Povezane vesti
"Uzbuđen sam i nestrpljiv": Grejem oduševljen zbog dolaska u Crvenu zvezdu
Večernje novosti pre 56 minuta
KOŠARKAŠ Crvene zvezde Devonte Grejem izjavio je danas da je veoma uzbuđen i nestrpljiv da zaigra za crveno-bele u narednoj sezoni. FOTO: KK Crvena zvezda Klub sa Malog Kalemegdana je u utorak započeo pripreme za predstojeću sezonu, a Amerikanac je jedan… »
Grejem: "Znam ko je nosio taj broj, legenda je"
B92 pre 1 sat
Košarkaš Crvene zvezde Devonte Grejem izjavio je da je veoma uzbuđen i nestrpljiv da zaigra za crveno-bele u narednoj sezoni. "Veoma sam uzbuđen i nestrpljiv. Osećao sam tako još kada sam došao prvi put na lekarske preglede, biće zaista lepo. Znam Kodija… »
Grejem: Znam ko je nosio broj 4 - legenda
Sportski žurnal pre 1 sat
Znam Kodija Milera Mekintajera od ranije i baš sam uzbuđen zbog navijača i grada. Košarkaš Crvene zvezde Devonte Grejem izjavio je da je veoma uzbuđen i nestrpljiv da zaigra za crveno-bele u narednoj sezoni. Košarkaši Crvene zvezde započeli su u utorak… »
Nvora: Moram da učim
Sportski žurnal pre 1 sat
Pričao sam sa trenerima i igračima i nakon toga nije bilo teško da prelomim. Novi košarkaš Crvene zvezde Džordan Nvora istakao je da je spreman za predstojeću sezonu. - Grad je do sad sjajan. Obilazim ga naokolo od kad sam stigao. Momci su odlični i svi… »
Sferopulos: Veoma sam zadovoljan sastavom, ovo je je kompletan roster
Sportski žurnal pre 2 sata
“Sada je cilj da se ekipa što bolje uigra”. Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da su crveno-beli doveli mnogo igrača pred predstojeću sezonu i dodao da je sada cilj da se ekipa što bolje uigra. Košarkaši Crvene zvezde počeli su u… »
Miler Mekintajer: Prvi put u karijeri sam u nekoj ekipi dve godine
Crveno-beli sezonu počinju 30. septembra protiv Olimpije iz Milana u Evroligi. Na konferenciji za novinare bek Crvene zvezde Kodi Miler Mekintajer istakao je da je uzbuđen zbog nove sezone. Ekipa je juče održala prvi trening. - Svi imaju odličnu… »
Kalinić: Prihvatiću traku oberučke, ali odluka je na treneru
"Hoćemo da ispravimo slabosti iz prošle sezone" Nikola Kalinić izjavio je danas da crveno-beli imaju mnogo novih igrača i dodao da će se na pripremama graditi ekipa za narednu sezonu. - Mnogo novih ljudi i lica, ali sve će to izgledati dobro. Tek smo… »
Košarkaški klub Crvena zvezda promovisao i otvorio nove prostorije u hali „Aleksandar Nikolić“
Danas pre 2 sata
Košarkaški klub Crvena zvezda i zvanično je promovisao i otvorio nove prostorije u hali „Aleksandar Nikolić“ koje će klubu mnogo značiti u svakodnevnom radu ne samo u narednoj sezoni, već i u godinama koje dolaze. Nove prostorije se nalaze na preko 600… »
Sferopulos: Veoma sam zadovoljan novim sastavom, upoznajemo se
RTS pre 2 sata
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos kaže da su crveno-beli tokom leta doveli mnogo novih igrača i da je sada cilj da se ekipa što bolje upozna i uigra. Košarkaši Crvene zvezde započeli su u utorak pripreme za predstojeću sezonu, a danas su… »
Kalinić: Gradimo novu ekipu, hoćemo da ispravimo slabosti iz prošle sezone
RTS pre 2 sata
Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić kaže da crveno-beli imaju mnogo novih igrača, ali da su svi u Beograd došli pripremljeni i fokusirani. Košarkaši Crvene zvezde započeli su u utorak pripreme za predstojeću sezonu, a danas su novinarima predstavili… »
Nikola Kalinić na početku priprema: Gradimo ekipu, hoćemo da ispravimo slabosti iz prošle sezone
Dnevnik pre 2 sata
Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić izjavio je danas da "crveno-beli" imaju mnogo novih igrača i dodao da će se na pripremama graditi ekipa za narednu sezonu. Košarkaši Crvene zvezde započeli su u utorak pripreme za predstojeću sezonu. "Mnogo novih… »
Janis Sferopulos istakao da je dovedeno mnogo igrača: Sada je cilj da se što bolje uigramo
Dnevnik pre 2 sata
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da su "crveno-beli" doveli mnogo igrača pred predstojeću sezonu i dodao da je sada cilj da se ekipa što bolje uigra. Košarkaši Crvene zvezde započeli su u utorak pripreme za predstojeću… »
Niko drugi ovo ne sme da koristi! Pogledajte kako izgledaju nove prostorije za trening KK Crvena zvezda (video)
Večernje novosti pre 2 sata
Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je danas obnovljene prostorije za trening u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu. Foto: Twitter/@kkcrvenazvezda U sklopu novih prostorija kluba nalaze se teretana, medi-blok, prostorija za oporavak igrača… »
Grejem: "Uzeo sam broj od legende, samo ne znam da izgovorim njegovo ime"
Sportske.net pre 3 sata
Košarkaši Crvene zvezde zvanično su juče započeli pripreme za novu sezonu treningom u hali "Aleksandar Nikolić". Trener Janis Sferopulos imao je na raspolaganju sve igrače osim povređenog Džoela Bolomboja, Dejana Davidovca, koji se pridružuje tokom… »
Sferopulos izabrao tim Zvezde: Jago Dos Santos traži novi klub
Euronews pre 4 sati
Trener Crvene zvezde definisao je igrački kadar za predstojeću sezonu. Na traninzima trenutno ima sve igrače sem povređenog Džoela Bolomboja, Dejana Davidovca (priključiće se za koji dan) i Ognjena Dobrića (na Eurobasketu), ali najvažnija vest je da ne… »
"Imamo devet novih igrača! Normalno je da se greši" Crvena zvezda upalila motore, Janis Sferopulos otkrio ciljeve!
Kurir pre 4 sati
Košarkaši Crvene zvezde zvanično su danas započeli pripreme za novu sezonu treningom u hali "Aleksandar Nikolić", preneo je klub.Trener Janis Sferopulos imao je na raspolaganju sve igrače osim povređenog Džoela Bolomboja, Dejana Davidovca koji se… »
"Ako odluči, prihvatiću to sa velikom radošću!" Nikola Kalinić o novoj sezoni Crvene zvezde, mogućoj kapitenskoj traci...
Večernje novosti pre 3 sata
Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić izjavio je danas da "crveno-beli" imaju mnogo novih igrača i dodao da će se na pripremama graditi ekipa za narednu sezonu. Foto: EPA Košarkaši Crvene zvezde započeli su u utorak pripreme za predstojeću sezonu. -… »
"Imamo mnogo novih igrača, još uvek nisam odlučio ko je kapiten!" Janis Sferopulos pred početak predstojeće sezone
Večernje novosti pre 3 sata
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da su "crveno-beli" doveli mnogo igrača pred predstojeću sezonu i dodao da je sada cilj da se ekipa što bolje uigra. Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović Košarkaši Crvene zvezde započeli su u… »
Sferopulos: "Imam mnogo novih igrača"
B92 pre 4 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da su crveno-beli doveli mnogo igrača pred predstojeću sezonu i dodao da je sada cilj da se ekipa što bolje uigra. Košarkaši Crvene zvezde započeli su u utorak pripreme za predstojeću sezonu… »
Zvezda predstavila nove prostorije, pa se pohvalila: "Ovo ima samo Real Madrid, uloženo je 600.000€ do sada"
Telegraf pre 4 sati
Košarkaši Crvene zvezde su počeli pripreme za novu sezonu u Pioniru, gde su pokazali i svoje nove prostorije. Ovog leta su crveno-beli uložili čak 600.000 evra u sređivanje unutar hale, dok se navodi da će cifra dostići i 1.000.000 evra kada se sve… »
Stigao iz NBA lige u Zvezdu, pa poručio: "Kodi mi je pričao o gradu, Teodosić je legenda"
Telegraf pre 4 sati
