Повезане вести
Питали смо Грејема, зна ли чији је број узео? "Легенда, знам! Само не знам да изговорим његово име, али..."
Телеграф пре 21 дана
Кошаркаши Црвене звезде стартовали су са припремама за предстојећу кошаркашку сезону, а један од новајлија у тиму је и Девонте Грејем, који је стигао као велико и звучно појачање. Управо Грејем, говорио је за медије након… »
Калинић причао о новом тиму Звезде, својој улози у тиму и притиску: "Сазрео сам, осећам велику одговорност..."
Телеграф пре 21 дана
Кошаркаши Црвене звезде спремају се за почетак нове сезоне, а у Хали "Александар Николић" виђен је потпуно нови тим црвено-белих. Тим поводом, навијачима се обратио играч Звезде Никола Калинић, који је истакао да се гради хемија… »
Нвора по доласку у Звезду поменуо и Рајаковића: "Одличан је тренер! Добро је што имамо тим Нигерије овде"
Телеграф пре 21 дана
Кошаркашки клуб Црвена звезда је започео са новом сезоном, односно са припремама за исту. Скупили су се сви играчи, осим Дејана Давидовца који је добио слободно због репрезентације, али и Огњена Добрића који је на Еуробаскету… »
Нвора: Морам да учим
Спортски журнал пре 20 дана
Причао сам са тренерима и играчима и након тога није било тешко да преломим. Нови кошаркаш Црвене звезде Џордан Нвора истакао је да је спреман за предстојећу сезону. - Град је до сад сјајан. Обилазим га наоколо од кад сам… »
"Узбуђен сам и нестрпљив": Грејем одушевљен због доласка у Црвену звезду
Вечерње новости пре 21 дана
КОШАРКАШ Црвене звезде Девонте Грејем изјавио је данас да је веома узбуђен и нестрпљив да заигра за црвено-беле у наредној сезони. ФОТО: КК Црвена звезда Клуб са Малог Калемегдана је у уторак започео припреме за предстојећу… »
Грејем: "Знам ко је носио тај број, легенда је"
Б92 пре 21 дана
Кошаркаш Црвене звезде Девонте Грејем изјавио је да је веома узбуђен и нестрпљив да заигра за црвено-беле у наредној сезони. "Веома сам узбуђен и нестрпљив. Осећао сам тако још када сам дошао први пут на лекарске прегледе, биће… »
Грејем: Знам ко је носио број 4 - легенда
Спортски журнал пре 21 дана
Знам Кодија Милера Мекинтајера од раније и баш сам узбуђен због навијача и града. Кошаркаш Црвене звезде Девонте Грејем изјавио је да је веома узбуђен и нестрпљив да заигра за црвено-беле у наредној сезони. Кошаркаши Црвене… »
Сферопулос: Веома сам задовољан саставом, ово је је комплетан ростер
“Сада је циљ да се екипа што боље уигра”. Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је данас да су црвено-бели довели много играча пред предстојећу сезону и додао да је сада циљ да се екипа што боље уигра. Кошаркаши… »
Милер Мекинтајер: Први пут у каријери сам у некој екипи две године
Црвено-бели сезону почињу 30. септембра против Олимпије из Милана у Евролиги. На конференцији за новинаре бек Црвене звезде Коди Милер Мекинтајер истакао је да је узбуђен због нове сезоне. Екипа је јуче одржала први тренинг. -… »
Калинић: Прихватићу траку оберучке, али одлука је на тренеру
"Хоћемо да исправимо слабости из прошле сезоне" Никола Калинић изјавио је данас да црвено-бели имају много нових играча и додао да ће се на припремама градити екипа за наредну сезону. - Много нових људи и лица, али све ће то… »
Кошаркашки клуб Црвена звезда промовисао и отворио нове просторије у хали „Александар Николић“
Данас пре 21 дана
Кошаркашки клуб Црвена звезда и званично је промовисао и отворио нове просторије у хали „Александар Николић“ које ће клубу много значити у свакодневном раду не само у наредној сезони, већ и у годинама које долазе. Нове просторије… »
Сферопулос: Веома сам задовољан новим саставом, упознајемо се
РТС пре 21 дана
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос каже да су црвено-бели током лета довели много нових играча и да је сада циљ да се екипа што боље упозна и уигра. Кошаркаши Црвене звезде започели су у уторак припреме за… »
Калинић: Градимо нову екипу, хоћемо да исправимо слабости из прошле сезоне
РТС пре 21 дана
Кошаркаш Црвене звезде Никола Калинић каже да црвено-бели имају много нових играча, али да су сви у Београд дошли припремљени и фокусирани. Кошаркаши Црвене звезде започели су у уторак припреме за предстојећу сезону, а данас су… »
Никола Калинић на почетку припрема: Градимо екипу, хоћемо да исправимо слабости из прошле сезоне
Дневник пре 21 дана
Кошаркаш Црвене звезде Никола Калинић изјавио је данас да "црвено-бели" имају много нових играча и додао да ће се на припремама градити екипа за наредну сезону. Кошаркаши Црвене звезде започели су у уторак припреме за предстојећу… »
Јанис Сферопулос истакао да је доведено много играча: Сада је циљ да се што боље уиграмо
Дневник пре 21 дана
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је данас да су "црвено-бели" довели много играча пред предстојећу сезону и додао да је сада циљ да се екипа што боље уигра. Кошаркаши Црвене звезде започели су у уторак… »
