Повезане вести
Вучић открио дан када представља нове економске мере: Примена од 1. септембра
Блиц 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић данас се обратио из страначких просторија СНС у Цвијићевој улици. Он је у сво обраћању најавио представљање економских мера у недељу. - У недељу пратите, имаћемо презентацију мере! То су… »
Вучић из СНС на Палилули: Видим нема стакла, на близину не видим. Посекао сам се, добро је да сте све очистили
Телеграф 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић дошао је у просторије СНС на Палилули данас и обратио се одатле јавности. - Срећан сам што сам донео ракију. Видим нема стакла, на близину не видим. Посекао сам се, добро је што сте све… »
Вучић: У недељу представљам мере за помоћ грађанима, примена од 1. септембра
РТВ 20.08.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће у недељу, 24. августа бити представљене нове мере за помоћ грађанима и да ће њихова примена почети од 1. септембра. "Спремите се за недељу, биће топ мере… »
РТС 20.08.2025
Председник Србије изјавио је током посете просторијама СНС на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да ће од 1. септембра почети њихова примена. Каже и да данашња мирна окупљања… »
Вучићеве мере почињу првог септембра
Вести онлине 20.08.2025
Председник Србије изјавио је током посете просторијама СНС на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена. Каже и да данашња мирна окупљања… »
Вучић: У недељу представљам мере за помоћ грађанима, њихова примена почиње 1. септембра
Морава инфо 20.08.2025
Председник Србије изјавио је током посете просторијама СНС на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена. Председник је позвао грађане да у недељу… »
"Не видим на близину" Вучић из СНС на Палилули: Донео ракију, присетио се повреде, цитирао Трампа...
Правда 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић дошао је у просторије СНС на Палилули данас и обратио се одатле јавности. - Срећан сам што сам донео ракију. Видим нема стакла, на близину не видим. Посекао сам се, добро је што сте све… »
Вучић: У недељу презентација, од 1. септембра примена. "Чудесне мере"
Б92 20.08.2025
Председник Србије александар Вучић рекао је да идемо на један, како би рекао Трамп, "много леп и добар закон", говорећи и економским мерама које ће представити за викенд. Наиме, председник Србије најавио је данас да ће у недељу… »
Вучић: Ускоро промене које се тичу државних органа, променићемо тактику у понашању
НИН 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се припремају промене које се тичу државних органа и да ће држава "променити тактику у понашању". "Одређене мере ћемо да кренемо да предузимамо на другачији начин. Нешто ће… »
Вучић у просторијама СНС на Палилули најавио „крај бајке“
Данас 20.08.2025
Александар Вучић, председник Србије, обишао је просторије одбора СНС Палилула, у Цвијићевој улици у Београду, које су недавно демолиране током антирежимског протеста. – Оно је била ноћна мора и добро је да сте показали храброст и… »
Огласио се Вучић! Овај датум је кључан за све грађане Србије, стижу ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ
Телеграф 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће у недељу, 24. августа бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена. - Спремите се за недељу, биће топ мере. Сада… »
Вучић: У Београду данас две блокаде
Телеграф 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су данас организоване само две блокаде у целом Београду на којима је укупно било свега 77 људи и да је цео град проходан и истакао да је до сада организовано чак око 15.000… »
Еуроневс 20.08.2025
Председник Србије изјавио је данас током посете просторијама СНС-а на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена. "У недељу пратите, реците нашим… »
Вучић: У недељу представљамо мере, примена од 1. септембра
Данас 20.08.2025
Александар Вучић, председник Србије изјавио је током посете просторијама СНС на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почиње њихова примена. „У недељу пратите и… »
"То је била ноћна мора": Вучић посетио демолиране просторије СНС у Цвијићевој улици, осврнуо се на вечерашња окупљања"…
Блиц 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић посетио је просторије СНС у Цвијићевој улици у Београду које су прексиноћ демонстранти демолирали. Вучић се састао у том објекту са младим члановим СНС који су му том приликом пружили подршку… »
Вучић у недељу представља нове мере за грађане
Бујановачке 20.08.2025
Бујановац, Београд, 20. август 2025. – Председник Србије изјавио је током посете просторијама СНС на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена… »
Вучић: У недељу представљамо мере, примена од 1. септембра
Нова 20.08.2025
Александар Вучић, председник Србије изјавио је током посете просторијама СНС на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почиње њихова примена. „У недељу пратите и… »
Да ли је ово почетак предизборне кампање: Вучић најавио да ће у недељу представити мере „за обичан народ“
Недељник 20.08.2025
Председник Србије изјавио је да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена. РТС преноси да је Вучић ово најавио током посете просторијама СНС на Палилули… »
Вучић у недељу представља мере за "обичан народ": "Сигуран сам да ћете бити задовољни"
Радио 021 20.08.2025
Председник Србије изјавио је данас да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена. "У недељу пратите, реците нашим члановима, старијим посебно, али и свим… »
Вучић: Окупљања у 50 места у Србији су против блокада, не блокадера
Еуроневс 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да данашња мирна окупљања грађана у 50 градова и села у Србији нису окупљања против блокадера, већ против блокада. "Ми никад нисмо против људи, тако да је немогуће да је против… »
Вучић у недељу представља нове мере: "Народ ће бити изузетно задовољан"
Мондо 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић посетио је просторије СНС у Цвијићевој улици у Београду које су прексиноћ демонстранти демолирали и том прилико говорио о најављеном окупљању грађана који су против блокада. "У 50 градова… »
Важна вест за грађане Србије Вучић најавио велику помоћ од 1. септембра
Ало 20.08.2025
Председник Србије изјавио је данас током посете просторијама СНС на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена. "У недељу пратите и ове ћемо, то… »
Вучић: Окупљања у 50 места у Србији су против блокада, не блокадера
Телеграф 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да данашња мирна окупљања грађана у 50 градова и села у Србији нису окупљања против блокадера, већ против блокада. "Ми никад нисмо против људи, тако да је немогуће да је против… »
Вучић у недељу представља мере за помоћ грађанима, примена од 1. септембра
Телеграф 20.08.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас током посете просторијама СНС на Палилули да ће у недељу бити представљене нове мере за помоћ грађанима и најавио да од 1. септембра почети њихова примена. "У недељу пратите… »
Вести дана »
Сад стао уз Русију: Повукли неочекиван потез и гласали против резулуције
Мондо пре 15 минутајош 23 повезане
Дончић не може сам: Лејкерси без полуфинала НБА купа, Оклахома надиграла Сансе
Дневник пре 1 сатјош 25 повезаних
Несрећа код Фрањевачког самостана: Мигранти у чамцу прелазили Саву и преврнули се, има мртвих
Мондо пре 1 сатјош 18 повезаних