Povezane vesti

Bivši tvrdi da mu je rekla da je Anu malo tukao: Nikolićeva majku krivi za stanje, a ovako Miljana (66) izgleda

Bivši tvrdi da mu je rekla da je Anu malo tukao: Nikolićeva majku krivi za stanje, a ovako Miljana (66) izgleda

Mondo pre 57 minuta
Bura se ne stišava nakon što je kompozitor Goran Ratković Rale, kojeg je pevačica Ana Nikolić prijavila za nasilje i protiv kojeg je izrečena zabrana prilaska u trajanju od 48 sati, otvoreno progovorio o njihovom turbulentnom odnosu i njenom ponašanju… »
Pljušte psovke i uvrede, Ana besna kao ris! Nikolićeva se ne smiruje, evo da li će povući tužbu protiv Raleta

Pljušte psovke i uvrede, Ana besna kao ris! Nikolićeva se ne smiruje, evo da li će povući tužbu protiv Raleta

Alo pre 1 sat
Na broj telefona popularne pevačice javila se njena prijateljica, koja je istakla da Ane neće povući tužbu protiv kompozitora. Ana Nikolić je pre nekoliko dana optužila sada već bivšeg dečka i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta za nasilje. Na broj… »
"Neće povući tužbu protiv Raleta!" Oglasila se prijateljica Ane Nikolić i otkrila šta se dešava nakon drame

"Neće povući tužbu protiv Raleta!" Oglasila se prijateljica Ane Nikolić i otkrila šta se dešava nakon drame

Telegraf pre 1 sat
Pevačica Ana Nikolić optužila je bivšeg dečka i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta za fizičko nasilje. Nakon incidenta, Ana je slučaj odmah prijavila policiji. Domaći mediji su pokušali je da dobiju komentar od pevačice, a na njen broj telefona javila… »
"Ne odustaje od tužbe za nasilje": Oglasila se prijateljica Ane Nikolić, evo šta se dešava sa pevačicom nakon drame sa…

"Ne odustaje od tužbe za nasilje": Oglasila se prijateljica Ane Nikolić, evo šta se dešava sa pevačicom nakon drame sa…

Blic pre 2 sata
Ana Nikolić, popularna pevačica optužila je sada već bivšeg dečka i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta za nasilje. Ana Nikolić prijavila je slučaj policiji, a ekipa "Blica" pokušala je da je dobije njen za komentar. Na broj telefona popularne pevačice… »
Evo ko je uz anu Nikolić nakon drame sa raletom Na njen telefon javlja se ova osoba, posle prijave policiji za nasilje…

Evo ko je uz anu Nikolić nakon drame sa raletom Na njen telefon javlja se ova osoba, posle prijave policiji za nasilje…

Kurir pre 1 sat
Popularna pevačica Ana Nikolić prijavila je slučaj policiji, te je Rale dobio zabranu prilaska na 48 sati, a za to vreme mediji neprestano pokušavaju da dođu do nje i dpbiju njen komentar. Na broj telefona popularne pevačice javila se njena prijateljica… »
"Pijana je razlupala automobile, taj čupavi ju je upropastio": Vračarci opleli po Ani Nikolić i Raletu

"Pijana je razlupala automobile, taj čupavi ju je upropastio": Vračarci opleli po Ani Nikolić i Raletu

Mondo pre 3 sata
Pevačicu Anu Nikolić prijavila je kompozitora Gorana Ratkovića Raleta zbog nasilja u porodici, nakon čega je dobio zabranu prilaska, a drama oko njih već danima ne prestaje. Oni su se nakon sukoba rastali, svako je otišao na svoju stranu, a na Aninom… »
Komšije ane Nikolić tvrde da ju je Rale potpuno uništio! Nisu je videli već danima, zgroženi su Ratkovićem: Čupavi je…

Komšije ane Nikolić tvrde da ju je Rale potpuno uništio! Nisu je videli već danima, zgroženi su Ratkovićem: Čupavi je…

Kurir pre 3 sata
Ana Nikolić je optužila partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje i odmah ga prijavila policiji. Nakon što se saznalo da je Rale fizički nasrnuo na nju, Ana je pokazala modrice i posekotine na telu, a onda objavila i video iz stana u kojem je izbila… »
Ana nakon skandala sa raletom napustila stan Komšije je uopšte ne viđaju, evo šta kažu o incidentu

Ana nakon skandala sa raletom napustila stan Komšije je uopšte ne viđaju, evo šta kažu o incidentu