Нико други ово не сме да користи! Погледајте како изгледају нове просторије за тренинг КК Црвена звезда (видео)
Кошаркашки клуб Црвена звезда представио је данас обновљене просторије за тренинг у хали "Александар Николић" у Београду. Фото: Твиттер/@ккцрвеназвезда У склопу нових просторија клуба налазе се теретана, меди-блок, просторија за… »
Грејем: "Узео сам број од легенде, само не знам да изговорим његово име"
Спортске.нет пре 21 дана
Кошаркаши Црвене звезде званично су јуче започели припреме за нову сезону тренингом у хали "Александар Николић". Тренер Јанис Сферопулос имао је на располагању све играче осим повређеног Џоела Боломбоја, Дејана Давидовца, који… »
Сферопулос изабрао тим Звезде: Јаго Дос Сантос тражи нови клуб
Еуроневс пре 21 дана
Тренер Црвене звезде дефинисао је играчки кадар за предстојећу сезону. На транинзима тренутно има све играче сем повређеног Џоела Боломбоја, Дејана Давидовца (прикључиће се за који дан) и Огњена Добрића (на Еуробаскету), али… »
"Имамо девет нових играча! Нормално је да се греши" Црвена звезда упалила моторе, Јанис Сферопулос открио циљеве!
Курир пре 21 дана
Кошаркаши Црвене звезде званично су данас започели припреме за нову сезону тренингом у хали "Александар Николић", пренео је клуб.Тренер Јанис Сферопулос имао је на располагању све играче осим повређеног Џоела Боломбоја, Дејана… »
"Ако одлучи, прихватићу то са великом радошћу!" Никола Калинић о новој сезони Црвене звезде, могућој капитенској траци...
Кошаркаш Црвене звезде Никола Калинић изјавио је данас да "црвено-бели" имају много нових играча и додао да ће се на припремама градити екипа за наредну сезону. Фото: ЕПА Кошаркаши Црвене звезде започели су у уторак припреме за… »
Сферопулос: "Имам много нових играча"
Б92 пре 21 дана
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је да су црвено-бели довели много играча пред предстојећу сезону и додао да је сада циљ да се екипа што боље уигра. Кошаркаши Црвене звезде започели су у уторак припреме… »
"Имамо много нових играча, још увек нисам одлучио ко је капитен!" Јанис Сферопулос пред почетак предстојеће сезоне
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је данас да су "црвено-бели" довели много играча пред предстојећу сезону и додао да је сада циљ да се екипа што боље уигра. Фото: Тањуг/Страхиња Аћимовић Кошаркаши… »
Звезда представила нове просторије, па се похвалила: "Ово има само Реал Мадрид, уложено је 600.000€ до сада"
Телеграф пре 21 дана
Кошаркаши Црвене звезде су почели припреме за нову сезону у Пиониру, где су показали и своје нове просторије. Овог лета су црвено-бели уложили чак 600.000 евра у сређивање унутар хале, док се наводи да ће цифра достићи и… »
Никола Калинић уверен у успех Србије на Еуробаскету: "Освајамо! Фаворити смо, изгледамо јако добро..."
Телеграф пре 21 дана
Кошаркаши Црвене звезде стартовали су са припремама за предстојећу кошаркашку сезону 2025/26, а навијачима се обратио Никола Калинић, који се дотакао и предстојећег Европског првенства. Играч Звезде истиче да је Србија велики… »
Коди хвалио нови тим Звезде пред почетак сезоне, па поручио: "Први пут сам у једном клубу две године..."
Телеграф пре 21 дана
Почели су кошаркаши Црвене звезде припреме за нову сезону, а међу чак деветорицом нових играча, била су ту и већ позната лица, а једно од њих је и Коди Милер Мекинтајер. Искусни плејмејкер је изнео утиске пред старт сезоне, али… »
Калинић: Сви „пуцају“ од снаге, био бих добар капитен
Спорт клуб пре 21 дана
Кошаркаш Црвене звезде Никола Калинић рекао је да почетак екипних припрема за наредну сезону обећава. Звезда је током актуелног лета направила ремонт екипе, довођењем бројних појачања за која се очекује да имају важну улогу у… »
Сферопулос: Навијачи ме заустављају на улици, дају ми подршку
Спорт клуб пре 21 дана
Расположен је за дружење са медијима био тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос на почетку припрема његове екипе. „Срећан сам што се видимо, надам се да ћемо имати сјајну сезону“, рекао је на почетку, а пре него што је почео… »
Јанис Сферопулос причао о Звезди, новој сезони, па поменуо Еуробаскет: "Србија је фаворит, имају сјајан тим"
Телеграф пре 21 дана
Кошаркаши Црвене звезде почели су припреме за нову сезону, у којој их очекује борба на више фронтова, а тим поводом, одржан је и тренинг на ком су присуствовали и представници медија, у дворани "Александар Николић". Том приликом… »
Вести дана »

Полиција открила и ухапсила четворо због крађа телевизора и алата у Барајеву, украдени предмети биће враћени власницима
Еуроневс пре 3 сатајош 45 повезаних

Студент Богдан Јовичић од поподнева у затворској болници у Београду
Бета пре 35 минутајош 22 повезане

Ово је Ненад који је убио супругу у Бечу: Ћерку и зета ранио, па нађен мртав у аутомобилу
Мондо пре 45 минутајош 26 повезаних

Познат судија за 177. "вечити дерби" између Партизана и Црвене звезде
Еуроневс пре 25 минутајош 26 повезаних