Povezane vesti

"Ovo je pravi razlog zašto nisam u penziji": Novak prvi put rekao šta se promenilo pre tri godine

"Ovo je pravi razlog zašto nisam u penziji": Novak prvi put rekao šta se promenilo pre tri godine

Mondo pre 55 minuta
Srpski teniser Novak Đoković ima 38 godina i igra i dalje na vrhunskom nivou. Istina, nije uspeo od 2023. godine da osvoji niti jedan grend slem, međutim našao je druge načine da uživa u tenisu, pa je tako tik iza Karlosa Alkaraza i Janika Sinera kada je… »
Novak Amerikacima otkrio zašto mu US Open nije omiljeni grend slem: „Volim tu ludačku energiju“

Novak Amerikacima otkrio zašto mu US Open nije omiljeni grend slem: „Volim tu ludačku energiju“

Nova pre 2 sata
Novak Đoković je ove godine jubilarni, 20. put deo US opena. Najbolji teniser svih vremena obratio se srpskim novinarima u Njujorku, osvrnuvši se na svoje uspomene i specifičan odnos sa publikom u „Velikoj jabuci“. Na pitanje gde bi rangirao turnir u… »
Koliko Novak voli US open: Hrani me ludačka energiju sa tribina

Koliko Novak voli US open: Hrani me ludačka energiju sa tribina

Sport klub pre 4 sati
Novak Đoković je na US openu prvi put igrao davne 2005. godine. Srbin je u Njujorku ostvario neke velike pobede, ali doživeo i velike poraze. Na početku je bio ljubimac publike, posle su uglavnom bili protiv njega, a sada su deluje navijači opet na… »
"Super ste, ali čekam novog Đokovića": Alkaraz i Siner su sve očekivali od Novaka, ali ne i ovo

"Super ste, ali čekam novog Đokovića": Alkaraz i Siner su sve očekivali od Novaka, ali ne i ovo

Mondo pre 5 sati
Srpski teniser Novak Đoković stigao je na US Open gde će pokušati da napadne 25. grend slem, ali svima je jasno da su ipak veliki favoriti Karlos Alkaraz i Janik Siner. Oni su u najboljim godinama, u odličnoj su formi, a nalaze se i na suprotnim stranama… »
Đoković dobio ogromnu čast, pa poslao snažnu poruku: "Skratite masterse, više ne uživam"

Đoković dobio ogromnu čast, pa poslao snažnu poruku: "Skratite masterse, više ne uživam"

Sportske.net pre 6 sati
Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Njujork gde će početkom naredne nedelje zaigrati na US openu gde sa puno optimizma napada 25. grend slem u sezoni, a uoči Otvorenog prvenstva SAD-a Srbin se obratio novinarima gde se dotakao dosta lepih i… »
Novaku se u sekundi stegao glas u Njujorku: O svemu može da priča, ali ona mu je slaba tačka

Novaku se u sekundi stegao glas u Njujorku: O svemu može da priča, ali ona mu je slaba tačka

Mondo pre 6 sati
Srpski teniser Novak Đoković bez ikakve pripreme stigao je na US Open gde će pokušati da napadne rekordni 25. grend slem, a poručuje da zbog toga niko ne treba da ga krivi, prosto je sada u drugačijoj fazi karijere kada mora da štedi svoje telo, kada… »
Novak i Monika kakav bi to tandem bio: „Mućkao sam nešto – videćemo“

Novak i Monika kakav bi to tandem bio: „Mućkao sam nešto – videćemo“

Sputnik pre 6 sati
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, održao je konferenciju za medije u Njujorku pred početak US Opena, na kojoj je pričao o angažmanu novog trenera, dodajući da više ne uživa u mastersima jer su predugi, te da vreme provodi sa porodicom, a… »
Đoković: Više ne uživam u mastersima, jedino mi grend slemovi pružaju radost

Đoković: Više ne uživam u mastersima, jedino mi grend slemovi pružaju radost

RTS pre 7 sati
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da više ne uživa u masters turnirima, već da inspiraciju i radost pronalazi samo prilikom nastupa na grend slemovima. Đoković se trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde će učestvovati na poslednjem… »
"Kada je trebalo da pričate, ćutali ste": Novak odmah održao lekciju u Americi, udario na teniske moćnike

"Kada je trebalo da pričate, ćutali ste": Novak odmah održao lekciju u Americi, udario na teniske moćnike

Mondo pre 7 sati
Novak Đoković se pojavio u Americi i izazvao oduševljenje svojom pojavom, ali je odmah počeo da ukazuje i na probleme. Nakon što je na konferenciji za medije govorio o tome zbog čega ga nije bilo na turnirima pre Njujorka osvrnuo se na masterse. Ranije… »
Janik Siner pokazao pravo lice: Glumio skromnost kad ga pitaju za Novaka, sad se odao

Janik Siner pokazao pravo lice: Glumio skromnost kad ga pitaju za Novaka, sad se odao

Mondo pre 6 sati
Italijanski teniser Janik Siner kaže da se oporavio od virusa koji ga je pogodio uoči finala mastersa u Sinsinatiju i da će biti spreman za US Open, a na konferenciji za medije pred poslednji grend slem u sezoni dobio je i jedno interesantno pitanje koje… »
Đoković: Biram gde ću igrati

Đoković: Biram gde ću igrati

Politika pre 14 sati
Mastersi od dve nedelje su mi predugi, ne uživam više u njima, nisu mi prioritet jer više ne mislim o rangu, bodovima, već o slemovima i o tome gde pronalazim motivaciju i radost, gde želim da budem najbolji – a to su slemovi, rekao je najbolji srpski… »

Vesti dana »