Povezane vesti

"Bio sam rob, dadilja, krpa s kojom je brisala pod" Prva ispovest Raleta nakon incidenta s Anom: Mogla je da me gađa čašom…

"Bio sam rob, dadilja, krpa s kojom je brisala pod" Prva ispovest Raleta nakon incidenta s Anom: Mogla je da me gađa čašom…

Kurir pre 25 dana
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale nedavno su se sukobili, a svađa je bila na ivici incidenta. Pevačica je tvrdila da ju je partner mučki pretukao, te se oglasila na mrežama i javno molila za pomoć. Nikolićeva je Ratkovića prijavila policiji, a kompozitor… »
Novi stravičan snimak! Ana Nikolić urla dok plače! Lice joj je u podlivima i ranama: “Zašto si to uradio”

Novi stravičan snimak! Ana Nikolić urla dok plače! Lice joj je u podlivima i ranama: “Zašto si to uradio”

Telegraf pre 25 dana
Danima unazad javnost potresa drama koja se odvija u domu Ane Nikolić. Ona je prijavila svog partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje pokazavši kako izgleda njeno lice u modricama i podlvima. Sada se ponovo oglasila na Instagramu plačući se obratila… »
"On me je spuštao, a dizao me je alkohol" Ana Nikolić nakon suza zapevala Raletu: Sredila se i izašla u grad (video)

"On me je spuštao, a dizao me je alkohol" Ana Nikolić nakon suza zapevala Raletu: Sredila se i izašla u grad (video)

Kurir pre 24 dana
Nakon što je objavila snimak u kom jeca na sav glas i javno pita bivšeg prtnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta zašto je podigao ruku na nju i zbog čega plasira u javnost loše reči o njoj, dogodio se preokret. Ana Nikolić objavila je nov snimak koji… »
Ana objavljuje stravične snimke, a evo šta radi Rasta: Bivša u centru skandala, on se baškari s Marijom

Ana objavljuje stravične snimke, a evo šta radi Rasta: Bivša u centru skandala, on se baškari s Marijom

Mondo pre 24 dana
Pevačica Ana Nikolić poslednjih dana je u centru pažnje medija nakon što je partnera Gorana Ratkovića Raleta prijavila za nasilje. Ana se oglasila i na društvenoj mreži Instagram i na snimku pokazala modrice i krv na majici, nakon čega je usledila… »
Ovo su reči koje je Ana posvetila Raletu nakon drame "Što sam nekom bila ništa, ko je meni sve..."

Ovo su reči koje je Ana posvetila Raletu nakon drame "Što sam nekom bila ništa, ko je meni sve..."

Telegraf pre 24 dana
Ana Nikolić ovih dana prolazi kroz turbulentan period. Nakon drame koja se dogodila pre par dana kada je prijavila partnera Gorana ratkovića Raleta za nasilje, situacija se još uvek ne stišava. Pevačica se ponovo oglasila na Instagramu te uplakana… »
"Preti mi kazna zatvora" Raletu izrečena nova policijska mera! " Pretnje su bile, a ja ne smem da odgovorim ni na jednu"

"Preti mi kazna zatvora" Raletu izrečena nova policijska mera! " Pretnje su bile, a ja ne smem da odgovorim ni na jednu"

Kurir pre 24 dana
Ana Nikolić je za medije istakla da je pretrpela fizičko nasilje od svog bivšeg partnera Gorana Ratkovića Raleta, kog je nakon incidenta prijavila policiji. Nakon što ga je prijavila, Raletu je izrečena zabrane prilaska u trajanju od 48 sati, ali je sada… »
„Sramota me moje sramote… Dobila sam prsten od njega pre dve nedelje“: Ana Nikolić se ponovo oglasila o skandalu sa Raletom…

„Sramota me moje sramote… Dobila sam prsten od njega pre dve nedelje“: Ana Nikolić se ponovo oglasila o skandalu sa Raletom…

Nova pre 24 dana
Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko dana prijavila je bivšeg partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a večeras se oglasila potresnim snimkom. Raletu je odmah o dređena mera zabrane prilaska pevačici od 48 sati, koja je posle produžena na… »
"Dobila sam prsten pre dve nedelje" Ana Nikolić iznela šokantne detalje o odnosu sa Raletom, uplakana sve priznala: Sramota me…

"Dobila sam prsten pre dve nedelje" Ana Nikolić iznela šokantne detalje o odnosu sa Raletom, uplakana sve priznala: Sramota me…

