Povezane vesti
„Jesen stiže huljo moja“: Protest u Sremskoj Mitrovici
Mašina pre 38 minuta
Sinoć je održan protest pod nazivom „Jesen stiže huljo moja“ u Sremskoj Mitrovici, te lokalni meštani tvrde da je ovo najveći skup koji je ovaj grad ikada video. Poruka s istog je jednostavna: „Čeka nas turbulentna jesen!“. Na poziv studenata, ispred… »
Protesti u Nišu i Sremskoj Mitrovici: Demonstranti se okupili ispred sc "Pinki" i hale "Čair"
Blic pre 8 minuta
Demonstranti su se i večeras okupili u nekoliko gradova Srbije na poziv studenata u blokadi i zborova građana. Demonstranti su se okupili u Sremskoj Mitrovici Ispred Sportskog centra "Pinki". Na protest su peške stigli studenti u blokadi iz Pećinaca i… »
Protesti u više gradova u Srbiji, studenti: "Očekuje nas turbulentna jesen"
NIN pre 1 sat
Širom Srbije nastavljaju se protesti i blokade. Sinoć je u Sremskoj Mitrovici ispred Sportskog centra "Pinki", na poziv studenata, odražn veliki protest pod nazivom "Jesen stiže huljo moja". Na protestnom skupu okupljeni su bili građani, studenti… »
Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 11 sati
Ispred Sportskog centra „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici održao se protest građana. Studenti iz Rume na ovoj protest su došli peške, a stigao je autobus autoprevoznika Jaćimović koji je na putu do Mitrovuce zaustavljen od strane policije, koja je pretresala… »
Policija zaustavila autoprevoznika Jaćimovića koji prevozi građane na protest, vršen pretres putnika
Danas pre 16 sati
Autobus autoprevoznika Milomira Jaćimovića koji prevozi građane i studente na večerašnji protest u Sremsku Mitrovicu policija je zaustavila na putu. Nakon što je izvršen pretres putnika i vozila, Jaćimović je pušten da nastavi put, piše N1. Kako su… »
Vesti dana »

Ministarka trgovine: Mere će obuhvatiti više od 3.000 proizvoda
Politika pre 8 minutajoš 34 povezane

NBS naložila povoljnije uslove kreditiranja za građane sa primanjima do 100.000 din.
Euronews pre 38 minutajoš 24 povezane

Dosta čudan meč, Moglo je i bolje – Đoković otkrio ključ trijumfa: Izborio sam se s nervima
Dnevnik pre 4 satijoš 33 povezane