Povezane vesti

Đoković dobio ogromnu čast, najavio Moniku Seleš i poručio: "Ne uživam više u mastersima"

Đoković dobio ogromnu čast, najavio Moniku Seleš i poručio: "Ne uživam više u mastersima"

Sportske.net 23.08.2025
Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Njujork gde će početkom naredne nedelje zaigrati na US openu gde sa puno optimizma napada 25. grend slem u sezoni, a uoči Otvorenog prvenstva SAD-a Srbin se obratio novinarima gde se dotakao dosta lepih i… »
Novak Amerikancima otkrio zašto mu US Open nije omiljeni grend slem: „Volim tu ludačku energiju“

Novak Amerikancima otkrio zašto mu US Open nije omiljeni grend slem: „Volim tu ludačku energiju“

Nova 23.08.2025
Novak Đoković je ove godine jubilarni, 20. put deo US opena. Najbolji teniser svih vremena obratio se srpskim novinarima u Njujorku, osvrnuvši se na svoje uspomene i specifičan odnos sa publikom u „Velikoj jabuci“. Na pitanje gde bi rangirao turnir u… »
Poznato kada Olga Danilović i Miomir Kecmanović započinju svoj nastup na US openu

Poznato kada Olga Danilović i Miomir Kecmanović započinju svoj nastup na US openu

Telegraf 23.08.2025
Nakon što je već postalo poznato kada Novak Đoković igra svoj prvi meč na US openu, poslednji Grend slem u sezoni objavio je raspored i za ostatak nedeljnog programa, ali i onog u ponedeljak, tako da su i Olga Danilović i Miomir Kecmanović saznali kada… »
"Novak je i dalje sila...": Zverev biranim rečima o Đokoviću, pitali ga i o Alkarazu i Sineru

"Novak je i dalje sila...": Zverev biranim rečima o Đokoviću, pitali ga i o Alkarazu i Sineru

Telegraf 23.08.2025
Nemački teniser Aleksandar Zverev u blagom je padu forme i mnogi ga svrstavaju tek u drugi krug favorita za osvajanje US Opena. Konstantno je u vrhu, igrao je i finala, ali nikada do sada nije osvojio Grend slem. Na konstataciju da zna kako je kada su… »
"Nedostaje jedan čovek": Đoković im u lice sasuo najveću istinu, može li iko da reši ovaj problem?

"Nedostaje jedan čovek": Đoković im u lice sasuo najveću istinu, može li iko da reši ovaj problem?

Mondo 23.08.2025
Novak Đoković ušao je u završnu fazu svoje karijere, ne planira još da odustane, dokle god vidi da ima šansu da podigne pehar na nekom grend slemu. Pokušaće to da uradi po 25. put i to na US openu. Već zna žreb i ko mu stoji na putu ka ispisivanju novih… »
"Ovo je pravi razlog zašto nisam u penziji": Novak prvi put rekao šta se promenilo pre tri godine

"Ovo je pravi razlog zašto nisam u penziji": Novak prvi put rekao šta se promenilo pre tri godine

Mondo 23.08.2025
Srpski teniser Novak Đoković ima 38 godina i igra i dalje na vrhunskom nivou. Istina, nije uspeo od 2023. godine da osvoji niti jedan grend slem, međutim našao je druge načine da uživa u tenisu, pa je tako tik iza Karlosa Alkaraza i Janika Sinera kada je… »
Koliko Novak voli US open: Hrani me ludačka energiju sa tribina

Koliko Novak voli US open: Hrani me ludačka energiju sa tribina

Sport klub 23.08.2025
Novak Đoković je na US openu prvi put igrao davne 2005. godine. Srbin je u Njujorku ostvario neke velike pobede, ali doživeo i velike poraze. Na početku je bio ljubimac publike, posle su uglavnom bili protiv njega, a sada su deluje navijači opet na… »
"Super ste, ali čekam novog Đokovića": Alkaraz i Siner su sve očekivali od Novaka, ali ne i ovo