Kurir pre 24 dana
Pevačica Ana Nikolić objavila je video upućen bivšem partneru, Kompozitoru Goranu Ratkoviću Raletu, u kom jeca na sav glas. Nakon što ga je prijavila policiji za nasilje i objavila snimak u kom je pokazala modrice i ožiljke, ona je sada za njega imala… »
"Zašto si to uradio Rale!": Bolni krici Ane Nikolić, jeca na sav glas, objavila potresan snimak

"Zašto si to uradio Rale!": Bolni krici Ane Nikolić, jeca na sav glas, objavila potresan snimak

Mondo pre 24 dana
Pevačica Ana Nikolić nedavno je prijavila bivšeg partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, zbog nasilja. Nadležni organi odmah su reagovali i Raletu izrekli meru zabrane prilaska Ani u trajanju od 48 sati, koja je potom produžena na narednih 30… »
Ana Nikolić jeca na sav glas, javno se obratila Raletu Pevačica u suzama, ne može da dođe sebi, za njega ima samo jedno…

Ana Nikolić jeca na sav glas, javno se obratila Raletu Pevačica u suzama, ne može da dođe sebi, za njega ima samo jedno…

Kurir pre 24 dana
Pevačica Ana Nikolić prijavila je policiji svog sada već bivšeg partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta za nasilje i objavila snimak u kom je pokazala modrice i ožiljke. Nakon oglašavanja obe strane za medije, ona je sada objavila još jedan snimak… »
Bespomoćno plače na sav glas! Ana Nikolić otkrila šta se dešavalo pre jezivog nasilja, Rale je zaprosio: "Pre dve nedelje sam…

Bespomoćno plače na sav glas! Ana Nikolić otkrila šta se dešavalo pre jezivog nasilja, Rale je zaprosio: "Pre dve nedelje sam…

Alo pre 24 dana
Otkrila da ju je Ratković zaprosio. Ana Nikolić je svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, pre nekoliko dana prijavila policiji, a sada se oglasila bolnim rečima. Na svom Instagram profilu je objavila snimak na kom je bespomoćno plakala… »
"Pogrebno stiže po tebe!" Ana Nikolić uputila jezive pretnje Raletu, razlog je druga žena!

"Pogrebno stiže po tebe!" Ana Nikolić uputila jezive pretnje Raletu, razlog je druga žena!

Alo pre 24 dana
Istakla je da je razlog sukoba "lažna šminkerka". Ana Nikolić je pre nekoliko dana prijavila policiji svog dečka, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje. U jeku haosa sa Raletom otkrila je da je svoju bivšu partnerku Olju Bajrami varao sa njom… »
Jezivi, bolni krici Ana Nikolić urla na sav glas nakon incidenta sa Raletom: "Zašto si to uradio? Ne znaš koliko boli"

Jezivi, bolni krici Ana Nikolić urla na sav glas nakon incidenta sa Raletom: "Zašto si to uradio? Ne znaš koliko boli"

Alo pre 24 dana
Na svom Instagram profilu je objavila snimak na kom je bespomoćno plakala ponavljajući bolne reči. Ana Nikolić je svog partnera Gorana Ratkovića Raleta pre nekoliko dana prijavila policiji, a sada se oglasila bolnim rečima. Na svom Instagram profilu je… »
Ana u suzama otkrila da je Rale dve nedelje pre tuče zaprosio: “Sramota me s kim sam imala tajne planove”

Ana u suzama otkrila da je Rale dve nedelje pre tuče zaprosio: “Sramota me s kim sam imala tajne planove”

Telegraf pre 24 dana
Ana Nikolić ovih dana preživljava pravu dramu. Pevačica je za nasilje u porodici prijavila svog partnera Gorana Ratkovića Raleta, kome je izrečena mera zabrane, prvobitno na 48 sati a onda je produžena na mesec dana. Ona se večeras ponovo oglasila… »
Dok Ana prolazi golgotu, Rasta uživa sa svojom devojkom: Podelio sliku sa odmora, njen dekolte u prvom planu

Dok Ana prolazi golgotu, Rasta uživa sa svojom devojkom: Podelio sliku sa odmora, njen dekolte u prvom planu

Telegraf pre 24 dana
Poznata pevačica Ana Nikolić prošle sedmice je prijavila svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a malo nakon toga se snimala sa modricama i ožiljcima, o čemu se naširoko priča. Dok ona prolazi pravu golgotu, njen bivši suprug… »
"Umalo mi ruku nije otkinula" : Rale ne prestaje da iznosi prljav veš iz veze sa Anom Nikolić, ostavila ga na pumpi

