Повезане вести

Сви ми смо Николина: Информер прекршио више закона и одредби Кодексановинара

Сви ми смо Николина: Информер прекршио више закона и одредби Кодексановинара

Југ пресс 21.08.2025
БЕОГРАД Асоцијација независних електронских медија (АНЕМ) најоштрије осуђује приказивање фотографија студенткиње Николине и њихово коментарисање у програму телевизије Информер, оцењујући овакав потез главног и одговорног… »
АНЕМ: Требало би али не верујемо да ће Информер бити кажњен због објављивања фотографија Николине

АНЕМ: Требало би али не верујемо да ће Информер бити кажњен због објављивања фотографија Николине

Бета 21.08.2025
Асоцијација независних електронских медија (АНЕМ) осудила је данас приказивање приватних фотографија студенткиње Николине и њихово коментарисање у програму телевизије Информер. АНЕМ је оценио овакав потез главног и одговорног… »
АНЕМ: Требало би, али не верујемо да ће Информер бити кажњен

АНЕМ: Требало би, али не верујемо да ће Информер бити кажњен

Радио 021 21.08.2025
Асоцијација независних електронских медија осудила је приказивање приватних фотографија студенткиње Николине и њихово коментарисање у програму телевизије Информер. АНЕМ је оценио овакав потез главног и одговорног уредника тог… »

Радио сто плус 21.08.2025
Асоцијација независних електронских медија (АНЕМ) осудила је данас приказивање приватних фотографија студенткиње Николине и њихово коментарисање у програму телевизије Информер. АНЕМ је оценио овакав потез главног и одговорног… »
АНЕМ: Вучићевићев потез недопустив, мимо свих етичких норми и у супротности са законима

АНЕМ: Вучићевићев потез недопустив, мимо свих етичких норми и у супротности са законима

Н1 Инфо 21.08.2025
Асоцијација независних електронских медија најоштрије осуђује приказивање фотографија студенткиње Николине и њихово коментарисање у програму телевизије Информер, оцењујући овакав потез главног и одговорног уредника Драгана… »
Новинарке против насиља према женама: озбиљно кршење права на приватност, достојанство и заштиту од секундарне…

Новинарке против насиља према женама: озбиљно кршење права на приватност, достојанство и заштиту од секундарне…

Цензоловка 21.08.2025
Уредник ТВ Информер Драган Ј. Вучићевић је јуче у програму уживо показивао експлицитне фотографије студенткиње Факултета политичких наука Николине Синђелић без икакве цензуре и коментарисао их са гостима. Новинарке против… »
Борис Братина за Данас: Шалио сам се кад сам новинаре Н1 и Нове С назвао мамлазима

Борис Братина за Данас: Шалио сам се кад сам новинаре Н1 и Нове С назвао мамлазима

Цензоловка 21.08.2025
Министар информисања Борис Братина гостовао је јуче на Информер ТВ где је, између осталог, новинаре Н1 и Нова С назвао мамлазима. За Данас каже да је то била само шала. Фото: Пресс центар УНС-а – Не разумем зашто вам то тако… »
„Вучићевићев потез недопустив“: АНЕМ осудио приказивање фотографија студенткиње у програму Информера

„Вучићевићев потез недопустив“: АНЕМ осудио приказивање фотографија студенткиње у програму Информера

Нова 21.08.2025
Асоцијација независних електронских медија најоштрије осуђује приказивање фотографија студенткиње Николине и њихово коментарисање у програму телевизије Информер, оцењујући овакав потез главног и одговорног уредника Драгана… »
АНЕМ: Вучићевићев потез мимо етичких норми и у супротности са законима

АНЕМ: Вучићевићев потез мимо етичких норми и у супротности са законима

Недељник 21.08.2025

Нови магазин 21.08.2025
Асоцијација независних електронских медија осудила је данас приказивање приватних фотографија студенткиње Николине и њихово коментарисање у програму телевизије Информер. АНЕМ је оценио овакав потез главног и одговорног… »
АНС: УНС и НУНС годинама нису реаговали кад су Н1 и Нова износили неистине