Alo pre 3 sata
Nakon što se saznalo da je Rale fizički nasrnuo na nju, Ana je pokazala modrice i posekotine na telu. Pevačica Ana Nikolić je optužila partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje i prijavila ga policiji. Nakon što se saznalo da je Rale fizički nasrnuo na… »
"Onaj čupavi je upropastio": Komšije progovorile o Ani i Raletu nakon incidenta: "Nije dolazila kući od kad se sve izdešavalo"…

"Onaj čupavi je upropastio": Komšije progovorile o Ani i Raletu nakon incidenta: "Nije dolazila kući od kad se sve izdešavalo"…

Blic pre 4 sati
Ana Nikolić je optužila partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje i odmah ga prijavila policiji. Nakon što se saznalo da je Rale fizički nasrnuo na nju, Ana je pokazala modrice i posekotine na telu, a onda objavila i video iz stana u kojem je izbila… »
Ovako izgleda vila na Avali gde se desio skandal između ane i Raleta: Sva opasana zidinama i četinarima, gvozdena ograda, a…

Ovako izgleda vila na Avali gde se desio skandal između ane i Raleta: Sva opasana zidinama i četinarima, gvozdena ograda, a…

Kurir pre 4 sati
Pevačica Ana Nikolić u subotu veče policiji prijavila dečka Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, kojem je izrečena zabrana prilaska 48 sati. Skandal se dogodio u njegovoj vikendici na Avali, gde su se njih dvoje posvađali zbog ljubomore i neraščišćenih… »
"Taj čupavi je upropastio" Komšija koji se sudio sa Anom Nikolić progovorio, od pevačice ni traga ni glasa

"Taj čupavi je upropastio" Komšija koji se sudio sa Anom Nikolić progovorio, od pevačice ni traga ni glasa

Telegraf pre 4 sati
Pevačicu Anu Nikolić navodno je pretukao izabranik, kompozitor Goran Ratković Rale nakon čega je dobio zabranu prilaska. Oni su se nakon sukoba rastali, a ekipa našeg portala danas je ispred Anine zgrade. Na Aninom stanu spuštene su roletne, a njenog… »
"Prebio bi je u Budvi da ga nismo sprečili": Voditelj "Pinka" izneo šokantne tvrdnje o odnosu Ane Nikolić i Raleta: "On je…

"Prebio bi je u Budvi da ga nismo sprečili": Voditelj "Pinka" izneo šokantne tvrdnje o odnosu Ane Nikolić i Raleta: "On je…

Blic pre 6 sati
Pevačica Ana Nikolić prijavila je kompozitora Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, a sada se oglasio voditelj "Pinka" Božo Dobriša koji je šokirao tvrdnjama. Naime, kako tvrdi Božo Dobriša za "Blic", jedna u nizu svađa između Ane i Raleta desila se i u… »
Pevačica o sudbini Ane Nikolić: Bila sam sa Cecom i Harisom, sećam se razgovora za stolom....

Pevačica o sudbini Ane Nikolić: Bila sam sa Cecom i Harisom, sećam se razgovora za stolom....

Story pre 7 sati
Ana Nikolić u subotu veče policiji je prijavila emotivnog partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje. Nakon pregleda u Zavodu za urgentnu medicinu, pevačica je upućena odeljenje za neurologiju. Takođe, određeno joj je stacionarno lečenje, dok je Rale… »
"Da ga nismo sprečili, prebio bi je pre nastupa u Budvi" Božo Dobriša otkriva šok detalje veze Ane Nikolić i kompozitora…

"Da ga nismo sprečili, prebio bi je pre nastupa u Budvi" Božo Dobriša otkriva šok detalje veze Ane Nikolić i kompozitora…

Kurir pre 7 sati
Ceo region od vikenda bruji o vesti da je Ana Nikolić prijavila dečka Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, a sada na površinu izbijaju i novi detalji iz njihovog burnog ljubavnog života koji do sada nisu bili poznati javnosti. Jedna u nizu svađa između… »
"Pomodrela su mi usta kada sam saznala da je sa njom" Ana Nikolić prvi put o Raletovoj aferi sa pevačicom

"Pomodrela su mi usta kada sam saznala da je sa njom" Ana Nikolić prvi put o Raletovoj aferi sa pevačicom

Alo pre 7 sati
Ana Nikolić prvi put o Raletovoj aferi sa pevačicom. Goran Ratković Rale saslušan je u policiji i određena mu je mera zabrane prilaska nakon što ga je emotivna partnerka, pevačica Ana Nikolić, prijavila za brutalno prebijanje, a kompozitor je u šokantnoj… »
"Pretukao bi je da nisam bio tu" Rale besneo na voditelja, svedočio sceni užasa na primorju, Ana se jedva izvukla

