Povezane vesti

Sijarto optužuje EU za licemerje: Mi kupujemo rusku naftu otvoreno, a drugi tajno

Sijarto optužuje EU za licemerje: Mi kupujemo rusku naftu otvoreno, a drugi tajno

Vesti online pre 5 dana
Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto prokomentarisao je navodni zahtev američkog predsednika Donalda Trampa da se zemlje EU odreknu ruske nafte, istakavši da druge evropske zemlje kupuju rusku naftu tajno, dok Mađarska to čini otvoreno i… »

Večernje novosti pre 5 dana
MAĐARSKI ministar spoljnih poslova Peter Sijarto prokomentarisao je navodni zahtev američkog predsednika Donalda Trampa da se zemlje EU odreknu ruske nafte, istakavši da druge evropske zemlje kupuju rusku naftu tajno, dok Mađarska to čini otvoreno i… »

Sputnik pre 5 dana
Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto prokomentarisao je navodni zahtev američkog predsednika Donalda Trampa da se zemlje EU odreknu ruske nafte, istakavši da druge evropske zemlje kupuju rusku naftu tajno, dok Mađarska to čini otvoreno i… »
Kina čvrsto protiv svakog pritiska SAD ili Evrope zbog rata u Ukrajini

Kina čvrsto protiv svakog pritiska SAD ili Evrope zbog rata u Ukrajini

Danas pre 5 dana
Kina je danas saopštila da se „čvrsto protivi“ svakoj prisili, nakon poziva američkog predsednika Donalda Trampa evropskim liderima da izvrše ekonomski pritisak na Peking zbog rata u Ukrajini. „Kina nije uzrok ove krize, niti je strana (koja učestvuje) u… »
Tramp zatražio pritisak na Kinu, Peking oštro odgovorio

Tramp zatražio pritisak na Kinu, Peking oštro odgovorio

Politika pre 5 dana
Kineska strana dosledno zastupa „pravedan i objektivan stav“ kada je reč o sukobu u Ukrajini. PEKING – Kina se oštro usprotivila zahtevima za uvođenje ekonomskog pritiska na nju zbog saradnje sa Rusijom, poručio je portparol kineskog Ministarstva… »
Trump vrši pritisak na Evropu zbog ruske nafte, dok koalicija finalizira plan za sigurnosne snage u Ukrajini

Trump vrši pritisak na Evropu zbog ruske nafte, dok koalicija finalizira plan za sigurnosne snage u Ukrajini

Slobodna Evropa pre 5 dana
Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump zauzeo je oštar stav prema ključnim evropskim saveznicima Ukrajine, pozivajući ih da izvrše veći finansijski pritisak na Rusiju i njenog glavnog saveznika, Kinu, kako bi se okončao rat u Ukrajini… »
"Morate prestati kupovati rusku naftu": Tramp izvršio pritisak na evropske lidere, spomenuo i Kinu

"Morate prestati kupovati rusku naftu": Tramp izvršio pritisak na evropske lidere, spomenuo i Kinu

Blic pre 5 dana
Tramp poručio je danas evropskim liderima da Evropa mora da prestane da kupuje rusku naftu, jer prodaja tog energenta pomaže Moskvi u finansiranju rata protiv Ukrajine, rekao je neimenovani zvaničnik Bele kuce za Rojters. Tramp je rekao učesnicima… »
Bela kuća: Tramp tražio od Evropljana da izvrše pritisak na Kinu

Bela kuća: Tramp tražio od Evropljana da izvrše pritisak na Kinu

Danas pre 6 dana
Donald Tramp danas je tražio od evropskih zvaničnika da izvrše pritisak na ekonomskom planu na Kinu zbog njene podrške ruskom ratu, rekao je jedan visoki zvaničnik Bele kuće. Američki predsednik je tokom razgovora sa vođama saveznicima Ukrajine… »
Zelenski: Tramp vrlo nezadovoljan zbog toga što EU kupuje rusku naftu

Zelenski: Tramp vrlo nezadovoljan zbog toga što EU kupuje rusku naftu

Danas pre 6 dana
Donald Tramp je „vrlo nezadovoljan“ time što zemlje Evropske unije kupuju rusku naftu, izjavio je danas ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski posle današnjeg telefonskog razgovora između američkog predsednika i evropskih vođa okupljenih u Parizu… »

Vesti dana »