Povezane vesti

Novopazarac osumnjičen za razbojništvo u Beogradu

Novopazarac osumnjičen za razbojništvo u Beogradu

Radio sto plus pre 1 sat
Uhapšeni su Novopazarac H.M. (22), njegov vršnjak V.T. i dve godine mlađi A.D. “Oni se sumnjiče da su 14. avgusta, u stanu u Ulici kralja Milutina, upotrebom biber spreja i fizičke sile, kao i pretnjom pištoljem, od oštećene dvadesetogodišnjakinje… »
Opasni razbojnici saslušani u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu: Ovako su se branili

Opasni razbojnici saslušani u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu: Ovako su se branili

Telegraf pre 1 sat
MUP se oglasio. U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su V.T. H.M. i D.A. pod sumnjom da su 14. avgusta ove godine od devojke A.K. (20) uzeli 1.600 evra, ali i ključeve od kola! - V.T. i D.A. iskorisrtili su zakonsko pravo da nista ne… »
Jeziva pljačka u Beogradu: Tukli devojku (20), isprskali je biber sprejom, pa joj pretili pištoljem!

Jeziva pljačka u Beogradu: Tukli devojku (20), isprskali je biber sprejom, pa joj pretili pištoljem!

Blic pre 1 sat
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa PU Šabac i PU Novi Pazar, kao i Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su H. M. (22), V. T. (22) i A. D. (20) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo… »
Uhapšena trojica zbog razbojništva, od devojke uzeli 1.600 evra i ključeve auta

Uhapšena trojica zbog razbojništva, od devojke uzeli 1.600 evra i ključeve auta

Danas pre 1 sat
Beogradska policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su izvršili razbojništvo nad 20-godišnjom devojkom od koje su uzeli 1.600 evra i ključeve automobila, saopšteno je danas. Uhapšeni su H.M. (22), V.T. (22) i A.D. (20) zbog sumnje da su 14. avgusta… »
Njih trojica se terete za razbojništvo Prišli devojci, isprskali je biber sprejem, pretili pištoljem, pa je opljačkali

Njih trojica se terete za razbojništvo Prišli devojci, isprskali je biber sprejem, pretili pištoljem, pa je opljačkali

Alo pre 1 sat
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa PU Šabac i PU Novi Pazar, kao i Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su H. M. (21), V. T. (22) i A. D. (20) zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo. Oni… »
Devojku tukli i pretili pištoljem dok joj nisu uzeli 1.600 evra i ključeve od kola: Mup objavio ko su uhapšeni

Devojku tukli i pretili pištoljem dok joj nisu uzeli 1.600 evra i ključeve od kola: Mup objavio ko su uhapšeni

Telegraf pre 1 sat
Policija u Beogradu, u saradnji sa PU Šabac i PU Novi Pazar, kao i Prvim osnovnim јavnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila je H. M. (22), V. T. (22) i A. D. (20) zbog razboјništva. Oni se sumnjiče da su 14. avgusta ove godine, u stanu u Ulici kralja… »
Podneta krivična prijava protiv Bojovića i Miloševića u vezi sa padom nadstrešnice

Podneta krivična prijava protiv Bojovića i Miloševića u vezi sa padom nadstrešnice

RTS pre 3 sata
Narodni poslanici Đorđe Komlenski iz poslaničke grupe "Zdrava Srbija – Pokret socijalista" i Uglješa Mrdić iz poslaničke grupe "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane" podneli su krivičnu prijavu Vrhovnom javnom tužilaštvu protiv bivših funkcionera… »
RJT podneta prijava protiv Bojovića i Miloševića u vezi sa padom nadstrešnice

RJT podneta prijava protiv Bojovića i Miloševića u vezi sa padom nadstrešnice

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Vrhovnom javnom tužilaštvu podneta je krivična prijava protiv bivših funkcionera preduzeća "Infrastruktura Železnice Srbije" AD Beograd Nebojše Bojovića i Milutina Miloševića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo… »
Novica Antić: Određen mi je pritvor, a da mi nije predočen nijedan dokaz