"Pretukao bi je da nisam bio tu" Rale besneo na voditelja, svedočio sceni užasa na primorju, Ana se jedva izvukla

Alo pre 7 sati
U jednom momentu desila se neprijatna situacija između Raleta i voditelja. Kompozitor Goran Ratković Rale napravio je ljubomornu scenu Ani Nikolić pred nastup u Budvi i to zbog pitanja voditelja, a sada, samo mesec dana nakon nemilog događaja, pevačica… »
Javnost zgrožena izjavom majke Ane Nikolić Rale otkrio šta je rekla nakon što je saznala da joj je ćerka doživela nasilje

Javnost zgrožena izjavom majke Ane Nikolić Rale otkrio šta je rekla nakon što je saznala da joj je ćerka doživela nasilje

Alo pre 7 sati
Goran Ratković Rale otkrio šta mu je majka Ane Nikolić rekla. Goran Ratković Rale saslušan je u policiji i određena mu je mera zabrane prilaska nakon što ga je emotivna partnerka, pevačica Ana Nikolić, prijavila za brutalno prebijanje, a kompozitor je u… »
Evo gde je ćerka Ane Nikolić dok ona trpi nasilje od Raleta FOTO

Evo gde je ćerka Ane Nikolić dok ona trpi nasilje od Raleta FOTO

Nova pre 8 sati
Pevačica Ana Nikolić ponovo je dospela u žižu javnosti, ovog puta zbog burne drame sa svojim dečkom, kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom. Ana je protiv njega podnela prijavu za nasilje, pa mu je policija izrekla zabranu prilaska od 48 sati. Dok se… »
Gde je ćerka Ane Nikolić tokom haosa sa Raletom: Osvanula fotografija na kojoj se vidi sa kim je trenutno

Gde je ćerka Ane Nikolić tokom haosa sa Raletom: Osvanula fotografija na kojoj se vidi sa kim je trenutno

Mondo pre 9 sati
Pevačica Ana Nikolić ponovo je u centru pažnje zbog burnog odnosa sa dečkom, kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom. Nakon što ga je optužila za nasilje, Ana ga je prijavila policiji, a Raletu je izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od 48 sati. Dok… »
"Nemojte me ništa pitati, ja..." Oglasila se Olja Bajrami pošto je Ana optužila Raleta za brutalno nasilje! Nikolićeva je…

"Nemojte me ništa pitati, ja..." Oglasila se Olja Bajrami pošto je Ana optužila Raleta za brutalno nasilje! Nikolićeva je…

Kurir pre 9 sati
Nakon incidenta koji se dogodio sa Anom Nikolić i kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, pevačica se dotakla i svoje koleginice Olje Bajrami. Ekipa Kurira stupila je u kontakt sa pevačicom Oljom da bi nam dala svo komentar na to - Molim Vas, nemojte me… »
Svi muškarci ane Nikolić: S Raletom samo skandal za skandalom, bila u vezi sa bogatašima, jedan joj dao 100.000€, a ovaj…

Svi muškarci ane Nikolić: S Raletom samo skandal za skandalom, bila u vezi sa bogatašima, jedan joj dao 100.000€, a ovaj…

Kurir pre 9 sati
Pevačica Ana Nikolić prijavila je svog bivšeg partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, kojem je određena mera zabrane prilaska 48 sati. Kako tvrdi, incident se dogodio tokom vožnje, kada ju je Rale, prema njenim rečima, gurnuo sa… »
Anina majka podržava Raleta? Pevačica tvrdi da majci nikad nije bila dovoljno dobra

Anina majka podržava Raleta? Pevačica tvrdi da majci nikad nije bila dovoljno dobra

Svet & Skandal pre 9 sati
Ana Nikolić nedavno je tokom sukoba s Raletom od nekoga tražila da pozove njenu majku ili brata. Iako se godinama šuška da majka Ane Nikolić ne govori s ćerkom ispostavilo se da to nije istina, ali da njihov odnos nije kao nekada svima je jasno. To… »
Oglasila se Olja Bajrami posle skandala između Ane i Raleta: Nakon što je uvučena u priču, kaže "Nemojte..."

Oglasila se Olja Bajrami posle skandala između Ane i Raleta: Nakon što je uvučena u priču, kaže "Nemojte..."

