Povezane vesti

Protiv smene gradonačelnika 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS

Protiv smene gradonačelnika 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS

Nedeljnik pre 6 sati
Trideset odbornika opozicije u niškoj skupštini, a samo 22 glasa za inicijativu za rezrešenje gradonačelnika Dragoslava Pavlovića. Trideset jedan odbornik vlasti, a 32 glasa protiv na istom glasanju. Ko je trideset drugi? O tome se već dva dana nagađa u… »
Miodrag Stanković: Opozicija mora odmah da se uozbilji i objavi ko je izdao poverenje građana

Miodrag Stanković: Opozicija mora odmah da se uozbilji i objavi ko je izdao poverenje građana

Naissus info pre 5 sati
“Ovakvo stanje nećemo da trpimo, ni mi, ni građani, a siguran sam ni studenti koje podržavamo bezrezervno od prvog trenutka”- rekao je Miodrag Stanković šef odborničke grupe Ujedinjeni- Nada za Niš koju čine odbornici grupe građana Niš, moj grad i Novog… »
Ko je „krtica“ u niškoj opoziciji? Tajno i neuspelo glasanje o smeni gradonačelnika otvorilo pukotine

Ko je „krtica“ u niškoj opoziciji? Tajno i neuspelo glasanje o smeni gradonačelnika otvorilo pukotine

Rešetka pre 5 sati
Glasanje o razrešenju gradonačelnika Niša Dragoslava Pavlovića, održano početkom nedelje, otkrilo je nove podele i sumnje u redovima opozicije. Od 30 odbornika koji se deklarišu kao opozicija, samo je 22 glasalo za smenu, dok je na strani vlasti… »

N1 Info pre 10 sati
Trideset odbornika opozicije u niškoj skupštini, a samo 22 glasa za inicijativu za rezrešenje gradonačelnika Dragoslava Pavlovića. Trideset jedan odbornik vlasti, a 32 glasa protiv na istom glasanju. Ko je trideset drugi? O tome se već dva dana nagađa u… »
Protiv smene gradonačelnika Niša 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS

Protiv smene gradonačelnika Niša 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS

Nova pre 9 sati

Vesti dana »