Повезане вести

Руси судили терористи из азова: Ова казна биће за наук свима из те јединице

Руси судили терористи из азова: Ова казна биће за наук свима из те јединице

Правда пре 24 дана
Суд у Доњецкој Народној Републици (ДНР) осудио је милитанта из пука Азов, признатог као терористичка организација и забрањеног у Руској Федерацији, на 27 година затвора због пуцања на цивиле у Мариупољу. Према саопштењу… »
„Одбио сам да тучем нашу децу“: Тренер Борца избачен из клуба јер није пристао на уцене СНС-а

„Одбио сам да тучем нашу децу“: Тренер Борца избачен из клуба јер није пристао на уцене СНС-а

Правда пре 24 дана
Кондициони тренер Марко Ђусић, познат по свом дугогодишњем раду у Борцу, објавио је да је морао да напусти клуб и теретану поред Мораве након што је одбио уцењивачки захтев локалних напредњака. Како тврди, помоћник… »
Уцењени тренер из Чачка: Због политичког притиска остао без посла

Уцењени тренер из Чачка: Због политичког притиска остао без посла

Сербиан Невс Медиа пре 24 дана
Марко Ђусић, кондициони тренер из Чачка, тврди да је због одбијања политичких налога Милоша Стеванића, помоћника градоначелника и функционера Српске напредне странке, морао да напусти свој посао. Ђусић, који је радио осам година… »
„Жоц, сад те разумем, деца су деца“: Одбио уцене СНС-а да туче децу и добио отказ, па послао поруку Жељку Обрадовићу

„Жоц, сад те разумем, деца су деца“: Одбио уцене СНС-а да туче децу и добио отказ, па послао поруку Жељку Обрадовићу

Нова пре 24 дана
Велика бура се подигла у Чачку због сада већ бившег кондиционог тренера Борца Марка Ђусића. Он је морао да напусти клуб и теретану поред Мораве након што је одбио уцењивачки захтев локалних напредњака. Како тврди, помоћник… »

Нова пре 24 дана
Кондициони тренер Марко Ђусић, познат по свом дугогодишњем раду у Борцу, објавио је да је морао да напусти клуб и теретану поред Мораве након што је одбио уцењивачки захтев локалних напредњака. Како тврди, помоћник… »
Одбио уцене СНС-а да туче децу и добио отказ, па послао поруку Жељку Обрадовићу

Одбио уцене СНС-а да туче децу и добио отказ, па послао поруку Жељку Обрадовићу

Озон пресс пре 24 дана
Велика бура се подигла у Чачку због сада већ бившег кондиционог тренера Борца Марка Ђусића. Он је морао да напусти клуб и теретану поред Мораве, где је плажао месечну закупнину, након што је одбио уцењивачки захтев локалних… »
"Одбио сам да тучем нашу децу": Тренер из Чачка открио уцене СНС-а, па истеран из клуба

"Одбио сам да тучем нашу децу": Тренер из Чачка открио уцене СНС-а, па истеран из клуба

Н1 Инфо пре 24 дана
Тренер из Чачка Марко Ђусић описао је како изгледа када Српска напредна странка уцењује своје активисте и симпатизере. Од њега је Милош Стеванић, помоћник градоначелника, тражио да буде испред страначких просторија у Чачку, у… »

Вести дана »