

Blic pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se obratio iz stranačkih prostorija SNS u Cvijićevoj ulici. On je u svo obraćanju najavio predstavljanje ekonomskih mera u nedelju. - U nedelju pratite, imaćemo prezentaciju mere! To su možda i najbolje mere za… »
Vučić iz SNS na Paliluli: Vidim nema stakla, na blizinu ne vidim. Posekao sam se, dobro je da ste sve očistili

Vučić iz SNS na Paliluli: Vidim nema stakla, na blizinu ne vidim. Posekao sam se, dobro je da ste sve očistili

Telegraf pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić došao je u prostorije SNS na Paliluli danas i obratio se odatle javnosti. - Srećan sam što sam doneo rakiju. Vidim nema stakla, na blizinu ne vidim. Posekao sam se, dobro je što ste sve očistili. U nedelju pratite… »
Vučić: U nedelju predstavljam mere za pomoć građanima, primena od 1. septembra

RTV pre 20 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u nedelju, 24. avgusta biti predstavljene nove mere za pomoć građanima i da će njihova primena početi od 1. septembra. "Spremite se za nedelju, biće top mere. Sada ću vam navesti samo… »

RTS pre 20 dana
Predsednik Srbije izjavio je tokom posete prostorijama SNS na Paliluli da će u nedelju biti predstavljene nove mere za pomoć građanima i najavio da će od 1. septembra početi njihova primena. Kaže i da današnja mirna okupljanja građana u 50 gradova i sela… »
Vučićeve mere počinju prvog septembra

Vučićeve mere počinju prvog septembra

Vesti online pre 20 dana
Predsednik Srbije izjavio je tokom posete prostorijama SNS na Paliluli da će u nedelju biti predstavljene nove mere za pomoć građanima i najavio da od 1. septembra početi njihova primena. Kaže i da današnja mirna okupljanja građana u 50 gradova i sela u… »
Vučić: U nedelju predstavljam mere za pomoć građanima, njihova primena počinje 1. septembra

Vučić: U nedelju predstavljam mere za pomoć građanima, njihova primena počinje 1. septembra

Morava info pre 20 dana
Predsednik Srbije izjavio je tokom posete prostorijama SNS na Paliluli da će u nedelju biti predstavljene nove mere za pomoć građanima i najavio da od 1. septembra početi njihova primena. Predsednik je pozvao građane da u nedelju isprate mere koje će… »
"Ne vidim na blizinu" Vučić iz SNS na Paliluli: Doneo rakiju, prisetio se povrede, citirao Trampa...

"Ne vidim na blizinu" Vučić iz SNS na Paliluli: Doneo rakiju, prisetio se povrede, citirao Trampa...

Pravda pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić došao je u prostorije SNS na Paliluli danas i obratio se odatle javnosti. - Srećan sam što sam doneo rakiju. Vidim nema stakla, na blizinu ne vidim. Posekao sam se, dobro je što ste sve očistili. U nedelju pratite… »
Vučić: U nedelju prezentacija, od 1. septembra primena. "Čudesne mere"

Vučić: U nedelju prezentacija, od 1. septembra primena. "Čudesne mere"

B92 pre 20 dana
Predsednik Srbije aleksandar Vučić rekao je da idemo na jedan, kako bi rekao Tramp, "mnogo lep i dobar zakon", govoreći i ekonomskim merama koje će predstaviti za vikend. Naime, predsednik Srbije najavio je danas da će u nedelju, 24. avgusta, biti… »
Vučić: Uskoro promene koje se tiču državnih organa, promenićemo taktiku u ponašanju

Vučić: Uskoro promene koje se tiču državnih organa, promenićemo taktiku u ponašanju

NIN pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se pripremaju promene koje se tiču državnih organa i da će država "promeniti taktiku u ponašanju". "Određene mere ćemo da krenemo da preduzimamo na drugačiji način. Nešto će se videti, nešto će se… »
Vučić u prostorijama SNS na Paliluli najavio „kraj bajke“

Vučić u prostorijama SNS na Paliluli najavio „kraj bajke“

Danas pre 20 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, obišao je prostorije odbora SNS Palilula, u Cvijićevoj ulici u Beogradu, koje su nedavno demolirane tokom antirežimskog protesta. – Ono je bila noćna mora i dobro je da ste pokazali hrabrost i odlučnost. Uvrenja su… »
Oglasio se Vučić! Ovaj datum je ključan za sve građane Srbije, stižu VELIKE PROMENE

Oglasio se Vučić! Ovaj datum je ključan za sve građane Srbije, stižu VELIKE PROMENE

Telegraf pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u nedelju, 24. avgusta biti predstavljene nove mere za pomoć građanima i najavio da od 1. septembra početi njihova primena. - Spremite se za nedelju, biće top mere. Sada ću vam navesti samo neki… »
Vučić: U Beogradu danas dve blokade

Vučić: U Beogradu danas dve blokade

Telegraf pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su danas organizovane samo dve blokade u celom Beogradu na kojima je ukupno bilo svega 77 ljudi i da je ceo grad prohodan i istakao da je do sada organizovano čak oko 15.000 blokada u zemlji. "Danas su… »
Vučić: U nedelju predstavljamo mere, primena od 1. septembra

