Povezane vesti
10 minuta: Topola domaćin kampa „Ja sam Srbija“ za mlade iz dijaspore
RTK pre 24 dana
Topola je i ove godine domaćin jedinstvenog susreta mladih iz dijaspore i regiona – kampa “Ja sam Srbija“. Ovaj događaj posvećen je očuvanju jezika, kulture i tradicije, a okupio je mlade čiji su koreni iz Srbije. Kulturno-obrazovni kamp na kome… »
"Srbija je kuća svih Srba": Milićević u Bogatiću otvorio ekološko-obrazovni kamp za srpsku decu iz regiona
Blic pre 24 dana
Ministar bez portfelja zadužen da prati stanje, predlaže mere i učestvuje u koordinaciji aktivnosti u oblasti odnosa Republike Srbije sa dijasporom Đorđe Milićević otvorio je danas u Bogatiću ekološko-obrazovni kamp za srpsku decu iz regiona i dijaspore… »
Bogatić: Milićević otvorio ekološko-obrazovni kamp za srpsku decu iz regiona, dijaspore
Telegraf pre 24 dana
Ministar bez portfelja zadužen da prati stanje, predlaže mere i učestvuje u koordinaciji aktivnosti u oblasti odnosa Republike Srbije sa dijasporom Đorđe Milićević otvorio je u Bogatiću ekološko-obrazovni kamp za srpsku decu iz regiona i dijaspore, na… »
Vesti dana »

Evo kakvo nas vreme čeka za vikend, najavljeno kada se vraća sunce: Vremenska prognoza za subotu, 4. oktobar
Večernje novosti pre 4 satijoš 3 povezane

Ministar odbrane SAD naredio još jedan napad na plovilo blizu Venecuele
Danas pre 8 satijoš 2 povezane