АНС: УНС и НУНС годинама нису реаговали кад су Н1 и Нова износили неистине

Еуроневс 21.08.2025
Асоцијација новинара Србије (АНС) навела је данас да се Удружење новинара Србије (УНС) и Независно удружење новинара (НУНС) сада оглашавају нападајући министра информисања Бориса Братину и ТВ Информер, док годинама нису… »
УНС позвао РЕМ да покрене поступак против Информера због објављивања фотографија студенткиње

УНС позвао РЕМ да покрене поступак против Информера због објављивања фотографија студенткиње

Цензоловка 21.08.2025
Удружење новинара Србије (УНС) позвало је данас је Регулаторно тело за електронске медије (РЕМ) да покрене поступак против Информера пошто је главни и одговорни уредник те телевизије Драган Ј. Вучићевић приказао у програму… »
НУНС: Министар Братина мора да се извини независним новинарима и осуди поступке Информера

НУНС: Министар Братина мора да се извини независним новинарима и осуди поступке Информера

Ин медија 21.08.2025
Независно удружење новинара Србије (НУНС) најоштрије осуђује изјаву министра информисања и телекомуникација Борса Братине, који је независне новинаре назвао „мамлазима“ у емисији уживо на телевизији Информер. Истовремено, у… »
НУНС: Министар Братина да се извини новинарима и осуди поступке Информера

НУНС: Министар Братина да се извини новинарима и осуди поступке Информера

Н1 Инфо 21.08.2025
Независно удружење новинара Србије (НУНС) најоштрије је осудило изјаву министра информисања и телекомуникација Борса Братине у којој је независне новинаре назвао „мамлазима“ на телевизији Информер, као и приказивање интимних… »

Данас 21.08.2025
Независно удружење новинара Србије (НУНС) осудило је данас изјаву министра информисања и телекомуникација Бориса Братине у којој је независне новинаре назвао „мамлазима“ на телевизији Информер, као и приказивање интимних… »
Анс: Чуди нас да се УНС и НУНС сада оглашавају

Анс: Чуди нас да се УНС и НУНС сада оглашавају

Курир 21.08.2025
Асоцијација новинара Србије огласила се саопштењем. "Чуди нас да се УНС и НУНС сада оглашавају, док годинама нису реаговали када су њихови пулени – Н1 и Нова С – фабриковали афере, износили неистине и таргетирали појединце и… »
Министар се "само шалио": Братина на Информеру новинаре Н1 и Нове назвао мамлазима, па покушао да се оправда

Министар се "само шалио": Братина на Информеру новинаре Н1 и Нове назвао мамлазима, па покушао да се оправда

Н1 Инфо 21.08.2025
Министар информисања Борис Братина гостовао је јуче на Информер ТВ где је, између осталог, новинаре Н1 и Нове назвао мамлазима. За Данас каже да је то била само шала. Министар информисања Борис Братина гостовао је јуче на… »
Министар Братина: Шалио сам се кад сам новинаре Н1 и Нове С назвао мамлазима

Министар Братина: Шалио сам се кад сам новинаре Н1 и Нове С назвао мамлазима

Нова 21.08.2025
Министар информисања Борис Братина гостовао је јуче на Информер ТВ где је, између осталог, новинаре Н1 и Нова С назвао мамлазима. За Данас каже да је то била само шала. „Не разумем зашто вам то тако тешко пада. То је било… »

Данас 21.08.2025
Министар информисања Борис Братина гостовао је јуче на Информер ТВ где је, између осталог, новинаре Н1 и Нова С назвао мамлазима. За Данас каже да је то била само шала. – Не разумем зашто вам то тако тешко пада. То је било… »

Вести дана »