Danas pre 20 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije izjavio je tokom posete prostorijama SNS na Paliluli da će u nedelju biti predstavljene nove mere za pomoć građanima i najavio da od 1. septembra počinje njihova primena. „U nedelju pratite i ove ćemo, to recite našim… »

Euronews pre 20 dana
Predsednik Srbije izjavio je danas tokom posete prostorijama SNS-a na Paliluli da će u nedelju biti predstavljene nove mere za pomoć građanima i najavio da od 1. septembra početi njihova primena. "U nedelju pratite, recite našim članovima, starijim… »
"To je bila noćna mora": Vučić posetio demolirane prostorije SNS u Cvijićevoj ulici, osvrnuo se na večerašnja okupljanja"…

"To je bila noćna mora": Vučić posetio demolirane prostorije SNS u Cvijićevoj ulici, osvrnuo se na večerašnja okupljanja"…

Blic pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je prostorije SNS u Cvijićevoj ulici u Beogradu koje su preksinoć demonstranti demolirali. Vučić se sastao u tom objektu sa mladim članovim SNS koji su mu tom prilikom pružili podršku. Rekao im je, između… »
Vučić u nedelju predstavlja nove mere za građane

Vučić u nedelju predstavlja nove mere za građane

Bujanovačke pre 20 dana
Bujanovac, Beograd, 20. avgust 2025. – Predsednik Srbije izjavio je tokom posete prostorijama SNS na Paliluli da će u nedelju biti predstavljene nove mere za pomoć građanima i najavio da od 1. septembra početi njihova primena. Vučić je pozvao građane da… »
Da li je ovo početak predizborne kampanje: Vučić najavio da će u nedelju predstaviti mere „za običan narod“

Da li je ovo početak predizborne kampanje: Vučić najavio da će u nedelju predstaviti mere „za običan narod“

Nedeljnik pre 20 dana
Predsednik Srbije izjavio je da će u nedelju biti predstavljene nove mere za pomoć građanima i najavio da od 1. septembra početi njihova primena. RTS prenosi da je Vučić ovo najavio tokom posete prostorijama SNS na Paliluli. Predsednik je pozvao građane… »

Nova pre 20 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije izjavio je tokom posete prostorijama SNS na Paliluli da će u nedelju biti predstavljene nove mere za pomoć građanima i najavio da od 1. septembra počinje njihova primena. „U nedelju pratite i ove ćemo, to recite našim… »
Vučić u nedelju predstavlja mere za "običan narod": "Siguran sam da ćete biti zadovoljni"

Vučić u nedelju predstavlja mere za "običan narod": "Siguran sam da ćete biti zadovoljni"

Radio 021 pre 20 dana
Predsednik Srbije izjavio je danas da će u nedelju biti predstavljene nove mere za pomoć građanima i najavio da od 1. septembra početi njihova primena. "U nedelju pratite, recite našim članovima, starijim posebno, ali i svim mladima. Sada ću vam navesti… »
Vučić u nedelju predstavlja nove mere: "Narod će biti izuzetno zadovoljan"

Vučić u nedelju predstavlja nove mere: "Narod će biti izuzetno zadovoljan"

Mondo pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je prostorije SNS u Cvijićevoj ulici u Beogradu koje su preksinoć demonstranti demolirali i tom priliko govorio o najavljenom okupljanju građana koji su protiv blokada. "U 50 gradova Srbije će biti... Mi nikada… »
Vučić: Okupljanja u 50 mesta u Srbiji su protiv blokada, ne blokadera

Euronews pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da današnja mirna okupljanja građana u 50 gradova i sela u Srbiji nisu okupljanja protiv blokadera, već protiv blokada. "Mi nikad nismo protiv ljudi, tako da je nemoguće da je protiv blokadera, nego je protiv… »
Važna vest za građane Srbije Vučić najavio veliku pomoć od 1. septembra

Važna vest za građane Srbije Vučić najavio veliku pomoć od 1. septembra

Alo pre 20 dana
Predsednik Srbije izjavio je danas tokom posete prostorijama SNS na Paliluli da će u nedelju biti predstavljene nove mere za pomoć građanima i najavio da od 1. septembra početi njihova primena. "U nedelju pratite i ove ćemo, to recite našim članovima… »

Telegraf pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da današnja mirna okupljanja građana u 50 gradova i sela u Srbiji nisu okupljanja protiv blokadera, već protiv blokada. "Mi nikad nismo protiv ljudi, tako da je nemoguće da je protiv blokadera, nego je protiv… »
Vučić u nedelju predstavlja mere za pomoć građanima, primena od 1. septembra

Vučić u nedelju predstavlja mere za pomoć građanima, primena od 1. septembra

Telegraf pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom posete prostorijama SNS na Paliluli da će u nedelju biti predstavljene nove mere za pomoć građanima i najavio da od 1. septembra početi njihova primena. "U nedelju pratite i ove ćemo, to recite… »

Vesti dana »