Povezane vesti

Vučić sa kontramitinga u Ubu uputio novu poruku javnosti (foto)

Vučić sa kontramitinga u Ubu uputio novu poruku javnosti (foto)

Pravda pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pridružio se večeras na Ubu građanima koji se protive blokadama kako bi, kako je rekao, tu zamenio funkcionera Srpske napredne stranke i ministra Darka Glišića koji je bolestan i poručio da je njegov poziv na dijalog sa… »
"Nadam se da će razmisliti i prihvatiti dijalog": Vučić o pozivu studentima u blokadi na TV debatu: Nisam ga uputio prvi put!…

"Nadam se da će razmisliti i prihvatiti dijalog": Vučić o pozivu studentima u blokadi na TV debatu: Nisam ga uputio prvi put!…

Blic pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je njegov poziv studentima u blokadi na TV debatu iskren i da ga nije uputio prvi put. - Moj poziv je takav da sam ih zamolio, da sam ih zamolio u decembru, ako se sećate. Da sam ih molio u februaru… »
Vučić na Ubu sa građanima protiv blokada: Moj poziv na dijalog ostaje otvoren

Vučić na Ubu sa građanima protiv blokada: Moj poziv na dijalog ostaje otvoren

Danas pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pridružio se večeras na Ubu građanima koji se protive blokadama kako bi, kako je rekao, tu zamenio funkcionera Srpske napredne stranke i ministra Darka Glišića koji je bolestan i poručio da je njegov poziv na dijalog sa… »

Vesti dana »