Povezane vesti

Rale otkrio šta se krije iza snimka ane Nikolić sa ranama na glavi Kompozitor tvrdi da ništa nije kako izgleda

Rale otkrio šta se krije iza snimka ane Nikolić sa ranama na glavi Kompozitor tvrdi da ništa nije kako izgleda

Alo pre 16 minuta
Goran Ratković Rale o snimku koji kruži društvenim mrežama. Nakon što je pevačica Ana Nikolić objavila uznemirujući snimak na kojem se vide rane na glavi, tvrdeći da su nastale usled fizičkog napada njenog partnera Gorana ratkovića Raleta, kompozitor je… »
"Bilo je nasilja": Posetili smo Raletovu kuću na Avali - Pokazao tragove tuče sa Anom Nikolić, razbijenu rampu i ogrebotine…

"Bilo je nasilja": Posetili smo Raletovu kuću na Avali - Pokazao tragove tuče sa Anom Nikolić, razbijenu rampu i ogrebotine…

Blic pre 1 sat
Kompozitor Goran Ratković Rale našao se u centru skandala kada ga je pevačica Ana Nikolić prijavila za nasilje. Incident se dogodio u Raletovoj kući na Avali gde nas je kompozitor sada ugostio i izneo svoju stranu priče. On nije poricao da je bilo… »
Nakon optužbi za zlostavljanje, oglasio se Rale: "Bio sam dadilja i vozač, gađala me flašama, mogla je da me ubode"

Nakon optužbi za zlostavljanje, oglasio se Rale: "Bio sam dadilja i vozač, gađala me flašama, mogla je da me ubode"

Mondo pre 1 sat
"Ana Nikolić i Goran Ratković Rale nedavno su se sukobili, a svađa je bila na ivici incidenta. Pevačica je tvrdila da ju je partner mučki pretukao, te se oglasila na mrežama i javno molila za pomoć, a snimci koje je podelila na Instagramu uznemirili su… »
"Sada ću, bre, da uzmem nož da te izbodem" Rale priznao da je bilo nasilja u sukobu sa Anom, ispričao detalje stravične večeri…

"Sada ću, bre, da uzmem nož da te izbodem" Rale priznao da je bilo nasilja u sukobu sa Anom, ispričao detalje stravične večeri…

Kurir pre 1 sat
Kompozitor Goran Ratković Rale našao se u centru skandala kada je pevačica Ana Nikolić prijavila za nasilje. Incident se dogodio u Raletovoj kući na Avali i rale je izneo svoju stranu priče. Nije poricao da je bilo nasilja, ali kako tvrdi, ono je… »
"Bio sam rob, dadilja, krpa s kojom je brisala pod" Prva ispovest Raleta nakon incidenta s Anom: Mogla je da me gađa čašom…

"Bio sam rob, dadilja, krpa s kojom je brisala pod" Prva ispovest Raleta nakon incidenta s Anom: Mogla je da me gađa čašom…

Kurir pre 1 sat
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale nedavno su se sukobili, a svađa je bila na ivici incidenta. Pevačica je tvrdila da ju je partner mučki pretukao, te se oglasila na mrežama i javno molila za pomoć. Nikolićeva je Ratkovića prijavila policiji, a kompozitor… »
Rale odvlači anu, uznemirujući trenutak uhvatile kamere Voditelj svedočio užasu, kompozitor nije imao milosti prema pevačici…

Rale odvlači anu, uznemirujući trenutak uhvatile kamere Voditelj svedočio užasu, kompozitor nije imao milosti prema pevačici…

Alo pre 3 sata
Ana Nikolić u Budvi se jedva izvukla. Goran Ratković Rale saslušan je u policiji i određena mu je mera zabrane prilaska nakon što ga je emotivna partnerka, pevačica Ana Nikolić, prijavila za brutalno prebijanje, a kompozitor je u šokantnoj ispovesti… »
Planirali su da bude nova Ceca: Pevačica brutalno iskreno o sudbini Ane Nikolić, prisetila se razgovora za stolom

Planirali su da bude nova Ceca: Pevačica brutalno iskreno o sudbini Ane Nikolić, prisetila se razgovora za stolom

Mondo pre 5 sati
Ana Nikolić u subotu veče policiji je prijavila emotivnog partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje. Nakon pregleda u Zavodu za urgentnu medicinu, pevačica je upućena odeljenje za neurologiju. Takođe, određeno joj je stacionarno lečenje, dok je Rale… »
(Video) Rasta se snima sa ćerkom: Kajla oko vrata, limenka između njih - pokazao gde su otišli u jeku haosa njegove bivše žene…

(Video) Rasta se snima sa ćerkom: Kajla oko vrata, limenka između njih - pokazao gde su otišli u jeku haosa njegove bivše žene…

Blic pre 7 sati
Poznata pevačica Ana Nikolić prošle sedmice je prijavila svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a posle toga se snimala sa modricama i ožiljcima. Ana je Raleta prijavila policiji, te je on dobio zabranu prilaska od 48 sati. Za to… »
(Foto) ćerka ane Nikolić je daleko od Srbije: Pevačica je u paklu sa Raletom, a njen bivši muž Rasta se oglasio i pokazao šta…

(Foto) ćerka ane Nikolić je daleko od Srbije: Pevačica je u paklu sa Raletom, a njen bivši muž Rasta se oglasio i pokazao šta…

Blic pre 17 sati
Pevačica Ana Nikolić prošle nedelje je prijavila svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, nakon čega se snimala sa modricama i ožiljcima. Ona je Raleta prijavila policiji, te je on dobio zabranu prilaska od 48 sati. Za to vreme… »

Vesti dana »