Povezane vesti

„Jesen stiže huljo moja“: Protest u Sremskoj Mitrovici

„Jesen stiže huljo moja“: Protest u Sremskoj Mitrovici

Mašina pre 38 minuta
Sinoć je održan protest pod nazivom „Jesen stiže huljo moja“ u Sremskoj Mitrovici, te lokalni meštani tvrde da je ovo najveći skup koji je ovaj grad ikada video. Poruka s istog je jednostavna: „Čeka nas turbulentna jesen!“. Na poziv studenata, ispred… »
Protesti u Nišu i Sremskoj Mitrovici: Demonstranti se okupili ispred sc "Pinki" i hale "Čair"

Protesti u Nišu i Sremskoj Mitrovici: Demonstranti se okupili ispred sc "Pinki" i hale "Čair"

Blic pre 8 minuta
Demonstranti su se i večeras okupili u nekoliko gradova Srbije na poziv studenata u blokadi i zborova građana. Demonstranti su se okupili u Sremskoj Mitrovici Ispred Sportskog centra "Pinki". Na protest su peške stigli studenti u blokadi iz Pećinaca i… »
Protesti u više gradova u Srbiji, studenti: "Očekuje nas turbulentna jesen"

Protesti u više gradova u Srbiji, studenti: "Očekuje nas turbulentna jesen"

NIN pre 1 sat
Širom Srbije nastavljaju se protesti i blokade. Sinoć je u Sremskoj Mitrovici ispred Sportskog centra "Pinki", na poziv studenata, odražn veliki protest pod nazivom "Jesen stiže huljo moja". Na protestnom skupu okupljeni su bili građani, studenti… »
Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“

Danas pre 11 sati
Ispred Sportskog centra „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici održao se protest građana. Studenti iz Rume na ovoj protest su došli peške, a stigao je autobus autoprevoznika Jaćimović koji je na putu do Mitrovuce zaustavljen od strane policije, koja je pretresala… »
Policija zaustavila autoprevoznika Jaćimovića koji prevozi građane na protest, vršen pretres putnika

Policija zaustavila autoprevoznika Jaćimovića koji prevozi građane na protest, vršen pretres putnika

Danas pre 16 sati
Autobus autoprevoznika Milomira Jaćimovića koji prevozi građane i studente na večerašnji protest u Sremsku Mitrovicu policija je zaustavila na putu. Nakon što je izvršen pretres putnika i vozila, Jaćimović je pušten da nastavi put, piše N1. Kako su… »

Vesti dana »