"Super ste, ali čekam novog Đokovića": Alkaraz i Siner su sve očekivali od Novaka, ali ne i ovo

Mondo 23.08.2025
Srpski teniser Novak Đoković stigao je na US Open gde će pokušati da napadne 25. grend slem, ali svima je jasno da su ipak veliki favoriti Karlos Alkaraz i Janik Siner. Oni su u najboljim godinama, u odličnoj su formi, a nalaze se i na suprotnim stranama… »
Olga iz Njujorka pričala o Novaku, onda pomenula košarkaše i poručila: "Da uzimamo to zlato više stvarno..."

Olga iz Njujorka pričala o Novaku, onda pomenula košarkaše i poručila: "Da uzimamo to zlato više stvarno..."

Telegraf 23.08.2025
Najbolja srpska teniserka Olga Danilović već mesec dana se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama gde se pripremala za poslednji Grend slem u sezoni - US Open. Ona će u prvom kolu igrati protiv 92. teniserke sveta Japankom Učijimom. - Ovde sam u SAD već… »
Novaku se u sekundi stegao glas u Njujorku: O svemu može da priča, ali ona mu je slaba tačka

Novaku se u sekundi stegao glas u Njujorku: O svemu može da priča, ali ona mu je slaba tačka

Mondo 23.08.2025
Srpski teniser Novak Đoković bez ikakve pripreme stigao je na US Open gde će pokušati da napadne rekordni 25. grend slem, a poručuje da zbog toga niko ne treba da ga krivi, prosto je sada u drugačijoj fazi karijere kada mora da štedi svoje telo, kada… »
Novak i Monika kakav bi to tandem bio: „Mućkao sam nešto – videćemo“

Novak i Monika kakav bi to tandem bio: „Mućkao sam nešto – videćemo“

Sputnik 23.08.2025
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, održao je konferenciju za medije u Njujorku pred početak US Opena, na kojoj je pričao o angažmanu novog trenera, dodajući da više ne uživa u mastersima jer su predugi, te da vreme provodi sa porodicom, a… »
Đoković: Više ne uživam u mastersima, jedino mi grend slemovi pružaju radost

Đoković: Više ne uživam u mastersima, jedino mi grend slemovi pružaju radost

RTS 23.08.2025
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da više ne uživa u masters turnirima, već da inspiraciju i radost pronalazi samo prilikom nastupa na grend slemovima. Đoković se trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde će učestvovati na poslednjem… »
"Kada je trebalo da pričate, ćutali ste": Novak odmah održao lekciju u Americi, udario na teniske moćnike

"Kada je trebalo da pričate, ćutali ste": Novak odmah održao lekciju u Americi, udario na teniske moćnike

Mondo 23.08.2025
Novak Đoković se pojavio u Americi i izazvao oduševljenje svojom pojavom, ali je odmah počeo da ukazuje i na probleme. Nakon što je na konferenciji za medije govorio o tome zbog čega ga nije bilo na turnirima pre Njujorka osvrnuo se na masterse. Ranije… »
Janik Siner pokazao pravo lice: Glumio skromnost kad ga pitaju za Novaka, sad se odao

Janik Siner pokazao pravo lice: Glumio skromnost kad ga pitaju za Novaka, sad se odao

Mondo 23.08.2025
Italijanski teniser Janik Siner kaže da se oporavio od virusa koji ga je pogodio uoči finala mastersa u Sinsinatiju i da će biti spreman za US Open, a na konferenciji za medije pred poslednji grend slem u sezoni dobio je i jedno interesantno pitanje koje… »
Đoković: Biram gde ću igrati

Đoković: Biram gde ću igrati

Politika 23.08.2025
Mastersi od dve nedelje su mi predugi, ne uživam više u njima, nisu mi prioritet jer više ne mislim o rangu, bodovima, već o slemovima i o tome gde pronalazim motivaciju i radost, gde želim da budem najbolji – a to su slemovi, rekao je najbolji srpski… »

Vesti dana »