Повезане вести

Вучић открио дан када представља нове економске мере: Примена од 1. септембра

Вучић открио дан када представља нове економске мере: Примена од 1. септембра

Блиц 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић данас се обратио из страначких просторија СНС у Цвијићевој улици. Он је у сво обраћању најавио представљање економских мера у недељу. - У недељу пратите, имаћемо презентацију мере! То су… »
Вучић из СНС на Палилули: Видим нема стакла, на близину не видим. Посекао сам се, добро је да сте све очистили

Вучић из СНС на Палилули: Видим нема стакла, на близину не видим. Посекао сам се, добро је да сте све очистили

Телеграф 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић дошао је у просторије СНС на Палилули данас и обратио се одатле јавности. - Срећан сам што сам донео ракију. Видим нема стакла, на близину не видим. Посекао сам се, добро је што сте све… »
Вучић: У недељу представљам мере за помоћ грађанима, примена од 1. септембра

РТВ 20.08.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће у недељу, 24. августа бити представљене нове мере за помоћ грађанима и да ће њихова примена почети од 1. септембра. "Спремите се за недељу, биће топ мере… »

РТС 20.08.2025
Председник Србије изјавио је током посете просторијама СНС на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да ће од 1. септембра почети њихова примена. Каже и да данашња мирна окупљања… »
Вучићеве мере почињу првог септембра

Вучићеве мере почињу првог септембра

Вести онлине 20.08.2025
Председник Србије изјавио је током посете просторијама СНС на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена. Каже и да данашња мирна окупљања… »
Вучић: У недељу представљам мере за помоћ грађанима, њихова примена почиње 1. септембра

Вучић: У недељу представљам мере за помоћ грађанима, њихова примена почиње 1. септембра

Морава инфо 20.08.2025
Председник Србије изјавио је током посете просторијама СНС на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена. Председник је позвао грађане да у недељу… »
"Не видим на близину" Вучић из СНС на Палилули: Донео ракију, присетио се повреде, цитирао Трампа...

"Не видим на близину" Вучић из СНС на Палилули: Донео ракију, присетио се повреде, цитирао Трампа...

Правда 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић дошао је у просторије СНС на Палилули данас и обратио се одатле јавности. - Срећан сам што сам донео ракију. Видим нема стакла, на близину не видим. Посекао сам се, добро је што сте све… »
Вучић: У недељу презентација, од 1. септембра примена. "Чудесне мере"

Вучић: У недељу презентација, од 1. септембра примена. "Чудесне мере"

Б92 20.08.2025
Председник Србије александар Вучић рекао је да идемо на један, како би рекао Трамп, "много леп и добар закон", говорећи и економским мерама које ће представити за викенд. Наиме, председник Србије најавио је данас да ће у недељу… »
Вучић: Ускоро промене које се тичу државних органа, променићемо тактику у понашању

Вучић: Ускоро промене које се тичу државних органа, променићемо тактику у понашању

НИН 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се припремају промене које се тичу државних органа и да ће држава "променити тактику у понашању". "Одређене мере ћемо да кренемо да предузимамо на другачији начин. Нешто ће… »
Вучић у просторијама СНС на Палилули најавио „крај бајке“

Вучић у просторијама СНС на Палилули најавио „крај бајке“

Данас 20.08.2025
Александар Вучић, председник Србије, обишао је просторије одбора СНС Палилула, у Цвијићевој улици у Београду, које су недавно демолиране током антирежимског протеста. – Оно је била ноћна мора и добро је да сте показали храброст и… »
Огласио се Вучић! Овај датум је кључан за све грађане Србије, стижу ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ

Огласио се Вучић! Овај датум је кључан за све грађане Србије, стижу ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ

Телеграф 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће у недељу, 24. августа бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена. - Спремите се за недељу, биће топ мере. Сада… »
Вучић: У Београду данас две блокаде

Вучић: У Београду данас две блокаде

Телеграф 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су данас организоване само две блокаде у целом Београду на којима је укупно било свега 77 људи и да је цео град проходан и истакао да је до сада организовано чак око 15.000… »

Еуроневс 20.08.2025
Председник Србије изјавио је данас током посете просторијама СНС-а на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена. "У недељу пратите, реците нашим… »
Вучић: У недељу представљамо мере, примена од 1. септембра

Данас 20.08.2025
Александар Вучић, председник Србије изјавио је током посете просторијама СНС на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почиње њихова примена. „У недељу пратите и… »
"То је била ноћна мора": Вучић посетио демолиране просторије СНС у Цвијићевој улици, осврнуо се на вечерашња окупљања"…

"То је била ноћна мора": Вучић посетио демолиране просторије СНС у Цвијићевој улици, осврнуо се на вечерашња окупљања"…

Блиц 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић посетио је просторије СНС у Цвијићевој улици у Београду које су прексиноћ демонстранти демолирали. Вучић се састао у том објекту са младим члановим СНС који су му том приликом пружили подршку… »
Вучић у недељу представља нове мере за грађане

Вучић у недељу представља нове мере за грађане

Бујановачке 20.08.2025
Бујановац, Београд, 20. август 2025. – Председник Србије изјавио је током посете просторијама СНС на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена… »

Нова 20.08.2025
Александар Вучић, председник Србије изјавио је током посете просторијама СНС на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почиње њихова примена. „У недељу пратите и… »
Да ли је ово почетак предизборне кампање: Вучић најавио да ће у недељу представити мере „за обичан народ“

Да ли је ово почетак предизборне кампање: Вучић најавио да ће у недељу представити мере „за обичан народ“

Недељник 20.08.2025
Председник Србије изјавио је да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена. РТС преноси да је Вучић ово најавио током посете просторијама СНС на Палилули… »
Вучић у недељу представља мере за "обичан народ": "Сигуран сам да ћете бити задовољни"

Вучић у недељу представља мере за "обичан народ": "Сигуран сам да ћете бити задовољни"

Радио 021 20.08.2025
Председник Србије изјавио је данас да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена. "У недељу пратите, реците нашим члановима, старијим посебно, али и свим… »
Вучић: Окупљања у 50 места у Србији су против блокада, не блокадера

Еуроневс 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да данашња мирна окупљања грађана у 50 градова и села у Србији нису окупљања против блокадера, већ против блокада. "Ми никад нисмо против људи, тако да је немогуће да је против… »
Вучић у недељу представља нове мере: "Народ ће бити изузетно задовољан"

Вучић у недељу представља нове мере: "Народ ће бити изузетно задовољан"

Мондо 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић посетио је просторије СНС у Цвијићевој улици у Београду које су прексиноћ демонстранти демолирали и том прилико говорио о најављеном окупљању грађана који су против блокада. "У 50 градова… »
Важна вест за грађане Србије Вучић најавио велику помоћ од 1. септембра

Важна вест за грађане Србије Вучић најавио велику помоћ од 1. септембра

Ало 20.08.2025
Председник Србије изјавио је данас током посете просторијама СНС на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена. "У недељу пратите и ове ћемо, то… »

Телеграф 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да данашња мирна окупљања грађана у 50 градова и села у Србији нису окупљања против блокадера, већ против блокада. "Ми никад нисмо против људи, тако да је немогуће да је против… »
Вучић у недељу представља мере за помоћ грађанима, примена од 1. септембра

Вучић у недељу представља мере за помоћ грађанима, примена од 1. септембра

Телеграф 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас током посете просторијама СНС на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена. "У недељу пратите… »

Вести дана »