"Umalo mi ruku nije otkinula" : Rale ne prestaje da iznosi prljav veš iz veze sa Anom Nikolić, ostavila ga na pumpi

Mondo pre 24 dana
Ana i Rale su se često javno svađali, raskidali i posle ponovo mirili. Kompozitor se posle incitenda oglasio za Kurir i u ispovesti otkrio svoju stranu priče, ali i šta se sve desilo "Evo, sad smo imali nastup u Bosni i krenemo kući. Ona nešto krenulo me… »
"Pogrebno stiže po tebe" Ana zapretila Raletu pa prokomentarisala njihov ljubavni trougao sa Oljom Bajrami

"Pogrebno stiže po tebe" Ana zapretila Raletu pa prokomentarisala njihov ljubavni trougao sa Oljom Bajrami

Telegraf pre 24 dana
Pevačica Ana Nikolić prošle sedmice je prijavila policiji svog dečka, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a malo posle toga se snimala sa modricama i ožiljcima, o čemu se i te kako priča i piše. Ana je u jeku haosa sa Raletom otkrila da je… »
"Pogrebno stiže po tebe, da: Znaš!" Ana Nikolić zapretila Raletu, pa se osvrnula na njihov ljubavni trougao sa Oljom Bajrami…

"Pogrebno stiže po tebe, da: Znaš!" Ana Nikolić zapretila Raletu, pa se osvrnula na njihov ljubavni trougao sa Oljom Bajrami…

Blic pre 25 dana
Pevačica Ana Nikolić prošle sedmice je prijavila policiji svog dečka, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a malo posle toga se snimala sa modricama i ožiljcima, o čemu se i te kako priča i piše. Ana je u jeku haosa sa Raletom otkrila da je… »
"Pogrebno stiže po tebe, da znaš!" Ana Nikolić zapretila Raletu, javno se oglasila, pa progovorila o koleginici, evo da li ju…

"Pogrebno stiže po tebe, da znaš!" Ana Nikolić zapretila Raletu, javno se oglasila, pa progovorila o koleginici, evo da li ju…

Kurir pre 25 dana
Pevačica Ana Nikolić prijavila je policiji svog dečka, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta za nasilje i objavila snimak u kom je pokazala modrice i ožiljke. Skandal koji je privukao ogromnu pažnju javnosti se ne stišava, te je Ana je u jeku haosa sa… »
"Umalo mi ruku nije otkinula" Rale opisao jezive postupke Ane Nikolić: Otvoram vrata, ona daje gas! Ostavila ga na pumpi usred…

"Umalo mi ruku nije otkinula" Rale opisao jezive postupke Ane Nikolić: Otvoram vrata, ona daje gas! Ostavila ga na pumpi usred…

Kurir pre 25 dana
Pevačica Ana Nikolić prijavila je svog partnera kompozitora Gorana Ratkovića Raleta policiji zbog nasilja koji se desio u Raletovoj kući na Avali. Kompozitoru je odmah određena mera zabrane prilaska pevačici 48 sati. Ana i Rale su se često javno svađali… »
Rasta, lako je tebi… Nakon Aninog incidenta s Raletom Đurić sve kratko prokomentarisao FOTO

Rasta, lako je tebi… Nakon Aninog incidenta s Raletom Đurić sve kratko prokomentarisao FOTO

Svet & Skandal pre 25 dana
Poznata pevačica Ana Nikolić nedavno je prijavila svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a ubrzo zatim šokirala javnost snimcima na kojima se vide modrice i ožiljci. Dok se o njenoj situaciji mnogo piše i govori, njen bivši… »
Grudi njegove devojke u prvom planu: Rasta pokazao kako uživa sa Marijom na putovanju - bivša žena Ana Nikolić mu prolazi…

Grudi njegove devojke u prvom planu: Rasta pokazao kako uživa sa Marijom na putovanju - bivša žena Ana Nikolić mu prolazi…

Blic pre 25 dana
Poznata pevačica Ana Nikolić prošle sedmice je prijavila svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a malo nakon toga se snimala sa modricama i ožiljcima, o čemu se naširoko priča. Njen bivši suprug i kolega Stefan Đurić Rasta nalazi… »
Rale otkrio koje policijske mere su mu izrečene nakon što ga je Ana Nikolić prijavila za nasilje: „Ona mi preti, a ja ne smem…

Rale otkrio koje policijske mere su mu izrečene nakon što ga je Ana Nikolić prijavila za nasilje: „Ona mi preti, a ja ne smem…