Glas Šumadije pre 4 sati
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić, koji je uoči studentskog protesta za Vidovdan, 28. juna, uhapšen sa još pet osoba zbog navodnog planiranja rušenja ustavnog poretka, izjavio je da je lišen slobode i da mu je određen pritvor, a… »
Novica Antić iz zatvora: Svedočimo najtežim zloupotrebama tužioca Nenada Stefanovića

Novica Antić iz zatvora: Svedočimo najtežim zloupotrebama tužioca Nenada Stefanovića

Radio 021 pre 5 sati
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić oglasio se iz zatvora u Beogradu. On je, podsetimo, uhapšen sa još pet osoba uoči studentskog protesta za Vidovdan, 28. juna, zbog navodnog planiranja rušenja ustavnog poretka. Novica Antić je u… »
Podneta prijava protiv Bojovića i Miloševića u vezi sa padom nadstrešnice

Blic pre 4 sati
Vrhovnom javnom tužilaštvu podneta je krivična prijava protiv bivših funkcionera preduzeća "Infrastruktura Železnice Srbije" AD Beograd Nebojše Bojovića i Milutina Miloševića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba… »

Blic pre 4 sati
Vrhovnom javnom tužilaštvu podneta je krivična prijava protiv bivših funkcionera preduzeća "Infrastruktura Železnice Srbije" AD Beograd Nebojše Bojovića i Milutina Miloševića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba… »
Podneta krivična prijava protiv Nebojše Bojovića i Milutina Miloševića u vezi pada nadstrešnice u Novom Sadu

Podneta krivična prijava protiv Nebojše Bojovića i Milutina Miloševića u vezi pada nadstrešnice u Novom Sadu

Euronews pre 4 sati
Vrhovnom javnom tužilaštvu podneta je krivična prijava protiv bivših funkcionera preduzeća "Infrastruktura Železnice Srbije" AD Beograd Nebojše Bojovića i Milutina Miloševića. Krivična prijava je podneta zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili… »
Podneta krivična prijava protiv bivših funkcionera "Infrastrukture železnice" zbog pada nadstrešnice

Podneta krivična prijava protiv bivših funkcionera "Infrastrukture železnice" zbog pada nadstrešnice

Mondo pre 4 sati
Vrhovnom javnom tužilaštvu podneta je krivična prijava protiv bivših funkcionera preduzeća "Infrastruktura Železnice Srbije" AD Beograd Nebojše Bojovića i Milutin Miloševića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog… »
Vrhovnom tužilaštvu podneta prijava protiv Bojovića i Miloševića u vezi sa padom nadstrešnice

Vrhovnom tužilaštvu podneta prijava protiv Bojovića i Miloševića u vezi sa padom nadstrešnice

Politika pre 4 sati
Vrhovnom javnom tužilaštvu podneta je krivična prijava protiv bivših funkcionera preduzeća "Infrastruktura Železnice Srbije" AD Beograd Nebojše Bojovića i Milutin Miloševića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog… »
Rjt podneta prijava protiv Bojovića i Miloševića u vezi sa padom nadstrešnice

Rjt podneta prijava protiv Bojovića i Miloševića u vezi sa padom nadstrešnice

Telegraf pre 4 sati
Novica Antić pisao iz zatvora: Određen mi je pritvor, a da mi nije predočen nijedan dokaz

Novica Antić pisao iz zatvora: Određen mi je pritvor, a da mi nije predočen nijedan dokaz

N1 Info pre 5 sati
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić, koji je uoči studentskog protesta za Vidovdan, 28. juna, uhapšen sa još pet osoba zbog navodnog planiranja rušenja ustavnog poretka, izjavio je da je lišen slobode i da mu je određen pritvor, a… »

Beta pre 5 sati
Novica Antić: Uhapšen sam zbog planiranja rušenja poretka, a bez ijednog dokaza

Novica Antić: Uhapšen sam zbog planiranja rušenja poretka, a bez ijednog dokaza

Nedeljnik pre 5 sati

Nova pre 5 sati

Radio sto plus pre 5 sati
On je u pismu, dostavljenom listu Danas iz Okružnog zatvora u Beogradu, naveo da mu je pritvor određen i bez iznošenja odbrane na “sadržaj naknadno poturenih nezakonitih dokaza”. “Da ne govorim u ime mojih samučenika, na svom primeru svedočim o najtežim… »

Novi magazin pre 5 sati

Vesti dana »