Telegraf pre 9 sati
Javnost ovih dana potresa skandal između Ane Nikolić i njenog sada bivšeg partnera Gorana Ratkovića Raleta, kojeg je pre par dana optužila za nasilje u porodici. Nakon svađe koja se dogodila u Raletovoj kući došlo je do obračuna između njih, a pošto se… »
"Probila je ogradu na kući i pobegla glavom bez obzira": Raletove komšije o drami, otkrile zbog čega su se posvađali

"Probila je ogradu na kući i pobegla glavom bez obzira": Raletove komšije o drami, otkrile zbog čega su se posvađali

Mondo pre 10 sati
Vest o prijavi koju je pevačica podnela u subotu uveče odjeknula je kao bomba, a sada u javnost izlaze novi detalji incidenta koji su uznemirili javnost. Pevačica je posle svađe s kompozitorom, kako saznaju domaći mediji, toliko bila besna da je kolima… »
"Probila je ogradu na kući i pobegla" Komšije o Ani, nakon što je prijavila Raleta za nasilje "Čula se dreka"

"Probila je ogradu na kući i pobegla" Komšije o Ani, nakon što je prijavila Raleta za nasilje "Čula se dreka"

Telegraf pre 10 sati
Pevačica Ana Nikolić je prijavila partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, a on je dobio hitnu meru zabrane prilaska. Nikolićeva je putem Instagrama objavila snimak pokazavši unakaženo lice i kroz plač tražeći pomoć. Do svađe je, kako se navodi došlo… »
„Kolima je probila ogradu da bi pobegla od Raleta“: Evo šta kažu komšije o svađi Ane Nikolić i poznatog kompozitora

„Kolima je probila ogradu da bi pobegla od Raleta“: Evo šta kažu komšije o svađi Ane Nikolić i poznatog kompozitora

Nova pre 11 sati
Nakon što je odjeknula vest da je Ana Nikolić u subotu veče policiji prijavila dečka Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, novi detalji incidenta isplivavaju na površinu. Ana Nikolić je posle svađe s kompozitorom, toliko bila besna da je kolima proletela… »
„Rale je varao Olju Bajrami sa mnom“: Ana Nikolić otkrila sve tajne iz veze sa kompozitorom – ovo će ga skupo koštatiti…

„Rale je varao Olju Bajrami sa mnom“: Ana Nikolić otkrila sve tajne iz veze sa kompozitorom – ovo će ga skupo koštatiti…

Nova pre 10 sati
Ana Nikolić je već duže vreme u turbulentnoj vezi sa Goranom Ratkovićem Raletom, a tokom vikenda došlo je do fizičkog obračuno, te ga je pevačica prijavila policiji. Pevačica Ana Nikolić iznela je u javnost sav prljav veš iz odnosa sa Goranom Ratkovićem… »
"Rale je varao Olju Bajrami sa mnom": Ana otkrila detalje turbulentne veze, oglasila se i Olja

"Rale je varao Olju Bajrami sa mnom": Ana otkrila detalje turbulentne veze, oglasila se i Olja

Mondo pre 11 sati
Pevačica Ana Nikolić javno je otkrila detalje iz svog turbulentnog odnosa sa Goranom Ratkovićem Raletom, kojeg je prošle nedelje prijavila zbog nasilja. Nakon prijave, Goranu je izrečena zabrana prilaska u trajanju od 48 sati. Ana je sad istakla da je… »
"Varao je Olju sa mnom" Ana iznela sav prljav veš, skandal se nastavlja: Olja o njoj pričala ovo "Pretila mi"

"Varao je Olju sa mnom" Ana iznela sav prljav veš, skandal se nastavlja: Olja o njoj pričala ovo "Pretila mi"

Telegraf pre 11 sati
Pevačica Ana Nikolić iznela je u javnost sav prljav veš iz odnosa sa Goranom Ratkovićem Raletom. Pošto ga je pre dva dana prijavila za nasilje pošto ju je pretukao, danima unazad ona iznosi prljav veš u javnost u vezi sa kompozitorom. Inače, njemu je… »
"Probila je ogradu na kući i glavom bez obzira pobegla od njega": Ana Nikolić prijavila Raleta za nasilje, a evo šta kažu…

"Probila je ogradu na kući i glavom bez obzira pobegla od njega": Ana Nikolić prijavila Raleta za nasilje, a evo šta kažu…

Blic pre 11 sati
Pevačica Ana Nikolić je prijavila partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, a on je dobio hitnu meru zabrane prilaska. Kako se navodi, cela drama se dogodila u njegovoj kući na Avali, a oni su se navodno posvađali zbog ljubomore i neraščišćenih… »
"Rale je varao olju Bajrami sa mnom": Ana Nikolić iznela sav prljav veš u javnost: "Usta su mi pomodrela kad sam shvatila", a…