Nova pre 25 dana
Goranu Ratkoviću Raletu produžena je mera zabrane prilaska pevačici Ani Nikolić. Nakon što ga je Ana Nikolić prijavila za nasilje, Raletu je izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od 48 sati, a ta mera je sada produžena na 30 dana. „Izrečena mi je… »
Raletu Izrečena nova policijska mera: Nakon što ga je Ana Nikolić prijavila za nasilje preti mu kazna zatvora: "Takva je…

Raletu Izrečena nova policijska mera: Nakon što ga je Ana Nikolić prijavila za nasilje preti mu kazna zatvora: "Takva je…

Blic pre 25 dana
Goranu Ratkoviću Raletu produžena je mera zabrane prilaska pevačici Ani Nikolić. Nakon što ga je Ana Nikolić prijavila za nasilje, Raletu je izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od 48 sati, a kako je kompozitor otkrio za "Blic", mera je produžena na… »
Raletu produžena mera zabrane Ani! Izrečena nova kazna nakon što ga je pevačica prijavila za nasilje! Ovoliko ne sme da joj…

Raletu produžena mera zabrane Ani! Izrečena nova kazna nakon što ga je pevačica prijavila za nasilje! Ovoliko ne sme da joj…

Kurir pre 25 dana
Kompozitoru Goranu Ratkoviću Raletu produžena je mera zabrane prilaska Ani Nikolić za još 30 dana. Naime, nakon incidenta koji se dogodio u subotu u kući na Avali, kada je Ana i prijavila Raleta policiji, donete su nove mere. Nakon 48 sati koliko je… »
Raletu preti kazna zatvora? Bivšem dečku Ane Nikolić izrečena nova policijska mera, odmah reagovao

Raletu preti kazna zatvora? Bivšem dečku Ane Nikolić izrečena nova policijska mera, odmah reagovao

Mondo pre 25 dana
Nakon što ga je Ana Nikolić prijavila za nasilje, Raletu je izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od 48 sati, a kako je kompozitor otkrio mera je produžena na 30 dana. "Izrečena mi je privremena mera zabrane prilaska 48 sati i dobiću još mesec dana… »
Policija ponovo reagovala zbog Raleta, preti mu zatvor od 60 dana! Izrečena mu nova mera nakon što ga je Ana Nikolić prijavila…

Policija ponovo reagovala zbog Raleta, preti mu zatvor od 60 dana! Izrečena mu nova mera nakon što ga je Ana Nikolić prijavila…

Alo pre 25 dana
Ratković je prvobitno dobio zabranu prilaska od 48 sati, a ova mera je produžena. Kompozitoru Goranu Ratkoviću Raletu produžena je mera zabrane prilaska Ani Nikolić za još 30 dana. Nakon incidenta koji se dogodio u subotu u kući na Avali, kada je Ana i… »
Saznajemo! Raletu izrečena nova mera nakon što ga je Ana Nikolić prijavila: Evo do kad neće smeti da joj priđe

Saznajemo! Raletu izrečena nova mera nakon što ga je Ana Nikolić prijavila: Evo do kad neće smeti da joj priđe

Telegraf pre 25 dana
Kako saznaje Telegraf, kompozitoru Goranu Ratkoviću Raletu produžena je mera zabrane prilaska Ani Nikolić za još 30 dana. Naime, nakon incidenta koji se dogodio u subotu u kući na Avali, kada je Ana i prijavila Raleta policiji, donete su nove mere. Nakon… »
"Bednik, varao me sa šminkerkom, stiže mu pogrebno na vrata": Ana Nikolić zapretila Raletu nakon skandala

"Bednik, varao me sa šminkerkom, stiže mu pogrebno na vrata": Ana Nikolić zapretila Raletu nakon skandala

Mondo pre 25 dana
Pop pevačica Ana Nikolić već danima je u centru pažnje zbog snimka koji je objavila na svom Instagram profilu, a na kojem se vidi da je sva u modricama. Za sve je okrivila bivšeg partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Ana se oglasila za medije… »
Rale otkrio šta se krije iza snimka ane Nikolić sa ranama na glavi Kompozitor tvrdi da ništa nije kako izgleda

Rale otkrio šta se krije iza snimka ane Nikolić sa ranama na glavi Kompozitor tvrdi da ništa nije kako izgleda

