Povezane vesti

Na Dan državnosti severne Koreje: Američki i japanski avioni prekrili nebo Istočnog kineskog mora!

Na Dan državnosti severne Koreje: Američki i japanski avioni prekrili nebo Istočnog kineskog mora!

Pravda pre 1 sat
Japanski borbeni avioni izveli su vazdušne vežbe zajedno sa američkim bombarderima iznad Istočnog kineskog mora, saopštile su vazdušne odbrambene snage Japana. U vežbi su učestvovala dva lansera bombardera B-1B američkih vazdušnih snaga koji su poleteli… »
„Odbio sam da tučem našu decu“: Trener Borca izbačen iz kluba jer nije pristao na ucene SNS-a

„Odbio sam da tučem našu decu“: Trener Borca izbačen iz kluba jer nije pristao na ucene SNS-a

Pravda pre 5 sati
Kondicioni trener Marko Đusić, poznat po svom dugogodišnjem radu u Borcu, objavio je da je morao da napusti klub i teretanu pored Morave nakon što je odbio ucenjivački zahtev lokalnih naprednjaka. Kako tvrdi, pomoćnik gradonačelnika Miloš Stevanić tražio… »
Ucenjeni trener iz Čačka: Zbog političkog pritiska ostao bez posla

Ucenjeni trener iz Čačka: Zbog političkog pritiska ostao bez posla

Serbian News Media pre 6 sati
Marko Đusić, kondicioni trener iz Čačka, tvrdi da je zbog odbijanja političkih naloga Miloša Stevanića, pomoćnika gradonačelnika i funkcionera Srpske napredne stranke, morao da napusti svoj posao. Đusić, koji je radio osam godina u hali pored Morave… »
„Žoc, sad te razumem, deca su deca“: Odbio ucene SNS-a da tuče decu i dobio otkaz, pa poslao poruku Željku Obradoviću

„Žoc, sad te razumem, deca su deca“: Odbio ucene SNS-a da tuče decu i dobio otkaz, pa poslao poruku Željku Obradoviću

Nova pre 6 sati
Velika bura se podigla u Čačku zbog sada već bivšeg kondicionog trenera Borca Marka Đusića. On je morao da napusti klub i teretanu pored Morave nakon što je odbio ucenjivački zahtev lokalnih naprednjaka. Kako tvrdi, pomoćnik gradonačelnika Miloš Stevanić… »
Odbio ucene SNS-a da tuče decu i dobio otkaz, pa poslao poruku Željku Obradoviću

Odbio ucene SNS-a da tuče decu i dobio otkaz, pa poslao poruku Željku Obradoviću

Ozon press pre 6 sati
Velika bura se podigla u Čačku zbog sada već bivšeg kondicionog trenera Borca Marka Đusića. On je morao da napusti klub i teretanu pored Morave, gde je plažao mesečnu zakupninu, nakon što je odbio ucenjivački zahtev lokalnih naprednjaka. Kako tvrdi… »

Nova pre 6 sati
Kondicioni trener Marko Đusić, poznat po svom dugogodišnjem radu u Borcu, objavio je da je morao da napusti klub i teretanu pored Morave nakon što je odbio ucenjivački zahtev lokalnih naprednjaka. Kako tvrdi, pomoćnik gradonačelnika Miloš Stevanić tražio… »
"Odbio sam da tučem našu decu": Trener iz Čačka otkrio ucene SNS-a, pa isteran iz kluba

"Odbio sam da tučem našu decu": Trener iz Čačka otkrio ucene SNS-a, pa isteran iz kluba

N1 Info pre 7 sati
Trener iz Čačka Marko Đusić opisao je kako izgleda kada Srpska napredna stranka ucenjuje svoje aktiviste i simpatizere. Od njega je Miloš Stevanić, pomoćnik gradonačelnika, tražio da bude ispred stranačkih prostorija u Čačku, u trenucima kada je dolazilo… »

Vesti dana »