Košarkaši Crvene zvezde startovali su sa pripremama za predstojeću košarkašku sezonu, a jedan od novajlija u timu je i Devonte Grejem, koji je stigao kao veliko i zvučno pojačanje. Upravo Grejem, govorio je za medije nakon treninga, te je istakao kako se… »
Nikola Kalinić uveren u uspeh Srbije na Eurobasketu: "Osvajamo! Favoriti smo, izgledamo jako dobro..."
Telegraf pre 4 sati
Košarkaši Crvene zvezde startovali su sa pripremama za predstojeću košarkašku sezonu 2025/26, a navijačima se obratio Nikola Kalinić, koji se dotakao i predstojećeg Evropskog prvenstva. Igrač Zvezde ističe da je Srbija veliki favorit za osvajanje… »
Nvora po dolasku u Zvezdu, pomenuo i Rajakovića: "Odličan je trener! Dobro je što imamo tim Nigerije ovde"
Telegraf pre 4 sati
Košarkaški klub Crvena zvezda je započeo sa novom sezonom, odnosno sa pripremama za istu. Skupili su se svi igrači, osim Dejana Davidovca koji je dobio slobodno zbog reprezentacije, ali i Ognjena Dobrića koji je na Eurobasketu, te Džoela Bolomboja koji… »
Nikola Kalinić uveren u uspeh Srbije na Eurobasketu: "Osvajamo! Favoriti smo, izgledamo jako dobro..."
Telegraf pre 4 sati
Košarkaši Crvene zvezde spremaju se za početak nove sezone, a u Hali "Aleksandar Nikolić" viđen je potpuno novi tim crveno-belih. Tim povodom, navijačima se obratio igrač Zvezde Nikola Kalinić, koji je istakao da se gradi hemija u novom timu. - Puno… »
Kodi hvalio novi tim Zvezde pred početak sezone, pa poručio: "Prvi put sam u jednom klubu dve godine..."
Telegraf pre 4 sati
Počeli su košarkaši Crvene zvezde pripreme za novu sezonu, a među čak devetoricom novih igrača, bila su tu i već poznata lica, a jedno od njih je i Kodi Miler Mekintajer. Iskusni plejmejker je izneo utiske pred start sezone, ali i otkrio ko od saigrača… »
Kalinić: Svi „pucaju“ od snage, bio bih dobar kapiten
Sport klub pre 5 sati
Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić rekao je da početak ekipnih priprema za narednu sezonu obećava. Zvezda je tokom aktuelnog leta napravila remont ekipe, dovođenjem brojnih pojačanja za koja se očekuje da imaju važnu ulogu u predstojećoj eszoni… »
Sferopulos: Navijači me zaustavljaju na ulici, daju mi podršku
Sport klub pre 5 sati
Raspoložen je za druženje sa medijima bio trener Crvene zvezde Janis Sferopulos na početku priprema njegove ekipe. „Srećan sam što se vidimo, nadam se da ćemo imati sjajnu sezonu“, rekao je na početku, a pre nego što je počeo priču o svojoj ekipi imao je… »
Janis Sferopulos pričao o Zvezdi, novoj sezoni, pa pomenuo Eurobasket: "Srbija je favorit, imaju sjajan tim"
Telegraf pre 5 sati
Košarkaši Crvene zvezde počeli su pripreme za novu sezonu, u kojoj ih očekuje borba na više frontova, a tim povodom, održan je i trening na kom su prisustvovali i predstavnici medija, u dvorani "Aleksandar Nikolić". Tom prilikom, okupljenima se obratio… »
Vesti dana »

Policija ispred i u zgradi Filozofskog fakulteta, studenti upozorili da je pogažena autonomija Univerziteta i poslali mejl sa zahtevima dekanu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 21 minutajoš 36 povezanih

To što smo favoriti je i breme koje mora da se nosi: Obradović rekao svoje! Ne postojimo samo mi tamo: Čović iskreno o reprezentaciji!
Hot sport pre 11 minutajoš 62 povezane

Protest ispred Pete beogradske gimnazije, okupljanje i kordon policije ispred Filozofskog u Novom Sadu
NIN pre 41 minutajoš 36 povezanih

Peskov otkrio: Kako će Rusija i SAD ubuduće pregovarati o sukobu u Ukrajini
Pravda pre 4 satijoš 32 povezane

„Srbija – evropska Severna Koreja“: Hrvatski mediji o razgovorima direktora Telekoma i UG o smeni direktorke UM
Cenzolovka pre 56 minutajoš 22 povezane