Alo pre 25 dana
Goran Ratković Rale o snimku koji kruži društvenim mrežama. Nakon što je pevačica Ana Nikolić objavila uznemirujući snimak na kojem se vide rane na glavi, tvrdeći da su nastale usled fizičkog napada njenog partnera Gorana ratkovića Raleta, kompozitor je… »
"Bilo je nasilja": Posetili smo Raletovu kuću na Avali - Pokazao tragove tuče sa Anom Nikolić, razbijenu rampu i ogrebotine…

"Bilo je nasilja": Posetili smo Raletovu kuću na Avali - Pokazao tragove tuče sa Anom Nikolić, razbijenu rampu i ogrebotine…

Blic pre 25 dana
Kompozitor Goran Ratković Rale našao se u centru skandala kada ga je pevačica Ana Nikolić prijavila za nasilje. Incident se dogodio u Raletovoj kući na Avali gde nas je kompozitor sada ugostio i izneo svoju stranu priče. On nije poricao da je bilo… »
Nakon optužbi za zlostavljanje, oglasio se Rale: "Bio sam dadilja i vozač, gađala me flašama, mogla je da me ubode"

Nakon optužbi za zlostavljanje, oglasio se Rale: "Bio sam dadilja i vozač, gađala me flašama, mogla je da me ubode"

Mondo pre 25 dana
"Ana Nikolić i Goran Ratković Rale nedavno su se sukobili, a svađa je bila na ivici incidenta. Pevačica je tvrdila da ju je partner mučki pretukao, te se oglasila na mrežama i javno molila za pomoć, a snimci koje je podelila na Instagramu uznemirili su… »
"Sada ću, bre, da uzmem nož da te izbodem" Rale priznao da je bilo nasilja u sukobu sa Anom, ispričao detalje stravične večeri…

"Sada ću, bre, da uzmem nož da te izbodem" Rale priznao da je bilo nasilja u sukobu sa Anom, ispričao detalje stravične večeri…

Kurir pre 25 dana
Kompozitor Goran Ratković Rale našao se u centru skandala kada je pevačica Ana Nikolić prijavila za nasilje. Incident se dogodio u Raletovoj kući na Avali i rale je izneo svoju stranu priče. Nije poricao da je bilo nasilja, ali kako tvrdi, ono je… »
Rale odvlači anu, uznemirujući trenutak uhvatile kamere Voditelj svedočio užasu, kompozitor nije imao milosti prema pevačici…

Rale odvlači anu, uznemirujući trenutak uhvatile kamere Voditelj svedočio užasu, kompozitor nije imao milosti prema pevačici…

Alo pre 25 dana
Ana Nikolić u Budvi se jedva izvukla. Goran Ratković Rale saslušan je u policiji i određena mu je mera zabrane prilaska nakon što ga je emotivna partnerka, pevačica Ana Nikolić, prijavila za brutalno prebijanje, a kompozitor je u šokantnoj ispovesti… »
Planirali su da bude nova Ceca: Pevačica brutalno iskreno o sudbini Ane Nikolić, prisetila se razgovora za stolom

Planirali su da bude nova Ceca: Pevačica brutalno iskreno o sudbini Ane Nikolić, prisetila se razgovora za stolom

Mondo pre 25 dana
Ana Nikolić u subotu veče policiji je prijavila emotivnog partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje. Nakon pregleda u Zavodu za urgentnu medicinu, pevačica je upućena odeljenje za neurologiju. Takođe, određeno joj je stacionarno lečenje, dok je Rale… »
(Video) Rasta se snima sa ćerkom: Kajla oko vrata, limenka između njih - pokazao gde su otišli u jeku haosa njegove bivše žene…

(Video) Rasta se snima sa ćerkom: Kajla oko vrata, limenka između njih - pokazao gde su otišli u jeku haosa njegove bivše žene…

Blic pre 25 dana
Poznata pevačica Ana Nikolić prošle sedmice je prijavila svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a posle toga se snimala sa modricama i ožiljcima. Ana je Raleta prijavila policiji, te je on dobio zabranu prilaska od 48 sati. Za to… »
(Foto) ćerka ane Nikolić je daleko od Srbije: Pevačica je u paklu sa Raletom, a njen bivši muž Rasta se oglasio i pokazao šta…

(Foto) ćerka ane Nikolić je daleko od Srbije: Pevačica je u paklu sa Raletom, a njen bivši muž Rasta se oglasio i pokazao šta…

Blic pre 25 dana
Pevačica Ana Nikolić prošle nedelje je prijavila svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, nakon čega se snimala sa modricama i ožiljcima. Ona je Raleta prijavila policiji, te je on dobio zabranu prilaska od 48 sati. Za to vreme… »

Vesti dana »