Povezane vesti
Protesti u Nišu i Sremskoj Mitrovici: Demonstranti se okupili ispred sc "Pinki" i hale "Čair"
Blic pre 20 dana
Demonstranti su se i večeras okupili u nekoliko gradova Srbije na poziv studenata u blokadi i zborova građana. Demonstranti su se okupili u Sremskoj Mitrovici Ispred Sportskog centra "Pinki". Na protest su peške stigli studenti u blokadi iz Pećinaca i… »
Da li je Srbija pred turbulentnom jeseni?
WDR pre 20 dana
Maja Marić, Jelena Djukić Pejić, Boris Rabrenović Studenti i građani u Srbiji najavljuju nastavak bunta i blokada. Policijsko nasilje i urušene institucije sve više potresaju zemlju, a EU i Njemačka ostaju mlaki u reakcijama. Kritičari upozoravaju da… »
„Jesen stiže huljo moja“: Protest u Sremskoj Mitrovici
Mašina pre 20 dana
Sinoć je održan protest pod nazivom „Jesen stiže huljo moja“ u Sremskoj Mitrovici, te lokalni meštani tvrde da je ovo najveći skup koji je ovaj grad ikada video. Poruka s istog je jednostavna: „Čeka nas turbulentna jesen!“. Na poziv studenata, ispred… »
Protesti u više gradova u Srbiji, studenti: "Očekuje nas turbulentna jesen"
NIN pre 20 dana
Širom Srbije nastavljaju se protesti i blokade. Sinoć je u Sremskoj Mitrovici ispred Sportskog centra "Pinki", na poziv studenata, odražn veliki protest pod nazivom "Jesen stiže huljo moja". Na protestnom skupu okupljeni su bili građani, studenti… »
Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 21 dana
Ispred Sportskog centra „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici održao se protest građana. Studenti iz Rume na ovoj protest su došli peške, a stigao je autobus autoprevoznika Jaćimović koji je na putu do Mitrovuce zaustavljen od strane policije, koja je pretresala… »
Policija zaustavila autoprevoznika Jaćimovića koji prevozi građane na protest, vršen pretres putnika
Danas pre 21 dana
Autobus autoprevoznika Milomira Jaćimovića koji prevozi građane i studente na večerašnji protest u Sremsku Mitrovicu policija je zaustavila na putu. Nakon što je izvršen pretres putnika i vozila, Jaćimović je pušten da nastavi put, piše N1. Kako su… »
Vesti dana »

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 2 satajoš 2 povezane

28 godina kasnije: Hram kostiju: Pogledajte novi trejler i saznajte kada nastavak ove franšize stiže u naše bioskope
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Šta je CN gas, za koji studenti tvrde da je policija koristila protiv građana u Novom Sadu?
Danas pre 2 satajoš 1 povezana