"Rale je varao olju Bajrami sa mnom": Ana Nikolić iznela sav prljav veš u javnost: "Usta su mi pomodrela kad sam shvatila", a…

Blic pre 12 sati
Pevačica Ana Nikolić iznela je u javnost sav prljav veš iz odnosa sa Goranom Ratkovićem Raletom, kog je prošle nedelje prijavila za nasilje, pa je dobio zabranu prilaska od 48 sati. Ana je sad istakla da je Rale bio u vezi sa pevačicom Oljom Bajrami. -… »
Otkrivamo sve Detalje obračuna ane i Raleta: Pevačica kolima razvalila rampu ispred kuće, pa unezverena uletela u policiju…

Otkrivamo sve Detalje obračuna ane i Raleta: Pevačica kolima razvalila rampu ispred kuće, pa unezverena uletela u policiju…

Kurir pre 12 sati
Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je Ana Nikolić u subotu veče policiji prijavila dečka Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, novi detalji incidenta isplivavaju na površinu. Pevačica je posle svađe s kompozitorom, kako Kurir saznaje, toliko bila… »
"Rale je varao olju Bajrami sa mnom" Ana Nikolić iznela sav prljav veš: Usta su mi pomodrela kad sam shvatila! Evo šta je Olja…

"Rale je varao olju Bajrami sa mnom" Ana Nikolić iznela sav prljav veš: Usta su mi pomodrela kad sam shvatila! Evo šta je Olja…

Kurir pre 12 sati
Pevačica Ana Nikolić iznela je u javnost sav prljav veš iz odnosa sa Goranom Ratkovićem Raletom, kog je prošle nedelje prijavila za nasilje, pa je dobio zabranu prilaska od 48 sati. Pevačica je posle svađe s kompozitorom, kako je pisao Kurir, toliko bila… »
Evo gde je ćerka ane Nikolić u jeku haosa sa Raletom: Osvanula fotografija na kojoj vidimo sa kim je Tara (foto)

Evo gde je ćerka ane Nikolić u jeku haosa sa Raletom: Osvanula fotografija na kojoj vidimo sa kim je Tara (foto)

Blic pre 12 sati
Pevačica Ana Nikolić u centru je pažnje javnosti zbog drame sa dečkom, kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom. Ona je Raleta optužila za nasilje, pa ga je prijavila policiji, te je on dobio zabranu prilaska od 48 sati. Za to vreme Anina ćerka Tara, koju… »
Ni sa njom nije prošlo bez skandala: Pre Ane, Rale bio u vezi sa ovom velikom zvezdom

Ni sa njom nije prošlo bez skandala: Pre Ane, Rale bio u vezi sa ovom velikom zvezdom

Svet & Skandal pre 12 sati
Goran Ratković Rale našao se u centru skandala zbog veze sa pevačicom Anom Nikolić nakon što ga je pop zvezda optužila da joj je naneo telesne povrede. Ratkoviću je određena zabrana prilaska pevačici, a kompozitoru ovo nije prva veza sa poznatom… »
"Napala sam ga nožem, uzeću mu kuću, on je razvaljen": Oglasila se Ana Nikolić nakon haosa sa Raletom: "Pomerio mi je silikon…

"Napala sam ga nožem, uzeću mu kuću, on je razvaljen": Oglasila se Ana Nikolić nakon haosa sa Raletom: "Pomerio mi je silikon…

Blic pre 20 sati
Ana Nikolić je iznela detalje sukoba zbog kog je Raleta prijavila u policiju. Ana Nikolić prijavila je svog, sada već, bivšeg partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje. Pevačica je juče šokirala uznemirujućim videom, a sada se obratila javnosti povodom… »
Šok: Ana Nikolić u policiji tražila vazdušni prevoz, evo šta je navela kao razlog - prijavila Raleta za nasilje, pa frapirala…

Šok: Ana Nikolić u policiji tražila vazdušni prevoz, evo šta je navela kao razlog - prijavila Raleta za nasilje, pa frapirala…

Blic pre 22 sata
Ana Nikolić je u žiži interesovanja javnosti zbog nasilja koje je prijavila policiji i optužila partnera Gorana Ratkovića Raleta da je tukao. Pevačica je policiji dala iskaz, nakon čega je Hitna pomoć došla u stanicu u Belom potoku. Doktori koji su tom… »

Vesti dana »